(چاپ)

کد خبر :  1803  
تاریخ انتشار خبر : ۲۶ آبان ۱۳۹۶ خبرها و نظرها
هدف اولیه از صنایع وابسته به جاهلیت مدرن چیست؟

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

 

 

هدف اولیه از صنایع وابسته به جاهلیت مدرن چیست؟

 

 

 

 


یکی از روش های جالب توجه قرآن در انتقال مفاهیم، استفاده از دوگانه هاست دوگانه هایی از نوع مترادف ها و متضادها، به عنوان مثال برخلاف برداشت های رایج در جهان، قرآن مجید، نقطه مقابل "صلح" را "جنگ" نمی داند بلکه فساد می داند، بنابراین از منظر قرآن اصطلاح "جنگ و صلح" یک متضاد کوته بینانه است، همچنانکه نقطه مقابل "عقل" را هم "بی سوادی" نمی داند بلکه از دیدگاه قران نقطه مقابل "عقل" "جهل" است، به عبارت واضح تر، ممکن است شخصی عاقل باشد و آن عاقل باسواد باشد یا بی سواد، چه اینکه جاهل نیز می تواند جاهل بی سواد یا باسواد و حتی جاهل دانشمند باشد!

 

 

 

اگر در عصر نبی اکرم مردم در دوران جاهلیت اولی به سر می بردند، امروز دوره، دوره جاهلیت مدرن است، در این دوره از جاهلیت، فجایع انسانی، محیط زیستی و... بیش از  آنکه توسط انسان های بی سواد به وقوع بپیوندد، توسط انسان های جاهلی رقم  می خورد که اتفاقا نام استاد، دکتر، پرفسور، فوق تخصص و... را یدک می کشند، علم در دست این افراد ظاهرالصلاح همچون تیغ در دست زنگی مست است، آنها چون با چراغ علم آمده اند گزیده تر می برند کالا !

 

 

 

این افراد جاهل را در همه صنف ها می توانید بیابید، از صنف فارغ التحصیلان علوم انسانی و دینی تا پزشکان و مهندسین، سیاست مداران و غیره و غیره

 

 

 

و چه ساده لوح اند افرادی که فکر می کنند علم امروز تقوا و تعهد می آورد، علم امروز یک کالاست، کالایی فاقد هر گونه تقدس، علمی که تحت ستم اقتصاد است و هدف اولیه و رایج آن، کسب منافع مادی بیشتر است، به راستی اگر علم به تنهایی تعهد آور بود، ابلیس باید متعهدترین فرد جهان می شد، چرا که او از چنان دانشی برخوردار است که می تواند برای یک فیلسوف، استدلال فلسفی برای یک عالم دین استدلال درون دینی و برای یک فیزیکدان، استدلال علمی بیاورد با اینکه می دانیم ابلیس سرمنشاء تمامی بدبختی های بشر است، حال در نظر بگیرید که در چنین جهانی چرا باید فکر کنیم، هدف اولیه صاحبان سکولار و حتی لائیکِ شرکت های تولیدِ دارو، واکسن، بذر و... در جهان کسب سود بیشتر نیست؟

 

 

 

چرا فکر می کنید ما هم چون بسیاری از عوام باید بپذیریم که فردی چون بیل گیتس با هزینه صدها میلیون دلاری در عرصه واکسن به دنبال حفظ سلامتی کودکان جهان است؟ و...
 

 

 

 

بخشی از سخنان حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین، به مناسبت رحلت پیامبر اعظم