سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت

با سلام و احترام محضر شما با عنایت به اینکه از روش تحقیق علمی استفاد شده بنابراین بسیار پرمحتوی و پر مغز تهیه و تنظیم شده است. سپاس از ترویح فرهنگ قرآن و اسلام.
ضیا
کد : 985
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
سلامتی شما در اینترنت

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

سلامتی شما در اینترنت

 

 

 


اینترنت یک رویای خیالی است. مدت ده دقیقه و سر درد می تواند شما را متقاعد کند که در حال مرگ هستید اما این طور نیست. اطلاعات خوب بسیاری در آن وجود دارد، اما باید به طور صحیح از آن استفاده کنید و برای تشخیص واقعی به یک پزشک واقعی مراجعه کنید.

 

 

 


اینترنت بزرگ ترین راه برای انتشار اطلاعات در جهان می باشد. همان گونه که گفته شده، دانش کم می تواند یک مورد خطرناک باشد. در این مورد به طور خاص، سرمایه اطلاعات پزشکی موجود در اینترنت با عنوان سایبرکوندریا منتشر شده است که به معنی تمایل به داشتن سر درد و تشخیص تومور مغزی برای خودتان می باشد. یا یک شکایت مبهم و نامعلوم از سلامتی خود در محل اجتماع عمومی و یافتن خودتان از اشباع شدن با تشخیص های بسیار متفاوت از کسانی که پزشک نیستند، ارسال کنید.
بله، یافتن منابع پزشکی قابل اعتماد در وب، فوق العاده است. اما این فوق العاده نیست که برای خودتان از طریق این منابع به تشخیص عیب های خود پرداخته، سپس با تشخیصی که پزشکتان از طریق معاینه و آزمایش به آن پی برده و شما از دانش پزشکی واقعی وی آگاهی دارید با او به بحث کردن بپردازید.

 

 

 


خود بیمار انگار نباشید. چگونگی آن را در زیر مطالعه کنید.

 


در جستجوی اطلاعات باشید، نه تشخیص بیماری

 

 

 


اگر مسائل عجیب مربوط به سلامتی دارید، دست به کار شوید و آن ها را در وب سایت های معتبر جستجو کنید. می-توانید به سمت سایت هایی مانند MayoClinic, WebMD, MedlinePlus و National Institutes of Health بروید.

 

 

 


این انتظار را نداشته باشید که پاسخ نهایی به موضوع مورد نظر خودتان را پیدا کنید، در بهترین حالت، آن ممکن است به شما کمک کند تا مشخص کنید چه خبر است و علائم فعلی خودتان را با چیزهای دیگری که ممکن است به آن فکر نکرده باشید ارتباط دهید. این کار می تواند مکالمه بهتری را با یک پزشک در زندگی واقعی برایتان تسهیل کند.

 

 

 


هنگامی که بر روی یک صفحه به علائم مربوط به خودتان می رسید، منتقدانه علل آن را بخوانید. علل احتمالی مانند کافئین، خواب ناکافی، و غذاهای اسیدی را نادیده نگیرید و ناگهان به خاطر تومور از جا نپرید! آه خدای من! زیرا این امکان ندارد. دلیل این که سایت های معتبر هنوز اعتبار خود را حفظ کرده اند این است که آن ها جامع هستند و تمام علل ممکن را فهرست بندی کرده اند. اکنون اگر آن ها فقط احتمال واقعی هر علتی را فهرست بندی کرده اند....

 

 


با پزشک خود بحث نکنید

 

 


هنگامی که تحقیقات خودتان را انجام داده اید، به پزشک خود مراجعه کنید. می توانید همیشه در بخش های پژوهشی به جستجو بپردازید و فقط قرار ملاقاتی را بگذارید، اما این حقیقیت که شما این صحبت ها را می خوانید، این گونه است که در واقع این کار را انجام نمی دهید. بنابراین از چک لیست خود و از هر صفحه ای که شما را متقاعد کرده است که اعضای مختلف شما به دلیل این که این تاول ها نمی خواهند از بین بروند، ناتوان شده است، پرینت تهیه کنید. آن ها را به پزشک خود نشان دهید، علائم خود را شرح دهید و آزمایش هایی را به پزشک خود ارائه دهید.

