سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 290
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
سپردن سکان موسسه «مطالعات تخصصی جمعیت» به دست منتقد جدی افزایش جمعیت

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

انتصاب تامل برانگیز توسط وزیر علوم؛

 سپردن سکان موسسه «مطالعات تخصصی جمعیت» به دست منتقد جدی افزایش جمعیت

چند روز پیش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر محمدجلال عباسی شوازی را به سمت ریاست موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور منصوب کرد.


گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ چند روز پیش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی دکتر محمد جلال عباسی شوازی را به سمت ریاست موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور منصوب کرد.


این در حالی است که پیش از این، محمدجواد محمودی، رئیس این موسسه بود و پیش بینی هایی که موسسه مطالعات و مدیریت جمعیت در دوره مدیریت او از روند رشد جمعیت و تغییرات ترکیب جمعیتی داشت، موجب شد موج انتقاد از شیوه تنظیم خانواده و کنترل جمعیت راه بیفتد.

 

وی که دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه بهوپال هندوستان گرفته پروژه های تحقیقاتی فراوانی با موضوعات تحولات جمعیتی، چالش‌های پیش رو و لزوم تجدیدنظر در سیاست‌های جمعیتی ایران، سیمای سلامت و جمعیت ( در جمهوری اسلامی ایران)، شاخص توسعه انسانی در کشور، استان و شهرستان‌های تهران و معیارهای توزیع درآمد در کشور، شاخصهای توسعه شهری، بررسی آسیب‌شناسی مفاسد و تخلفات اداری، عنوان ثبت نابهنگام و کامل وقایع حیاتی (طرح پوشش) نقاط روستائی و شهری، اشتغال و توسعه پایدار،  نا برابری های اقتصادی در مناطق مختلف ایران (جنبه صنعتی)،  بررسی ضوابط توسعه و جمعیت با ملاحظات فرهنگی- سیاسی و اجتماعی و ارائه الگوی متناسب با شرایط کشور، بررسی سطح و روند انتقال ساختار سنی جمعیت و نتایج سیاستی مرتبط با آن در کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی(اکو): وضع موجود در افق آینده، نقد سیاست‌های اشتغال و بیکاری در ایران، بررسی روند تحولات مهاجرت‌های داخلی و شهرنشینی در ایران طی دوره زمانی 1385-1355 ، آسیب شناسی تولید آمارهای جمعیتی انجام داده است.



از آن طرف، محمدجلال عباسی شوازی، یکی از منتقدین جدی کسانی است که کنترل جمعیت را درست نمی دانند. این استاد دانشگاه، آماری که نشان می دهد وضعیت جمعیتی ایران در بحران قرار دارد را قبول ندارد و قائل به برداشتن سیاست های کنترلی جمعیت نیست!


وی جمعیت‌شناس ایرانی و استاد تمام گروه جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران است و دوره کارشناسی را در رشته علوم اجتماعی در دانشگاه اصفهان (1367)، دوره کارشناسی ارشد را در رشته جمعیت‌شناسی در دانشگاه تهران (1371) و دکتری را در رشته جمعیت‌شناسی در دانشگاه ملی استرالیا (1377) گذرانده است.

 

محمدجلال عباسی تحقیقات متعددی در زمینه تحولات جمعیتی ایران از جمله باروری، خانواده، بهداشت باروری، پناهندگان و مهاجران بین‌المللی به انجام رسانده است.

 

عباسی در سال‌های 1382 تا 1385 به عنوان مدیر گروه جمعیت شناسی دانشگاه تهران فعالیت داشته و دانشجویان متعددی در رشته جمعیت شناسی تربیت کرده است. وی از سال 1381 تاکنون نیز عضو هیأت مدیره انجمن جمعیت شناسی ایران بوده است.

 

همچنین در سال 90 جایزه سال جمعیت‌شناسی سازمان ملل متحد به دکتر محمد جلال عباسی شوازی استاد جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران تعلق گرفت که وی در این مراسم ضمن تشریح مباحث جمعیت شناختی موجود در جهان، به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در این زمینه اشاره و تاکید کرد: در جامعه مذهبی ایران، همراهی علمای دینی در حمایت از برنامه های کنترل جمعیت،‌ نقش بسزایی در موفقیت این برنامه ها و کمک به برنامه های دولت داشته است.


جایزه جمعیت شناسی ملل متحد هر سال به یک نفر از محققان یا سیاستگذاران جمعیتی تعلق می‌گیرد که در توسعه آموزش و پژوهش جمعیت ‌شناسی و سیاست‌های جمعیتی نقش بسزائی ایفا کرده اند.

 

نکته قابل تامل دیگر این است که جایزه جهانی جمعیت ملل متحد پیش از این، در سال 1999 میلادی به دکتر مرندی و در سال 2007 میلادی نیز به دکتر ملک افضلی، دو محقق دیگر از کشورمان تعلق گرفته بود!

 

مواضع عباسی در مورد جمعیت


استاد جمعیت شناسی دانشگاه تهران از آن دسته کارشناسانی است که معتقد است ما با مشکل کاهش جمعیت روبرو نیستیم. وی که این ادعاها را در محافل خصوصی تر مطرح می کرد، با شرکت در برنامه نبض چند هفته پیش ادعاهای خود را علنی کرده و مخالفت صریح خود را با منویات مقام معظم رهبری از تریبون صدا و سیما اعلام کرد و بار دیگر گفت که ما مشکلی تحت عنوان کاهش جمعیت نداریم.


وی در برابر اظهارات مخالفانش که به آمار استناد می کردند ایستادگی کرد و برای به اثبات رساندن حرف هایش ادعا کرد که که آمارهای داده شده در داخل غلط است و خصوصاً اشاره کرد که آمار ثبت احوال را قبول نداریم.


همچنین عباسی در بخش دیگری از اظهاراتش اقدامات جمعیتی که در حال حاضر انجام می شود را غیرعلمی و شتابزده دانست و کسانی که در زمینه کاهش جمعیت هشدار می دهند را متهم به شتاب زدگی و بی برنامگی کرد.


این استاد جمعیت شناسی که باید به پایه های علمی جمعیتی اشاره کند، وقتی با نظرات اثبات شده در زمینه لزوم افزایش جمعیت مواجه شد بلافاصله بحث را سمت امنیت شغلی و روانی و اقتصادی کشاند و با این سخنان سعی کرد مخاطب را با خود همراه کند.


نکته ای که نمی توان از آن غافل شد این است که مخالفین بحث های افزایش جمعیت، همگی به نوعی با سازمان ملل در ارتباطند و حتی از این مرکز جوایزی به پاس خدمات جمعیتیشان دریافت کرده اند. علاوه بر عباسی، ملک افضلی و مرندی که از پایه گذاران سیاست های کنترلی جمعیت در ایران بوده اند نیز جایزه جهانی جمعیت ملل متحد را دریافت کرده اند و ارتباط آن ها با سازمان ملل بر کسی پوشیده نیست.


با توجه به این که طی سه سال گذشته، مقام معظم رهبری در 14 سخنرانی خود به کرات نگرانی خود را از کاهش جمعیت اعلام کرده اند و سیاست های جمعیتی نیز ابلاغ شده است، انتخاب یک منتقد جدی بحث افزایش جمعیت به سمت رئیس موسسه مطالعات تخصصی جمعیت کشور که می تواند پایه گذار علمی سیاست های جمعیتی باشد، قابل تأمل به نظر می رسد. 



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12259بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29410بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35124بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23068بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535647بازدید]
زردی نوزادان[493637بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11529بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11204بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
چگونه یک مصرف کننده مسوولیت پذیر گوشت باشیم؟(مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
توسل به بیوتکنولوژى براى کدامین مقصد؟(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله نخست؛ مفاهیم بنیادین مزاج شناسی
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
پشت پرده امپراطوری کوکا کولا(مقاله انتخابی)
حدیث هلیله؛ معجزه کلامی امام صادق (علیه السلام) در اثبات منشا وحیانی طبّ (مقاله انتخابی)
قرآن، وسيله طهارت و شفا(حضرت آیةالله جوادی آملی)
خارپاشنه
زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!(مقاله انتخابی)
اهداف و روش‌شناسي آیات پزشکی(مقاله انتخابی)
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
گفتگو با دکترتفسیرعلی؛ استاد دانشگاه علیگر درباره طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام