سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 189
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
عوارض پشت میز نشینی

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

عوارض پشت میز نشینی

خراسان: به نقل از سایت «MSN» محققان آنچه هنگام نشستن طولانی مدت در بدن رخ می دهد را شرح می دهند. به ادامه مطلب توجه کنید تا با مشکلات پشت میز نشینی بیشتر آشنا شوید.


نشت کردن خون از رگ ها

 
پمپاژ نشدن خون از پا به قلب، به رگ های تحتانی و پا فشار وارد می کند. به گفته یکی از جراحان قلب و عروق از انگلستان، با فشار وارد آمدن به دیواره های رگ ها، مقداری پروتئین و مایعات در بافت ها نشت می کند و به التهاب منجر می شود. افرادی که برای مدت طولانی بدون تحرک پشت میز می نشینند دچار برآمدگی در رگ های پا می شوند. این برآمدگی ها که حاوی مایع است، در افراد لاغر نیز مشاهده می شود. به مرور زمان این مشکل می تواند به بروز لکه های قهوه ای و سفت شدن پوست و در نتیجه زخم منجر شود. کاهش گردش خون در پا خطر لخته شدن خون را به دنبال دارد اما بیشتر بیماران، عوامل خطر دیگری نیز دارند؛ از جمله افزایش سن. تکان دادن انگشتان پا ،از جا بلند شدن و راه رفتن هر ۲۰ دقیقه یک بار می تواند به جریان خون کمک کند.

 
افزایش قند خون

 
نشستن طولانی مدت می تواند باعث مقاوم شدن بدن فرد در برابر انسولین شود که این امر زمینه ساز بروز دیابت نوع ۲ است. زمانی که قند به سلول ها می رسد یک سری واکنش های زنجیره ای رخ می دهد تا به قند اجازه ورود به داخل بافت داده شود. بی تحرکی باعث می شود قابلیت عضله ها در دریافت قند از جریان خون کاهش پیدا کند از این رو در برابر انسولین مقاوم تر می شود. حرکت های کوچک و منظم، فعالیت انسولین را در عضله بهبود می بخشد. محققان می گویند حتی نشستن طولانی مدت در یک روز می تواند روی ترشح انسولین تأثیر بگذارد.

 
کند بودن روند تخلیه روده ها

 
کم تحرکی می تواند باعث بروز یبوست شود. هنگام نشستن انقباض روده کمتر می شود و روده خشک و مدفوع سفت تر می شود.این حالت طی ۲۴ ساعت بی تحرکی به وجود می آید. می توان با ورزش خطر خشکی روده ها را کاهش داد. روزی ۱۰ دقیقه ورزش ملایم مفید است.بی تحرکی می تواند به سوزش سر دل منجر شود. تحرک نداشتن پس از صرف غذا، باعث کندی روند تخلیه معده و تولید اسید می شود. این امر می تواند علایمی چون احساس سوزش استخوان پشت را ایجاد کند. از نوشیدن مایعات هنگام غذا خوردن بپرهیزید زیرا این کار روند هضم را کند می کند بعد از غذا به پیاده روی ملایم بپردازید.

 
سردردها

 
زمانی که پشت میز رایانه به حالت خمیده می نشینید، برای نگاه کردن به صفحه، مجبور می شوید گردن خود را عقب بکشید.این کار روی اعصاب گردن تأثیر می گذارد و باعث سردرد می شود. نشستن به حالت خمیده، روی شانه ها تأثیر می گذارد و بر مفصل فشار وارد می کند؛ بنابراین مشکلات شانه بیشتر می شود. بهتر است کمر را صاف کنید و درست بنشینید.

 
صدا دادن زانوها

 
شاید تصور کنید که استئوآرتریت تنها در افرادی به وجود می آید که به شدت ورزش می کنند اما محققان می گویند بین نشستن طولانی مدت و بروز استئوآرتریت ارتباط وجود دارد. نداشتن فعالیت به چاقی مفرط منجر می شود و بالا رفتن وزن فشار بیشتری روی مفصل ها وارد می کند. از طرفی ضعیف شدن عضله ها به علت کم تحرکی باعث می شود هنگام بلند شدن از روی صندلی از دست هایتان کمک بگیرید. این حالت نشانه ضعیف شدن عضلات بزرگ ران است. برخی معتقدند که ضعیف شدن عضلات می تواند به استئوآرتریت منجر شود.

 
سرطان کولون
 
محققان استرالیایی می گویند افرادی که بیش از ۱۰ سال کم تحرکی داشته اند، نسبت به دیگران که فعالیت کافی دارند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قسمت پایین روده ( رکتوم) قرار دارند.نتایج بررسی های دیگر نیز نشستن طولانی مدت را با افزایش خطر سرطان سینه و سرطان های آندومتریال (زنانه) نشان می دهد. نشستن طولانی مدت باعث ترشح انسولین بیش از حد می شود که رشد سلول ها را تحریک می کند.

 
دیسک کمر

 
کم تحرکی ستون فقرات، باعث انعطاف پذیری کمتر آن می شود و زمینه آسیب دیدگی ستون مهره ها را بر اثر فعالیت های روزانه از جمله بستن بند کفش فراهم می کند.دیسک بین مهره ای ماده ای نرم است که نشستن طولانی مدت باعث می شود دیسک آسیب ببیند. حرکت های ناگهانی، احتمال دیسک کمر را بالا می برد و باعث درد و سفتی عضله می شود. با نشستن روی یک صندلی راحت نمی توان مشکل را حل کرد.

 
کم تحرکی و بیماری های قلبی

 
نشستن طولانی مدت با افزایش فشارخون و کلسترول ارتباط دارد. این دو عامل خطر بروز حمله قلبی را بالا می برد. فعالیت بدنی عملکرد رگ ها را بهبود می بخشد و باعث تنظیم ضربان قلب می شود که جریان خون در رگ ها را سریع تر می کند. هر چه جریان خون سریع تر باشد اکسیدنیتریک بیشتری از لایه درونی دیواره رگ ها ترشح می شود.در نتیجه رگ ها سالم و نرم می ماند اما در حالتی که فرد تحرک کمتری دارد بدن برای حفظ ضربان قلب باید فشار بیشتری به رگ ها وارد کند.این فشار چربی را به دیواره های رگ ها وارد می کند و باعث سفت شدن آن می شود این امر می تواند خطر حمله قلبی را بالا ببرد.|خراسان

منبع :

رجانیوز



نظرات
  سلام مطالب خوبي بود من يكي از اون پشت ميز نشينها هستم ميشه بفرمائيد چيكار كنيم كه به اين همه درد و بلا مبتلا نشيم؟چاره اي هم ندارم بايد پشت ميز بشينم.متشكرم
ارسال کننده نظر : علي      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام چیزی بهتر از ورزش مداوم نیست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12329بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15010بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46187بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17263بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63607بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536028بازدید]
زردی نوزادان[493855بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11430بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16116بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50875بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17723بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13015بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

تلخ ترین نوشته من!(مقاله انتخابی)
کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
آشنایی با بادکش درمانی
ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد (مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
آزادی در کودکان زیر 7 سال
کم خونی
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!(مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
کامپیوتر و سرعت(مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
من به شبکه متصل ام، پس هستم(مقاله انتخابی)
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)