سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 503
تاریخ انتشار : ۰۹ دي ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
هشدار آیت‌الله مکارم نسبت به جمعیت کشور/رییس سازمان ثبت احوال جمعیت ایران رو به میانسالی می‌رود

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

 

هشدار آیت‌الله مکارم نسبت به جمعیت کشور

مرجع تقلید شیعیان گفت: کاهش نرخ جمعیت برای کشور خطرناک است و باید به مردم نسبت به این مسائل هشدار داد.


به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی بعدازظهر دوشنبه در دیدار محمد ناظمی اردکانی رئیس سازمان ثبت احوال کشور کاهش نرخ جمعیت را از مشکلات اساسی کشور ذکر کرد و افزود: ما باید برای افزایش نرخ رشد جمعیت برنامه ‌ریزی دقیقی داشته باشیم.

 
وی ادامه داد: نرخ رشد جمعیت فرانسه و آمریکا بالای دو درصد است ولی این نرخ در کشور ما پایین تر از دو درصد است. این مسئله برای کشور ما خطرناک است و آینده خوبی برای کشور ندارد.

 
این مرجع تقلید از رئیس سازمان ثبت احوال خواست در این زمینه آگاهی رسانی و خبررسانی کند و درباره کاهش نرخ جمعیت و مسائل طلاق هشدار دهد.

 
آیت‌الله مکارم شیرازی در این زمینه اظهار کرد: این خبررسانی باید به صورت مختلف باشد تا در جامعه جا بیفتد که جامعه اسلامی از فرانسه لائیک عقب تر می‌رود.

 
وی مسئولیت مسئولان کشور و حوزه‌های علمیه را در بررسی عوامل افت خانواده‌ها مهم دانست و افزود: عدم رغبت جوانان به ازدواج و ارتباط‌های نامشروع از جمله عوامل کاهش نرخ جمعیت محسوب می‌شود. بانی این ارتباط های نامشروع هم رسانه‌های الکترونیکی است که این رابطه ها را برقرار می‌کند و عده‌ای به سراغ ازدواج نمی‌روند.

 
روح راحت طلبی از بین برود

 
این مرجع تقلید نبود مسکن و شغل را از دیگر عوامل کاهش نرخ ازدواج ذکر کرد و افزود: روح راحت طلبی بر ما غلبه کرده که می‌گوییم فرزند کمتر، زندگی بهتر. این روح راحت طلبی باید از بین برود.

 
وی بر لزوم انتخاب جمعیتی مستقل برای فکرکردن بر روی مشکل جمعیت و آسیب‌ها و عواملی که تشویق‌هایی است به سوی جمعیت بیشتر تاکید کرد و افزود: تعدادی از روحانیون و کارشناسان و نمایندگان مجلس و دانشگاه‌ها و حوزه‌ها باید در این جمعیت حضور داشته باشند تا بتوانند این مسئله را دنبال کنند.

 
قدردانی از کارهای فرهنگی درباره نام گزینی

 
آیت‌الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: خداوند یکی از نعمت‌هایی که بر بشر ارزانی داشته و در قرآن به آن تاکید شده این است که ما شما را چنان آفریدیم که شناخته شوید.

 
وی با بیان اینکه شناسایی افراد در جامعه پایه همه فعالیت‌هاست، تاکید کرد: خداوند به صورت طبیعی تفاوت‌هایی ایجاد کرده که از مهمترین آنها شبیه نبودن آثار سرانگشت مردم است که می‌شود به وسیله آن خیلی از مشکلات را حل کرد.

 
این مرجع تقلید خطاب به ناظمی اردکانی گفت: کاری که شما می‌کنید در راستای شناسایی کامل افراد است به طوری که حقوق اجتماعی و مسائل مختلف قابل شناسایی باشد و مشکلی پیش نیاید.

 
آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: هر چه اسناد محکمتر و غیرقابل جعل باشد مشکلات کمتری به وجود می‌آید. با تکنولوژی هایی که ایجاد شده به سمتی می‌رویم که اسناد هویتی قابل جعل نباشد.

 
استاد برجسته حوزه علمیه کارهای فرهنگی درباره نام گزینی را اقدامی مفید دانست و تاکید کرد: گاهی از ما سئوال می‌کنند که فلان اسامی را که در هیچ لغتنامه ای پیدا نمی‌شود را روی فرزندان گذاشته شود یا خیر.

 
مصلحت فرزندان در نامگذاری‌ها لحاظ شود

 
وی اضافه کرد: باید اسم‌هایی برای فرزندان انتخاب کرد که به نفع آنها در آینده باشد و مصلحت آینده فرزندان در نظر گرفته شود.

 
آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح کرد: والدین در انتخاب نام فرزندان نباید مصلحت دل خودشان را در نظر بگیرند و باید در نامگذاری و تربیت، حافظ منافع فرزند باشد.

 
در ابتدای این دیدار محمد ناظمی اردکانی رئیس سازمان ثبت احوال کشور گزارشی از فعالیت‌های این سازمان و وضعیت وقایع چهارگانه ارائه داد.


ایران رو به میانسالی می‌رود

رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به جوان بودن جمعیت کشور گفت: البته جمعیت ایران در حال حاضر رو به میانسالی می‌رود؛ جمعیت کنونی بهترین حالت بوده و تعداد افراد آماده به کار فراوان هستند.


به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمد ناظمی‌اردکانی عصر امروز در دیدار با آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی با اشاره به وظایف سازمان ثبت احوال اظهار کرد: سه تکلیف مهم و حاکمیتی بر عهده این سازمان است که شامل ثبت وقایع حیاتی مانند ولادت، ازدواج و حیات می‌شود.

 
وی افزود: طی سال‌های اخیر توانسته‌ایم 97.5 درصد آمار ولادت را در لحظه داشته باشیم و 97 درصد آمار فوت را نیز در مدت 10 روز به ثبت رسانده‌ایم.

 
رئیس سازمان ثبت احوال با بیان اینکه بانک اطلاعاتی جمعیت کشور باید به روز باشد، گفت: سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از جمله مراکزی است که آمار و اطلاعات خود را از سازمان ثبت احوال دریافت می‌کند.

 
وی ادامه داد: نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها هم از خدمات آماری و جمعیتی سازمان ثبت احوال استفاده می‌کنند.

 
ناظمی‌اردکانی با بیان اینکه شبکه‌ای گسترده و مطمئن در اختیار سازمان ثبت احوال است، عنوان کرد: 40 هزار نفر ثبت‌یار در روستاها و نقاط دورافتاده کشور هم مشغول فعالیت هستند.

 
رئیس سازمان ثبت احوال افزود: 78 میلیون نفر جمعیت کنونی کشور بر اساس آمار تقریبی است که 2 میلیون نفر هم در خارج از کشور زندگی می‌کنند.

 
وی شناسنامه را ملاک دیگر اسناد هویتی دانست و گفت: کارت ملی هم به منظور شناسایی فردی مورد استفاده قرار می‌گیرد که البته در سال‌های اخیر برای اعتماد بیشتر به این اسناد، تلاش زیادی صورت گرفته تا جعل آنها غیرممکن باشد؛ در حال حاضر مندرجات شناسنامه‌ای حتما از پایگاه ثبت احوال دریافت می‌شوند و صدور شناسنامه به صورت دستی وجود ندارد.

 
ناظمی‌اردکانی با اشاره به کارت ملی هوشمند خاطرنشان کرد: از این کارت می‌توان شناسایی در فضای مجازی را نیز انجام داد و به همین منظور پارامترهایی همچون اثر انگشت و امضای الکترونیک در آن گنجانده شده است.

 
رئیس سازمان ثبت احوال با بیان اینکه هنوز کشورهای زیادی از کارت ملی هوشمند استفاده نمی‌کنند، گفت: ایران اسلامی در این زمینه جزء جوامع پیشگام محسوب می‌شود.

 
وی با اشاره به دیگر وظیفه سازمان ثبت احوال یعنی تهیه آمار و اطلاعات جمعیتی بیان کرد: 30 درصد از 78 میلیون نفر جمعیت حاضر در داخل کشور، در روستاها زندگی می‌کنند؛ 51 درصد جمعیت کشور را مردان و 49 درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

 
ناظمی‌اردکانی با بیان اینکه مهاجرت و اتفاقاتی مانند جنگ، تناسب میان جمعیت زنان و مردان را بر هم می‌زنند، عنوان کرد: از نظر ترکیب سنی، 24 درصد جمعیت کشور زیر 15 سال سن دارند و جمعیت بین 15 تا 30 سال هم 31 درصد هستند، 30 تا 64 سال 39 درصد و شش درصد هم بالای 64 سال سن دارند.

 
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به جوان بودن جمعیت کشور گفت: البته جمعیت ایران در حال حاضر رو به میانسالی می‌رود؛ جمعیت کنونی بهترین حالت بوده و تعداد افراد آماده به کار فراوان هستند.

 
وی ادامه داد: این پنجره طلایی همواره باز نمی‌ماند و دیر یا زود بسته خواهد شد؛ در حال حاضر میزان ولادت‌ها در 10 سال اخیر یک میلیون و 400 هزار نفر است و تعداد مرگ و میر هم 400 هزار نفر بوده ولی میزان ولادت‌ها رو به کاهش است؛ 800 هزار مورد ازدواج نیز به طور متوسط در کشور به ثبت می‌رسد البته ممکن است امسال شاهد کاهشی در آن باشیم، میزان طلاق هم در ایران 160 هزار مورد است؛ در کلانشهرها از هر سه ازدواج یک مورد به طلاق می‌انجامد که البته متوسط کشوری آن یک به پنج است.

 
ناظمی‌اردکانی افزود: شیب ولادت و فوت و ازدواج و طلاق مغایر با یکدیگر است و همچنین خانواده‌ها رو به کوچک شدن پیش‌ می‌روند؛ 14 درصد خانواده‌های ایرانی مایلند هیچ فرزندی نداشته باشند و 19 درصد هم تنها یک فرزند می‌خواهند.

 
رئیس سازمان ثبت احوال با بیان اینکه متوسط هر خانواده ایرانی در حال حاضر 3.5 نفر است، گفت: این در حالی است که در مقطعی از زمان، میانگین تعداد اعضای خانواده‌های ایرانی شش نفر بوده است؛ نرخ باروری در حال حاضر رقم 1.7 درصد است؛ زیر دو درصد پایین‌تر از نرخ جانشینی محسوب می‌شود و این وضعیت را سقوط جمعیتی می‌نامند.

 
وی بیان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها در سال 1425، میزان ولادت و فوت برابر خواهد شد؛ البته ممکن است در آن زمان نرخ رشد جمعیت بیشتر شود.

 
ناظمی‌اردکانی با بیان اینکه سه سناریو برای آینده جمعیت کشور قابل پیش‌بینی است، گفت: اگر نرخ باروری کاهش یابد در سال 1415 به رشد صفر خواهیم رسید که جمعیتی بالغ بر 85 میلیون نفر داریم؛ اگر نرخ باروری بالاتر از 1.7 شود، این زمان دیرتر فرا می‌رسد.

 
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به ابلاغ سیاست‌های جمعیتی توسط رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: این سیاست‌ها در 14 بند دارای کار کارشناسی هستند و 12 بند آن مربوط به کیفیت جمعیت مانند ازدواج آسان، مدیریت مهاجرت، پایداری خانواده، استفاده از ظرفیت‌های کشور برای توازن جمعیتی و همچنین توانمندی جمعیت برای کار و اشتغال هستند.

 
وی افزود: در این سیاست‌ها، تشویق به بازگشت مهاجران به ایران و همچنین تقویت هویت ملی مرزنشینان مورد توجه قرار گرفته است.

 
ناظمی‌اردکانی با بیان اینکه تسهیل امور اداری در سازمان ثبت احوال در دستور کار است، گفت: بیش از 14 میلیون نفر در طول سال به این سازمان مراجعه می‌کنند؛ از دیگر وظایفی که بر عهده خود می‌دانیم، پیوست‌های فرهنگی مانند نام‌گزینی است.

 
رئیس سازمان ثبت احوال عنوان کرد: همایش مهندسی فرهنگ نام‌گزینی در سراسر کشور و در سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) برگزار خواهد شد.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12331بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15014بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35206بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46192بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17266بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23137بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63609بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536043بازدید]
زردی نوزادان[493863بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11434بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16117بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50877بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17725بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15214بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13018بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14370بازدید]

از میان مقالات

میثاق شرکت های داروسازی در سال جدید میلادی (مقاله انتخابی)
سنگ کلیه؛ یک خاطره دردناک!
خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
خجسته باد و مبارک؛ قدوم ماه صیام
افسانه پیشرفت(مقاله انتخابی)
تأثیر شرکت هاى تولید دارو بر تجویز پزشکان(مقاله انتخابی)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
جراحی زیبایی، جایز یا حرام؟
سوکرالوز؛ سمّی شیرین (مقاله انتخابی)
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
معماری و خانه‌سازی قرآنی در عصر حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه) (مقاله انتخابی)
چگونه سودآوری شرکت های داروسازی بر پژوهش های پزشکی تأثیر می گذارد؟ (مقاله انتخابی)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
به بهانه‌ِی سلامتی؛ به بهای مرگ (مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
هراس از خوردن غذا (مقاله انتخابی)