سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد

سلام‌‌و خدا قوت به نظر شما نیازی به دادن قطره آد به نوزاد هست؟ البته نوزاد بنده نمودار رشدش خوبه
مهدی

سلام و وقت بخیر طاعات قبول پسر بنده الان ۴۶ روز داره ۴۱ هفته به دنیا اومده و وزن ۳.۹۰۰ وزن گیری خیلی خوبه منتهی زردیش تا الان خوب نشده سه مرتبه حجامت پشت‌گوش انجام شده زردیش حول و خوش ۱۲ متغیر هست آنزیم کبدی و cbc خوب بوده و گروه خونی مادر و بچه مثبت هست استمرار زردی در همین حد متوسط برای نوزاد ضرر نداره تا زمان خوب شدن؟ به نظر شما شیر مادر رو قطع کنیم یا کار دیگه؟ متشکر از پاسخ
مهدی
کد : 263
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
مجلات مُد با ذهن زنان چه می کنند؟

بسم الله الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


مجلات مُد با ذهن زنان چه می کنند؟


هر چند تماشای مانکن ها و بازیگران لاغراندام در تلویزیون موجب افزایش نارضایتی زنان از بدن خود می شود، اما میزان اثرگذاری آن در سوق دادن آنها به سمت رفتارهای پر خطر تغذیه ای به مراتب کمتر از تاثیر مجلات مد است.


مجلات مُد با ذهن زنان چه می کنند؟

 

به گزارش ساجده به نقل از شبنم ها : 

 
از دهه ۱۹۵۰ به این سو شکاف میان تصاویر ارایه شده از زنان در مجلات با واقعیت های اجتماعی بیشتر شده است. در طول چند دهه اخیر، سبک کم تحرک زندگی و تغذیه ناسالم زنان سنگین وزن تر شوند و در مقابل مانکن های تبلیغ کننده مدهای جدید هم لاغرتر.

 
این دوگانگی موجب شده بسیاری از زنان و دختران تصویر ذهنی نامناسبی از بدن خود بیابند. با اینکه مردان هم تا حدی تحت تاثیر مدل های عضلانی و قوی هیکل موجود در مجلات بدن سازی و یا فیلم ها قرار می گیرند، اما تاثیر منفی این تصاویر در زنان و به ویژه دختران نوجوان به مراتب شدیدتر از مردان است.
 
بدن ایده آل

 
امروزه بسیاری از زنان و دختران نوجوان به ویژه در جوامع توسعه یافته از بدن خود ناراضی هستند. اصلی ترین دلیل این نارضایتی را باید در تصویر ایده آل (و البته اغراق آمیز و غیر واقعی) موجود در رسانه ها دانست. این رضایتی خود را در قالب اختلالات تغذیه ای و از همه شایع تر، سرخوردگی و احساس اضطراب و افسردگی نشان می دهد.

 
یک پژوهش انجام یافته در خصوص تاثیر مُد بر ذهن زنان نشان داد حدود ۸۰ درصد از زنانی که مانکن ها را در تلویزیون دیده بودند و همچنین ۶۶ درصد از زنانی که تصویر این مانکن ها را در مجلات مربوط به مد مشاهده کرده بودند به شدت احساس ناخوشایندی در مورد خودشان یافتند.

 
همچنین میزان عزت نفس زنانی که تصاویر مدل های لاغراندام موجود در این مجلات را دیده بودند به طور محسوسی کاهش یافته بود.

 
نظریه مقایسه اجتماعی

 
برخی از دانشمندان از منظر سازوکار «مقایسه اجتماعی» به تشریح ریشه های این پدیده می پردازند. نظریه مقایسه اجتماعی می گوید هر فرد در جامعه، خود را با دیگران مقایسه می کند. اگر در این میان فرد خود را برتر ببیند، احساس هیجانی خوبی خواهد داشت. اما اگر در این مقایسه خود را پائین تر از دیگران ببیند، احساس نامطلوبی داشته و میزان عزت نفس وی نیز کاهش می یابد.

 
این مطالعه این گونه نتیجه گیری کرد که افراد معمولی در جوامع امروزی خود را با کسانی همچون بازیگران سینما و مدلهای مُد مقایسه می کنند. این مقایسه در بیشتر اوقات احساس کم ارزشی به افراد بخشیده و در بسیاری از موارد آنها را به سمت لاغری و رژیم های سنگین کاهش وزن سوق می دهد.

 
مجلات مد و افزایش احتمال ابتلا به اختلالات تغذیه

 
بیشتر مطالعات انجام شده در مورد تاثیر مجلات مُد و تصویر ذهنی، بر روی رابطه رسانه ها و اختلالات تغذیه ای بوده است. در سال ۱۹۹۹ پژوهشی در ژورنال Archive of Pediatrics and Adolescent Medicine منتشر شد که نشان می داد دختران نوجوانی که دوست داشتند شبیه مدلهای باریک اندام مجلات و تلویزیون شوند، بیشتر مستعد اختلالات تغذیه¬ای بودند. این اختلالات تغذیه ای نه تنها تاثیر بسیار نامطلوبی بر روی سلامتی جسمی دارد، بلکه اثرات بلندمدت ناگواری بر روی سلامت روانی فرد خواهد داشت. اضطراب و افسردگی را باید از جمله عوارض منفی اختلالات تغذیه ای دانست.
 
کدام بدتر است: مجله یا تلویزیون؟

 
برخی پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بین اثرات تماشای مدل های لاغر اندام در تلویزیون و مشاهده تصویر آنها در مجلات تفاوت وجود دارد.

 
برخی مطالعات نشان می دهد با اینکه تماشای مانکن ها و بازیگران لاغراندام در تلویزیون موجب افزایش نارضایتی زنان از بدن خود می شود، اما میزان اثرگذاری آن در سوق دادن آنها به سمت رفتارهای پر خطر تغذیه ای به مراتب کمتر از تاثیر مجلات مد است. در واقع نقش مجلات مد در افزایش اختلالات تغذیه ای به مراتب بیشتر از تلویزیون است.
 
برخی کارشناسان در تشریح دلیل این تفاوت به هدف مخاطب از تماشای تلویزیون و مطالعه مجله اشاره می کنند. افراد بیشتر از روی سرگرمی تلویزیون تماشا می کنند، ولی معمولاً مجله را منبعی جدی برای دریافت اطلاعات درباره رژیم های لاغری و آخرین رویدادها در حوزه مد می دانند.
 
چاره چیست؟

 
بسیاری بر این باورند که آموزش برای داشتن نگاهی منتقدانه به محتوای موجود در رسانه ها، بهترین راه برای کاهش اثرات نامطلوب است. آموزش آنچه «سواد رسانه ای» نامیده می شود به شهروندان جامعه و به ویژه به نوجوانان می تواند بسیار اثربخش باشد.

 
بسیاری از مردم نمی دانند که لبخند مدل های صنعت مد در بسیاری از اوقات تصنعی است، زیرا بسیاری از آنها از انبوهی از مشکلات روحی و حتی جسمی رنج می برند.

 
 برای نمونه مطالعه انجام شده در انگلیس نشان می داد که نیمی از مدل های مصاحبه شونده به اختلالات تغذیه ای مبتلا بودند. به طور کلی آگاهی یافتن از پشت پرده این صنعت و در عین حال تلاش برای دستیابی به وزنی استاندارد و سلامت، بهترین رویکرد است که هر فرد می تواند در پیش گیرد.
 
در این میان والدین نوجوان نقش بسیار پررنگی دارند. نباید فراموش کرد که فرزندان از والدین خود تاثیرپذیری زیادی دارند. شاید نباید انتظار داشت فرزند خانواده ای که پدر و مادر در آن درباره ظاهر خود دچار وسواس هستند، از تصاویر غیر واقعی رسانه ها تاثیر نپذیرد!

منبع :

sajedeh.com



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12253بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35118بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46092بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23066بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535637بازدید]
زردی نوزادان[493632بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11202بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50759بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17671بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15143بازدید]

از میان مقالات

دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
موخوره
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
بزرگی خوش خیم پروستات
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
تمرینات کیگل(kegel)؛ برون رفت از مشکل انزال زودرس
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
زیبایی اندام و تروریسم نرم ورزشی (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)