(چاپ)

کد خبر :  12825  
تاریخ انتشار خبر : ۲۲ مهر ۱۳۹۷ خبرها و نظرها
مصرف ترشی‌ها کبد را چرب می‌کند

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين


 

 مصرف ترشی‌ها کبد را چرب می‌کند 

 

 

یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف موادغذایی طبع سرد مانند ترشی‌ها، آبغوره، سرکه، ماست و دوغ بدون مصلحاتی مانند نعناع یا آویشن، مصرف آب سرد موجب بروز کبد چرب می‌شود. همچنین، عدم رعایت ترتیب غذاخوردن و خواب ناکافی به سلامت کبد آسیب می‌زند. 

 

 

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، ناصر رضایی پور دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره راه‌های نگاهداشت سلامت کبد اظهار داشت: خوردن شیرینی با شکم سیر به کبد آسیب می‌رساند.

 

به گفته وی برهم خوری و با هم خوری از زیان‌بارترین کارهایی است که به آسیب وارد می‌کند و رعایت ترتیب غذا خوردن بسیار مهم است و یکی از اصول اساسی حفظ سلامتی است.

 

 

نوشیدن آب بعد از حمام، ورزش و نزدیکی جنسی به کبد آسیب وارد می‌کند

 

این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: نوشیدن آب در حالت ناشتا، بعد از ورزش، بعد از اعمال جنسی و بعد از حمام به شدت به کبد آسیب وارد می‌کند چرا که این اعمال اندام‌های بدن از جمله کبد را گرم می‌کند و اعضا اشتیاقشان به مصرف آب زیاد است، در صورت مصرف آب کبد آب را سریع جذب می‌کند که این عمل موجب سرد شدن کبد می‌شود و اگر مداومت به مصرف آب در این زمان‌ها شود، کبد چرب بروز پیدا می‌کند.

 

 

رضایی پور بیان داشت: مصرف ترشی‌ها مانند سرکه، آبغوره خانگی، ترشی‌جات ، مصرف ماست، دوغ، خیار، کدو و نوشیدن آب سرد بدون رعایت استفاده از مصلحات آنها کبد را به سمت چرب شدن پیش می‌برد و بهتر است که در مصرف این مواد غذایی احتیاط صورت گیرد؛ ماست و دوغ را با مصلحشان نعناع یا آویشن مصرف کرد.

 

 

یبوست و خواب ناکافی از علل بروز کبد چرب است

 

وی با بیان اینکه ورزش کردن با شکم خالی به شدت مضر است، یادآور شد: یبوست، خواب ناکافی، عدم فعالیت بدنی، مصرف الکل از علل بروز کبد چرب است.

 

 

خواب زود هنگام شبانه بسیار برای سلامت کبد مفید است

 

این دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: خواب زود هنگام شبانه بسیار برای سلامت کبد مفید است و توصیه می‌شود که قبل از نیمه شب افراد بخوابد و قبل از طلوع آفتاب بیدار شوند.

 

رضایی پور خاطرنشان کرد: خواب روز بسیار برای کبد مضر است و موجب تیرگی رنگ چهره، نقص ایمنی، فساد هضم، بدبویی دهان، صرع، فلج و تضعیف سیستم گوارش می‌شود.