سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 573
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۴
خبرها و نظرها
Share Email
روزهایمان به کار کردن می گذرد. روزهایی پر از حساب و کتاب و فکر کردن به پایان ماه که حقوق مان را بگیریم و اقساط، اجاره خانه و مابقی مخارج را بپردازیم. اتفاقی که برای همه ما می افتد؛ کافی است چند قلم جنسی که از سوپرمارکت بیشتر برداریم! آن وقت است که توازن دخل و خرج مان به هم می ریزد. یا خدا نکند که دلمان میوه نوبر بخواهد! دیگر پولی برای سیر کردن شکم خودمان و خانواده مان باقی نمی ماند.

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین


حمایت دولت برای فرزندآوری چه بوده؟


روزهایمان به کار کردن می گذرد. روزهایی پر از حساب و کتاب و فکر کردن به پایان ماه که حقوق مان را بگیریم و اقساط، اجاره خانه و مابقی مخارج را بپردازیم. اتفاقی که برای همه ما می افتد؛ کافی است چند قلم جنسی که از سوپرمارکت بیشتر برداریم! تمام توازن دخل و خرج مان به هم می ریزد.

فردا: روزهایمان به کار کردن می گذرد. روزهایی پر از حساب و کتاب و فکر کردن به پایان ماه که حقوق مان را بگیریم و اقساط، اجاره خانه و مابقی مخارج را بپردازیم. اتفاقی که برای همه ما می افتد؛ کافی است چند قلم جنسی که از سوپرمارکت بیشتر برداریم! آن وقت است که توازن دخل و خرج مان به هم می ریزد. یا خدا نکند که دلمان میوه نوبر بخواهد! دیگر پولی برای سیر کردن شکم خودمان و خانواده مان باقی نمی ماند.  

 

اینها حقیقت است، حقیقتی که تمام ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم. همین حقایق است که باعث شده مجردها فکر ازدواج را از سرشان بیرون کنند، یا زوج هایی هم که ازدواج می کنند برای فرزندآوری دست نگه دارند. اینها همان چیزهایی است که فقط گفته می شود اما هیچ وقت کاری برای بهبود اوضاع انجام نمی شود و در حد نقد باقی می ماند.  

 
 
تشکیل خانواده؛ آرزوی جوانانی که برآورده نمی شود 

 

نیازی به آمار و ارقام نیست. همین که به اطراف تان نگاه کنید، می بینید که تعداد پسران و دختران مجرد نسبت به نسل قبل چند برابر شده است. 

 

این روزها بیشتر جوانان قید ازدواج را زده اند و یا زوج های جوان خیلی کمتر از گذشته برای خرید به بازار می آیند و وقتی هم که می آیند ترجیح می دهند با نصف کردن سرویس طلا و کم کردن از آن به نوعی آبرو داری کنند. چون قدرت خریدشان پایین آمده است و از پس چنین هزینه هایی بر نمی آیند. در این بین هستند جوانانی که به دلیل ترس از کابوس خرید، عقد و تالار و هزینه های سنگین ازدواج از ازدواج می ترسند و هرگز پا پیش نمی گذارند. 

 
 
ترس از فرزندآوری چرا به وجود آمد؟ 


 
زوجین جوانی که به تازگی زندگی مشترکشان را شروع کرده اند نگران فرزند آوری و خرج و مخارج بزرگ کردن آن هستند . بسیاری از زوج‌های جوان، این روزها بر این باورند که خانواده ایده‌آل، خانواده‌ای تک فرزندی است و داشتن بیش از یک فرزند در خانواده سطح کیفی تربیت کودک را کاهش می‌دهد. علاوه بر مسائل اقتصادی، شاید همین دلیل سبب افزایش روند تک‌فرزندی و کاهش میل زوجین به باروری و فرزندآوری در سال‌های اخیر شده است. حال به برخی هزینه های فرزندآوری می پردازیم که در ادامه می خوانید: 



مخارج تقویت قوا: می‌گویند باید پیش و پس از بارداری دائما خودتان را تقویت کنید که این تقویت قواهم طبق معمول خرج‌های خودش را دارد!  



آزمایش خون اساسی: قبل از بارداری یک آزمایش خون کامل باید بدهید که چون کامل است، کاملا هم گران است. این آزمایش خون حدودا ۲۰۰هزار تومان خرج دارد که باتوجه به اینکه انجام آن مهم است و می‌تواند از مشکلات کودک و مادرش در آینده جلوگیری کند هزینه‌اش فدای سر خودتان و خانواده‌تان! 



سونوگرافی و هیجان‌های گران‌قیمت: یکی از قسمت‌های هیجان‌انگیز دوران بارداری، سونوگرافی است که معمولا چهار بار طی دوران بارداری (ماه دوم، اواخر ماه سوم و شش‌ونیم ماهگی و اواخر بارداری) برای بررسی میزان رشد جنین و سلامت بارداری با صلاحدید پزشک انجام می‌شود. به تازگی قیمت سونوگرافی ۴۰۰ درصد افزایش یافت! در حالی که عملاً امکان انجام سونوگرافی در بیمارستان‌های دولتی فراهم نیست و فقط برای بیماران اورژانسی انجام می‌شود و مردم مجبورند برای انجام این کار به مراکز خصوصی بروند و تعرفه خصوصی بپردازند. 



۹ ماه ملاقات با دکتر: وقتی مطمئن شدید که باردار هستید دیگر باید به طور منظم تحت‌نظر دکتر زنان و زایمان باشید و برای خودتان پرونده تشکیل بدهید. هزینه ملاقات با پزشک متخصص باتوجه به اینکه مطب پزشک در کدام منطقه باشد متفاوت و سرسام آور است. 



زیرمیزی هم هست: داستان زیرمیزی را همه می‌دانید و یک قصه تکراری است که ما هم ناچار تکرارش می‌کنیم و آن هم این است که بعضی پزشکان متخصص برای سزارین علاوه بر آنچه که بیمارستان به‌عنوان دستمزد خدمت‌شان تقدیم می‌کند از بیماران پول اضافه‌تری هم می‌گیرند. 



انتظار به پایان می‌رسد: بعد از ماه‌ها انتظار به یکی از بهترین و پراسترس‌ترین مراحل بچه‌دار شدن می‌رسید.  



شش ماه استراحت مادرانه و عواقب آن: موردی که نباید برای مادران شاغل فراموش کرد این است که مدت‌ها از تعیین قانون افزایش مرخصی زایمان می‌گذرد اما در بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها این قانون اجرایی نمی‌شود. اما ممکن است در برخی ادارات این قانون اجرا شود اما حقوق‌تان ماه به ماه به حساب‌تان ریخته نشود بلکه باید صبر کنید تا بعدازگذشت زمان از بیمه دریافت کنید. 



زردی گرفتن نوزاد: زردی نوزاد از آن مشکلاتی است که در همان ابتدای تولد بچه به قول امروزی‌ها یک حال‌گیری کامل است چون اگر زردی شدید باشد باید درمان شود و این درمان اغلب در بیمارستان صورت می‌گیرد که باتوجه به اینکه بیمارستان موردنظر خصوصی یا دولتی است هزینه‌هایش فرق می‌کند البته می‌شود دستگاه فتوتراپی را اجاره و در منزل از آن استفاده کرد. هزینه اجاره دستگاه فتوتراپی برای هر شب بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.  



نوزاد احتیاج به نظارت پزشک دارد: بعد از اینکه به سلامت کوچولوی‌تان به‌دنیا آمد باید تا شش ماهگی، ماهی یک بار خدمت متخصص کودکان برود تا وضعیت رشد و سلامتش بررسی شود! ویزیت متخصصان کودک هم قیمت‌های متفاوتی دارد اما به‌طور متوسط ۸۰ الی ۱۰۰ هزار تومان درنظر بگیرید. آزمایشات غربالگری و واکسیناسیون نوزاد هم از چهار روز بعد از تولد انجام می‌شود. 


 
حقوق ها چقدر افزایش یافته؟



نکته قابل تامل این است که تمام این هزینه های سرسام آور در قبال ۱۴ درصد افزایش حقوق است! افزایش حقوقی که شاید به هیچ کاری نیاید و با خرید چند مواد خوراکی از سوپرمارکت تمام شود!  



اما سوالی که مطرح می شود این است که در تمام مراحل برای تشکیل خانواده و فرزندآوری، دولت چه حمایتی از افراد می کند؟ 

منبع :

رجانیوز



نظرات
  سخن از زبان ما گفتید دکتر جان
ارسال کننده نظر : احمدی      تاریخ ارسال نظر : ۲ تير ۱۳۹۴


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12327بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35204بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46183بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17261بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23135بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63603بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536018بازدید]
زردی نوزادان[493841بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11427بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11566بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11250بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16115بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50871بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17719بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15207بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10961بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8430بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13015بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

ویتامین‌های بی‌خاصیت (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (1)
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
صنعت سقط جنین درخدمت تجارت لوازم آرایشی و محصولات خوراکی(مقاله انتخابی)
بشر محصور در مواد شیمیایی (مقاله انتخابی)
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
واکاوی دیدگاه شریعت درباره فرزندآوری و مدیریت جمعیت(مقاله انتخابی)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
مراقبت های پس از زایمان (1)
توصیه های حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) درباره فرزند دار شدن و خصوصیات پنجگانه