سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 409
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی داروهای شیمی‌درمانی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی داروهای شیمی‌درمانی

 

جهان صنعت در گزارشی نوشت:


«برو پی زندگیت شما خوب خوب شدی فقط چکاپتو یادت نره»‌، این جمله را زنی نجات یافته از بیماری سرطان با شوق و ذوق از قول پزشکش در وبلاگ خودش نوشته، جایی که شرح ماجراهایش با بیماری سرطان و شیمی‌درمانی را روزنوشت کرده و با مخاطبانش به اشتراک گذاشته‌.

 
او در پستی که درباره درمانش گذاشته این‌طور ابراز خوشحالی کرده: 

«عدد ۲۱۶ واسه همیشه تو ذهنم حکاکی شد! امروز روز متفاوتی برای منه‌. دیروز آزمایش خون دادم ۸ صبح امروز جوابشو گرفتم و راهی انستیتو شدم. وقتی وارد اولین راهرو شدم صدای تاپ‌تاپ قلبمو خودم می‌شنیدم‌.‌.‌. خیلی هیجان‌زده بودم، رفتم پذیرش‌، پرونده‌مو گرفتم‌. ۴۰ دقیقه منتظر بودم تا بالاخره شمار‌مو که ۵۲۲ بود از پیجر لابی پیج شد بازم ضربان قلبم رفت بالا! یه نفس عمیق کشیدم و رفتم تو‌. دکتر آزمایشامو دید و معاینه‌ام کرد، باورتون میشه این جمله رو از دهن دکترم شنیدم‌: خانم برو پی زندگیت شما خوبه خوب شدی فقط چک‌آپتو یادت نره!»

 
«بانو» 30 تیر ماه 92 درباره رشد دوباره موهای سرش نوشته بود‌: «دیروز یه قرار ملاقاتی داشتم، جلوی میزتوالت نشستم و تو آینه زل زدم به خودم! عجب‌.‌.‌. دیگه نیازی ندارم ابرو بکشم‌.‌.‌. دیگه نیازی ندارم چشامو مداد بکشم‌.‌.‌. ‌. دستی هم تو موهام کشیدم‌. این‌قدر بلند شده که با اعتماد به نفس کامل می‌تونم بدونه پوستیژ از خونه بزنم بیرون! همین کارم کردم‌. فقط ضدآفتاب زدم و شالمو انداختم رفتم بیرون‌. همه چی فرق کرده‌. آدمایی که تو خیابون منو می‌بینن نمی‌دونن این موهای تیغ تیغی چقدر واسه من ارزشمندن‌. اونا نمی‌دونن که من از آبان‌ماه نود و یک منتظر این لعنتی‌ها بودم‌.‌.‌. امیدوارم هیچ‌وقت هیچ‌کس تو موقعیت من نیفته تا بخواد منو درک کنه‌.»

اما زمان زیادی طول می‌کشد تا یک بیمار سرطانی به مرحله‌ای برسد که رشد دوباره موهایش بعد از شیمی‌درمانی را ببیند،‌ مرحله‌ای که بسیاری از این بیماران هرگز به آن نمی‌رسند. باید خوش‌شانس باشند که به موقع متوجه نشانه‌های بیماری شوند و به پزشک مراجعه کنند‌ حتی در صورت مراجعه به موقع نیز تامین هزینه‌ها شرط رسیدن به روزهای خوش خندیدن به خود در قاب آینه است‌. 
 
سال‌های اخیر سلامت مردم در ایران دوران خوبی را سپری نکرده است. با گسترش تحریم‌ها و بروز مشکلات بیشتر در حوزه بهداشت و درمان طی دولت‌های نهم و دهم، هزینه‌های درمان به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم تبدیل شد‌. در این میان بیماران سرطانی که تا پیش از تحریم‌ها هم با مشکلات گرانی و کمیابی دارو دست و پنجه نرم می‌کردند مشکلاتشان دو چندان شد‌. بسیاری از داروها علاوه بر کمیاب بودن در لیست حمایتی بیمه‌ها قرار نداشتند و هزینه‌های سنگینی به بیماران تحمیل می‌کردند‌. این مشکلات همچنان ادامه دارد و بیماران صحبت از هزینه‌های میلیونی برای دریافت یک عدد آمپول و گشتن داروخانه‌های شهر برای پیدا کردن دارو می‌کنند‌. 

 
رییس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی هزینه‌های سالانه‌ای که در کشور صرف داروهای شیمی‌درمانی بیماران سرطانی می‌شود را 800 میلیارد تومان اعلام کرده است که به گفته وی، هزینه‌های کمرشکنی برای بخش سلامت و بیماران است‌. 

 
به گزارش مهر، دکتر علی‌اصغر پیوندی در مراسم افتتاح بخش شیمی‌درمانی مرکز پزشکی امام حسین(ع) با اشاره به مشکلات و چالش‌های نظام سلامت خواستار مشارکت خیرین و نیکوکاران در کاهش دغدغه‌های نظام سلامت و دانشگاه شد و همکاری در کارهای خیر را از سنن حسنه برشمرد‌. 

 
وی گفت‌: ما به تنهایی و فقط با اتکا به اعتبارات دولتی نخواهیم توانست مشکلات نظام سلامت را رفع کرده و خدمتی در شان مردم ارایه دهیم بنابراین از بخش خصوصی‌، خیرین‌، نیکوکاران و‌.‌.‌. می‌خواهیم در این زمینه ما را یاری دهند تا انشاءالله با گسترش این همکاری‌ها در تمام بیمارستان‌ها شاهد رفع مشکلات و ارایه خدمات بهینه به بیماران باشیم‌. 

 
پیوندی در ادامه اظهار داشت‌: برآورد می‌شود سالانه 800 میلیارد تومان در کشور صرف هزینه‌ داروهای شیمی‌درمانی بیماران سرطانی می‌شود‌. باید راهکارهای مناسبی برای افزایش طول عمر باکیفیت، افزایش نشاط و شادابی بیماران سرطانی و خانواده‌های آنان در نظر بگیریم‌. 
وی در ادامه با اشاره به شروع تدوین دستورالعمل‌های تجویز داروهای شیمی‌درمانی در وزارت بهداشت بر لزوم تعریف شاخص‌های دارویی در درمان سرطان و تجویز داروهای شیمی‌درمانی تاکید کرد تا ضمن تجویز منطقی داروها و کاهش بار مربوط به هزینه‌های درمان، بهترین خدمات درمانی به بیماران ارایه شود‌. 

 
رییس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت، این برنامه را سبب کاهش دغدغه‌های مردم و نظام سلامت‌، ارایه خدمات مطلوب‌تر و افزایش رضایتمندی مردم دانست و در ادامه افزود‌: بیشترین هزینه دولت‌ها همواره در حوزه بهداشت و درمان است‌.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12351بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15026بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35228بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46220بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17275بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23149بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63633بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536149بازدید]
زردی نوزادان[493933بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11455بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11586بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11266بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16125بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50902بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15229بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8441بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13026بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14381بازدید]

از میان مقالات

پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
راز کثیف صنعت زیبایی (مقاله انتخابی)
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
تدابیر دوران بارداری (2)
مخاطرات پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
سینه های آلوده!(مقاله انتخابی)
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
به آب و رنگ و خال و خط ... (نگاهی به عوارض لوازم آرایشی بهداشتی و روش های زیبایی)
واکسن؛ ایمنی‌زا یا ایمنی‌زدا؟
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
استعمار نوین در سایه آموزش زبان انگلیسی (مقاله انتخابی)
مَرهَم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین
میثاق شرکت های داروسازی در سال جدید میلادی (مقاله انتخابی)
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام)
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)
مک دونالدیسم(مقاله انتخابی)