(چاپ)

کد خبر :  2260  
تاریخ انتشار خبر : ۰۳ فروردين ۱۳۹۷ خبرها و نظرها
تاثیر پورنوگرافی اینترنتی بر اطفال چیست؟

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

تأثیر پورنوگرافی اینترنتی بر اطفال چیست؟

 

 

 

نویسنده: فرود حمیدیان  

بخش اول

 


به طور کلی بچه ها از حدود 2- 3 سالگی به جنسیت خود پی می برند؛ یعنی می فهمند که «من پسرم» یا «من دخترم».

 

اما با گذشت زمان و بر اساس تربیت خانواده، فرهنگ جامعه و اطلاعاتی که دریافت می کنند، یاد می گیرند که پسرها باید چطور رفتار کنند و دخترها چطور.

 

همین طور در می یابند که به طور طبیعی پسر با دختر ازدواج می کند.

 

فرزندان، اطلاعات جنسی را هم معمولاً از والدین، خواهر و برادر، دوستان، آموزگاران و رسانه ها کسب می کنند.

 

این اطلاعات باید حتماً به تناسب سن آن ها، با توجه به فرهنگ و هنجارهای جامعه، با ظرافت و البته صادقانه و تا حد امکان، علمی به آن ها عرضه شود و در کنار مسائل جنسی و جسمی همان طور که واقعاً چنین است - جنبه های عاطفی و انسانی هم بیان شود.

 

 

بر خلاف تصور و ذهنیت عموم مردم، کودکان خالی و عاری از غریزه ی جنسی نیستند و رشد آرام و نهانی جنسی آنها (که از دوره ی جنینی شروع شده) به صورتی تنگاتنگ و کاملاً درهم تنیده با رشد روانی شان جریان و تداوم دارد.

 

 

شاهد این مدعا، کنجکاوی و جستجوهای جنسی فرزندان مان، سؤالات غافلگیرکننده شان و برخی از رفتارهای آن ها است که گاه تعجب و گاه نگرانی مان را برمی انگیزد.

 

 

 اما فایده و خاصیت طرح این نظر چیست؟

 

متأسفانه دو رویکرد افراطی و تفریطی در برخی از خانواده ها مشاهده می شود:

 

1️:  یکی واکنش تند و خشن برخی از والدین در قبال سؤالات، رفتارها و کنجکاوی های طبیعی جنسی کودک شان (بخش مهمی از روند طبیعی یادگیری جنسی فرزندان) است و مؤاخده و بازپرسی از آن ها که «چه شد که چنین سؤالی کردی؟ کسی چیزی بهت گفته یا چیزی دیده ای ؟» و... که نتیجه ای جز احساس شرم و گناه در فرزند و بسته شدن باب گفتگو با او و عوارض ماندگار بعدی ندارد.

 

 

2️:  دیگر، شاهدیم که برخی از پدر و مادرها سهل انگارانه و از سر بی اطلاعی منع و محدودیتی در مواجهه ی فرزند با صحنه ها و تصاویر جنسی قائل نمی شوند و شاید این را نشانه ای از امروزی بودن تلقی می کنند.

 

 

اما به عنوان اصل و قانونی بدیهی و بی استثنا پورنوگرافی برای

کودکان «منع مطلق» دارد.

 

 

پورنوگرافی خطر و تهدیدی است که از طریق ماهواره، اینترنت و مجلات وارد حریم خانه ها، مدارس و کتابخانه ها شده و خیلی مهم است که بدانیم کامپیوتر و اینترنت به دلیل شخصی تر بودن و قابلیت اختفای بیشتر نسبت به تلویزیون و سهولت دسترسی، اطفال را هم تهدید می کند.