سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 357
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
سودمیلیاردی واردکنندگان برنج‌خارجی به ضرب تبلیغ جایزه‎های میلیونی در رسانه ملی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین


تعبیر جالب داریوش ارجمند در قبال سود کلان برندهای برنج 

سودمیلیاردی واردکنندگان برنج‌خارجی به ضرب تبلیغ جایزه‎های میلیونی در رسانه ملی

وقتی برنج بی‎کیفیت خارجی کمر برنج داخلی را می‎شکند

 

 

گروه اقتصادی – رجانیوز: داریوش ارجمند در یکی از برنامه‎های متعددی که به مناسبت تبلیغ یک برند از برندهای پرتعداد برنج آنهم با جایزه‎های چند صد میلیونی در سیما برپا می‎شود، سوال مهم و جالبی را از مجری می‎پرسد که «مگر سودشان چقدر است که فقط هفته‎ای صد و ده میلیون جایزه می‎دهند!؟»


 و بعد هم جدی‎تر می‎پرسد که این شرکت‎ها، برنج خود را کجای کشور و با چه شیوه‎ای کاشت، داشت و برداشت می‎کنند که فقط حاشیه سود کلانش می‎شود هفته‎ای چند صد میلیون جایزه به مردم به علاوه پرداخت میلیون‎ها تومان هزینه به صدا و سیما برای اختصاص یک برنامه ویژه هفتگی به آنها و تبلیغات مدام شبانه روزی در شبکه‎های مختلف سیما!

 

 به گزارش رجانیوز، هر چند آن برنامه تبلیغاتی با سخنان داریوش ارجمند به ضد خود مبدل شد اما این حال و روز این سال‎های برنج ایرانی است. برنجی یکی از مهمترین و اصلی ترین اقلام سبد مصرفی خانوار ایرانی است، در زنجیره اقتصادی کشور کالایی استراتژیک و اساسی محسوب می‎شود و بر همین اساس خودکفایی و عدم وابستگی در تولید این محصول، همیشه جز یکی از مهمترین بند های سیاست گذاری اقتصادی کشور قرارگرفته است.

 

اما اگر برآوردی از تلاش های چندین ساله داشته باشیم متأسفانه به وضوح مشخص می‎شود علی رغم اینکه شرایط آب و هوایی کشور برای کشت انواع این محصول مناسب است، نه تنها در تولید و مصرف بیشتر این محصول قدم های مؤثری برداشته نشده است، بلکه در سال‎های اخیر سنگ اندازی‎ها و کارشکنی‎ها برای نابودی این کالای مهم و استراتژیک کشور بیشتر شده که البته نباید نقش سودهای میلیاردی واردات برنج خارجی از هند و پاکستان را در آن نادیده گرفت.

 

طبق آخرین گزارشات منتشر شده گمرک، میزان واردات برنج از سال  80 تا 91  یا یک صعود چشمگیر، از 700 هزار تن به یک میلیون 289 هزار تن رسیده است. رقمی که به طور متوسط از رشدی  45 درصدی  حکایت دارد.


این در حالی است که سرانه مصرف برنج در ایران حدود 40 کیلو گرم بوده که با محاسبه جمعیت 76 میلیون نفری، میزان مصرف برنج به حدود 3 میلیون تن خواهد رسید. پس با احتساب تولید 2 میلیون و 400 هزار تنی برنج در هر سال و ذخیره سازی  200 هز ار تن در انبار، سالانه فقط به 800  هزار تن واردات برنج به کشور نیاز داریم و نه بیشتر.


نکته مهمتر آنکه در شرایطی که مسئولان از کمبود و نبود منابع ارزی سخن می گویند ناباورانه با اختصاص ارز مرجع 1226 تومانی از واردکنندگان این محصول حمایت و تلاش می‎کنند شرایط سودآوری بیشتر و بهتری را برای وارد کنندکنندگان برنج فراهم کنند.


به طوری که طبق اظهارات وارد کنندگان قیمت تمام شده هر کیلو برنج وارداتی حدود 1200تومان است و همین برنج با قیمت حداقل 3000تومان در بازار فروخته می شود. یعنی با یک حساب سرانگشتی  به ازای  واردات 2 میلیون و 300 هزار تن برنج در سال گذشته سود حاصله به رقمی بالغ بر 410  میلیارد ریال عاید وارد کنندگان این محصول شده است.

 

 

البته حمایت از وارد کنندگان به همین جا ختم نمی شود و صادرکنندگان برنج پاکستاني از دولت اسلام آباد خواسته اند با تسهيل شرايط صادرات برنج به ايران، امکاني را برای واردکنندگان برنج در ایران فراهم کند تا بتوانند برنج بيشتري به ايران صادر کنند .به طور مثال پيشنهاد دريافت روپيه پاکستان از ايران در قبال صادرات برنج به دولت اسلام آباد مطرح شده است. طرحي که در سال‎هاي اخير بواسطه آن صادرکنندگان هندي توانسته‎اند سود زيادي از محل صادرات برنج به ايران در قبال دريافت روپيه هند از ايران کسب کنند.

چرا که تجار و صادرکنندگان پاکستاني که به خوبي از وضعيت تحريم‎هاي بانکي عليه ايران مطلع هستند و قصد دارند با اقداماتی از این دست از شرایط تحریمی ایران استفاده و منافع عظیمی را  به اقتصاد کشورشان سرازیر کنند. به نحوی که با افزایش مصرف برنج پاکستانی در ایران، سود هنکفتی به جيب بزنند و رونق کشاورزی را در کشورشان افزایش دهند.


بنا به گزارش اتحاديه صادرکنندگان برنج پاکستان، این کشور هر سال بيش از شش ميليون و 500 هزار کيلوگرم برنج توليد مي‌کند که چهار ميليون و 500 هزار کيلوگرم آن صادر مي‌شود. اين ميزان صادرات حدود 70 درصد کل برنج توليدي پاکستان است. پاکستان چهارمين کشور بزرگ صادر کننده برنج در جهان است  و از این راه درآمد هنگفتی را نصیب شهروندان خود می‎کند.


مسأله اینجاست که در سال‎هاي اخير علاوه بر اینکه مسئولان برای رفع مشکلات شالیکاران کشور همچون کاهش هزینه‎های تولید، سالم‎سازی چرخه توزیع و مصرف و... برنامه و سیاست‎گذاری منسجم و قابل توجهی نداشته و بسیاری از شالیکاران را از ادامه فعالیت مأیوس و ناامید ساخته است، از هیچ تلاشی هم برای رونق واردات این کالا دریغ نکرده و ایران را که جز بهترین تولید کنندگان برنج دنیا به حساب می‎آمده را به یکی از اصلی ترین واردکنندگان برنج در دنیا بدل ساخته‎اند. 


و تراژیک ترین بخش این داستان آنجاست که دولت هم برای توزیع سبد کالا میان مردم، برنج خارجی را انتخاب خود در این سبد قرار می دهد تا ابهامات در این باره هر چه بیشتر از گذشته شود.

 

بر همین مبناست که این روزها بیش از گذشته واردات این کالا رونق گرفته و برنج وارداتي هندي و پاکستاني که کيفيت آن قابل مقايسه با برنج مرغوب و خوش عطر و طعم ايراني نيست، با بسته بندهاي بسيار متنوع و رنگارنگ و با عناوين تجاري گوناگون، بازارهاي سراسر ايران را فرا گرفته و به رغم کيفيت پايين، صرفا به دليل  تبلیغات گسترده و وعده جوایز میلیونی، خودرو به تعداد اعضای خانواده و... جای خود را در بازار ایران باز کرده است.
 البته نباید از نقش صدا و سیما هم برای اجرای این تبلیغات چشم‎پوشی کرد. چرا که برای تکمیل کردن چرخه نابودی تولید برنج به عنوان یک کالای اساسی و ضروری در کشور، کافی است آنتن شبکه‎های پر مخاطب به مراسم قرعه کشی و تبلیغات گسترده این نوع محصول اختصاص دهد.

 

در نهایت اینکه حالا که مدیران و مسئولان کشور در سخنانشان به وفور از تلاش های بی وقفه  در مسیر کاهش تورم و خروج از رکود سخن می‎گویند باید عنوان شود قطعا یکی از در دسترس ترین و البته حیاتی‎ترین اقدامات برای رسیدن به این هدف، سروسامان دادن به وضعیت تأسف برانگیز تولید برنج کشور است. چرا که در این صورت دولت می‎تواند با یک تیر چند هدف ایجاد اشتغال، افزایش تولید وکاهش قیمت‎ها، رهایی از وابستگی در تولید کالای استراتژیک کشور و... را نشانه رود. البته عزمی جدی می‎خواهد و تلاشی خالی از شعار.

منبع :

رجانیوز



نظرات
  سلام آقای دکتر از اطلاعات و راهنمایی های مفیدی که با زحمت فراوان در اختیار ما قرار میدهید بهره ی زیادی برده ایم امیدوارم در همه ی امور زندگی موفق و پیروز باشید اجر شما با خدا
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ بهمن ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12351بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15024بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35227بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46219بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17275بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23148بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63633بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536143بازدید]
زردی نوزادان[493932بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11455بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11586بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11265بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16124بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50901بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15227بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8441بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13026بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14381بازدید]

از میان مقالات

تعریق زیاد
نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنایع غذایی-قسمت اوّل (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
واکسن؛ ایمنی‌زا یا ایمنی‌زدا؟
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
ویتامین‌های بی‌خاصیت (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله پنجم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج سودا
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
هوش جنسی کودک
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
روان‌شناسي غربي و پشت پرده معنويت (مقاله انتخابی)
تمرینات کیگل(kegel)؛ برون رفت از مشکل انزال زودرس
صنعت سقط جنین درخدمت تجارت لوازم آرایشی و محصولات خوراکی(مقاله انتخابی)