سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت

با سلام و احترام محضر شما با عنایت به اینکه از روش تحقیق علمی استفاد شده بنابراین بسیار پرمحتوی و پر مغز تهیه و تنظیم شده است. سپاس از ترویح فرهنگ قرآن و اسلام.
ضیا
کد : 2148
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
"کره حیوانی طبیعی" خطر حملهٔ قلبی را کاهش می‌دهد

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

"کره حیوانی طبیعی" خطر حملهٔ قلبی را کاهش می‌دهد 

 

 

 

"کره حیوانی طبیعی" در دهه‌های گذشته به‌غلط به‌عنوان یک غذای مضر، چاق‌کننده و منشأ امراض قلبی معروف شده است اما کره حیوانی یکی از آن مواد غذایی سالمی است که نه‌تنها مصرف معقول آن برای سلامتی ضرری ندارد بلکه خطر حملهٔ قلبی را نیز کاهش می‌دهد. 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "کره حیوانی طبیعی" یکی از آن مواد غذایی سالمی است که می‌توان با آن دیگر غذاها را هم به شاهکار تبدیل کرد اما در دهه‌های گذشته به‌غلط، به‌عنوان یک غذای مضر، چاق‌کننده و منشأ امراض قلبی معروف شده است.

 

 

اما اخیراً به‌واسطه تحقیقات جدید، دوباره به گروه غذاهای سالم افزوده شده است؛ در این مطلب قصد داریم هفت مورد از فواید مصرف کره حیوانی طبیعی را که در واقع از "شیر و ماست محلی" تهیه می‌شود بررسی کنیم.

 

 

کره حیوانی طبیعی غنی از ویتامین‌های حل‌شونده در چربی است، کره دارای ویتامین‌هایی است که در چربی حل و قابل استفاده برای بدن می‌شوند، از جمله ویتامین A و E و K2 است؛ قصد بزرگنمایی درباره ویتامین‌های A و E را نداریم، اگر شما در رژیم غذایی فعلی‌تان غذاهای حیوانی و گیاهی را مصرف می‌کنید، پس احتمالاً از هر دوی آنها بهره‌مند هستید اما کمی در مورد ویتامین K2 بگوییم که در رژیم‌های جدید کمیاب است و بسیاری از مردم از آن اطلاعی ندارند.

 

 

K2 تأثیرات قدرتمند و مفیدی دارد؛ این ماده در سوخت‌وساز کلسیم دخالت دارد و مصرف کم آن می‌تواند با بیماری‌های بسیار جدی مرتبط باشد از جمله آنها می‌توان به بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و پوکی استخوان اشاره کرد؛ لبنیاتی که از شیر گاو گرفته شده‌اند حاوی ویتامین K2 هستند.

 

 

بیشتر بخوانید: از مصرف "روغن‌های حیوانی" هیچ ترسی نداشته باشید + فیلم

 

 

کره حیوانی حاوی بسیاری از چربی‌های اشباع‌شده سالم است؛ پیکار با چربی‌های اشباع‌شده عواقب بدی دارد، طبق تحقیقات انجام‌شده هیچ وجه مشترکی بین چربی‌های اشباع‌شده و امراض قلبی وجود ندارد و چربی‌های اشباع‌شده باعث افزایش کلسترول HDL (کلسترول نوع خوب) در خون می‌شوند و کلسترول LDL را از ابعاد کوچک با تراکم زیاد (کلسترول خیلی بد) به نوع بزرگ و کم‌چگال تبدیل می‌کند که از نظر پزشکی خوب است علاوه بر این، کره حیوانی حاوی چربی‌هایی با زنجیره‌های کوتاه و متوسط است که سوخت‌و‌ساز آنها متفاوت از سایر چربی‌ها است؛ آنها حس سیری ایجاد می‌کنند و میزان سوزاندن چربی را افزایش می‌دهند.

 

 

کره حیوانی طبیعی در مقایسه با نوع گیاهی (مارگارین) خطر حملهٔ قلبی را کاهش می‌دهد؛ بیشتر اوقات دستورالعمل‌های رایج غذایی، به‌خلاف هدف اصلی‌شان عمل می‌کنند و روی سلامتی ما اثر نامناسبی دارند؛ نخستین مثال را می‌توان در این مطلب گفت که آن‌ها مارگارین را جایگزین کره حیوانی می‌کنند… این چیزی‌ست که اساتید گفته‌اند و ما هم انجام می‌دهیم!

