سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 12567
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۷
خبرها و نظرها
Share Email
کسب درآمد با انتشار تصاویر برهنه مشتریان

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

کسب درآمد با انتشار تصاویر برهنه مشتریان

 

 

 

برخی از افراد با سو استفاده از نبود نظارت دقیق بر فضای مجازی، با انتشار تصاویر برهنه از مشتریان به دنبال جذب مشتری و رونق کسب و کارشان هستند.

 

 

به گزارش مشرق، صفحه اینستاگرام را که باز می‌کنی با هزاران تبلیغ رنگارنگ درباره لاغری زود هنگام مواجه می‌شوی؛ از مصرف داروهای معجزه آسا گرفته تا رژیم‌های گیاه خواری و آب درمانی!

 

 

یکی از رایج ترین تبلیغاتی که این روزها گل سرسبد آگهی‌های لاغری شده «پیکر تراشی» است؛ تبلیغاتی که در آن اندام یک فرد پیش و پس از جراحی به نمایش گذاشته شده و پزشک جراح ادعا دارد به صورت معجزه آسایی در دوره زمانی کوتاه، لاغری را برای فرد به ارمغان آورده و رویای باربی شدن را محقق می‌سازد!

 

 

 نکته قابل تأمل در میان انبوه تبلیغات زیبایی نمایش تصاویر برهنه زنان و مردانی است که در زمان انجام جراحی روی تخت اتاق عمل از آن‌ها گرفته شده؛ عکس و فیلم‌های مستهجنی که در فضای مجازی بدون رعایت حریم خصوصی افراد به آسانی دست به دست می‌شود.

 

 

درحالی شاهد رواج این گونه تبلیغات غیر متعارف در شبکه‌های اجتماعی هستیم که گاهی در بین این تبلیغات نام برخی از پزشکان مطرح نیز به چشم می‌خورد؛ چهره‌هایی که بعضا با حضور در رسانه ملی به عنوان کارشناس برای ارایه مشاوره‌های پزشکی حضور می یابند اما در فضای مجازی بدون در نظر گرفتن  مسائل شرعی و اخلاقی اقدام به انتشار تصاویر بیماران می‌کنند.

پیکرتراشی چیست؟

 

 

لیپوماتیک، ‌بادی کانتورینگ یا پیکرتراشی یا هر نام دیگری که روی آن گذاشته شود، حکایت نوعی از جراحی پلاستیک و زیبایی است که طی آن چربی‌های نقاطی همچون شکم و پهلو با تزریق داروهای بی‌حس‌کننده از زیرپوست خارج شده تا افراد شبیه به بازیگران هالیوودی شوند و اندامی باربی مانند پیدا کنند!

القای نیاز کاذب در مخاطب

 

 

نگاهی به تبلیغات پرطرفدار پزشکی در دنیای امروز به خوبی نشان می‌دهد که بسیاری از این آگهی‌ها با ایجاد نوعی نیاز کاذب، غیرضروری و خطرناک برای مخاطب همراه است؛ انتشار تصاویر معروف به قبل و بعد از عمل به مخاطب القا می‌کند که اگر اندام تو شبیه تصویر قبل است پس نقصی در بدن تو وجود دارد که باید به شکل تصویر بعد از عمل مرتفع شود.

 

 

کافی است این چنین آگهی را فردی با درصد اعتماد به نفس پایین مشاهده کند و آن وقت است که تمام همّ و غم وی معطوف به زیر و رو کردن چنین آگهی‌هایی شود تا هر چه زودتر نقص‌های بدنی‌اش را رفع کند و به جمع پرنسس‌ها و شاهزاده‌های رویایی بپیوندد بی‌آنکه بداند این عمل چه پیامدها و عوارض مثبت و منفی بر جسم و روان وی خواهد داشت.

عدم نظارت بر تبلیغات پزشکان

 

 

پرسشی که در این زمینه پیش می‌آید این است که اگر تبلیغات به این شکل مسموم و مذموم است چرا هیچ راهکاری برای جلوگیری از آن وجود ندارد و آیا اصولاً قانونی بر این دست از آگهی‌ها نظارت می‌کند؟

 

 

حمیدرضا محمدی وکیل پایه یک دادگستری در این خصوص توضیح داد: باید اشاره کرد که مواد قانونی مرتبط با امر تبلیغات در امور پزشکی طی دستورالعمل نحوه تبلیغ و آگهی‌های دارویی و مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و امور پزشکی آخرین بار در سال 1387 اصلاح و ابلاغ شده است.

 

 

وی افزود: بر اساس این قانون منظور از تبلیغ یا آگهی انتشار هر گونه اعلانی است که از طریق رسانه‌های عمومی و خصوصی، دیداری و شنیداری از قبیل رادیو، تلویزیون، شبکه‌های ماهواره‌ای، مطبوعات و سینما، اینترنت، شبکه‌های صوتی و تصویری سازمانی و تولیدات چاپی مانند برگه‌های کاتالوگ و بروشور، دفترچه‌های راهنما، بسته‌بندی، برچسب و کارت ویزیت و بیلبورد، اسلاید، بانک‌های اطلاعاتی و نظایر آنها برای معرفی مواد، کالاها و خدمات مشمول در این دستورالعمل صورت می‌گیرد و کلیه صاحبان حرفه موظف شده‌اند در امر تبلیغ ضمن اخذ مجوز کتبی از سازمان نظام پزشکی ماده 12 آیین‌نامه تأسیس و نظارت بر نحوه کار و فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را رعایت کنند.

 

 

محمدی تصریح کرد: از مهم‌ترین نکات اشاره شده در این ماده این است که آگهی‌های تبلیغاتی باید با موازین شرعی و قانونی کشور منطبق باشد، آگهی‌های تبلیغاتی نباید خدمات یا کالاهای دیگران را بی‌ارزش یا فاقد اعتبار جلوه دهد همچنین ادعاهای غیرقابل اثبات و مطالب گمراه‌کننده نباید در آنها درج شود.

 

 

این وکیل پایه یک دادگستری توضیح داد: علاوه بر این آگهی‌های تبلیغاتی نباید محتوای گفتار و تصاویری باشد که برای اخلاق و معتقدات مذهبی و عفت عمومی توهین‌آمیز باشد، در آگهی‌های تبلیغاتی نمی‌توان از قول منابع علمی ادعایی به عمل آورد که از طرف منابع موثق علمی تأیید نشده باشد.

 

 

محمدی تاکید کرد: تبلیغاتی که مروج فساد و یا مخالف ادیان رسمی و برخلاف عفت عمومی باشد نیز ممنوع است. بر طبق ماده 7 قانون فوق پزشکان ملزم هستند نام و نام خانوادگی، شماره نظام پزشکی، آخرین مدرک تحصیلی بر اساس عنوان مندرج در پروانه مطب و نشانی مطلب یا دفتر کار خود را در آگهی قید نمایند. 

 

 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس ماده 10 قانون هیچ فرد یا مؤسسه پزشکی نمی‌تواند خدماتی که قابلیت ارائه آن در مطب یا مؤسسه خود را ندارد را تبلیغ کند همچنین ماده 12 این قانون بیان می‌کند که استفاده تبلیغاتی از صحنه‌هایی که مضر سلامت و بهداشت و فرهنگ عمومی جامعه است و به نوعی مروج آنها ممنوع است.

 

 

این وکیل پایه یک دادگستری گفت: در ماده 14 آیین‌نامه انتظامی رسیدگی صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی جذب بیمار به صورتی که مخالف شان حرفه پزشکی باشد و همچنین هر نوع تبلیغ گمراه‌کننده از طریق رسانه‌های گروهی و نصب آگهی در اماکن و معابر خارج از ضوابط نظام پزشکی ممنوع اعلام شده است. 

قانون مجلس در زمینه تبلیغات در اینستاگرام

 

 

چندی پیش جهانگیری، معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی در ارتباط با تبلیغات پزشکان به ویژه در صفحات اینستاگرام طی اظهاراتی گفت: به‌طور کلی در حوزه خدمات سلامت کلمه‌ای به اسم تبلیغات نداریم و اگر هم باشد منظور اطلاع‌رسانی بوده که طبق مصوبه مجلس سازمان نظام پزشکی مسئول نظارت بر این اطلاع‌رسانی و تبلیغات به شمار می‌رود.

 

 

به گفته وی در این زمینه آیین‌نامه‌ای در شورای عالی نظام پزشکی تصویب و به حوزه‌های ذیربط ابلاغ شده است که براساس آن هر کسی بخواهد در حوزه خدمات سلامت، تجهیزات، موادخوراکی و آشامیدنی تبلیغی انجام دهد یا اطلاع‌رسانی کند، باید از سازمان نظام پزشکی مجوز دریافت کند.

 

 

معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی تأکید کرد: اینکه برخی از پزشکان عکس قبل و بعد عمل جراحی بیمار خود را نشان دهند از لحاظ اخلاقی درست نیست و ما نیز اجازه در این زمینه صادر نمی‌کنیم. البته در زمینه نظارت بر تبلیغات در اینستاگرام باید توجه کرد که این مسئله اخیراً شیوع یافته و ما با تعامل با شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارشاد تلاش کردیم که نظارت‌ها را در این زمینه بیشتر کنیم.

 

 

جهانگیری با بیان اینکه مجلس قانونی در زمینه نظارت بر تبلیغات اینستاگرام دارد، افزود: ما هم برهمین اساس تخلفات را پیگیری می‌کنیم؛ وی در عین حال معتقد است: باید قبول کنیم که نظارت بر این مسئله در فضای مجازی همچون صفحات اینستاگرام سخت است، ولی به طور کلی تبلیغات و اطلاع‌رسانی اگر اغواکننده باشد و به غیر از محل کار و نوع کار اطلاع دیگری انجام گیرد، تخلف صورت گرفته و سازمان نظام پزشکی در این زمینه برخورد لازم را انجام می‌دهد.

لزوم برخورد جدی سازمان نظام پزشکی

 

 

ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت هم دراین‌باره گفت: بعضی تصاویر منتشر شده غیرواقعی است و در عین حال برخی از این تصاویر نیز بدون اجازه بیمار منتشر می‌شود.

 

 

وی با تأکید بر اینکه در اکثر خدمات سلامت تبلیغات نداریم، این نوع تبلیغات را غیرقانونی دانست تصریح کرد: ما از سازمان نظام پزشکی درخواست داریم در این زمینه برخورد جدی و لازم را انجام دهد.

 

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تبلیغات در حوزه پزشکان محدودیت جدی قانونی دارد و این تبلیغات از شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی، مجلات و ... مدنظر بوده که اکثر آنها در حال حاضر غیرعلمی، غیرقانونی یا غیر اخلاقی است و طب رسمی، مکمل و سنتی را نیز شامل می‌شود.

 

 

وی با بیان اینکه تبلیغ غیرعلمی که منجر به عارضه شود پیگیری قانونی محکمی دارد، هشدار داد: در مورد سهم‌خواهی و رشوه برخی از پزشکان اگر این مسئله معلوم و ثابت شود چه به صورت محکمی یا شهودی با آن برخورد قانونی خواهد شد.

تبلیغات برای پزشکان غیرمجاز است

 

 

ایرج فاضل رییس سازمان نظام پزشکی طی روزهای گذشته با تأکید بر اینکه تبلیغات پزشکی برای پزشکان غیرمجاز است گفت: تبلیغات پزشکی راهی جهت جلب مشتری و سود به شمار می‌رود و سلامت مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد. بنابراین تبلیغ به هر شکلی اعم از رسانه‌ها و فضاهای مجازی ممنوع بوده و مسئله قابل پیگیری است.

 

 

فاضل افزود: این تبلیغات بیش از حد انتظار است و کیفر بزرگ‌تری برای جلوگیری از آن لازم بوده که این کیفر بسته به تکرار و نوع آن تذکر، توبیخ و محرومیت را شامل می‌شود.

سازمان نظام پزشکی مسئول پیگیری تخلفات پزشکان

 

 

احمد حمزه عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پزشکان باید برای انجام هرگونه تبلیغات از سازمان نظام پزشکی مجوز دریافت کنند توضیح داد: پزشکان باید قبل از انجام هرگونه تبلیغات نمونه کار خود را به آن سازمان ارائه دهند که سازمان نظام پزشکی با بررسی آن مجوز صادر می‌کند.

 

 

وی با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی در این زمینه بر اساس قانون عمل می‌کند افزود: اگر ایراد قانونی در زمینه اینگونه تبلیغات وجود داشته باشد مجوزی از طرف این سازمان صادر نخواهد شد.

 

 

کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سازمان نظام پزشکی مسئول رسیدگی به تخلفات این حوزه بوده و در صورتی که پزشکان بدون مجوز در نشریات و مجلات و سایر اماکن اقدام به تبلیغات کنند این سازمان باید پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

 

 

حمزه گفت: سازمان نظام پزشکی باید نظارت کافی در زمینه محتوا و نحوه انتشار تبلیغات پزشکان داشته باشد.

پلیس فتا متولی نظارت افراد در فضای مجازی

 

 

هرچند مسئولان وزارت بهداشت بارها در زمینه تبلیغات پزشکی هشدار داده‌اند اما همچنان شاهد فعالیت آزادانه برخی از این افراد در فضای مجازی هستیم و تاکنون نیز اقدام جدی در زمینه برخورد با چنین تخلفاتی از سوی نهادهای نظارتی صورت نگرفته است.

 

 

حال با توجه به رواج بیش از پیش تبلیغات خلاف قانون پزشکان و انتشار عکس‌های غیرقانونی از حریم خصوصی افراد خصوصا بانوان باید دید مراجع مربوطه چه برخوردی با اینگونه تخلفات خواهند داشت؟ و آیا پلیس فتا بعنوان متولی نظارت بر رفتار افراد در فضای مجازی به این موضوع ورود خواهد کرد و با برخورد قاطع با متخلفان از ادامه ترویج این بی‌اخلاقی‌ها جلوگیری به عمل خواهد آورد؟

 

 

به نظر می‌رسد ارگان‌های مربوطه به ویژه سازمان نظام پزشکی به عنوان متولی ناظر بر آگهی‌ها از جهت ارائه مجوز انتشار باید کنترل شدیدتری بر این آگهی‌ها داشته؛ و این دست تبلیغات را نه فقط از جنبه سلامت جسمی بلکه تأثیر آنها بر سلامت روح و روان مخاطب نیز ارزیابی کنند.

منبع :

مشرق به نقل از  فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12255بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35119بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535638بازدید]
زردی نوزادان[493636بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11202بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50760بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

شفا از منظر قرآن کریم (مقاله انتخابی)
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
خارپاشنه
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما (مقاله انتخابی)
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!
از پروتکل سران صهیون تا آنفولانزای خوکی(مقاله انتخابی)
اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم‌ (صلوات الله علیه و آله) (مقاله انتخابی)
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
سکسکه
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي