سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت

با سلام و احترام محضر شما با عنایت به اینکه از روش تحقیق علمی استفاد شده بنابراین بسیار پرمحتوی و پر مغز تهیه و تنظیم شده است. سپاس از ترویح فرهنگ قرآن و اسلام.
ضیا
کد : 33874
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
اولویت‌های فراموش شده خانواده/ معاونت زنان رییس‌جمهور و فراکسیون زنان به چه کاری مشغولند؟

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

اولویت‌های فراموش شده خانواده/ معاونت زنان رئیس‌جمهور و فراکسیون زنان به چه کاری مشغولند؟

 

 

 

خلاً قوانین حمایتی از مادران و زنان خانه‌دار همچنان احساس می‌شود. سه سال پیش سیاست‌های کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد که به دلیل تعلل مجلس و دولت، هنوز تصویب و اجرا نشده است.

 

 

یکی از نقش‌های مهم اجتماعیِ زنان، نقشِ مادری است. مادران نقش ویژه‌ای در تربیت نسل آینده کشور ایفا می‌کنند. از این رو لازم است این قشر تأثیرگذار در جامعه از حمایت‌های ویژه مادی و معنوی برخوردار شوند تا بدون دغدغه مسائل حاشیه‌ای به تربیت فرزندان که نسل آینده این کشور هستند، بپردازند.

 

در همین راستا چندین بند از سیاست‌های کلی خانواده که در ۱۳ شهریور ۹۵ از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ گردید، به حمایت از زنان و مادران مربوط می‌شود. به عنوان نمونه بند ۱۲ سیاست‌های کلی خانواده به حمایت از عزت و کرامت همسری، نقش مادری و خانه‌داری زنان تأکید می‌کند.[۱]

 

آمارها نشان می‌دهد ۶۲ درصد زنان ایران خانه‌دار هستند.  با این حال تعداد کمی از آن‌ها تحت پوشش بیمه زنان خانه‌دار قرار دارند.[۲] مطالعاتِ انجام شده در سطح جهانی درباره ارزش اقتصادی فعالیت خانه‌داری زنان نشان می‌دهد ارزش کار خانگی زنان ایرانی در سال ۸۵، ۲۲ درصد تولید ناخالص داخلیایران را تشکیل می‌داده که این رقم در سال ۹۵ به ۳۰ درصد افزایش یافته است[۳] 

 

با وجود  سهم چشمگیر زنان خانه‌دار در تولید ارزش اقتصادی، هنوز حمایت جدی از آنان صورت نگرفته است. به عنوان نمونه با گذشت بیش از سه سال از ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری، هنوز لایحه‌ای از سوی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برای لازم الاجرا شدنِ این سیاست‌ها به مجلس ارائه نشده است.

 

 

زنان چشم‌انتظار حمایت مسئولین برای مادر شدن

 

 

یکی از لذت بخش‌ترین اتفاقات زندگی برای زوج‌های جوان به ویژه زنان، صاحب فرزند شدن است. طعم شیرین مادر شدن سختی‌های دوران بارداری را آسان می‌کند. بر اساس آمار حدود۲۰  درصد زوج‌های جوان ایرانی نابارور هستند. که البته بسیاری از این موارد (حدود ۹۰ درصد) با مراجعه به پزشک و مصرف دارو قابل درمان هستند.[۴] با این حال هنوزخدمات درمانی ناباروری و داروهای آن مورد حمایت بیمه قرار ندارد. از این رو بعضی از زوج‌های جوان به  دلیل بالا بودن هزینه درمان  از نعمت فرزندآوری محروم‌ هستند.