 

 

اما آن اتفاقی که می‌افتد، جایگزینی کره حیوانی سالم، یک غذای خوب، با چربی‌های مضر و ناسالم است؛ در یک پروژه تحقیقاتی به‌روی گروهی از بیماران قلبی، کره و مارگارین امتحان شدند و این نتیجه به دست آمد: مارگارین خطر حملهٔ قلبی را افزایش داد ولی کره حیوانی هیچ‌گونه اثر بدی نداشت؛ مطالعه دیگری نشان داد که مصرف بالای چربی‌های لبنی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را 69% کاهش می‌دهد و احتمالاً این به‌خاطر مصرف بالای ویتامین K2 است.

 

 

کره حیوانی طبیعی منبع خوبی برای اسید چرب بیوتیرِیت است: اسید چرب بیوتیرِیتِ 4-کربنی وقتی در بدن تولید می‌شود که باکتری‌های رودهٔ بزرگ و فیبرهای رژیمی غذاها با هم تماس پیدا می‌کنند؛ این شاید دلیل اصلی تأثیر مثبت فیبر بر سلامتی انسان باشد. یکی از بهترین منابع بیوتیرِیت، کره حیوانی است که حدود 3 تا 4 درصد بیوتیرِیت دارد، در حقیقت بیوتیرِیت از افزایش وزن به‌خاطر رژیم‌های بد جلوگیری می‌کند و این کار را با افزایش مصرف انرژی انجام می‌دهد همچنین عملکرد میتوکندری در سلول‌ها را بهبود می‌دهد در ضمن بیوتیرِیت ضد التهاب و دارای اثرات محافظتی قوی بر سیستم گوارشی انسان است.

 

 

کره حیوانی طبیعی غنی از اسید لینولئیک است؛ کره حیوانی طبیعی به‌خصوص کره‌ای که از دام‌های علف‌خوار به‌دست آمده باشد، منبع بزرگی از اسید لینولئیک است، این اسید چرب تأثیر زیادی بر متابولیسم دارد و حتی به‌طور مجزا به‌عنوان مکمل چربی‌سوز تجاری هم فروخته می‌شود. این اسید خواص ضدسرطان هم نشان داده و درصد چربی بدن انسان را کاهش می‌دهد البته بعضی از تحقیقات هم نشان داده‌اند که اسید لینولئیک هیچ تأثیری در آرایش بدن انسان ندارد، به هر حال یا مفید است یا بی‌ضرر.

 

 

کره حیوانی طبیعی با خطر کمتر چاقی همراه است؛ مقالات تغذیه اغلب توصیه می‌کنند که محصولات لبنی کم‌چرب استفاده کنیم، به این ترتیب می‌توانیم کلسیم را بدون نیاز به تمام آن چربی‌ها و کالری‌های اضافه و بد به دست بیاوریم اما با وجود کالری بالاتر، خوردن محصولات لبنی با چربی زیاد با چاق شدن همراه نیست؛ در حقیقت با مرور برخی تحقیقات، اثرات مثبت مصرف بالای چربی‌های لبنی بر چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و سایر اختلالات متابولیکی آشکار می‌شود.

 

 

در پایان باید تکرار کنیم به‌خلاف تفکرات رایج، کره حیوانی طبیعی، غذای سالمی است؛ مصرف اندک تا معتدل آن نه‌فقط تأثیر بدی بر سلامت جسمی ندارد بلکه فوایدی هم دارد اما مانند تمام غذاهای دیگر نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد البته کره حیوانی طبیعی به‌اندازه روغن زیتون مفید نیست اما در رتبه بعد از آن قرار می‌گیرد و همان‌طور که می‌دانید روغن زیتون مفیدترین و سالم‌ترین چربی شناخته‌شده برای انسان است البته باید متذکر شویم منظور از کره حیوانی طبیعی که در این مطلب توضیح دادیم، کره‌ای است که به‌صورت مستقیم از دوغ تهیه‌شده از ماست محلی استحصال می‌شود.

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12342بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15022بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35219بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46214بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17271بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23146بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63630بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536117بازدید]
زردی نوزادان[493916بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11446بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11580بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11261بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16120بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50896بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17733بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15225بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10971بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8436بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13024بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14377بازدید]

از میان مقالات

قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
حجامت شناخت؛ مقاله چهارم؛ انواع حجامت
ناباروری؛ شاهنامه ای با پایانی خوش؟!
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (1)
زونا
پلاستیک ها برای همیشه (مقاله انتخابی)
نگاهی به مبانی طبّ سنّتی ایران
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک