سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 70
تاریخ انتشار : ۱۳ دي ۱۳۹۱
خبرها و نظرها
Share Email
چرا برنامه تنظیم خانواده و کاهش جمعیت هنوز به طور گسترده اجرا می‌شود؟
با وجود تذکر چندباره رهبر معظم انقلاب؛

خانم وزیر سابق پاسخگو باشد؛ چرا برنامه تنظیم خانواده و کاهش جمعیت هنوز به طور گسترده اجرا می‌شود؟

 رجانیوز:یکی از خطاهایی که خود ما کردیم این بوده که تحدید نسل از اواسط دهه ۷۰ به این طرف باید متوقف می‌شد. مسئولان کشور در این باره اشتباه کردند و خود بنده هم سهیم هستم. این را خدای متعال و تاریخ بر ما ببخشد.» این جمله تاریخی را رهبر معظم انقلاب در جریان سفر اخیر به استان خراسان شمالی و در جمع مردم این استان بیان کردند؛ مساله‌ای که به طور دقیق از سوی ایشان مورد تاکید قرار گرفت و حضرت ایت‌الله خامنه‌ای صراحتا از مسئولان خواستند تا زمینه را برای برچیده شدن این رسم اشتباه و تغییر شیوه تنظیم خانواده و سلامت بارداری به منظور بهبود وضعیت جمعیتی کشور در سال‌های آینده فراهم کنند. 



باز هم القای خطر افزایش جمعیت در جزوات و دستورکارهای وزارت بهداشت

 

به گزارش رجانیوز، اما بررسی فعالیت‌های وزارت بهداشت در چند ماه اخیر و پس از سخنان رهبر انقلاب نشان می‌دهد اگرچه خانم وزیر در مصاحبه‌ها و گفتگوهای مختلف از حذف بودجه و برنامه تنظیم خانواده خبر داده است اما آنچه در واقعیت وجود دارد، ادامه‌‌ همان روش و سنت سابق در این زمینه است؛ به نحوی که هنوز در همایش‌های تخصصی وزارت بهداشت، مطالبی مبنی بر لزوم کاهش بارداری و جلوگیری از افزایش تعداد فرزندان هر خانواده آنهم به بهانه طرح هايي همچون حفظ سلامت مادر و كودك ارائه می‌شود که در راستای‌‌ همان شعار معروف «دو بچه کافیست» قرار می‌گیرد. 

 

«برنامه کشوری جمعیت و تنظیم خانواده» و «برنامه‌های تنظیم خانواده در جمهوری اسلامی ایران» دو جزوه راهبری در وزارت بهداشت هستند که از دهه ۸۰ در دستورکار این وزارتخانه قرار گرفته و حتی در سال‌های اخیر و پس از تاکیدات فراوان رهبر انقلاب مبنی بر تغییر ساختار برنامه تنظیم خانواده در کشور و اشتباه بودن آن، باز هم از آن‌ها به عنوان منابع مطالعاتی و اتخاذ سیاست‌های جمعیتی در کشور استفاده می‌شود. 


جزوه برنامه کشوری جمعیت و تنظیم خانواده که «افزایش دسترسی به وسایل پیشگیری از بارداری» را جزو اولویت‌های خود می‌داند

 

 

 

در این جزوات، مطالبی درباره کنترل جمعیت و تنظيم خانواده در کشور مطرح شده که اساسا منطبق بر‌‌ همان برنامه‌های دهه ۶۰ در کشور است و این برنامه برای کنترل افزایش غیرمعمول جمعیت طراحی شده که باید در اواسط دهه هفتاد متوقف می‌شد اما این اتفاق نیفتاد. با این حال، در ماه‌های اخیر حتی ابراز نگرانی جدی مسئولان در زمینه بهداشت خانواده هم نتوانسته تا تغییری در این برنامه ایجاد کند و با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب، همچنان برنامه رسمی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران، ادامه روند فرآیند تنظیم خانواده و کنترل تعداد فرزندان است؛ مساله‌ای که سال‌هاست از سوی کشورهای اروپایی و غربی به دور انداخته شده و آن‌ها حتی برای خانواده‌های پرجمعیت، جوایزی نیز درنظر می‌گیرند.


 آيا علم، بهداشت و پزشكي دوگانه است يا آنها انسان‌هاي برتر و مردم يا مسلمين پست‌ترند؟ آيا اين برخورد دوگانه و سياسي با بهداشت و استفاده ابزاري از پزشكي نيست؟


 وزیر سابق بهداشت چند ماه پیش در مصاحبه‌ای، از حذف کامل بودجه برنامه کنترل جمعیت و جایگزینی برنامه سلامت باروری در کشور خبر داد. دکتر مرضیه وحید دستجردی گفته بود: «بودجه برنامه کنترل جمعیت به طور کلی حذف شد و اکنون چنین برنامه‌ای در وزارت بهداشت وجود ندارد. سیاست جمعیتی وزارت بهداشت در جهت سیاستهای کلی نظام و منویات مقام معظم رهبری است و در این مسیر سیاست کنترل جمعیت به آن معنا که در گذشته بوده دیگر وجود ندارد و سیاستهای ما سیاست سلامت خانوار و سلامت باروری است که در تمام نقاط کشور اجرا می‌شود.» 


با این حال، هنوز زوج‌های جوان هنگام مراجعه به درمانگاه‌ها برای انجام آزمایشات پیش از ازدواج، با کلاس‌های اجباری آموزش نحوه پیشگیری روبرو هستند و وسایل پیشگیری هم به طور گسترده و رایگان در سطح مراكز بهداشتي كشور،‌ در اختیار آنان قرار می‌گیرد؛ موضوعی که با افتخار در جزوه مذکور نیز اشاره شده و از آن به عنوان یکی از موفقیت‌های وزارت بهداشت در سال‌های اخیر نام برده شده است. 


 

 

به نظر می‌رسید درباره این رویکرد عجیب وزارت بهداشت در زمینه بهداشت خانواده و کنترل جمعیت که در تقابل جدی با نظرات کار‌شناسان این عرصه و همچنین تاکید رهبر انقلاب است، مسئولان این وزارتخانه و در راس آن‌ها شخص خانم وزیر پاسخگو باشند و توضیح بدهند که چرا این برنامه خطرناک که به نوعی تجویز کشورهای غربی برای جلوگیری از افزایش سرمایه انسانی ایران برآورد شده است، کماکان در حال اجرا و پیگیری در وزارت بهداشت است؟ 

 

پاسخ به این سوال باید هر چه زود‌تر مشخص شود تا هر چه سریع‌تر از این روند خطرناک که باعث آسیب جدی به بافت خانواده‌های ایرانی است، جلوگیری شود. و اين در حالي است كه بنا بر مصوبه هيات دولت در پاييز سال گذشته، علاوه بر تقديم لايحه حذف قانون تنظيم خانواده به مجلس و ضرورت همراهي و پيگيري وزير محترم كه عضو هيئت دولت بود وزارت بهداشت نه تنها موظف به تغيير رويكرد كنترلي خود در قبال رشد جمعيت شد، بلكه وظيفه يافت تا نسبت به اتخاذ تدابير تشويقي براي افزايش جمعيت نيز اقداماتي را طراحي و اجرا كند.


 با اين وجود، پس از گذشت يكسال از تصويب اين مصوبه، همچنان شاهد پيگيري رويكردهاي كنترلي نسبت به رشد جمعيت در اين وزارتخانه و باقي ماندن مديران ارشد حوزه كنترل جمعيت با رويكردهاي كنترلي به نام سلامت در وزارتخانه بهداشت هستيم و نه تنها اثري از بخشنامه و دستورالعمل در جهت تغيير اين رويكرد مشاهده نمي‌شود بلكه در مصاحبه‌هاي اخير وزير بهداشت بر وجود همه اقلام دارو و امكانات كما‌في‌السابق تأكيد مي‌شود و جاي اين سؤال باقي مي‌ماند كه آيا به فرموده خانم دكتر دستجردي همه برنامه‌ها در جهت كاهش جمعيت لغو شده است يا با همان روش اما به نام سلامت مادر و كودك ادامه دارد و هيچ برنامه‌ريزي و طراحي براي تغيير از طرف جناب وزير در طول مدت مسئوليت ايشان ابلاغ نشده است!!




منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12258بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29408بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20391بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35122بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46095بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17211بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63513بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535646بازدید]
زردی نوزادان[493637بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11529بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11204بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

بحران غرب پزشک زده(مقاله انتخابی)
حراج اینترنتی تخمک های دختران مدل(مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
خاکروبه های شفابخش(2)؛ پوست تخم مرغ
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
تلویزیون و زوال کودکى(مقاله انتخابی)
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کاربران موبایل دقت کنید!
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
بچه ام زیاد سرما می خورد؛ چه کنم؟
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)