 

در چند سال اخیر با کاهش فرزندآوری زنگ خطر پیری جمعیت به صدا در آمده است. حمایت نکردن مسئولین از زوج‌های نابارورسبب تشدید بحران جمعیت می‌شود.  این در حالی است که در بند ۱۶ سیاست‌های کلی خانواده آمده است: «ایجاد سازوکارهای لازم برای ارتقا سلامت همه جانبه خانواده‌ها به ویژه سلامت باروری و افزایش فرزندآوری در جهت برخورداری از جامعه جوان، سالم، پویا و بالنده»[۵]

 

سوال این جاست که  چرا معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری اقدامی برای تسهیل درمان زوج‌های نابارور انجام نداده است؟ چرا فراکسیون زنان مجلس به عنوان نمایندگان زنان جامعه در مجلس اقدامی برای تبدیل این سند به قانون انجام نداده‌اند تا  زوج‌های نابارور نیز، صاحب فرزند شوند؟

 

 

روشن ماندن چراغ خانه‌ها نیازمند حمایت

 

 

پدر و مادر هر کدام چراغ خانه هستند. پدر با کار و تلاش چراغ خانه را روشن نگه‌می‌دارد. مادر هم با محبتش خانه را گرما می‌بخشد. بر اساس آمارها حدود ۱۲ درصد از زنان را، زنان سرپرست خانواده تشکیل می‌دهند که نیازمند حمایت‌های ویژه هستند.

 

بسیاری از این خانواده‌ها در دهک‌های یک، دو و سه قرار دارند و وضعیت مالی و معشیتی آن‌ها نگران کننده است. ۸۱ درصد زنان سرپرست خانواده در دهک اول، بیسواد هستند.[۶] به همین دلیل نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی فرهنگی هستند.

 

در همین راستا بند ۱۴ سیاست‌های کلی خانواده به حمایت حقوقی، اقتصادی و فرهنگی از خانواده‌های با سرپرستی زنان تاکید می‌کند.[۷] با این حال زنان سرپرست خانواده تا کانون مورد حمایت جدی قرار نگرفته‌اند  و حتی در مراکز غیردولتی قانون کاهش ساعت کاری بانوان با شرایط خاص اجرا نمی‌شود.[۸]

 

زنان سرپرست خانوار  به تنهایی هم فرزندان خود را تربیت می‌کنند و هم معشیت خانواده را.  با این حال هنوز فراکسیون زنان مجلس، این سیاست‌ها را تصویب نکرده است تا به مرحله اجرا رسیده و بخشی از مشکلات زنان سرپرست خانوار حل شود.

 

 

 در شرایطی که سیاست‌های کلی خانواده  اهتمام ویژه‌ای به حل مشکلات زنان دارد، برخی مسئولین  به دنبال نسخه‌های وارداتی برای زنان هستند.  امید است فعالان حوزه زنان و خانواده اجازه ندهند بیش از این گرد غفلت بر این سند جامع  نشسته و قانونی شدنِ آن بیش از این به تعویق افتد.  

 

 

فراکسیون زنان مجلس نیز نباید بیش از این تصویب قانونی این سند را معطل گذاشته و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری هم باید نسبت به اجرای دقیق این سیاست‌ها به عنوان راهکاری برای حل مشکلات خانواده و زنان اهتمام بورزد.

 

 


 

[۱]- https://www.leader.ir/fa/content/۱۶۱۷۳

[۲]- https://tamin.ir/news/item/۶۶۱۵۲

[۳]-https://www.isna.ir/news/۹۸۰۳۰۴۰۱۵۶۲

[۴]- http://www.salamatnews.com/news/۱۹۴۷۰۲/۹۰

[۵]- http://yon.ir/lkNIm

[۶]-https://www.mehrnews.com/news/۲۲۱۰۲۹۹ 

[۷]- http://yon.ir/lkNIm

[۸]-https://www.mehrnews.com/news/۴۵۰۳۹۵ 


منبع :

مشرق



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12346بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15024بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35225بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46217بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17274بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23148بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63632بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536136بازدید]
زردی نوزادان[493924بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11453بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11584بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11264بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16124بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50901بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15227بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8438بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13025بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14379بازدید]

از میان مقالات

فراماسونری در صنایع غذایی-قسمت اوّل (مقاله انتخابی)
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟!
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
مرض عقوبت
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
معماری و خانه‌سازی قرآنی در عصر حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه) (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)
روش های افزایش شیر مادران شیرده
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