سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 362
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
بازار مرغ ایران در دست شرکت انگلیسی!

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

 

بازار مرغ ایران در دست شرکت انگلیسی!
 
گروه اقتصادی جهان نیوز: باورش کمی سخت است اما دارد روی می‌دهد و دیری نمی‌گذرد که تنها مجتمع مرغ لاین جهان اسلام برای همیشه از بین برود. خبرش را که شنیدم، نپذیرفتم و ترجیح دادم برای بررسی بیشتر و درست یا نادرست بودنش با محمدحسین انصاری‌فرد، مدیرعامل مجتمع مرغ لاین آرین گفت‌وگو کنم اما بهتر است قبل از ورود به متن، مقدمه‌ای درباره این نوع مرغ و مجتمع آن بخوانیم.


به‌طور کلی در دنیا ۸ مجتمع لاین طیور وجود دارد که یکی از آنها در ایران است. به زبان دیگر در جهان اسلام فقط یک مجتمع مرغ لاین هست. کشورهای هند، برزیل، آلمان، هلند، آمریکا، انگلیس و فرانسه دارای مجتمع مرغ لاین هستند. ساخت مجتمع مرغ لاین آرین از سال ۱۳۶۲ در منطقه بکر جنگلی بابل‌کنار(جنوب بابل) به وسعت ۱۱۳۷ هکتار آغاز و تا سال ۱۳۶۹ ادامه پیدا کرد.

کار ساخت در همین سال به پایان رسید و فعالیت خود را آغاز کرد. در حال حاضر این مجتمع ۱۵۰ هزار مترمربع بنای مسقف و ۴ خط تولید لاین به صورت A، B، C و D دارد. خط A و B خط پدری با ویژگی افزایش وزن و تولید بوده و خطوط C و D خط مادری است که به منظور افزایش تولید تخم‌مرغ طراحی شده‌اند. ترکیب این ۴ خط یعنیABCD خط مرغ گوشتی ‌نامیده می‌شوند. در مجتمع مرغ لاین آرین، مرغ اجداد تولید می‌شود. از هر مرغ لاین، ۴۰ مرغ اجداد گرفته می‌شود. از هر مرغ اجداد،۸۰ تا ۸۵ مرغ مادر و از هر مرغ مادر، ۱۲۰ تا ۱۳۰ مرغ گوشتی تولید می‌شود. دوره‌های تولیدی مرغ‌ها از لاین تا گوشتی در هر مرحله حدود ۶۰ هفته زمان می‌برد. اکنون خط تولید لاین حدود ۳۰ هزار مرغ دارد. 
 

مدیرعامل مجتمع مرغ لاین آرین در گفت‌وگو با «وطن امروز»‌ در این باره می‌گوید: اکنون این مجتمع زیر نظر معاونت دام و طیور قرار دارد و چون یک مرکز تولیدی و تحقیقی است، بودجه‌های مصوب سالانه دارد. انصاری‌فرد با اشاره به پیشینه راه‌اندازی این مجتمع افزود: هدف از راه‌اندازی مجتمع این بود که در اینجا اجداد را تولید کنند، سپس مرغ اجداد و مادر را به مزارع اقماری تبریز، قزوین، مشکین‌آباد و حصارک کرج بفرستند تا از آنجا به صورت مرغ مادر و گوشتی بین مرغداری‌های کشور توزیع شود.
 

وی ادامه داد: از طریق این ۴ مزرعه، مرغ‌ها بین حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ مرغداری مادر توزیع شده و پس از آن به ۲۴ هزار مزرعه مرغ گوشتی سراسر کشور ارسال می‌شد تا در آن سال‌ها بالغ بر ۵/۱ میلیون تن گوشت مرغ تولید شود. در حال حاضر تولید مرغ گوشتی به بالای ۲ میلیون تن می‌رسد. 
 

مدیرعامل مجتمع مرغ لاین آرین در ادامه این گفت‌وگو اضافه کرد: از سال ۱۳۷۱ اولین گله‌های مرغ اجداد به مزارع اقماری رفتند و این وضع مطلوب را مجتمع آرین تا سال ۱۳۸۰ ادامه داد و حدود ۸۵ درصد مرغ گوشتی کشور را تامین می‌کرد اما اتفاقی رخ داد که معادلات را به هم زد. 
 

انصاری‌فرد درباره این رویداد گفت: در سال‌های ۸۰ - ۷۹ شرکت‌های خارجی بویژه شرکت «راس» انگلیس از راه می‌رسند و درخواست می‌کنند ۱۰ درصد سهم بازار مرغ را در اختیار بگیرند. این سهم واگذار می‌شود اما آنچه در ادامه پیش می‌آید این است که آرین را از گردونه خارج می‌کنند. 
 

وی درباره دلایل خروج آرین از گردونه بازار مرغ اظهار داشت: متاسفانه نیروهای شاغل تحمیلی به آرین از همان سال‌ها افزایش پیدا می‌کند و در مزارع اقماری نیز چنین وضع اشتغال اجباری و تحمیلی تشدید می‌شود در حالی که شرکت انگلیسی «راس» با حداقل نیرو و هزینه‌ها کار می‌کند و قیمت تمام‌شده‌اش پایین می‌آید. به گفته انصاری‌فرد، راس انگلیس تحت عنوان شرکت زربال کار خود را در منطقه آمل شروع می‌کند؛ شرکتی که هزینه‌های تمام شده پایین‌تری دارد اما این همه ماجرا نیست، چرا که تا سال ۱۳۸۰، مرغ‌های با وزن بالاتر از ۲ کیلوگرم به بازار عرضه نمی‌شد ولی راس(شرکت زربال) اقدام به عرضه مرغ‌های بالای ۲ کیلوگرم به بازار مصرف کرده و سلیقه و ذائقه ایرانی‌ها را تغییر می‌دهد. 
 

انصاری‌فرد در این باره ادامه داد: راس، نژاد مرغی را وارد ایران می‌کند که بیشتر چاق می‌شوند در نتیجه بازار و کشتارگاه‌ها را به این سو می‌برد و آنقدر میل بازار به طرف مرغ سنگین و ارزان‌تر، تغییر می‌کند که مرغ لاین آرین از ابتدای دهه ۸۰ وارد سرازیری کاهش تولید و افزایش هزینه‌ها و در نتیجه زیان‌دهی شده اما از آن سو راس بازار را تسخیر کرده و درآمدهای را افزایش می‌دهد. متاسفانه لاین ‌آرین روی مشتری‌مداری هم کم‌کاری می‌کند درحالی که راس هم اعتماد مردم و مرغداران را نسبت به لاین از بین می‌برد.
 

وی خاطر نشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی وقت با توجه به زیان‌ده شدن لاین آرین، تصمیم به فروش مزارع اقماری در سال‌های ۸۰ و ۸۱ می‌گیرد و در این میان آسیب‌پذیری آرین را بشدت بالا می‌برد، در حالی که با تعدیل نیرو در مزارع اقماری‌ و مجتمع آرین، در همان زمان می‌شد مشکل را حل کرد. وی با اظهار تاسف از این موضوع ادامه داد که تصمیم‌گیری کارشناسانه عمیقی درباره فروش اقماری‌ها گرفته نشد این در حالی بود که در سال ۱۳۸۰، مجتمع زیر نظر شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهادکشاورزی قرار داشت که خود این شرکت دچار بدهی سنگین بانکی و ورشکسته شده بود.


مدیرعامل مجتمع مرغ لاین آرین با بیان اینکه دامنه تغییرات متولی‌گری لاین به همین جا پایان نمی‌یابد، افزود: متولی لاین به مرور تغییر می‌کند. از شرکت پشتیبانی امور دام به معاونت دام و طیور واگذار ‌شده و معاونت هم آن را به شرکت نهاده‌های دامی جاهد ‌سپرد تا هزینه‌های آرین را تأمین کند. به گفته وی، این داستان تا سال ۱۳۹۰ ادامه پیدا کرده و از آن پس با شروع مشکلات اقتصادی در کشور و تشدید تحریم‌ها، تخصیص‌های سالانه بودجه بشدت کاهش پیدا می‌کند، طوری که در سال ۹۱ و ۹۲ بودجه سالانه زیر ۵۰ درصد تخصیص پیدا می‌کند و از آن طرف با افزایش بازنشستگی‌های مجتمع، هزینه‌های بالایی سربار مجتمع آرین می‌شود، چراکه بودجه‌ها برای سنوات بازنشستگی‌ها پرداخت شده و در عمل ریالی نصیب تولید نمی‌شود. 


وی معتقد است لاین آرین هم‌اکنون نیازمند راه‌اندازی مزرعه اقماری یا مشارکت با اقماری‌ها ست، چراکه در حال حاضر شرکت راس ۸۵ درصد بازار را به صورت انحصاری در اختیار دارد و به برخی مرغداری‌های مادر تا ۲۰ ماه نوبت می‌دهد و حتی به مرغداری‌ها هشدار داده چنانچه یک مرغداری از جای دیگر مرغ مادر بگیرد در فهرست سیاه راس قرار می‌گیرد. 



به تاکید انصاری‌فرد، زربال بازار را به طور کامل انحصاری کرده و هر طور بخواهد با مرغداری‌ها رفتار می‌کند. مدیرعامل مجتمع مرغ لاین آرین معتقد است کشتارگاه‌ها را باید به طرف جوجه‌های زیر ۳۸ روز یا ۲ کیلوگرم برد تا لاین به دلیل ضریب رشد بالایی که دارد هم سود بالایی را به مرغدار بدهد و هم مصرف‌کننده، مرغ سالم‌تری را مصرف کند. 


وی تاکید کرد: یکی از خیانت‌های راس در حق مردم ایران این است که برخلاف روال دنیا، ذائقه مصرف را از مرغ‌های کم‌وزن و زیر ۳۸ روز به سمت مرغ‌های سنگین و بالای ۴۲ روز برد. 


انصاری‌فرد خاطرنشان کرد: بیماری‌های طیور از روزهای۳۵ و ۳۶ نگهداری مرغ‌ها، ورود می‌کند و بالا می‌رود. وی هشدار داد: انواع مرغ‌هایی که اکنون به بازار می‌آید این خطر وجود دارد که آلوده به آنتی‌بیوتیک هستند و از آنجا که دوره خروج آنتی‌بیوتیک یک ماه است و مرغ‌ها نیز پس از تزریق آنتی‌بیوتیک به آنها این مدت را نمی‌گذرانند در نتیجه آلوده هستند. وی در این باره اضافه کرد که کف روی آب مرغ در زمان طبخ آن نشان‌دهنده آنتی‌بیوتیک است که این موضوع ضررهای سنگینی به سلامت و بهداشت مردم وارد آورده و بیماری‌های مزمن، عفونتی و ریوی را بالا می‌برد


به تاکید وی، در دنیا مرغ‌های زیر ۳۵ تا ۳۶ روز پرورش و با وزن ۳/۱، ۴/۱ یا ۶/۱ کیلوگرم تولید و به بازار عرضه می‌کنند که مرغ لاین ایران چنین خصوصیاتی را دارد و می‌تواند این کار را بکند و از راس جلو می‌زند. وی اضافه کرد: هم‌اکنون مجتمع مرغ لاین آرین به حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی و نوسازی نیاز دارد در حالی که در سال‌های ۹۱ و ۹۲ فقط مبلغ ۱۵ میلیارد تومان برای این مجتمع بودجه تصویب شد که آن هم در ردیف بودجه‌های متفرقه قرار گرفت و در آن زمان هم دولت دهم زیر بار نرفت.


انصاری‌فرد با بیان اینکه حدود ۱۹ ماه است که به طور مداوم مشکلات بزرگ‌ترین مجتمع مرغ لاین ایران و جهان اسلام را به مسؤولان مربوط گوشزده کرده‌ایم اما پاسخی دریافت نکرده‌ایم، گفت: گویا مسؤولان می‌خواهند این مجتمع به سمت نابودی برود. به گزارش «وطن امروز»، انصاری‌فرد پس از این گفت‌وگو به علت افزایش مشکلات مجتمع از سمت خود استعفا داد.

منبع :

جهان نیوز



نظرات
  سلام. اول شهریور روز پزشک را به شما پزشک متعهد، مکتبی و شریف تبریک عرض می کنم. بی شک آن چه درطبق اخلاص گذاشتید؛ مرهون لطف خداوندی، عنایت معصومین(ع) و همت والای شماست. از درگاه الهی برای پزشکانی چون شما که علم شان را با دین مبین اسلام پیوند زده اند؛ بقای عافیت، نشاط و پویایی در ظل عنایات حضرت ولی عصر(عج) استدعا می کنم. از طرف عموم کسانی که از سایت طب شیعه بهره مند شدند و یا در آینده از این حرکت انقلابی و جهادگر استفاده می کنند به شما خداقوت عرض می کنم و روزپزشک را مجددا به شما تبریک عرض می نمایم. در پناه خداوند باشید. التماس دعا
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۱ شهريور ۱۳۹۳


  سال های 79- 80-81 دوران دولت گفتگوی تمدن ها!!! سلامتی بدهید منفعت مالی و تمدنی بگیرید به نام ما به کام خودکامه گان روباه پیر- شیطان بزرگ و سگ هار منطقه
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۱ شهريور ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12330بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15013بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46191بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17265بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63608بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536040بازدید]
زردی نوزادان[493862بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11434بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16117بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50877بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17725بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15214بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13018بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14370بازدید]

از میان مقالات

مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
خطر انحلال نرم طب اسلامی در مبانی طب کلاسیک و راهکار عبور از موانع تحمیل شده(مقاله انتخابی)
کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
سنگ های صفراوی
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
مواد شیمیایى و سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
از پروتکل سران صهیون تا آنفولانزای خوکی(مقاله انتخابی)
تاثیر مدرنیته و نوسازی بر افزایش سن ازدواج دختران ایرانی(مقاله انتخابی)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)