سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 585
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۴
خبرها و نظرها
Share Email
سرگرم‌سازی نامحدود و غفلت بی‌پایان در رقص و موزیک

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


سرگرم‌سازی نامحدود و غفلت بی‌پایان در رقص و موزیک 

 

شبکه های پخش موزیک سیاست اندلسی سازی جامعه ایرانی را دنبال می کنند سیاستی که در نهایت به سقوط جامعه و زیر سلطه رفتن آن می انجامد.

 

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، هنر وسیله ای است برای بیان موضوعات در اشکال جذاب و تاثیرگذار، و موسیقی هنری است در ارتباط با لحظات زندگی و تمایلات مهم انسان که تأثیر آن بر ذهن و روان او ناخودآگاه، عمیق، بی‌واسطه، تدریجی و ماندگار است. تأثیری که می‌تواند فرد و جامعه را ناخواسته به سمت آرامش و تعالی یا برعکس فساد، تباهی، مصرف گرایی و شهوت سالاری سوق دهد.


طی سال های اخیر کارکرد شبکه های ماهواره ای بر فضای ایران از غلبه برنامه های سیاست محور، به سوی فعالیت های ضدفرهنگی منصرف شده و در راستای این هدف، تجهیز و افزایش شبکه های پخش موزیک شتاب بیشتری گرفته است.


در نگاه اول آنچه از این شبکه ها به ذهن تداعی می کند، شبکه ای شاد و سرگرم کننده است. چیزی که صاحبان آن ادعا می کنند.

 

اما برنامه سازان این شبکه ها با آگاهی از تاثیرات یادشده موسیقی بویژه در جوان ترها، بصورتی حساب شده ابتذال را به جامعه ایرانی تزریق می کنند. در واقع آنها در پوشش سرگرمی یا سرگرمی سازی ” Entertainment” و با جادوی موسیقی، تکنیک راهبردی “کنترل ذهن” را پیاده می کنند که در این مقطع حساس زمانی می کوشد با رسوخ به ناخودآگاه ذهن مخاطب ایرانی فرهنگ بیگانه را تحمیل کند.


این کار بخشی از سیاست اندلسی کردن ایران برای سقوط از درون است زیرا تسلط در این صورت آسان تر و سقوط مردمانی که بر پوچ تکیه کنند، حتمی است. بنابراین چه بدانیم یا ندانیم و چه بخواهیم یا نخواهیم آنها در حال تغییر فرهنگ و سبک زندگی ایرانیان به دلخواه خود هستند.



از سویی محصولات ارائه شده در این شبکه ها فارغ از بیگانگی با موسیقی و فرهنگ اصیل ایرانی در غالب موسیقی های عامه پسند نظیر پاپ، راک و … ارائه می شود که به دلیل خاستگاه غربی آن از عناصر تأثیرگذار در ترویج سبک زندگی غربی است. این ترانه های عامه‌‌پسند، به عنوان ابزار نظام‌های سلطه، پوچی را با استفاده از معنی‌سازی کاذب، ارزشمند جلوه می‌دهد.


در آخرین تحقیقات انجام شده در خصوص برنامه های برخی شبکه های فارسی زبان از جمله Nex1 ،Pmc ،Tv Persian ،Mifa ،Aaa mosic که عمدتا موسیقی پخش می کنند، مسایل فوق به خوبی روشن است.

 
بر این اساس در برنامه های این شبکه ها چند نکته مهم و قابل توجه به چشم می خورد که در نگاه اول شاید بینندگان ایرانی متوجه آن نشوند:


آمارها نیاز به توضیح ندارد


همیشه برنامه های یک شبکه، تلویزیون و یا مجموعه می تواند بیانگر سیاست های کلی گردانندگان آن باشد. بر اساس آمار استخراج شده از رصد شبکه های ضدفرهنگی پخش موزیک، در میان ترانه های پخش شده ۶۳ درصد با صدای مرد  و ۳۷ درصد نیز به خوانندگان زن تعلق داشته که از این میان ۶۳ درصد به اجرای خواننده های ایرانی و ۳۷ درصد نیز به موزیک های خارجی اختصاص داشته است.


این در حالی است که موسیقی سنتی و اصیل  ایرانی کمترین محل را از اعراب داشته و اجراهای مربوط به آن حتی به یک درصد هم نمی رسد.


ابتذال هشتاد ۸۰ درصدی موزیک ویدئوها


قدری دقت در محتوای موزیک ها شما را متقاعد می کند که تنها رهاورد این موزیک ویدئو ها ترویج فساد و ناهنجاری است.

 
بطور مثال خیانت به همسر به وضوح در آنها دیده می شود و این ویدئوها این اتفاق ناخوشایند را عشق واقعی و نوعی پیروزی و آزادی از بند جلوه می دهند.

 
ابتذال تصویری و کلامی آنقدر عادی جریان دارد که بی برو برگرد در تمامی ویدئوها حاضر است. تصاویر عریان خوانندگان و رقاصان  زن و مرد در حالت های بسیار تحریک آمیز و مستهجن به راحتی به نمایش درمی آید تا تماشاچی مسحور شده دیگر گرد حیا نیاید.


البته گاهی در این موزیک ها پوشش های حداقلی هم دیده می شود که تلاشش القاء یک پوشش نامتعارف به بیننده ایرانی است.


همچنین موسیقی ها عمدتا بر اساس ضعف‌ها و غرایض پست بشری نظیر شهوت، خشونت و میل به تنبلی و بیهودگی پی ریزی شده که با برهم زدن تعادل روحی به خصوص در قشر جوان‌ انجام فعالیّت‌های ساختار شکنانه‌، زیاده طلبی و خشونت را در او افزایش می دهد. بی‌قیدی، بی‌توجهی به آموزه‌های اخلاقی و اجتماعی، گریز از کار، افت تحصیلی، تسلیم شدن در برابر هیجان‌های زودگذر، خشونت زبانی و بروز آن در فحاشی و ادای سخنان رکیک، شهوت گرایی و … نتیجه‌ تحریک این نیازها و تمایلات است.

 

با این حساب برای کودکان طفل معصوم چیزی باقی نمی ماند


در بخش کودک اما برنامه ها قدری پیچیده تر است. پخش صحنه های رقص و آواز با حضور کودکان یکی از ترفند های زشت مدیران اصلی این شبکه ها برای جلب توجه خردسالان ایرانی است.


مدیران اصلی این شبکه ها در برنامه های خود به این نکته رسیده اند که در دایره‌ علم موسیقی هر صدایی که کودک می‌شنود معنی و مفهومی خاص دارد. کودک اگر صدایی لطیف بشنود نرم خو، آرام و متفکر می‌گردد و اگر لحن خشن و ناموزون بشنود، تندخو، پرخاشگر و گاه بیش فعال و کم تمرکز می‌شود.


موسیقی رایج این شبکه ها بیش‌تر بر ریتم‌های تند استوار است و در نسل نوجوان و خردسال غیر از گرایش‌های هیجانی، از بین رفتن تمرکز، بی‌مبالاتی و خشونت تأثیر دیگری ندارد. نیز تحریک هیجان‌های غریزی باعث گسترش روز افزون فساد و روی آوردن به تخلیه‌های روانی کاذب می‌گردد، چیزی که نسل جوان امروز ایران با آن دست و پنجه نرم می‌کند و به این کار شعرهای بی‌محتوا، پوچ‌گرایانه و خشونت بار را نیز، اضافه کنید.


بیگانگی با نوا و ضرب آهنگِ درست در این برنامه ها موج می زند تا کودکان را در اولین فرصت به سمت نواهای مبتذل و بی‌محتوا بکشاند. وقتی چنین شد به مرور زمان آنچه رخ داده ملکه‌ ذهنی او شده و دیگر موسیقی اصیل در هر شکل، چه آوازی و چه سازی برای او بیگانه و نامفهوم است.

 
اما بخش دیگر برنامه ها، موسیقی های هدفدار و پخش کلیپ هایی با محوریت مصرف دخانیات و مشروبات الکلی است که بطور فزاینده ای در برنامه ها گنجانده و دنبال می شود.


مورد دیگر در برنامه های این شبکه های ماهواره ای استفاده از نمادهای مذاهب دیگر برای مردم مسلمان کشور است! آیا آنها به دنبال مذهبی کردن ما هستند یا فقط می خواهند از مسلمان بودنمان دست بکشیم؟


پخش موسیقی فرقه های خاص هم نشان از ارتباط آموزه های این فرقه ها با اهداف شبکه دارد. انتشار موزیک های شیطان پرستی، همجنس بازی و موسیقی هایی که در آن انحرافات جنسی برخی گروه ها نظیر مازوخیست ها نمایش داده می شود واقعیت انکارناپذیر دیگر است.


به راستی ارتباط این مسایل به فرهنگ ایرانی چیست؟ آیا شیطان پرستی و همجنس بازی جزو فرهنگ ماست یا ایرانیان منحرفان جنسی هستند؟

 

بایکوت موسیقی اصیل و سنتی ایران و ادعای ایران دوستی


سوال مهم دیگر اینکه با توجه به ادعای مدیران این شبکه ها درباره کمک به غنای فرهنگ ایرانی حال باید پرسید جایگاه موسیقی ایرانی در این شبکه ها کجاست؟ چرا موسیقی ایرانی و سنتی کمترین سهم را در شبکه های موزیک دارد؟ جالب اینکه حتی کفه ترازوی پخش ترانه ها به زبان انگلیسی، ترکی، اسپانیایی و حتی روسی در این شبکه ها سنگین تر از طرف ایرانی است و به آنها زمانی بیشتر برای عرض اندام داده می شود.


بودجه این شبکه ها از کجا تامین می شود؟


و سوال آخر که ذهن های جستجوگر را رنج می دهد و همواره بی جواب مانده مربوط به درآمد این شبکه هاست که چگونه از پس این هزینه های میلیاردی برمی آیند. آیا مالکان این شبکه ها واقعا برای ارتقاء فرهنگ مردم ایران اینگونه دلسوزانه هزینه های میلیاردی می کنند!

وعده صادق



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12325بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15007بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35203بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46180بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17259بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23134بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63599بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536002بازدید]
زردی نوزادان[493838بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11427بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11564بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11250بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16114بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50867بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17717بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15206بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10960بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8429بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13014بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
ثبت انحصاری حیات(مقاله انتخابی)
ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد (مقاله انتخابی)
سوکرالوز؛ سمّی شیرین (مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟(مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
واکسن؛ ایمنی‌زا یا ایمنی‌زدا؟
سالنامه حجامت 1392 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کمی سخت تر از آب خوردن! (آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)
خطرات استفاده از آنتى بیوتیک ها در غذاى حیوانات(مقاله انتخابی)
آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟(مقاله انتخابی)
آندوسکوپی و خطر انتقال هپاتیت و ایدز(مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
روزنی به پزشکی پیشگیری در طبّ کهن(مقاله انتخابی)
دشمنان علم(مقاله انتخابی)