سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 33581
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت منصوب شد/ لزوم ورود طب سنتی به مراکز بیمارستانی و تخصصی

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 


 

 

 

 

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت منصوب شد/ لزوم ورود طب سنتی به مراکز بیمارستانی و تخصصی 

 

 

 

 

 

 وزیر بهداشت در حکمی، دکتر محمدرضا شمس اردکانی را به‌عنوان مشاور خود و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منصوب کرد. 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ وزیر بهداشت در حکمی، دکتر "محمدرضا شمس اردکانی" را به‌عنوان مشاور خود و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منصوب کرد.

 

دکتر نمکی در این حکم تکالیف و انتظاراتی از دکتر شمس اردکانی مطرح کرده که مهمترین آنها عبارتند از تشکیل کمیته‌ای ملی با حضور صاحب‌نظران این حوزه و تهیه و تدوین نقشه راه مناسبی جهت احیای جنبه‌های علمی طب سنتی و راهکارهای خردمندانه در استفاده آن در نظام سلامت، افزایش آگاهی دانشجویان با تعریف واحدهای آموزشی جهت آشنایی آنها با مکتوبات بازمانده از دانشمندان گذشته علوم پزشکی کشور، حذف جنبه‌های خرافی و غیرعلمی بهره‌برداری از موارد تأثیرگذار و عالمانه طب سنتی، ادغام موارد مؤثر و تأییدشده طب سنتی در نظام ارائه خدمت همچنین ساماندهی وضع موجود طب سنتی، تعیین استاندارد و تأیید صلاحیت دست‌اندرکاران این حوزه‌ها.

 

متن این حکم به‌شرح زیر است:

 

 

جناب آقای دکتر محمدرضا شمس اردکانی

 

با توجه به سوابق علمی و اجرائی ارزنده جناب‌عالی در حوزه طب سنتی، بدین‌وسیله به‌عنوان مشاور اینجانب و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می‌شوید.

 

امید است با اتکال به خداوند بزرگ و بهره‌گیری از تجربه و دانش اندیشمندان در دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر مراکز علمی و سازمان‌های دولتی و غیردولتی همچنین تجربه و راهکارهای دیگر کشورهای موفق در بهره‌مندی از طب سنتی خویش و پیروی از مشی اعتدال دولت تدبیر و امید در این مسئولیت خطیر مؤید باشد.

اهم مواردی که انتظار می‌رود بدان بپردازیم به‌شرح زیر است:

 

1 ــ علی‌رغم دیرینه عالمانه طب سنتی کشورمان و جایگاه شامخی که در کلیه اعصار به‌خصوص در دوران طلایی تمدن اسلامی در عرصه جهانی داشته‌ایم امروزه در تقابل و کشمکش متعصبانه میان خرافه‌گرایی، کج‌سلیقگی و پیروان واپس‌گرایی از یک‌سو و متجددین منکر علم و تمدن ارزشمند سرزمین‌شان از سوی دیگر این گوهر نفیس لگدمال و کم‌ارزش شده است؛ بزرگترین هنر خردمندانه ما در این عصر، آشتی بین اندیشمندان کشور و تفاهم و وفاق ملی در استفاده عالمانه و حکیمانه از این ابزار ارزشمند است لذا ضروری است تا با تشکیل کمیته‌ای ملی با حضور صاحب‌نظران این حوزه نقشه راه مناسبی جهت احیای جنبه‌های علمی طب سنتی و راهکارهای خردمندانه در استفاده آن در نظام سلامت تهیه و اجرا نماییم.

 

2 ــ آشنایی دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی کشور با دیرینه گرانسنگ و دانشمندان صاحب‌نام گذشته این سرزمین ضروری است. تعریف واحدهای آموزشی جهت آشنایی دانشجویان با مکتوبات بازمانده از دانشمندان گذشته علوم پزشکی کشور و با استفاده از ظرفیت اساتید برجسته در این راستا می‌تواند علاوه بر افزایش آگاهی دانشجویان در تقویت غرور ملی و تاب‌آوری در برابر هجمه‌های فرهنگی و بی‌خویشتنی نسل نو نیز مؤثر باشد.

 

3 ــ لازم است در ساختار بودجه‌ریزی دانشگاه‌ها، منابعی جهت پژوهش در جنبه‌های مختلف طب سنتی کشور در نظر گرفته شود تا با بررسی عمیق و با تکیه بر دستاوردهای علمی و تحقیقاتی قابل قبول برای متخصصین و اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌ها و قابل ارائه به مدیران کشور جنبه‌های خرافی و غیرعلمی حذف [شود] و موارد تأثیرگذار و عالمانه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

 

4 ــ با کاهش تأثیر‌پذیری شیوه‌ها و درمان‌های مدرن در بیماری‌های صعب‌العلاج و بعضاً علاج‌ناپذیر و مأیوس شدن بیماران مبتلا به این بیماری‌ها، گرایش جامعه به طب سنتی و طب جایگزین رو به افزایش است لذا ادغام موارد مؤثر و تأییدشده طب سنتی در نظام ارائه خدمت از خانه بهداشت به‌عنوان سطح اول تا کلینیک‌های تخصصی و مراکز بیمارستانی به‌عنوان سطوح دوم و سوم و اختصاص فضاهای مناسب برای این خدمات تحت نظر افراد مجرب و دوره‌دیده دانشگاهی علاوه بر کاهش بار مالی نظام سلامت در درمان‌های گران‌قیمت و بعضاً بی‌تأثیر از افتادن دردمندان نا آشنا به دام سودجویان حرفه‌ای نیز جلوگیری خواهد نمود.

 

5 ــ از آنجا که علاوه بر طب سنتی کشورمان راه‌هایی برای ورود طب جایگزین Alternative medicine از دیگر کشورها همچون طب سوزنی، رایحه‌درمانی، ماساژدرمانی و... نیز فراهم شده و هر روز دکان تازه‌ای در سودجویی غیرعالمانه باز می‌شود، ضروری است هرچه زودتر در کنار طب سنتی، این موارد نیز ساماندهی شود. این فعالیت مهم، همکاری معاونت‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی را می‌طلبد تا ضمن ساماندهی وضع موجود، تعیین استاندارد و تأیید صلاحیت دست‌اندرکاران این حوزه‌ها در مورد آموزش دوره‌های تخصصی با همکاری دانشگاه‌های معتبر جهان نیز برنامه‌ریزی و تقاضای مردم توسط افراد ذی‌صلاح پاسخ داده شود؛ شاید راه‌اندازی دانشگاه طب سنتی و مکمل با جمع‌آوری کلیه اساتید صاحب‌نظر کشور راهکاری اساسی برای رسیدن به این هدف مهم آموزشی باشد.

 

توفیق آن برادر ارجمند را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.




بیشتر بخوانید

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12330بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15012بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46188بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17263بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63608بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536033بازدید]
زردی نوزادان[493858بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11431بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16117بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50875بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17723بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13016بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14369بازدید]

از میان مقالات

سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
قرار گرفتن در معرض انبوه اطلاعات مغز را تهی می کند(مقاله انتخابی)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
چند نکته درباره طب مدرن و طب سنتی(مقاله انتخابی)
مسواک وحیانی
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)