سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 376
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
زیرمیزی متخصصان زنان، مانعی برای فرزندآوری

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


زیرمیزی متخصصان زنان، مانعی برای فرزندآوری

 

می‌گویند زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی رایگان شده است، اما هنوز تب سزارین بالاست. در این میانه برخی متخصصان زنان، همچنان مادران را به سزارین تشویق می‌کنند و علاوه بر هزینه بیمارستان پول زیرمیزی می‌گیرند. مسیری که قطعاً خلاف سیاستهای توسعه جمعیت است.


به گزارش فارس، با ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت همه مسئولان برای اجرای مواد آن و افزایش جمعیت کشور آستین ها را بالازده اند.

 
تقریباً همه مسئولان کشور و نظام سلامت اعم از مسئولان اجرایی و قانونگذار برای ترویج این سیاست و تشویق زوجین برای داشتن فرزندان بیشتر  فعال شده‌اند. البته در این مسیر مسائلی هست که باید مد نظر مسئولان قرار گیرد.
 
 مشکلات اقتصادی، هزینه‌های زایمان، هزینه های درمان ناباوری و گاه تخلف برخی پزشکان در گرفتن زیرمیزی نیز از جمله این مشکلات است.

 
برای بررسی موضوع به مناطق مختلف شهر رفتم، در خیابان پیروزی در مطب خانم دکتر چند زوج منتظر هستند تا وارد مطب شوند، از گفت‌و‌گوی آنها پیداست که درباره زیرمیزی حرف می‌زنند، با آنها وارد گفت و گو می‌شوم.

 
آقای حمید رضایی یکی از مراجعانی است که همراه همسرش به مطب متخصص زنان آمده است، او می‌گوید که همسرش قرار است تا 3 ماه دیگر وضع حمل کند و متخصص زنان به آنها گفته است که یک ماه قبل از زایمان باید یک میلیون تومان به عنوان حق دستمزدش در مطب پرداخت کنیم.

 
وی می‌افزاید: خواهرم نیز چند سال پیش نزد همین متخصص زایمان کرد و یک میلیون تومان حق دستمزد به او داد، کلی چانه‌زنی کردیم تا حق دستمزد را بالا نبرد.

 
پژمان دیگر مراجعی است که می‌گوید 5 سال پیش برای تولد اولین فرزندم 500 هزار تومان دستمزد به متخصص زنان دادم و معلوم نیست امسال این مبلغ چقدر خواهد بود. در این میان زوج اول از تجربیات خود برای گرفتن تخفیف می‌گویند تا این زوج نیز بتواند به موفقیتی مشابه دست یابند.

 
از مطب بیرون می‌آیم و به سمت منطقه‌ای دیگر حرکت می‌کنم. منطقه 6 حوالی بلوار کشاورز، جایی که تا بیمارستان امام خمینی(ره) فاصله چندانی ندارد. وارد مطب می‌شوم، مریم طیبی، بانوی جوانی که به نظر می‌رسد اولین فرزند خود را در راه دارد تنها به مطب آمده است، او می‌گوید تا یک ماه دیگر قرار است مادر شود و متخصص زنان از او درخواست 700 هزار تومان حق دستمزد کرده است، خانم طیبی از تجربیات خود برای سر زدن به پزشکان مختلفی می‌گوید که حق دستمزد آنها برای زایمان بالای 800 هزار تومان است.

 
وی از اینکه بیمه تکمیلی همسرش نیز به تعهداتش پایبند نیست و به خاطر عوض کردن شرکت همسرش و وقفه یک روزه زیر بار پرداخت هزینه سزارین نمی‌رود شاکی است.

 
وی در پاسخ به این سؤال که چرا از زایمان طبیعی رایگان در مراکز دولتی که به گفته وزیر بهداشت و مسئولان نظام سلامت با نظارت زیادی انجام می‌شود استفاده نمی‌کند به بلاتکلیفی در زمینه تعیین نوع زایمان تا هفته آخر بارداری اشاره می‌کند،‌ او معتقد است که مشکلی بابت هزینه بیمارستان خصوصی و پرداخت هزینه سزارین ندارد و تنها مشکل او زیرمیزی است.

 
خانم طیبی از آرزوهایش برای داشتن چند فرزند و برنامه‌ریزی برای این کار می‌گوید که بر اساس آن او و همسرش رؤیای داشتن 2 فرزند با فاصله زمانی 2 سال را داشتند، رویایی که به خاطر مشکلات اقتصادی هنوز محقق نشده است.

 
گرفتن پول زیرمیزی برای زایمان توسط حداقل برخی از پزشکان متخصص زنان واقعیتی انکار ناپذیر است حال باید دید مسئولان برای حل این معضل که می تواند مانعی برای افزایش جمعیت باشد، چه برنامه ای دارند.

 
محمدحسین قربانی، سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، از ضعیف بودن نظارت وزارت بهداشت و سازمانهای مسئول بر مراکز خصوصی سخن می‌گوید: زیرمیزی وقتی اتفاق می‌افتد که مردم با مسئولان نظارتی هماهنگ نباشند.

 
وی می افزاید: زیرمیزی یکی از بحث‌‌های رایجی است که در سال جاری از سوی دولت و مجلس با جدیت پیگیری شده است، این موضوع در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سازمان تعزیرات، سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت پیگیری شده است.

 
وی تأکید می‌کند: با کسانی که زیرمیزی می‌گیرند در درجه اول به صورت تذکر کتبی و در مراحل بعدی توقیف و بستن مطب و اخذ جریمه برخورد خواهد شد،‌ امروز گام‌های مهمی در این خصوص برداشته شده است و در طرح تحول سلامت، روستاییان فقط 5 درصد و ساکنان شهرها 10 درصد هزینه‌های درمان بستری خود را پرداخت می‌کنند، هر چند نمی‌توان گفت 100درصد مشکلات برطرف شده است، اما اقدامات خوبی در این زمینه به ویژه از سوی وزارت بهداشت صورت گرفته است.

 
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید: نظارت ما در مراکز خصوصی ضعیف است و باید اطلاع‌رسانی شود تا مردم بدانند در صورتی که پزشکی از آنها زیرمیزی بخواهد به چه نهادها و ارگان‌هایی مراجعه کند،‌ همچنین آنها می‌توانند به وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت مجلس مراجعه کرده و به طرح شکایت بپردازند.

 
شماره 33126757، نمابر دفتر بنده در مجلس شورای اسلامی است که مردم می‌توانند شکایات خود را از طریق آن ارسال کنند، از طرفی معاونت درمان وزارت بهداشت با این موارد برخورد خواهد کرد و شماره تلفن های 1490 و 1590 را برای شکایات مردم معرفی کرده اند.

 
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از برخی پزشکان که زایمان سزارین را توصیه می‌کنند ادامه می‌دهد: عوارض سزارین برای مادر زیاد است. برخی پزشکان برای اخذ هزینه بیشتر، زنان را به سزارین تشویق می‌کنند. 90 درصد این تشویق‌ها به خاطر منافع پزشکان است، زیرمیزی هم وقتی اتفاق می‌افتد که مردم به راحتی به خواسته پزشکان عمل می کنند و موارد را به مسئولان گزارش نمی کنند.

 
وی می‌افزاید: زایمان طبیعی عوارض یکی، دو ساعته دارد، اما سزارین چند ماه فرد را درگیر می‌کند. افتادگی رحم و عفونت جزو عوارض سزارین است.

 
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا عدم برخورداری مراکز درمانی دولتی از امکاناتی مانند زایمان بدون درد موجب استقبال زنان از سزارین و عدم تمایل به زایمان طبیعی نشده است، می‌گوید: با توجه به پیشرفت علم و داروها این موضوع قابل حل است، در حال حاضر همه داروهای بی‌حسی برای زایمان بدون درد در بیمارستان‌های کشور وجود دارد، امروز مانند گذشته نیست که با کمبود امکانات روبه‌رو باشیم. به نظر می‌رسد در این راستا باید فرهنگ‌سازی کنیم تا زایمان طبیعی افزایش و تمایل کمتری به زایمان سزارین وجود داشته باشد.

 
یکی متخصصان زنان که دوست ندارد از او نامی برده شود می‌گوید: من در طول فعالیت حرفه‌ای خود تا امروز ریالی بابت زیرمیزی نگرفته‌ام و از این بابت خدا را شاکرم، به نظر من درآمد متخصصان زنان آن قدری هست که نیازی به این پول‌ها نداشته باشند.

 
مریم کاشانیان، متخصص زنان و رئیس بیمارستان اکبر‌آبادی از کاهش درخواست برای زایمان سزارین بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: بعد از اجرای طرح تحول فقط 10 درصد هزینه‌ها برای زایمان در آب گرفته می‌شود.

 
وی افزود: کمک به خانواده‌ها برای کاهش هزینه‌های زایمان و هم کمک به پزشکان با افزایش تعرفه‌هایی از جمله اهداف طرح به شمار می‌رود.

 
رئیس بیمارستان اکبرآبادی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت و اجرای زایمان طبیعی از 15 اردیبهشت یادآور شد: طرح با اقبال عمومی خیلی خوبی مواجه شد. خانم‌ها و خانواده ها خوشحال هستند که پرداختی بابت زایمان انجام نمی‌دهند.

 
وی همچنین خاطرنشان کرد: این طرح مورد استقبال قرار گرفته چون هزینه‌ای سنگین از دوش خانواده‌ها برداشته شده است، علاوه بر این برای پزشکان هم میزان تشویقی در نظر گرفته شده و آنها هم راضی هستند.

 
کاشانیان به وضعیت بودجه‌ای بیمارستان اکبرآبادی نیز اشاره کرد و گفت: خود بیمارستان هم بودجه‌ای دریافت کرده تا اتاق‌های زایمان را بهبود ببخشد و بیمارستان هم از این فرصت استفاده می‌کند و اشکالاتش را بر طرف می‌کند.

 
وی بیمارستان اکبرآبادی را شلوغ‌ترین زایشگاه تهران عنوان کرد و افزود: با اینکه از قبل این بیمارستان شلوغ بوده اما بعد از اجرای طرح نیز 20 درصد میزان زایمان در بیمارستان اکبرآبادی افزایش یافته است که این بار بیشتری را به بیمارستان تحمیل می‌کند اما خوشبختانه مشکل خاصی پیش نیامده است.

 
رئیس بیمارستان اکبرآبادی در مورد زایمان به صورت سزارین هم گفت: سزارین هم در این بیمارستان انجام می‌شود چرا که بیمارستان ما مخصوص زنان است و همه جور اعمال جراحی مربوط به زنان در آن انجام و پرخطرترین زایمان‌ها در این بیمارستان انجام می‌شود.

 
وی در عین حال تأکید کرد: واقعیت این است که به درخواست اشخاص ما در بیمارستان اکبرآبادی زایمان سزارین انجام نمی‌دهیم و اگر کسی هم خود درخواست داشته باشد، با مادر صحبت کرده و او را قانع می‌کنیم تا فرزند خود را به صورت طبیعی به دنیا بیاورد.

 
کاشانیان به کاهش زایمان سزارین در بیمارستان اکبرآبادی اشاره کرد و گفت: برای زایمان در آب هم هزینه‌ای اضافه از خانواده‌ها گرفته نمی‌شود و فقط همان 10 درصد هزینه‌ها را پرداخت خواهند کرد.

 
وی در مورد دریافت زیرمیزی توسط پزشکان زنان و زایمان گفت: در بیمارستان دولتی ما و دیگر بیمارستان‌های دولتی بعید می‌دانم پزشکی به دریافت زیرمیزی برای تعیین وقت زایمان یا کمک به بستری بیمار اقدام کند.

 
رئیس بیمارستان اکبرآبادی گفت: مردم مطمئن باشند که اگر موردی در بیمارستان اکبرآبادی مشاهده شود قطعاً با آن برخورد خواهد شد و اگر به موردی برخوردند به خود من مراجع کنند تا مشکل رفع شود.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12260بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14949بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29411بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20393بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35125بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23070بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535652بازدید]
زردی نوزادان[493640بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11360بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11531بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11206بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50763بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17673بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)
پشت پرده استفاده از ماده سمی فلوراید(مقاله انتخابی)
از کیسینجر تا ظریف؛ افشاگری "ویلیام انگدال" آمریکایی از تراریخته‌های نابودگر(مقاله انتخابی)
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
حجامت شناخت؛ مقاله دوّم؛ روش اجرای حجامت
سکسکه
زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
"روی تاریک آمریکا": طرح‌ "عقیم‌سازی" مردان و زنان در کشورهای درحال توسعه
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی (در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم)(مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
صنعت سقط جنین درخدمت تجارت لوازم آرایشی و محصولات خوراکی(مقاله انتخابی)