سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 2146
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
در مبارزه با نفود نظام سلطه جهانی "سوزن بانان" آنها را بشناسید

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

در مبارزه با نفود نظام سلطه جهانی "سوزن بانان" آنها را بشناسید

 

 

 

قرن های ۱۸ و ۱۹ را قُرون امپراتوری ها می نامیدند، با حاکم شدن نظام سلطه سرمایه داری در قرن بیستم، سازمان ها، نهادها، موسسات و شرکت های چند ملیتی جای امپراتوری ها را گرفتند، کار ویژه این نهادها واژه ای به نام "کنترل" است، کنترل جمعیت، کنترل ذهن، کنترل پول، کنترل جریان علم و منابع زیستی و.... این کنترل های زنجیره ای به دو صورت کلی انجام میشود، مسقیم و غیر مستقیم.

 

 

 

۱. دانشگاه ها، پژوهشگاه و مراکز علمی  که مسقیم زیر نظر نظام سلطه اند.بسیاری از بزرگترین دانشگاه های جهان مانند برکلی و هاروارد و... زیر مجموعه ۱۱ بنیاد جهانی اند و در این بنیادهای جهانی از ساخت بمب اتم پیشرفته تا عقیم کردن مردم ایران، طراحی و اجرا می شود.

 

 


۲. دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی که به صورت مستقیم زیر نظر این بنیاد ها و کارتل های اقتصادی قرار ندارند ولی توسط آنها فکر می شوند!
 

 

 

روش کنترل دانشگاه ها و مراکز علمی در کشورهای مختلف متفاوت و بسیار پیچیده است، مثلا در کشور ایران مهمترین استراتژی بکار رفته را می توان استراتژی انتخاب "سوزن بان" نام نهاد! حتما به چشم یا در فیلم ها دیده اید که یک سوزنبان روی ریل قطار، با یک اقدام ساده مسیر قطارهای غول پیکر را عوض می کند، قطاری که به شرق می رفت را به غرب هدایت می کنند و بالعکس،هر چند تعداد این افراد زیاد نیست و ممکن است خیلی هم به حساب نیایند، ولی آنها می توانند مسیر تاریخ علمی کشور را عوض کنند به عنوان مثال مدیری را به عنوان مدیر پژوهش کشور در سازمان برنامه و بودجه انتخاب می کنند و او با به دست گرفتن بودجه کل پژوهش کشور عملا بر اساس "انّی سلم لِمن سالم تراریخته و حَرب لِمن حارب تراریخته" عمل می کند، از حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه پژوهشی کشور برای کنترل جریان های علمی به عنوان پدال گاز یا اهرم فشار استفاده می کند.

 

 

 

نمونه ی از اهرم فشار در بین دانشمندان غربی (انگلستان)!رویال سوسایتی یا انجمن سلطنتی انگلستان در سال ۱۶۶۰ اندکی پس از اتحاد انگلستان توسط چارلز دوم در لندن پایه‌گذاری شد و عنوان نخستین انجمن علمی جهان را یدک می‌کشد، این انجمن یکی از قطب های علمی جهان به حساب می آید، مدتی قبل دانشمندی به نام آرفاد به جرم استقلال فکری که پیدا کرده بود پس از ۲۷ سال کار و تدوین صدها مقاله معتبر جهانی از این انجمن اخراج شد، این اخراج پیام آشکار و معنی داری داشت برای همه دانشمندان انگلیس که خطوط قرمز نظام سرمایه داری و قدرت سیاسی را درک کنند و اتفاقا بسیار هم اثر گذار بود.
 

 

 

 

نمونه داخلی این اقدام، رفتاری بود که با دانشمند از آمریکا برگشته ایرانی یعنی جناب پرفسور متولی زاده اردکانی صورت گرفت، او را به جرم اظهار نظر در حوزه محصولات تراریخته اخراج کردند و هم اینک این دانشمند بیکار است و با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند! فکر می کنید پیام این اخراج برای دانشجویان و اساتید مراکز علمی چیست؟
 

 

 

 

 نظام سلطه سالهاست که استراتژی حمام فین کاشان و حذف فیزیکی را جز در مواردی محدود را کنار گذاشته و در عوض در کشورهای مختلف سوزن بانانی را در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز گمارده است تا اگر امیرکبیری را یافتند او را در زمان جوانی از کشور خارج کرده یا کنترلش کنند، این است که بعد از نزدیک به چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی، در زمان انتخابات ریاست جمهوری به سر خود می زنیم، اصلاح طلبان به استراتژی کاندیدای طلایی، نقره ای و برنزی روی می آورند و اصول گرایان شعار مصلحت و خَیر الموجودین سر می دهند!
 

 

 

 

چشم باز می کنید و می بینید رشته های انسانی در ایران با وجود حدود ۲.۵ میلیون دانشجو عملا خنثی و حتی عقیم است، بسیاری از رشته ها مثل اقتصاد، روانشناسی، مدیریت، جامعه شناسی و... هیچ خروجی قابل توجهی نداشته است چرا که در بیشتر موارد،از انتخاب رشته دانشجویان تا منابعی که به عنوان واحد های درسی پاس می کنند و سرفصل دروسی که می خوانند کنترل شده است!
 

 

 

 

در رشته های فنی مهندسی، پزشکی ریاضی و... نیز اکثر قریب به اتفاق دانشجویان نخبه از کشور خارج می شوند چون سوزنبانانی در مراکز علمی وظیفه دارند که این دانشجویان را به دانشگاه های آنور آبی سوق دهند و در این میان، وجود مدیران نالایقی که به مدد ژن های خوبی که دارند یا آمیزش ژنی، بر کرسی مدیریت نشسته اند، دانسته یا نادانسته، پازل آن "سوزن بانان" زیرک و نفوذی را تکمیل می کنند، سالها پیش مقام معظم رهبری فرمودند:"قتلگاه نظام آنجاست که نتوانیم برای نیازهای کشور خودمان تئوری های بومی و اسلامی طراحی کنیم در این صورت چه بخواهیم و چه نخواهیم در دامان غربیم"!...ادامه دارد
 

 

 

حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین/ استاد حوزه و دانشگاه

منبع :

آنتی بیوتروریسم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12330بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15012بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46190بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17264بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63608بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536033بازدید]
زردی نوزادان[493858بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11432بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16117بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50876بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17723بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13016بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14370بازدید]

از میان مقالات

مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین(ویراست دوّم)
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
بزرگی خوش خیم پروستات
تدابیر دوران بارداری (3)
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
کیست پیلونیدال (سینوس پیلونیدال-کیست مویی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
زونا
تلویزیون و زوال کودکى(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1396 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند (مقاله انتخابی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)