سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 678
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
خبرها و نظرها
Share Email
واکنش انجمن طب سنتی به اتفاقات اخیر

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

 

واکنش انجمن طب سنتی به اتفاقات اخیر

 
انجمن علمی طب سنتی، ضمن اعتماد به وزیر محترم و تشکر از رویکرد اصولی ایشان، مجدانه میزان تحقق این موارد را مورد پایش و پيگيرى قرار داده و منتظر "اقدام و عمل" در این سیاست مهم ملی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی هستیم.
به گزارش جهان، انجمن علمى طب سنتى ايران، به دنبال انحلال معاونت طب سنتی بیانیه ای صادر کرد.

در این بیاینه که با عنوان "رويكرد وزارت بهداشت در برخورد با معضلات طب سنتى: فرصت ها و چالش ها" منتشر شده با اشاره به قول مساعد وزیر بهداشت در جهت رفع موانع گسترش خدمات طب سنتی در کشور آمده است: انجمن علمی طب سنتی، ضمن اعتماد به وزیر محترم و تشکر از رویکرد اصولی ایشان، مجدانه میزان تحقق این موارد را مورد پایش و پيگيرى قرار داده و منتظر "اقدام و عمل" در این سیاست مهم ملی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی هستیم.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

سرزمین ایران، قرنها صادرکننده علم، طبیب و دارو به دنیا بوده است. با این حال حدود صد سال به دلایل غیرعلمی، با این مکتب طبی مبارزه شد. در سه دهه گذشته، به دنبال فراگیر شدن توجه جهانی به مکاتب طب سنتی، سازمان جهانی بهداشت استراتژی های متعددی در راستای گسترش آن منتشر کرد و همه کشورها را ملزم به پرداختن به آن نمود. در ایران نیز این توجه از دو دهه قبل مجددا آغاز شد. با وجود توجه کلامی سیاست گذاران کشور در این مورد، اقدام عملی متناسب و شایسته در این راستا صورت نگرفت. لذا زمینه برای گروهی از فعالان در نهادهای غیرآکادمیک، فراهم شد تا به تبلیغ و ترویج آن بپردازند که این ترویج بعضا آمیخته با اغلاط و در تضاد با آموزه های طب سنتی ایران یا علوم نوین نیز بود. به دنبال تحریم های ظالمانه ایران، یافتن راه حلی کمک کننده در جهت کاستن از ابزار فشار بر سلامت مردم، سیاستگذاران را به این سمت سوق داد که ترویج طب سنتی را در سیاست های کلان کشور، وارد نمایند. ترویج طب سنتی و گیاهان دارویی از سیاست های اولویت دار کشور در سند چشم انداز 20 ساله کشور و نيز نقشه جامع علمی کشور قرار گرفت. اولین دانشکده طب سنتی به همت رییس محترم وقت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 شروع به کار نمود و پس از آزمون ورودی کتبی و شفاهی، تعدادی از پزشکان عمومی علاقمند، برای طی دوره 4 ساله تخصصی طب سنتی شروع به تحصیل نمودند. همچنین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، به استناد قسمت الف بند 1-5 فصل پنجم نقشه جامع علمي كشور، در سال 1392 در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد. در نهایت، سیاست های کلی نظام سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری در راستای گسترش طب سنتی که عصاره و خلاصه تمام این برنامه ها بوده است، حجت را بر همگان تمام کرد.

با این حال علی رغم علاقه شخصی وزرای محترم بهداشت در چند سال اخیر، چگونگی گسترش این مکتب طبی مورد افراط و تفریط قرار گرفته است. راه اندازی بدون مجوز و ضابطه مند رشته های مرتبط با طب سنتی، خارج از مجاری قانونی علمی کشور و دانشگاه ها  از یک طرف و سنگ اندازی در راستای فراهم نمودن زمینه های رشد طبیعی این رشته از طرف دیگر، مانع از بالندگی این مکتب طبی می گردد.

در چند روز اخیر و به دنبال انحلال معاونت طب سنتی، وزیر دانشمند بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازدیدی از مراکز قانونی ارائه دهندگان خدمات طب سنتی انجام داده و در این دیدار، پس از شنیدن مشکلات اجرایی کار، قول های مساعدی در جهت رفع موانع گسترش خدمات طب سنتی در کشور داده اند. موافقت قطعی با دانشکده و گروه های طب سنتی کشور، ایجاد مراکز استاندارد ارائه فرآورده های دارویی گیاهی،  تعرفه گذاری مناسب خدمات درمانی طب سنتی و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آنها، گنجاندن 2 واحد درسی در واحدهای الزامی دانشجویان رشته های علوم پزشکی کشور و تسهیل ورود منتخبین دانش آموخته پزشکی به این رشته و نیز آموزش آموزه های حفظ سلامت و تندرستی به  بهورزان مشغول به کار در شبکه های بهداشت از درخواست هایی بود که وزیر محترم، قول مساعد پیگیری در اسرع وقت را دادند.

انجمن علمی طب سنتی، به عنوان نماینده قشر دانشگاهی اعم از اساتید دانشگاه، فارغ التحصیلان و دانشجویان دکتری تخصصی رشته PhD طب سنتی ایران و همچنین به عنوان تنها مرجع قانونی پیگیری مطالبات و حقوق مردم و درمانگران طب سنتی، ضمن اعتماد به وزیر محترم و تشکر از رویکرد اصولی ایشان، مجدانه میزان تحقق این موارد را مورد پایش و پيگيرى قرار داده و منتظر "اقدام و عمل" در این سیاست مهم ملی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی هستیم.

همچنین از هر گونه اقدامی که در راستای گسترش علمی و پژوهش محور طب سنتی ایران باشد، پشتیبانی نموده و حمایت کامل خود را از برخوردهای قانونی این وزارتخانه، با انواع ادعاهای نامعقول، غیرعلمی و نوظهور در زمینه طب سنتی ایرانی و اسلامی و نیز انواع مدرک فروشی های غیرقانونی توسط موسسات غیرمجاز اعلام می داریم.

منبع :

جهان نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12321بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15000بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35200بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46174بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17256بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23131بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63593بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535972بازدید]
زردی نوزادان[493820بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11419بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11560بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11246بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16110بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50863بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17709بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15194بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10958بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8424بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13005بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14362بازدید]

از میان مقالات

اغفال زنان برای جست و جوی قدرت، نه عشق (مقاله انتخابی)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
روان‌شناسي غربي و پشت پرده معنويت (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
40 ضربدر 2 توصیـه عاشقانه برای همسران
اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم‌ (صلوات الله علیه و آله) (مقاله انتخابی)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
سرطان، ساخته دست بشر است! (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
کدام تنظیم خانواده؟(مقاله انتخابی)
چگونه اربابان قدرت با جان انسان ها بازي مي كنند؟(مقاله انتخابی)
دختران هفت ساله با نشانه های بلوغ: چگونه مواد شیمیایی می توانند سلامت کودکان را به مخاطره بیاندازند؟(مقاله انتخابی)
چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
واکسینه کردن جهان؛ گیتز و راکفلر به دنبال کاستن از جمعیت جهان هستند(مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)