سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 169
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲
خبرها و نظرها
Share Email
جنگ خطرناک «بیولوژیکی» غرب با اعصاب و روان مردم ایران؛ کسی به فکر تبعات مصرف برنج و گوشت و چای خارجی در جامعه ایرانی هست؟

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

جنگ خطرناک «بیولوژیکی» غرب با اعصاب و روان مردم ایران
کسی به فکر تبعات مصرف برنج و گوشت و چای خارجی در جامعه ایرانی هست؟

 

 

 

 

 

 

 

 

گروه اجتماعی – رجانیوز: «افسردگی‌های گسترده»، «عصبانیت زودهنگام و سریع»، «احساس خستگی دائمی و بی‌دلیل»، «کاهش حوصله و پایین آمدن آستانه تحمل»؛ این‌ها تنها بخشی از بیماری‌ها و مواردی هستند که این روز‌ها مردم جهان درگیر آن هستند و به طور جدی باعث کاهش کارآمد جوامع در جهان شده است؛ مساله‌ای که در کشور خودمان به ویژه در کلانشهرهایی نظیر تهران نیز شاهد آن هستیم. اما واقعا علت ایجاد این عوارض روانی چیست؟ 


به گزارش رجانیوز، مقوله علم «زیست فناوری» یا «بیوتکنولوژی» که در دهه اخیر شاهد پیشرفت‌های فراوانی بوده، نهایتا منجر به تولید محصولاتی با ماهیت تراریخته در زمینه صنایع غذایی شده است. کاربردهای سنتی بیوتکنولوژی شامل اصلاح نباتات و دام، تهیه نان، ماست و پنیر بوده‌است و پس از آن تولید پادزیست‌ها (آنتی بیوتیک‌ها)، انسولین انسانی و اینترفرون علوم آزمایشگاهی و هم‌اکنون با پیدایش فناوری DNA نوترکیب، دستکاری ژن‌ها و انتقال ژن از یک موجود زنده به دیگری یا به عبارت دیگر مهندسی ژنتیک، ظرفیت بهره‌گیری از این فناوری به گونه فزاینده‌ای افزایش یافته‌است. 

 
در حال حاضر با توجه به افزایش بی‌رویه جمعیت و نیاز به تأمین مواد غذایی این جمعیت رو به تزاید، بیوتکنولوژی کشاورزی مورد توجه ویژه‌است و محصولات تراریخته گوناگون پرمحصول و مقاوم کشاورزی مانند ذرت، برنج، سویا، گوجه فرنگی، گندم تولید و به‌کارگیری تکنیک‌های نوین بیوتکنولوژی در افزایش تولید شیر و گوشت دام موثر واقع شده‌اند. 

 
جنگی با سلاح‌هایی از جنس برنج و مرغ

 
اما این همه داستان نیست. تغییر در بافت طبیعی مواد غذایی از طرفی هم می‌تواند بسیار خطرناک و حد یک جنگ بزرگ باشد؛ چرا که با تغییر در بافت درونی مواد غذایی، امکان ایجاد موارد بیوشیمی در مواد غذایی بوجود می‌آید و می‌تواند به عنوان یک عامل بیماری‌زاد مورد استفاده قرار بگیرد. یعنی با برنج و مرغ و روغن و امثالهم می‌توان باعث پیدایش اپدمیک یک بیماری در یک جامعه شد. از سوی دیگر، با توجه به عدم استقبال عمده کشورهای جهان از مواد غذایی تهیه شده از طریق دستکاری ژنتیک، شرکت‌های فعال در این حوزه‌گاه با بهره گیری از اهرم‌های دولتی نظیر ارسال کمک‌های غذایی برای کشورهای قحطی زده آفریقایی، با وجود مقاومت‌های فراوان دولت‌ها و گروه‌های فعال، می‌کوشند به هر گونه که هست مصرف تولیدات خود وفناوری‌های مربوطه را در کشورهای هدف خود جا بیندازند. 

 
مشکل واقعی در ارتباط با غلات مهندسی شده این است که آن‌ها به شرکت‌های بیوتکنولوژیک این اجازه را می‌دهند که بر زنجیره غذایی یک قفل بزنند. این شرکت‌ها با ثبت امتیاز ژن‌ها و کلیه فن آوری‌های مرتبط با آن‌ها، در حال دستیابی به جایگاهی هستند که با رسیدن به آن می‌توانند کنترل مطلق خود را بر آنچه که ما می‌خوریم اعمال کنند. این امر باعث از بین رفتن کاربست‌هایی می‌شود که برای تأمین امنیت غذایی در کشورهای فقیر در حال اجراست. 

 
به همین دلیل است که فعالان این حوزه چنین پرحرارت در برابر این غلات مقاومت می‌کنند. شرکت‌های بیوتک روش‌های جدیدی را برای در هم شکستن مقاومت آن‌ها آزموده‌اند. اداره توسعه بین المللی ایالات متحده (یو اس‌اید) به کشور‌های زامبیا، زیمبابوه و مالاوی که همگی از قحطی اخیر در مضیقه قرار دارند، گفته است آن‌ها هیچ گزینه‌ای جز استفاده از غلات تهیه شده از طریق دستکاری ژنتیک آمریکا ندارند. کاملاً روشن است که چنین چیزی خلاف واقع است. از هم اکنون تا ماه مارس، این منطقه به بالغ بر دو میلیون تن مواد غذایی اضطراری به شکل غلات نیاز خواهد داشت.
سازمان غذا و خواربار سازمان ملل فاش کرده است که در حال حاضر یک و شانزده صدم میلیون تن ذرت قابل صدور در کنیا، تانزانیا، اوگاندا و آفریقای جنوبی وجود دارد. اروپا، برزیل، هند و چین نیز دارای مازاد محصول و غلات انبار شده‌ای هستند که مقدار آن‌ها سر به میلیون‌ها تن می‌زند. حتی ایالات متحده افزون بر پنجاه درصد از مجموع زمین‌های زیر کشت خود را به شکل غیر دستکاری ژنتیک شده حفظ کرده است. بدون استفاده از حتی یک دانه از غلات تهیه شده از طریق دستکاری ژنتیک، می‌توان تمامی گرسنگان در جنوب آفریقا، اتیوپی و سایر نقاط جهان را سیر کرد. 

 
وب سایت «یو اس‌اید» فاش می‌کند که برنامه‌های «آموزش» و «رشد آگاهی» یواس‌اید فرصت‌هایی را در اختیار شرکت‌هایی چون «سینژنتا» و «مونسانتو» قرار می‌دهد تا «به انتقال فن آوری» به کشورهای فقیر بپردازند. مونسانتو نیز به نوبه خود از یو اس‌اید حمایت مالی به عمل می‌آورد. قحطی به یو اس‌اید اجازه می‌دهد تا این راهبرد را با سرعت بیشتری به اجرا گذارد.
این سازمان می‌داند که برخی از غلاتی که این مرکز به جنوب آفریقا صادر می‌کند، توسط کشاورزان برای سال زراعی آینده کاشته خواهند شد. وقتی آلودگی گسترش یافت، دولت‌های این کشور‌ها دیگر قادر به اعمال ممنوعیت در برابر این فن آوری نخواهند بود. تنها مانعی که بر سر راه این طرح‌ها قرار دارد، مقاومت افراد محلی و اعتراضات گروه‌های طرفدار توسعه و حفظ محیط زیست است. در طول چند سال گذشته، مونسانتو برای رفع این مانع کارهایی انجام داده است. 

 
در سال ۱۹۹۹ به دنبال فروپاشی قریب الوقوع مونسانتو در نتیجه تلاش فاجعه آمیز این شرکت برای روانه ساختن محصولات تهیه شده از طریق دستکاری ژنتیک به بازار اروپا، مدیر ارتباطات این شرکت فیلیپ آنجل به «وال استریت جورنال» این طور توضیح داد که «شاید ما به اندازه کافی تهاجمی عمل نکرده‌ایم... زمانی که شما درحال مبارزه با آتش سوزی یک جنگل هستید،‌گاه مجبور می‌شوید برای خاموش کردن آن، آتش دیگری را برافروزید.» 

 
کسی به فکر تبعات مصرف برنج و گوشت و چای خارجی در جامعه ایرانی هست؟

 
متاسفانه این مساله در کشور ما مورد توجه جدی فعالان اقتصادی قرار نمی‌گیرد و «برنج اروگوئه»، «مرغ برزیل»، «چای هند» و بسیاری محصولات دیگر بدون نظارت بهداشتی و دقت در اینکه آیا این محصولات دارای فرآیند بیوتک بوده‌اند یا خیر، در بازار توزیع می‌شوند و مردم هم از آنان در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کنند که حاصلی به جز تبدیل شدن جامعه به یک فضای عصبی و پرتنش ندارد. 

 
 
به نظر می‌رسد با توجه به اهمیت سرمایه انسانی در کشور و نقش بی‌بدیل آن در معادلات آینده جهانی، باید این هشدار را به مسئولان مربوطه در کشور داد که مساله بیوتکنولوژی و محصولات تراریخته یکی از اساسی‌ترین رویکردهای دشمنان انقلاب اسلامی در تغییر بافت فکری و فرهنگی و رفتاری مردم ایران است و متاسفانه در سال‌های اخیر هم توجهی نسبت به این مساله نشده که منجر به رویدادهای تلخی همچون پایین آمدن آستانه تحمل مردم در کلانشهر‌ها و بالا رفتن نرخ مشاجرات و درگیری‌ها شده است.

منبع :

زجانیوز



نظرات
  عرض سلام و احترام؛به نظر شما سالمترین برنج کدوم برنج هستش؟در حالت کلی برای تهیه مواد غذایی سالم چه باید کرد؟میشه لطف کنید مقاله ای جداگانه در مورد روشهای ارگانیک مخصوصاً ورمی کمپوست ارائه بدید؟ممنون از لطف و زحمات شما
ارسال کننده نظر : هاشم زاده      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
  

سلام، روش مطمئنی جز شناخت فروشنده وجود ندارد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12255بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35119بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535639بازدید]
زردی نوزادان[493636بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11203بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50760بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
آنچه شما درباره مواد افزودنی به محصولات غذایی نمی دانید.(مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
چهل حدیث شریف درباره طول عمر(مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟(مقاله انتخابی)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
سیاست فرزند آوری: الگوی نژادپرستی اسرائیل (مقاله انتخابی)
توصیه های حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) درباره فرزند دار شدن و خصوصیات پنجگانه
آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
حراج اینترنتی تخمک های دختران مدل(مقاله انتخابی)
ناباروری؛ شاهنامه ای با پایانی خوش؟!
روان شناسى به مثابه دین(مقاله انتخابی)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!(مقاله انتخابی)
توطئه حذف حجامت در ایران