سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 677
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
خبرها و نظرها
Share Email
برای مقابله با دیابت چه کنیم؟

برای مقابله با دیابت چه کنیم؟

شعار سازمان بهداشت جهانی، امسال مقابله با بیماری دیابت است. بیماری مزمنی که با اقدامات ساده خانگی می‌توان از شدت آسیبهای آن کاست و در غیر این صورت به بیماریهای مزمن و حتی مرگ منجر می‌شود.
مجله مهر: «دیابت» یا همان بیماری قند خون، از آن دسته بیماری‌هایی است که درمان و حتی پیشگیری قطعی برای آن وجود ندارد؛ اما با اقداماتی می‌توان آن را کنترل کرد یا سن ابتلا به آن را کاهش داد. در این میان افرادی که استعداد بیشتری برای ابتلا به این بیماری دارند یا  یکی از نزدیکانشان دچار این بیماری هستند، یاید بیشتر مراقب باشند و مدام قند خون خود را چک کنند.
 
تحرک و اصلاح رژیم غذایی؛ همیشه پیشگیری بهتر از درمان است
 
مهمترین نکته در مواجه با این بیماری اقداماتی است که آن را به تعویق می‌اندازد یا از وقوع آن جلوگیری می‌کند. موثرترین عامل در ابتلا به دیابت کم‌تحرکی است. افرادی که کم‌تحرک هستند، خیلی زودتر به دیابت مبتلا می‌شوند؛ به خصوص اگر زمینه ارثی هم داشته باشند. بنابراین اگر شغل شما تحرک ندارد، حتما ورزش و نرمش را در برنامه خود قرار دهید. ورزش هم در پیشگیری و هم در کنترل قند خون موثر است. در کنار ورزش، رژیمهای غذایی هم در کنترل دیابت تاثیر زیادی دارند. در رژیم غذایی این افراد مواد غذایی شیرین یا موادی که قابلیت تبدیل به مواد قندی دارند باید کنترل شود. یک سری از این مواد به طور غیرمستقیم به قند تبدیل می‌شوند. مثل برنج یا گندم یا حتی چربی‌ها. به طور کلی مواد نشاسته دار باید احتیاط کرد؛ چون در بدن به گلوکوز و قندهای دیگر تبدیل می‌شوند.
 
چه گیاهانی در کنترل دیابت موثر است؟
 
ما هیچ گیاهی را سراغ نداریم که قند خیلی بالا را بتواند در حد طبیعی پایین بیاورد. قطعا گیاهان می‌توانند مقداری قند خون را کاهش بدهند؛ اما اگر قند خون کسی خیلی بالا باشد، گیاهان فقط می‌توانند به عنوان کمک‌کننده قند خون را تنظیم کنند و قندهای خیلی بالا حتما باید مورد درمان دارویی قرار بگیرند. در ضمن نمی توان ادعا کرد تمام گیاهانی که در کتب و سایتهای مختلف برای درمان دیابت موثر شناخته شده اند، برای تمام افراد و انواع بیماری های دیابت کارساز هستند. پس اگر فرد می‌خواهد برای کنترل قند خون خود از گیاهان استفاده کند، باید مدتی آن روی خود امتحان کند که آیا روی آن تاثیر دارد  و اگر موثر هست چقدر؟ بعد از اینکه از اثر آنها مطمئن شد، به صورت مرتب از آن استفاده کند. دکتر صالحی، متخصص داروهای گیاهی ضمن بیان این نکات گیاهانی ر برای مقابله با این بیماری به ما معرفی می‌‌کند که ما همه آنها را به ترتیب لیست می‌کنیم:
 
سیر و پیاز
 
سیر و پیاز به دلیل ترکیبات گوگردی خود می‌توانند قند خون را پایین بیاورند. البته چون 90درصد پیاز را آب تشکیل می‌دهد، قطعا تاثیر آن کمتر از سیر است و سیر چندین و چند برابر پیاز می‌تواند قند خون را پایین بیاورد. این نکته را هم باید به یاد داشت که خوردن خام هر دوی آنها موثر از پخته آنهاست. البته این به معنا نیست که نه پخته آن بی‌تاثیر باشد؛ اما مواد گوگردی آن در اثر حرارت تبخیر می‌شود و بنابراین تاثیر آن کمتر می‌شود. البته سیرترشی تقریبا مثل سیر تازه عمل می‌کند.
 
 
 
قره قات
 
گیاه دیگری که نسبتا تاثیر خوبی دارد و جزو گیاهان موثر است، فرآورده گیاه «قره‌قات» است. تاثیر این گیاه حتی از سیر و پیاز هم بیشتر است. قره‌قات میوه گیاهی است که برای قند خون نسبتا مفید است. این گیاه را می‌توان در عطاری‌ها پیدا کرد. در صنایع خارج از ایران آن را به شکل دارو درمی‌آورند؛ اما در ایران فقط گیاه آن یافت می‌شود.
 
 
 
دانه شنبلیله
 
دانه موثر دیگر دانه شنبلیله است. این گیاه هم تا حد متوسط می‌تواند قند خون را پایین بیاورد. دانه‌های این گیاه، دانه های مکعب یا مکعب مستطیلی ریز و به رنگ زرد هستند که بسیار سفت و سخت هستند و اگر به صورت طبیعی مصرف شود به دلیل همین سفتی، فایده‌ای ندارد و به همین شکل دفع می‌شود؛ پس برای مصرف باید آن را کوبید و به شکل پودر درآورد که البته این پودر هم خیلی تلخ است. البته ما در ایران قرص و داروی آن را نداریم اما در اروپا و به‌خصوص آلمان فرآورده‌های دارویی آن تولید و استفاده می‌شود. می‌توان روزانه پنج تا 7 گرم که حدودا یک قاشق مربا خوری از پودر این گیاه را استفاده کرد. بهتر است این پودر در دو نوبت صبح و عصر استفاده شود؛ اما بهترین حالت استفاده از آن به صورت جوشانده است. به صورتی که همین میزان را داخل قوری بریزیم و پس از اینکه سه چهار دقیقه جوشید آن را صاف کرد و نوشید. به دلیل تلخی شنبلیله به نظر می رسد جوشانده بهترین راه مصرف این داروی طبیعی باشد.
 
 
 
این چهار گیاه موثرین ترینها در پایین آوردن قند خون هستند؛ البته به طور کلی تمام گیاهانی که دارای فیبر یا الیاف هستند، در کاهش قند خون موثر هستند. گیاهانی که خود قند زیادی نداشته باشند و برعکس فیبر داشته باشند، مثل انواع سبزی‌ها. پس حتی اگر این افراد در شبانه‌روز دو سه نوبت از این سبزی‌ها استفاده کنند، یک مقداری در تنظیم قند خون موثر است.
 
علاوه بر موارد بالا گیاهان و مواد غذایی دیگری هم وجود دارند که ئر تنظیم قند خون موثر هستند:
 
دارچین: تاثیر دارچن در حد کم تا متوسط است و به میزانی که در سایتها معروف شده، موثر نیست.
 
برگ و پوسته سبز گردو: این دو هم در پایین آوردن قند خون موثر هستند که البته چون تلخ هستند، خیلی نمی توان از آنها استفاده کرد.
 
برگ درخت زیتون: برگ این درخت، به صورت جوشانده، نسبتا موثر است. البته باز هم در خارج از کشور داروی فرآورده این گیاه موجود است.
 
برگ گزنه: برگهای گزنه دیگر گیاه موثر است که در شمال کشور زیاد یافت می‌شود.
 
هندوانه ابوجهل: پوسته میوه دیگری به نام هندوانه ابوجهل که آن هم تا حدی موثر است. منتها این گیاه ایجاد اسهال می‌کند؛ چون ماده مسهل شدیدی دارد و چون نمی توان آن را ممتد استفاده کرد، راه حل خیلی خوبی نیست.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12351بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15025بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35227بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46219بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17275بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23148بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63633بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536143بازدید]
زردی نوزادان[493932بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11455بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11586بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11265بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16125بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50901بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15227بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8441بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13026بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14381بازدید]

از میان مقالات

اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
جنایتی هولناک در پرونده غرب؛ پشت پرده آلوده کردن مردم ایران به ایدز توسط فرانسه + تصاویر و فیلم(مقاله انتخابی)
خطر انحلال نرم طب اسلامی در مبانی طب کلاسیک و راهکار عبور از موانع تحمیل شده(مقاله انتخابی)
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
روش های افزایش شیر مادران شیرده
درسنامه مزاج شناسی- مقاله پنجم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج سودا
منع حجامت برای رونق بیمارستان ها!
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)