(چاپ)

کد خبر :  1800  
تاریخ انتشار خبر : ۲۶ آبان ۱۳۹۶ خبرها و نظرها
جزییات تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران قرآن و سلامت

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

 

 

جزئیات تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران قرآن و سلامت 

 

 

 

 

 رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت از تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران قرآن و سلامت خبر داد و گفت: به‌زودی پژوهشگران حوزوی در زمینه مطالعات و تحقیقات بین‌رشته‌ای قرآن و سلامت شناسایی و ساماندهی می‌شوند.

 

 

 

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، مهدی صالحی اظهار داشت: تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران قرآن و سلامت موجب خواهد شد تا علاوه بر آشنایی و هم‌افزایی پژوهشگران این عرصه با یکدیگر، زمینه بهره‌‌برداری از توانمندی‌های محققان این عرصه در راستای تصمیم‌سازی‌های علمی برای کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت نیز فراهم شود.

 

 

 

وی افزود: یکی از اهداف تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران حوزه قرآن و سلامت، شناسایی و ارتقای توانمندی‌های تخصصی پژوهشگران ویژه در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت از میان دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند به مطالعات بین‌رشته‌ای این موضوع است و در این راستا از پژوهشگران برگزیده جهت شرکت در کارگاه‌ها، دوره‌ها و همایش‌های تخصصی دعوت خواهد شد.

 

 

 

 

صالحی با اعلام این‌که اساتید و دانشجویان علاقمند و دارای سابقه پژوهشی در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت از کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور می‌توانند از 15 تا پایان آبان‌ماه جاری با مراجعه به پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به‌نشانی www.mefda.ir مشخصات و سوابق تحقیقاتی و پژوهشی خود را ثبت کنند.

 

 

 

رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت ضمن درخواست از تمام دانشجویان و اساتید پژوهشگر در حوزه مطالعات بین‌رشته‌ای قرآن و سلامت برای ثبت مشخصات به‌روی پایگاه خبری مفدا، گفت: پس از پایان مهلت ثبت‌نام و انجام بررسی‌های لازم، از برگزیدگان جهت شرکت در کارگاه‌ها، دوره‌ها و همایش‌های تخصصی و همچنین مشارکت در پروژه‌های علمی، تحقیقاتی با موضوع قرآن و سلامت دعوت خواهد شد.

 

 

 

 

وی با اشاره به اینکه این اقدام گامی مؤثر و مهم برای شناسایی، آسیب‌شناسی، تقویت و ارتقای پژوهش‌های سلامت‌محور بر مبنای آموزه‌های قرآنی است، خاطرنشان کرد: به‌زودی پژوهشگران حوزوی در زمینه مطالعات و تحقیقات بین‌رشته‌ای قرآن و سلامت نیز شناسانی و ساماندهی خواهند شد.