 

 

 

 


هنگامی که نتایج به دست شما می رسند و نشان می دهند که فقط به کفش های بهتری نیاز دارید، حرف پزشک خود را قبول کنید. او سال های بسیاری را از کسب آموزش و تجربه پشت سر گذاشته است و توسط تکنولوژی مدرن حمایت شده است، و این ترکیب چیزهایی که امروز قصد کشتن شما را دارند، را از دست نخواهد داد. اگر هنوز هم شک و تردید آزار دهنده ای دارید، نظریه دوم را جستجو کنید. از یک پزشک کمک بگیرید، نه از یک محل اجتماع عمومی.

 

 

 


سعی نکنید خود را درمان کنید

 

 


این هم یک نکته که اگر علائمی که دارید جزئی هستند، مانند آنفولانزا یا آلرژی فصلی، آزاد هستید تا برخی از درمان ها را پیدا کنید. داروها، در یک منبع معتبر که شامل هشدارهای کلی، موارد منع مصرف و تعامل های ممکن می-باشند، ارائه می شوند. اما اگر علائمی دارید که هنوز تشخیص داده نشده اند، خودتان آن ها را حدس نزنید. به پزشک مراجعه کنید.

 

 

 


در دسترس بودن داروهای تجویزی از داروخانه آنلاین و محبوبیت کاملاً طبیعی درمان ها، وسوسه انگیز است. فقط واسطه ها را حذف کنید و به درمان صحیح بپردازید! نه و نکن را مستثنا کنید. به این دلیل که شما هر چیزی را که در درون خود قرار می دهید، با چیزهای دیگر فعل و انفعالات داخلی ایجاد می کنند. گاهی اوقات خوب و گاهی اوقات بد، و در بیشتر مواقع به طور عادی است. اما این که چرا طول می کشد تا دکتر تصمیم بگیرد چه درمانی برای شما بهتر است، یک بازی حدس و گمان نیست. شما درمان مؤثرتر و کم ضررتری را می خواهید، و شانس این که یکی از بین شما خودسرانه فهرستی را انتخاب کند و آن فهرست درست از آب در بیاید، بسیار کم است.

 

 

 


حامی منافع خود باشید، نه دکتر خود

 

 


هنگامی که پزشکتان به شما یک تشخیص موثق و رسمی را اعلام می کند، ممکن است به اینترنت مراجعه کنید. در آن جستجو کنید، و همه چیز را راجع به آن ببینید. اگر آن، یک بیماری مزمن است، احتمالاً یک پایه و اساس با وب سایت کامل وجود دارد که می تواند نکاتی برای کنار آمدن و شیوه زندگی به شما ارائه دهد. ممکن است برخی از درمان های جایگزین و تغییراتی در رژیم غذایی را پیدا کنید تا بتوانید با پزشک خود به مباحثه بپردازید. احتمالاً داستان هایی از سایر مردم را پیدا خواهید کرد که از آغاز تا انتها بوده اند، بنابراین می دانید انتظار چه چیزی را دارید.

 

 

 


این شرایط، چیزی است که اطلاعات پزشکی معتبر در اینترنت به خاطر آن وجود دارند. اینترنت، برای پیدا کردن اطلاعات بیش تر در باره شرایط خودتان می باشد، و نه حدس زدن در مورد این که در چه شرایطی می باشید. دانش قدرت است، از آن به طور صحیح استفاده کنید.

 


 

منبع :

راسخون



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12348بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15024بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35227بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46218بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17274بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23148بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63632بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536140بازدید]
زردی نوزادان[493928بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11455بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11585بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11265بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16124بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50901بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15227بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8439بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13025بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14380بازدید]

از میان مقالات

مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
گفتگو با دکترتفسیرعلی؛ استاد دانشگاه علیگر درباره طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
خصوصی سازی بیمارستان ها به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
روش های تعیین جنسیت جنین
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
15 میلیون دلار برای گوشت حلال!(مقاله انتخابی)
پشت پرده امپراطوری کوکا کولا(مقاله انتخابی)
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
پورنوگرافی؛ تحقیر طبیعت انسان و ارزش خانواده(مقاله انتخابی)
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
حدیث هلیله؛ معجزه کلامی امام صادق (علیه السلام) در اثبات منشا وحیانی طبّ (مقاله انتخابی)
رژیم هفت خورش؛ لذّت کاهش وزن و سلامتی
بنیان گزار ورزش جدید(مقاله انتخابی)
شفا، از جنسی دیگر؛ ۱۴ توصیه اخلاقی شیخ حسنعلی نخودکی
اغفال زنان برای جست و جوی قدرت، نه عشق (مقاله انتخابی)
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها