سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 143
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
ایرانی‌ها؛ نوشابه‌خورترین مردم دنیا!!
ایرانی‌ها؛ نوشابه‌خورترين مردم دنیا!!

پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.  


به گزارش خبرگزاری فارس ، زهرا زنگنه؛ ایرانی‌ها در مصرف نوشابه در دنیا گوی سبقت را ربوده‌‌اند و این در حالی است که میزان مصرف سرانه نوشابه در دنیا 10 لیتر است و در ایران چهار برابر یعنی 42 لیتر بوده و با این وجود ایرانی‌ها از کمبود کلسیم رنج می‌برند.

 
بعد از حذف یارانه‌ها و افزایش قیمت مواد لبنی، سبد غذایی خانواده‌ها خالی از مواد مغذی از جمله شیر و لبنیات شده و اولویت در مصرف نوشیدنی‌ها به سمت نوشابه‌ها با عناوین رژیمی و لاغری رفته است. پیش از گرانی شیر، آمار مصرف شیر و لبنیات 80 تا 100 کیلوگرم در سال بود که در حال حاضر این رقم به 60 تا 70 کیلوگرم کاهش یافته است.

 
عده‌ای از افراد با تصور این که نوشابه‌ها در هضم غذا موثر هستند پس از صرف هر وعده غذایی بدن خود را پذیرای این نوشیدنی می‌کنند.

 
بیشتر ترکیبات نوشابه‌های غیر الکلی گازدار را آب، دی اکسید کرب ، شکر و عصاره تشکیل می‌دهد که عصاره عبارت است مجموعه چند ماده طبیعی یا مصنوعی که اگر با آب حاوی گاز کربنیک و مواد شیرین‌کننده مخلوط شود همان نوع نوشابه بدست می‌آید.

 
پیامدهای مصرف نوشابه
 
مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان قم اظهار می‌کند: از آنجایی که نوشابه دارای مواد قندی بی شمار است و با خوردن 300میلی لیتر نوشابه که حاوی 28 گرم (معادل 2 قاشق غذا خوری شکر) است فرد به راحتی دچار بیماری‌هایی از جمله اضافه وزن، چاقی، دیابت، و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

 
علی اکبر حق ویسی به تاثیر منفی نوشابه‌ها در سلامت کودکان اشاره می‌کند و می‌گوید: این نوشیدنی به دلیل داشتن قند فراوان منجر به بی‌اشتهایی و نخوردن غذای اصلی می‌شود.

 
وی ادامه می‌دهد: افزایش برگشت غذا از معده به مری، پوکی استخوان، سایش و پوسیدگی دندان، ایجاد اختلال در سیستم عصبی دستگاه گوارش و همچنین اختلال در ساعات خواب زنان باردار و بیش‌فعالی در برخی کودکان از جمله پیامدهای دیگر مصرف نوشابه است.

 
توجه در آنچه خورده یا نوشیده می‌شود در سوره عبس نیز سفارش شده است؛ از آیات این سوره می‌توان نتیجه گرفت همانگونه که غذای روح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است غذای جسم نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

 
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان قم بهترین نوشیدنی را آب سالم عنوان می‌کند و معتقد است آب سالم و نوشیدنی‌های تازه و طبیعی مانند آب میوه‌های خانگی بهترین نوشیدنی محسوب می‌شوند.

 
حق ویسی با اشاره به اینکه این نوشیدنی‌ها نیز برگرفته از فرهنگ غرب هستند تصریح می‌کند: مصرف نوشابه در ایران تنها انرژی‌زا است و سودی ندارد در حالی که در کشورهای پیشرفته به نحوی تولید می‌شود که ضرر و زیانی متوجه افراد نخواهد شد.

 
پزشکان و متخصصان معتقدند نوشابه از جمله مضرترین خوراکی‌هایی است که هیچ گاه به هیچ فردی سفارش نمی‌شود؛ افراد برای حفظ سلامتی خود باید تا حد ممکن از نوشیدن نوشابه‌ها پرهیز کنند.

 
به گفته کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان قم نوشابه‌های گازدار انواع مختلفی دارد که در 8 دسته تقسیم می‌شوند؛ نوشابه‌های نوع کولا ، طعم‌دار رنگی، طعم‌دار بی رنگ، بدون طعم و رنگ، کم کالری، رژیمی و بدون قند، انرژی زا و ماءالشعیر (مالت) انواع نوشابه‌ها هستند.

 
در همه این نوشیدنی‌ها مواد افزودنی، بی‌کربنات سدیم، گاز، شیرین‌کننده‌های طبیعی و مصنوعی و قند استفاده می‌شود. همه مردم می‌دانند مصرف نوشابه هیچ سودی ندارد، اما هنوز هم در مصرف آن تاکید می‌کنند.
 
بر اساس یک نظر سنجی که در سال 90 از مردم قم صورت گرفت 34 درصد افراد مصرف زیاد نوشابه را عامل چاقی، 38 درصد عامل پوکی استخوان، 8درصد عامل بی اشتهایی و 9 درصد از بین برنده مینای دندان عنوان کردند؛ در همان نظرسنجی 4درصد مردم نوشابه را روزانه و 22 درصد هفتگی اعلام کرده‌اند و 22 درصد نیز اصلا تمایلی به خوردن آن نداشته‌اند و این در حالی است که هنوز هم در سوپرمارکت‌ها مشتری‌ها به دنبال نوشابه‌های مختلف می‌گردند.

 
اکبری فروشنده یکی از سوپر مارکت‌های مرکز شهر قم در مورد استقبال مردم از نوشابه‌ها می‌گوید: مشتری‌ها به دنبال نوشابه‌های رژیمی و بدون قند هستند، بیشترین نوشیدنی که از مغازه من خریده می‌شود نوشابه‌ای رژیمی است.

 
علی قائمی که 8 سالی است از بیماری قند رنج می‌برد می‌گوید: از کودکی در خانواده ما نوشابه مانند آب مورد استفاده قرار می‌گرفت، این نوشیدنی بیشترین طرفدار را در منزل ما داشت.

 
وی در ادامه می‌افزاید: هنوز نتوانسته‌ام خوردن نوشابه را ترک کنم در حالیکه گاهی در اثر این نوشیدنی روانه بیمارستان می‌شوم.

 
خانم مروجی خانه‌دار است و مدتهاست نوشابه را از سبد غذایی خانواده‌اش حذف کرده است. وی معتقد است تنها سه بار نوشابه خوردم و در حال حاضر دوغ بیشترین نوشیدنی‌ای است که در خانواده‌ام استفاده می‌شود.
باز هم پای صحبت‌های حق ویسی می‌نشینیم و او ضمن اشاره به مزایای ماءالشعیر یادآور می‌شود: مصرف بیش از حد این نوشیدنی نیز چاقی، پوکی استخوان و پوسیدگی دندان را به همراه دارد و اگرچه این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه‌ها باشد، اما رعایت تعادل در مصرف آن لازم است.

 
وی با تاکید بر اینکه نوشیدن آب حین غذا برای سلامتی مضر است خاطر نشان می‌کند: انجام این عمل هضم و دفع غذا را با مشکل مواجه می‌کند.

 
پاک شدن سینک ظرفشویی، روغن موتور، رسوب آهک، لکه ماژیک، آدامس، حالت‌دهنده به موها و یخزدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.
 

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12330بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15012بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46190بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17264بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63608بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536034بازدید]
زردی نوزادان[493858بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11432بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16117بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50877بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17723بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13016بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14370بازدید]

از میان مقالات

زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
کدام تنظیم خانواده؟(مقاله انتخابی)
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
آندوسکوپی و خطر انتقال هپاتیت و ایدز(مقاله انتخابی)
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
استعمار نوین در سایه آموزش زبان انگلیسی (مقاله انتخابی)
چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)
روش های تعیین جنسیت جنین
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)
جنبش غذاهای سریع(مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
15 میلیون دلار برای گوشت حلال!(مقاله انتخابی)
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
مواد شیمیایی و تهدید سلامت کودکان(مقاله انتخابی)