سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 571
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
خبرها و نظرها
Share Email
اقدامات نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل علیه امنیت ملی
  • بسم الله الرّحمن الرّحیم

    و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

  •  

    اقدامات نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل علیه امنیت ملی؛

    نفی سیاست های جمعیتی کشور، دستکاری آمار نرخ باروری،

    توصیه آشکار برای کاهش بیشتر نرخ باروری و افزایش بیشتر سن ازدواج در ایران

    توسط فردی خارجی که مسؤولان از وی به نام مسلمان واقعی نام برده بودند


    دکتر هولکی اوز نماینده ی صندوق جمعیت سازمان ملل در ایران به دنبال بیماری سرطان درگذشت. صندوق جمعیت در دوران ماموریت وی در ایران به دلیل کارشکنی های فراوان در مسیر اجرای سیاست های جدید جمعیتی و فعالیت هایی مشکوک در جمع آوری اطلاعات، بارها مورد انتقاد رسانه ها قرار گرفت.

    گروه اجتماعی - حسین مروتی: به دنبال درگذشت دکتر هولکی اوز، هفته ی گذشته مراسم یادبود وی در مقر سازمان ملل در ایران برگزار شد. در این مراسم که برخی مقامات دولتی از دفتر امور زنان رئیس جمهور، فرهنگستان علوم پزشکی، جمعیت هلال احمر، مرکز آمار، سازمان ثبت احوال کشور و شورای ملی سالمندان نیز حضور داشتند، پیام آقای گری لوییس -هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران- خوانده شد. قسمت های جالبی از این پیام بدین شرح است: "بسیار ناراحت کننده است که فردی با این همه استعداد برای انجام دادن کارهای خوب در این دنیا و با توجه به اینکه کارهای بسیار خوبی هم انجام داده بود، به ناچار و در این سن کم ما را تنها گذاشت. اما در همین زمان کمی که با ما بود، هولکی کارهای بسیاری انجام داد"

     

    گوشه ای از سوء عملکرد هولکی اوز که پیش از این در نامه ی بسیج دانشجویی خطاب به نمایندگان مجلس آمده بود (*) را از نظر می گذرانیم تا منظور گری از کارهای خوب هولکی را بیش از پیش متوجه شویم:

     

    ۱-    سفارش آشکار به حفظ سطوح پایین باروری در کشور و ممانعت از افزایش آن از طریق ادامه و گسترش طرح تنظیم خانواده: در تارنمای این صندوق «حفظ سطوح کم باروری» به عنوان یکی از چالش‌های اصلی مربوط به جمعیت و توسعه ی ایران عنوان شده و در توضیح آن گفته شده است که «اگرچه زنان ایران به سطح جانشین سازی باروری رسیده‌اند، ادامه گسترش خدمات بهداشت باروری، از جمله برنامه تنظیم خانواده، برای تامین نیازهای کنونی و آتی امری حیاتی است!»


    ۲-    جهت دهی پژوهش‌ها و ایجاد انحراف در مسیر کارشناسی جمعیت برای تاثیرگذاری بر نگارش برخی اسناد ملی و به خصوص برنامه ششم توسعه

     

    (هولکی اوز در حالی که "تحلیل صندوق جمعیت از وضعیت جوانان ایران" را در دست دارد)


    ۳-   پیگیری تداوم عقیم سازی‌های گسترده در ایران: قریب به یک ماه پس از اعلام موضع صریح مقام معظم رهبری که فرمودند: «من معتقد به کثرت جمعیتم. هر اقدام و تدبیری که می‌خواهد برای متوقف کردن رشد جمعیت انجام بگیرد، بعد از صد و پنجاه میلیون انجام بگیرد» (۱۶/۰۵/۱۳۹۰) هولکی اوز نماینده صندوق جمعیت در ایران به مرکز بهداشت نور سعادت (یکی از مراکز تحت نظر مرکز بهداشت جنوب تهران) می‌رود و از ادامه داشتن انجام عمل‌های عقیم سازی دائمی، کسب اطمینان کرده و این بازدید را رسانه‌ای می‌کند. (تاریخ بازدید:۲۷/۶/۱۳۹۰)


    این عمل چنان که مشاهده می‌شود، علنا در خلاف جهت سیاست‌های کلی جمعیت است و نشانه‌ای آشکار از علاقه وافر صندوق جمعیت سازمان ملل به عقیم سازی مسلمانان به شمار می‌آید. لازم به ذکر است که آمار عقیم سازی‌های دائمی (وازکتومی و توبکتومی) در ایران قریب به سه برابر میانگین این آمار در جهان است.

     

     

    (دکتر محمد اسلامی مشاور فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و هولکی اوز در بازدید از عمل وازکتومی در مرکز بهداشت نور سعادت)

     

    ۴-    ترویج افکار منحط فمینیستی و برنامه ریزی برای حیازدایی و ترویج بی بندوباری در کشور با هدف کاهش بیشتر رشد جمعیت کشور


    (کارلوس کی روش پیش از جام جهانی برزیل «پیمان کارزار جهانی مبارزه با شیوع بیماری ایدز» را در حضور هولکی اوز امضا کرد. ایدز از مهمترین ابزار غرب برای پیشبرد اهداف جمعیتی و ترویج فحشا در دنیا است. غرب به بهانه ی این بیماری، آموزش مسائل جنسی و بیدار کردن این غریزه در نوجوانان ایرانی را دنبال می کند؛ در حالی که در ایران، ابتلا به ایدز عمدتا در معتادان تزریقی و به دلیل سرنگ آلوده می باشد و در کمتر از ۱۵ درصد از موارد، ابتلا از طریق ارتباط جنسی بوده است)


     

     

    ۵-    جمع آوری بانک‌های اطلاعاتی مرتبط با جمعیت و خانواده از طرق مختلف که یک نمونه از آن قرارداد غیرقانونی با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بوده است. با توجه به وظایف مشخص این نهاد بین المللی، دلیل جمع آوری اطلاعات مزبور مشخص نیست.


     

    (شهیندخت مولاوردی -معاون امور زنان رئیس جمهور- در کنار هولکی اوز)

     

    ۶-     فریب مسئولان کشور از طریق موفق شمردن طرح تنظیم خانواده در ایران:تارنمای صندوق جمعیت در ایران می‌نویسد: «ایران به عنوان کشوری موفق در زمینه تنظیم خانواده شناخته شده است!»


    طرح تنظیم خانواده در حالی توسط دشمنان ایران اسلامی موفق شمرده می‌شود که طبق صحبت‌های مقام معظم رهبری، سیاست تحدید نسل باید در سال ۱۳۷۱ متوقف می‌شد و اساسا طرح مزبور در سال ۱۳۷۲ تصویب شده است. حال طرحی که اساسا نباید اجرا می شده و اجرای بی قاعده‌اش، عامل عمده بحران کنونی جمعیت و عامل بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت و فرهنگ است، چگونه می‌تواند موفق بوده باشد و اساسا چه موفقیتی داشته است؟!

     

    ۷-    برگزاری سمینار پویایی جمعیت در کشورهای مسلمان: برگزاری این سمینار توسط موسسه ی مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت وابسته به وزارت علوم توانست بیش از پیش، دشمنی دشمنان در عرصه جمعیت را نشان دهد و هرگونه ادعایی پیرامون «توهم توطئه جمعیتی» را به حاشیه ببرد. این سمینار حاوی مسائل عجیب و تامل برانگیز بسیاری بود از جمله:


     

    •  همکاری صندوق جمعیت سازمان ملل: این صندوق که از آغاز دهه هفتاد تاکنون، در راستای تحدید نسل ایرانیان فعالیت کرده است، اکنون به لطف دلارهای بذل کرده، پیاده نظامی آماده و مجهز، برای مقابله با اجرایی شدن سیاست‌های کلی جمعیت در اختیار دارد و بر خلاف ادعاهای مطرح شده توسط نماینده این صندوق در کشور (هولکی اوز)، مبنی بر تغییر سیاست‌های صندوق بر اساس سیاست‌های کلی جمعیت، نهاد بین المللی مزبور کماکان پیگیر کاهش بیشتر رشد جمعیت در ایران است. طبق اسناد آشکار، صندوق جمعیت از حامیان اصلی برگزاری سمینار و آقای هولکی اوز از نخستین سخنرانان این سمینار بین المللی بوده است.

     

    •  همکاری سفارت سوئیس: پس از ورود آشکار برخی از سفارت‌های اروپایی به فتنه ۸۸ و پس از دیدار اشتون با برخی از عوامل فتنه در سفارت اتریش و همچنین ورود تمام عیار سفارت فنلاند به منظور تقویت جریان های فمینیستی و پیشبرد فروپاشی خانواده در ایران، نوبت به کمک سفارت سوئیس به برگزاری همایش ضدجمعیتی «پویایی جمعیت» می رسد. به راستی آیا برخی از مسئولان داخلی نباید از خود بپرسند که سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا، در این میان چه منفعتی داشته است که برای برگزاری سمینار مزبور، دست به بذل و بخشش دلار زده است؟!

     

    •  همکاری انجمن جهانی جمعیت و سالمندی دانشگاه سنت گالن سوئیس: این انجمن روابط گسترده‌ای با شرکت‌های متعدد صهیونیستی دارد و بسیاری از اعضایش اسرائیلی هستند که به عنوان نمونه می‌توان به آریلا لاونشتاین، متخصص سالمندی و استاد دانشگاه حیفا اشاره کرد. رئیس این انجمن و یکی از اعضای هیئت مدیره ی انجمن مزبور، از سخنرانان اصلی این سمینار بودند.

     

    • همکاری آژانس توسعه و تعاون سوئیس، دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و دانشکده ی علوم اجتماعی این دانشگاه و انجمن جمعیت شناسی ایران برای برگزاری سمینار مزبور

     

    •  رونمایی از کتاب سرتاپا مسئله «پویایی جمعیت در کشورهای مسلمان» در سمینار مزبور که رویکرد آشکارش تقابل با افزایش جمعیت مسلمانان دنیا به منظور تضعیف آنها و ممانعت از تداوم جریان بیداری اسلامی است.


    •  سخنرانی هر سه برنده ایرانی جایزه جمعیت سازمان ملل در این سمینار: سازمان ملل تاکنون، جایزه بین المللی جمعیت را به سه نفر از مسئولان و استادان ایرانیِ پیشبرنده طرح خسارت‌زای تنظیم خانواده تقدیم کرده است.


     

    (برندگان جایزه ی بین المللی جمعیت: از راست آقایان دکتر عباسی شوازی، دکتر مرندی، دکتر ملک افضلی)

     

    •  انکار بحرانی بودن وضعیت جمعیت کشور و عادی نشان دادن این معضل بزرگ در سمینار


    •  توصیه آشکار برای کاهش بیشتر نرخ باروری و افزایش بیشتر سن ازدواج در ایران


    •  نفی و تخطئه سیاست‌های کلی جمعیت -ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری- در این سمینار به خصوص توسط رئیس موسسه مطالعات تخصصی جمعیت (دکتر عباسی شوازی)

     

     

    (نفر اول از راست، دکتر باباتونده اوسوتیمهین -رئیس صندوق جمعیت سازمان ملل-، نفر چهارم در ردیف جلو، دکتر عباسی شوازی -رئیس کنونی موسسه مطالعات تخصصی جمعیت-)


    •  القای محتوم بودن سالخورده شدن جمعیت کشور و عادی و کم اهمیت جلوه دادن بحران عظیم سالخوردگی جمعیت، که در تضاد آشکار با مباحث کارشناسی و صحبت های مقام معظم رهبری است.

     

    •  تبلیغ خط فکر انحرافیِ «تاکید بر مدیریت سالمندی به جای افزایش نرخ باروری و جلوگیری از سالخورده شدن جمعیت»: در این سمینار کارشناسان خودفروخته داخلی، همصدا با دشمنان خارجی توصیه می‌کنند «به جای این که به دنبال جلوگیری از سالخورده شدن جمعیت از طریق افزایش نرخ باروری باشید، بگذارید که جمعیت سالخورده شود، آنگاه جمعیت سالخورده را مدیریت کرده و از آن بیشترین بهره را ببرید!»

     

    •  دعوت از افراد کلیدی مجلس و دولت به این سمینار به منظور اثرگذاری بر آنها و ممانعت از تصویب و اجرای قوانینی که منجر به افزایش رشد جمعیت می‌شوند، با هدف تدارک فرصت سوزی هرچه بیشتر.

     

    • منتشر نشدن متن کامل سخنرانی‌های ارائه شده و خروج اخباری محدود و گزینشی از سمینار مزبور

     

    ۸-    دستکاری آمار نرخ باروری کشور و بیشتر جلوه دادن آن: این عمل توسط برخی از عوامل داخلی صندوق جمعیت صورت گرفت و باعث شد سازمان ملل در اقدامی بی سابقه، پیش بینی جمعیت ایران (انتشار به سال ۲۰۱۰) را بر اساس آماری جعلی و در سال ۲۰۱۲، تغییر دهد. سازمان ملل در سال ۲۰۱۰ پیش بینی کرده بود که در صورت ادامه ی روند کاهش جمعیت (تحقق سناریوی رشد پایین) ایران در سال ۱۴۸۰ به جمعیت ۳۱ میلیون نفری می رسد که یک نفر از هر چهار نفر آن، بالای ۶۰ سال، سن خواهند داشت. متاسفانه کسانی که آمار نرخ باروری کشور را دستکاری کردند، هنوز محاکمه نشده اند.

     

     

    (هولکی اوز، نفر دوم از سمت راست)

     

    آنچه گذشت آشکارا سوء عملکرد هولکی اوز و صندوق جمعیت سازمان ملل در ایران را نشان می دهد، اما نکته ی بسیار عجیبی که در مراسم یادبود دکتر اوز وجود دارد، اظهارنظر یکی از مسئولین دولتی در مورد این فرد است. در مراسم مزبور دکتر حسینی -معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی- درباره دکتر اوز می گوید: "او یک مسلمان واقعی بود! ما دلتنگ نگرش او به زندگی و شوخ طبعی وی خواهیم شد"

     

     

    واقعا آیا بهتر نیست که مسئولین دولتی پیش از چنین اظهارنظرهایی، اندکی تحقیق کرده، عینک خوشبینی را بردارند و با واقع بینی به تحلیل شخصیت های بیگانه بپردازند؟ متاسفانه اکنون آفت اطمینان به اغیار، گریبانگیر برخی از مسئولین دولتی شده است.

     

    نهایتا شنیده ها حاکی از آن است که نماینده ی بعدی صندوق جمعیت در ایران، یک زن فمینیست مصری است. امید است پیش از آن که نماینده ی جدید صندوق جمعیت در ایران، مانند اسلاف خود خسارت های فراوانی را برای ایران اسلامی به بار آورد، مسئولین تصمیمی انقلابی اتخاذ کنند تا این نهاد بین المللی و نهادهایی از این دست و البته همدستان و همراهان داخلیشان، نتوانند با خیال آسوده علیه امنیت ملی ایران فعالیت کنند. 

     

    خبر مرتبط:

    -------------------------

    * درخواست بسیج دانشجویی ۲۵دانشگاه از نمایندگان مجلس: نماینده صندوق جمعیت سازمان‌ ملل را از کشور اخراج کنید

    منبع :

    رجانیوز



    نظرات
    نظر خود را ثبت کنید

    کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

     

    لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


    تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

     

     

    لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

     

    سایر نکات:


    ❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

    ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

    ❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

    ❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

    ❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

    ❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

    ❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

    ❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

     

     

    با سپاس و امتنان        

    دکتر وحید علیان نژادی

    نام :  
    ایمیل :
    * نظر شما
     

    آخرین مقالات

    داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12255بازدید]
    ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
    اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
    انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
    مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
    غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35119بازدید]
    نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
    بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
    بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
    قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
    فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
    چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535639بازدید]
    زردی نوزادان[493636بازدید]
    ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
    علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
    پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11203بازدید]
    آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
    توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50760بازدید]
    نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
    وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

    از میان مقالات

    ویتامین‌های بی‌خاصیت (مقاله انتخابی)
    سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
    منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
    سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
    آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
    بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
    روش های عملی در درمان سرماخوردگی
    از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
    حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی
    تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)
    تلخ ترین نوشته من!(مقاله انتخابی)
    زیبایی اندام و تروریسم نرم ورزشی (مقاله انتخابی)
    بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
    حکایت دزد و کودک
    کاربران موبایل دقت کنید!
    کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
    عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب
    صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
    ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
    سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)