سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 598
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
خبرها و نظرها
Share Email
با مک‌دونالد؛ راحت زندگی کنید!
مک‌دونالد پروژه‌ای عظیم برای تغییر ذائقه مردم در مصرف مواد غذایی است. پیتر سالیس‌بری، زیست‌شناس، در مجموعه جدید "واقعیت‌های پنهان برندها" به بررسی آثار محصولات مک‌دونالد در تخریب محیط زیست و سلامتی انسان‌ها پرداخته است.

سایت «سبک زندگی آمریکایی» یک سایت مشهور فروش محصولات آمریکایی است. در صفحه اول سایت چهار نوع محصول پرفروش سایت نمایش داده می‌شود. چهار دسته محصولات خاص که به شیوه و سبک زندگی آدمها مربوط است: اول رژیم غذایی و داروهای لاغری، دوم داروهای گیاهی، سوم محصولات بدنسازی و چهارم از همین الآن قابل حدس است: محصولات زیبایی و مراقبت از پوست.


یک مقایسه ساده از استقبال و میزان فروش این نوع محصولات در ایران به‌خوبی نشان می‌دهد که ما به‌طور دائم در معرض قبول استدلال متوهمانه فرهنگ آمریکایی هستیم: «سبک زندگی آمریکایی یک سبک زندگی جهان‌شمول است“. این گزاره‌ای است که با شدّت و حدّت فراوان توسط نظریه پردازان مطالعات فرهنگی غربی دنبال می‌شود و یک پایه اساسی همه جنگهای سبک زندگی جدید آمریکایی در دنیاست. ما راحت‌ترین، آرام‌ترین و زیباترین نوع زندگی ممکن را برایتان فراهم می‌کنیم، از گسترش وحشتناک سبک غذاخوردن سریع (نگاه کنید به گسترش فروشگاه‌های فست‌فود در سراسر دنیا، مشتریان مک‌دونالد روزانه به۶۵میلیون نفر می‌رسد و هر ثانیه بیش از ۷۵همبرگر در دنیا به فروش می‌رسد) تا الزامات سبک معماری آپارتمانی شهرنشینی که همه دنیا را امروز در برگرفته است: زیر لوای چندفرهنگی و احترام به فرهنگ‌ها، وقتش هم که شود زیر لوای بمب‌های فسفری.


حالا دیگر کاملاً واضح است که فرهنگ غربی در حال ترویج ارزش‌های نهادینه شده‌اش از طریق ترویج چیزی به‌نام سبک زندگی غربی است، با تغییر در شیوه معمول زندگی برای تغییر در ارزش‌ها. رانت ابرقدرتی و برتری اقتصادی نظامی و شاید مهمتر از آن رانت تکنیک و تکنولوژی در استفاده از هنر در همه این سالها سبک زندگی یک خانواده کم‌تعداد طبقه متوسط نیویورکی را تبدیل به یک سبک زندگی استاندارد و معیار برای کل دنیا کرده است.


خرده‌فرهنگ‌های بومی با همه غنا و سابقه‌شان با منطق ساخته شده دنیای آمریکایی دیگر کارکردی نخواهند داشت، پروژه‌ای که نهایتاً در خوشبینانه‌ترین حالت با روند کنونی به مرگ تدریجی فرهنگ‌ها خواهد انجامید. نگاه مهاجم و منفعت‌طلب با زیرپایه اقتصادی؛ حالا اینجا برای کنترل بازار، تسلط بر ملتها یا هر دلیل دیگری در حال ترویج شیوه‌ای از زندگی است که عملاً بی‌هویت و تهی خواهد بود، جایی خالی برای پر کردن هر چیز، شاید پرکردن صندوق فروشگاه‌های زنجیره‌ای جهانی.


پیتر سالیس‌بری، زیست‌شناس، در مجموعه جدید "واقعیت‌های پنهان برندها" به‌عنوان اولین انتخاب خود، برند مشهور مک‌دونالد را انتخاب کرده است. سؤال او این است: آیا شهرت برگر مک‌دونالد به عوارض ناشی از میل کردن آن می‌ارزد؟ او در مقاله‌ای به بررسی فعالیت‌های مک‌دونالد از منظر آثار مخرب زیست‌محیطی و سلامتی انسان‌ها پرداخته است.


احتمالاً، اگر به‌رسم مسلمانی تا کنون، از غذاهای مک‌دونالد میل نکرده‌اید، افرادی را که از این غذاها استفاده کرده‌اند، می‌شناسید. "مک‌دونالد، با ۳۲هزار شعبه در ۱۱۷کشور، بزرگترین رستوران زنجیره‌ای غذاهای آماده (فست‌فود) در جهان است. گروه برگر مک‌دونالد، متشکل از ۱.۷میلیون نیروی کار است و سود حاصله آن در سه‌ماهه اول سال ۱.۲میلیارد دلار بوده است. در۲۰سال اخیر، انتقادهای زیادی در مورد تأثیرات مخرب مصرف محصولات مک‌دونالد بر سلامت انسان و محیط زیست بوده است. نمونه‌هایی از این انتقادها "محاکمه ۱۹۹۰مک‌لیبل" و مقاله "عامل اضافه‌وزن من" بوده‌اند که سعی در نشان دادن چهره واقعی مک‌دونالد داشته‌اند".


"کاهش فروش مک‌دونالد در اوایل دهه ۲۰۰۰موجب تغییرات عملکردی این مجموعه شد. به‌دنبال سیاست جدید این مجموعه و توجه آنها به محیط زیست، سازمان‌های غیردولتی "گرین پیس" و "تراست کربن"، به‌عنوان حامیان محیط زیست، از مک‌دونالد تقدیر به عمل آوردند. به نظر می‌رسد که این سیاست جدید شگردی تجاری بود، نه تغییراتی اساسی و واقعی. سازمان‌هایی که از او حمایت می‌کنند یا به این شرکت جایزه می‌دهند هم بخش دیگری از پروژه عظیم جهانی سازی فست‌فود با محوریت مک‌دونالد را حمایت می‌کنند و بدون شک در سود این کار شریک او هستند.


"۸۰درصد شعبه‌های مک‌دونالد توسط نمایندگان این شرکت در کشورهای مختلف اداره می‌شوند و باید بر اساس استانداردهای مک‌دونالد عمل کنند. ولی شعبه‌های مختلف با محدودیت‌های منطقه‌ای نیز مواجه هستند. از طرفی، مواد اولیه آنها توسط تأمین کنندگان مختلف تهیه می‌شود، ازاین‌رو ارزیابی محصولات مک‌دونالد بر اساس استانداردی واحد غیرممکن است. تنها تأمین کننده جهانی ثابت مک‌دونالد شرکت کوکاکولا است".

 

ماجرای یک دادگاه برای مک‌دونالد

"شعبه انگلیسی مک‌دونالد پیشرفت رو به رشدی در دهه ۱۹۹۰داشته است، تا اینکه در سال ۱۹۹۷در جریان دادگاه مک‌لیبل، رستوران‌های مک‌دونالد توسط هلن استیل و دیوید موریس، باغدار و مأمور پست سابق، به‌واسطه بروشورهایی که علیه گروه مک‌دونالد منتشر کردند، مورد افترا قرار گرفتند. قاضی دادگاه مک‌لیبل با در نظر داشتن اینکه هلن استیل و دیوید موریس شواهد کافی برای ادعاهای خود ندارند، ادعاهایی از قبیل؛ نابودی جنگل‌های انبوه، بیماری و سرطان در کشورهای در حال توسعه و سوءهاضمه جهان سوم را رد کرد و تنها به این نتیجه رسید که مک‌دونالد کودکان را استثمار کرده و با تبلیغات کذب، غذاهای خود را مغذی خوانده است. همچنین حقوق پرداختی این شرکت به کارمندانش اندک است: به این ترتیب، درست در سالهایی که مک‌دونالد پیشرفت رو به رشدی را داشت، شوک عظیمی به شهرت دیرینه این شرکت وارد شد".


استفاده از غلات اصلاح شده، تولید بیش از حد گازهای گلخانه‌ای به‌دلیل پرورش ماکیان و احشام توسط کمپانی‌های زیرمجموعه مک‌دونالد، شیوه‌های غیرانسانی در پرورش حیوانات و ... بخشی از نقدهایی است که امروز مردم کشورهای مختلف نسبت به کیفیت غذای مک‌دونالد بیان می‌کنند، کیفیتی که همچنان از جانب شرکت‌ها و مؤسسات مختلف غذایی و زیست‌محیطی مورد ستایش قرار می‌گیرد و جوایز متعددی را دریافت می‌کند، جوایزی که هیچ‌گاه کارکردی جز تبلیغ برای برجسته‌تر شدن یک برند خاص نداشتند.


علی‌رغم تلاش‌های اخیر مک‌دونالد برای ترسیم چهره‌ای سلامت‌مدار از خود، فروش اصلی این شرکت را غذاهای آماده‌ای تشکیل می‌دهند که متهم ردیف اول اضافه‌وزن مردم انگلیس و آمریکا هستند، اضافه‌وزنی که سهم زیادی در افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی داشته و این روند در کشورهای جهان سوم و کشورهایی که از سر ذوق و شیفتگی شعبه‌های مک‌دونالد را در کشورهای خود تأسیس می‌کنند، بسیار بیشتر است.


اگرچه شعبه‌های اروپایی و برخی از شعبه‌های انگلیسی مک‌دونالد اخلاق مدارانه عمل می‌کنند، اما شعبه‌های جهان سومی این شرکت با استفاده از مواد اولیه اصلاح شده و شیوه‌های پرورشی غیراستاندارد، از استانداردهای اخلاقی دور هستند. کنار این‌ها مک‌دونالد توانسته خود را به‌عنوان یک برند برتر فست‌فود در دنیا جا بیندازد و مدلی برای تغییر ذائقه غذایی مردم باشد. این شرکت توانست خیزی بلند برای یکسان سازی سبک زندگی در دنیا و به‌تبع آن درآمدزایی عظیم و عجیب برای یک جماعت و دولت خاص باشد.

 

منبع: تسنیم

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12254بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35118بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535638بازدید]
زردی نوزادان[493635بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11202بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50759بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

آرامش دیداری (2)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
واکاوی دیدگاه شریعت درباره فرزندآوری و مدیریت جمعیت(مقاله انتخابی)
چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
تلخ ترین نوشته من!(مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند (مقاله انتخابی)
توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
چگونه یک مصرف کننده هوشمند و فهیم محصولات بهداشتی و آرایشی باشیم؟ (مقاله انتخابی)
سوکرالوز؛ سمّی شیرین (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
قرن بیوتکنولوژى و گزینه هاى پیش رو(مقاله انتخابی)
یک چهره، یک سرطان و یک سؤال(مقاله انتخابی)
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است