سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 769
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵
خبرها و نظرها
Share Email
دست‌درازی به ژنتیک مسلمانان با ویروس ذات‌الریه

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

دست‌درازي به ژنتيك مسلمانان با ويروس ذات‌الريه


مبارزه هالیوودی با غرب ستیزان افراطی شکل گرفت. 

فان وكس يا «ويروس عليه بنيادگرايي مذهبي» پروژه‌اي نظامي به كارفرمايي پنتاگون است كه رؤياي اصلاح ژنتيكي مسلمانان منطقه را محقق مي‌كند.

فان وكس يا «ويروس عليه بنيادگرايي مذهبي» پروژه‌اي نظامي به كارفرمايي پنتاگون است كه رؤياي اصلاح ژنتيكي مسلمانان منطقه را محقق مي‌كند. اين ويروس با حامل‌هايي مانند ويروس ذات‌الريه وارد بدن فرد مذهبي شده و با از كار انداختن ژن «VMAT2» در او از يك مسلمان مذهبي، فردي غيرمذهبي و بي‌تفاوت مي‌سازد.

 
 
به گزارش روزنامه جوان، در پي انتشار فيلمي از اين پروژه بيوتروريسم در فضاي مجازي، رسانه‌ها كدگشايي آن را آغاز كرده‌اند. گفتني است اجراي اين پروژه نشان مي‌دهد در حالي كه ما به عنوان ام‌القراي كشورهاي اسلامي بر برقراري روابط ديپلماتيك و ديپلماسي لبخند تأكيد داريم و همچنان سعي داريم برجام را تطهير كنيم، غرب در حال كامل كردن مجموعه دشمني‌هاي خود عليه جهان اسلام است.

 

برخلاف ما كه برنامه‌هاي زودبازده را مي‌پسنديم و سرخوشانه از دستاوردهاي كوتاه‌مدت‌مان به عنوان موفقيت نام مي‌بريم و به پوسترهاي انتخاباتي‌مان الصاق مي‌كنيم، دنياي استكبار پروژه‌هاي بلندمدت را در دستور كار دارد؛ پروژه‌هايي كه سال‌ها روي آنها كار مي‌كند و از سرمايه‌گذاري فرهنگي و مالي در آن زمينه‌ها دست نمي‌كشد. هرچند برخي از اين پروژه‌ها يك قرن طول بكشد. براي هر برنامه‌شان رؤياپردازي مي‌كنند، با انيميشن و داستان وارد دنياي كودكان مي‌شوند. صنعت فيلمسازي‌شان را به كار مي‌اندازند تا زمينه را براي رونمايي از اهداف‌شان فراهم كنند و در نهايت پروژه‌اي با كاربري نظامي و سياسي را نمايش مي‌دهند كه مي‌دانند به اندازه كافي درباره‌اش حرف زده‌اند.

 

دستكاري ژنتيكي انسان‌ها، ساخت بدل انساني افراد، كنترل مغز انسان با تراشه‌هاي الكترونيكي، توليد انسان‌هايي با ويژگي‌هاي مورد نظر بدون ويژگي‌هاي روحي و حسي دستمايه ساخت چند فيلم‌ هاليوودي بوده است؟ حداقل چند فيلم با اين مشخصات از سينماي غرب ديده‌ايد؟

 
 
بنابراين كدگشايي از پروژه نظامي فان وكس و انتشار گزارشي از آن در رسانه‌ها خيلي دور از ذهن نيست. اگر‌چه همچنان ساده انگاري و توهم توطئه دو روي سكه برخورد با پديده‌هايي هستند كه با هدف مشترك ضربه زدن به دنياي اسلام هر روز رونمايي مي‌شوند.

 
  
ترور فان و‌كسي اهالي خاورميانه

 
 
بنابر اين گزارش، «فان وكس» يا «ويروسِ عليه بنيادگرايي مذهبي» نام پروژه مخفي پنتاگون عليه مسلمانان است كه اخيراً انتشار فيلمي در فضاي مجازي درباره اين پروژه، برخي اهداف، جامعه هدف، نحوه تأثير‌گذاري و عملكرد آن بر قربانيان و... را برملا كرده است.  اين پروژه كه ذيل مسئله «بيوتروريسم» تعريف مي‌شود براي حذف بي‌سر و صداي مخالفان و چهره‌هاي مؤثر ساير كشورها از سوي امريكا و رژيم صهيونيستي كاربرد دارد.


 
از سويي با توجه به ماهيت بيوتروريسم و استفاده از آخرين دستاوردهاي علمي و تكنولوژيك در اين نوع از ترورها، باعث شده بيوتروريسم هر روز روش‌ها و اشكال جديدي بيابد و حتي وارد برخي حوزه‌هايي شود كه ديگر صرفاً محدود به هدف گرفتن جسم و فيزيك شخص قرباني نيست و تمركز آن روي ابعاد روحي، رواني و اعتقادي فرد خواهد بود.


 
فان‌وكس از جمله اين اشكال جديد بيوتروريسم است كه سازمان نظامي امريكا (پنتاگون) به عنوان كارفرماي آن معرفي شده است. در اين پروژه با وارد كردن ويروسي آزمايشگاهي به بدن قرباني، عملكرد بخش خاصي از مغز قرباني دچار اخلال مي‌شود، با اين توضيح كه بانيان اين پروژه خطرناك مدعي هستند كه تظاهر و بروز ژن خاصي به‌نام «VMAT2»در بنيادگران مذهبي و تندرو‌هاي مذهبي بسيار زياد است (از نظر طراحان اين پروژه، تقريباً عموم مسلمانان، افراد بنيادگراي مذهبي و تندرو هستند).


  
مذهبي تحويل مي‌گيرند، غيرمذهبي تحويل مي‌دهند


 
بر اساس مستندات اعلامي پروژه فان وكس، ويروس خاص ساخته شده پس از ورود به بدن قرباني كه در واقع مي‌تواند هر يك از مسلمانان در كشورهاي مختلف باشند، به‌روي ژن«VMAT2» اين افراد تأثيراتي مي‌گذارد و سبب مي‌شود يك فرد افراطي (با تعريف خاص بانيان اين پروژه) به يك فرد عادي (غيرمذهبي) تبديل شود يا به‌عبارت ساده‌تر، سطح اعتقادات اين افراد دستخوش تغييرات ملموس شده و ريشه برخي باورهاي ديني در فرد قرباني، خشكانده شود. 


 
اما زماني حساسيت اين پروژه بيشتر براي جامعه هدف يعني مسلمانان مشخص مي‌شود كه در اين سند به‌صورت صريح اعلام مي‌شود كه «اين ويروس سبب مي‌شود يك فرد افراطي(؟!) به يك فرد عادي تبديل شود؛ به‌نظر ما اين كار مي‌تواند تأثير چشمگيري در منطقه خاورميانه بگذارد؛ در برنامه فعلي و آزمايشي كه تا‌كنون انجام داده‌ايم از ويروس‌هاي دستگاه‌ تنفسي از قبيل «ويروس ذات‌الريه يا واينا» استفاده كرده‌ايم.


 
معتقديم با اين شيوه مي‌توان شمار زيادي از جمعيت اين منطقه را در معرض اين ويروس قرار داد، اكثر مردم اين منطقه در معرض هر دو ويروس قرار گرفته‌اند و كاملاً مطمئن هستيم كه اين شيوه، شيوه‌اي بسيار موفقيت‌آميز خواهد بود.»


  
يك ويروس براي همه


 
در اين پروژه فرض بر اين است كه افرادي افراطي هستند كه در بدن آنها، ژن «VMAT2» بسيار زياد است و با واكسينه كردن آنها در مقابل اين ژن مي‌توان رفتارهاي افراطي را از بين برد. اطلاعات فعاليت مغزي اين ژن در بدن انسان با استفاده از اسكن مغزي با شيوه اف. ام. آر. آي(FMRI) صورت مي‌گيرد.


 
البته دست‌اندركاران اجراي اين پروژه به دنبال اسكن كردن تمام افراد اهل آسياي جنوب غربي نيستند اما شيوع يك ويروس مي‌تواند از انسان‌هاي منطقه عروسك‌هايي بسازد كه نظر غرب را تأمين كنند و هر يك در نوع خود مبلغ اسلام امريكايي باشند.


 
در عين حال بايد نسبت به نحوه انتشار فيلم اين پروژه در فضاي مجازي حساس بود. چرا جزئيات پروژه تحقيقاتي گران قيمتي در اين ابعاد به اين راحتي منتشر مي‌شود؟! آيا اين پروژه پيش‌درآمد مطالعات گسترده‌تري است؟ آيا رونمايي از آن ايجاد مشغله براي رد گم كردن و شيطنت در عرصه ديگري است؟


 
گفتني است طي ماه‌هاي اخير، حساسيت اين مسئله به حدي رسيد كه مجلس شوراي اسلامي، شوراي عالي امنيت ملي و سازمان پدافند غيرعامل نيز به‌صورت مستقيم به اين موضوع ورود پيدا كردند./

روزنامه جوان

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12260بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29411بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35125بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23070بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535651بازدید]
زردی نوزادان[493640بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11360بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11530بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11206بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
از پروتکل سران صهیون تا آنفولانزای خوکی(مقاله انتخابی)
من به شبکه متصل ام، پس هستم(مقاله انتخابی)
کشتم شپش شپش کش شش پا را!!
خطرات استفاده از آنتى بیوتیک ها در غذاى حیوانات(مقاله انتخابی)
"روی تاریک آمریکا": طرح‌ "عقیم‌سازی" مردان و زنان در کشورهای درحال توسعه
روش های افزایش شیر مادران شیرده
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
کودکان را از شر اسباب بازیهای سمی نجات دهید(مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)
توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
سوکرالوز؛ سمّی شیرین (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)