(چاپ)

کد خبر :  33607  
تاریخ انتشار خبر : ۱۳ تير ۱۳۹۸ خبرها و نظرها
لطفا مردهای بیوه و یا مطلّقه بخوانند

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

 

لطفا مردهای بیوه و یا مطلّقه بخوانند

 

 

 

 

سلام همراهان جان

 

 
بخاطر استقبال خوبی که از مباحث زنان بیوه و مطلقه شد، تصمیم گرفتم که قدری درباره آقایونی صحبت کنم که همسرشون را از دست داده و یا طلاق داده اند. به قول بچه ها، مردهای بیوه و یا مردهای مطلّقه هستند!
 

 

 

مردهای بیوه و یا مطلّقه، بسته به سن و سالی که دارن، رفتارها و نیازهای متفاوتی را بروز میدهند. اما سخن من درباره مردهایی هست که بین سن سی تا چهل سال دارن و حتی یک بچه هم دارن. خب شرایط سختی دارن و همسرشون را از دست دادن و یا طلاق گرفته اند و حالا هم زندگی با یه بچه، مشکلات فراوانی براشون داره.

 

این مردها، معمولا از طرف خانواده و دوستان، تحت فشار قرار میگرن تا سریعا ازدواج کنن و زندگیشون سر و سامان پیدا کنه و بالاخره بچه شون هم بتونه آرامش پیدا کنه. اما بسیاری از خانواده ها و دوستان فرد، از چند مسئله مهم غافلند:

 

 

غافلن که نباید فقط فکر بچه بود تا بچه سریعا مادر دار بشه و آرامش پیدا کنه. غافلند که اصل، مرد هست و قراره برای اون شریک زندگی پیدا کنن.

 

غافلن که ممکنه کسی زن خوبی باشه اما ضرورتا مادر خوبی برای بچه یکی دیگه نباشه. همینطور، ممکنه زنی مادر خوبی برای بچه دیگران باشه اما نشه به عنوان زن دوم روش حساب کرد.

 

غافلن از اینکه مرد زن بیوه یا مطلقه، تجربه زندگی با یکی دیگه را داشته و الان موقعی که دارن از زن دوم و ازدواج مجددش حرف میزنن، شاید دوس نداشته باشه زود تصمیم بگیره و بلکه دوس داره زنی را انتخاب کنه که حداقل ضعف های زن قبلیش را نداشته باشه.

 

غافلن که اصلا نباید اجازه بدن که خانواده زن اول برای مرد بیوه، زن دوم را انتخاب کنه. چون خانواده زن اول، بیشتر به فکر کسی هستن که مثل اون خانم خدابیامرز باشه و برای بچه این آقا بتونه مادری کنه. کمتر پیش میاد که خانواده زن اول، فکر ملاک ها و معیارها و نیازهای مرد بیوه باشن.
 

 

غافلن که نباید اجازه بدن که مرد، بعد از مرگ همسر اولش یا پس از طلاق از او به اضافه کاری و پرت کردن حواسش از نیازها و زندگیش رو بیاره. چون در این صورت، درصد پیری زودرس و شکستگی از درون را برای چنین مردی افزایش داده اند.
 

 

و نکات زیادی که متاسفانه بسیاری از خانواده ها حواسشون به اون نیس و ممکنه دردسر ساز بشه.
 

 

 

اما از طرف دیگه؛

 

 

دوس دارم چند نکته به خانم هایی بگم که مرد بیوه یا مرد مطلقه ای به خواستگاریشون اومده. لطفا حواستون به نکات زیر باشه:

 

 

اول – روی ازدواج با آنهایی که هنوز دوره « سوگواری شان » تمام نشده است حساب نکنید. شاید کسی که در حال طی کردن این دوره است لزوماً غم زده به نظر نرسد اما به هر حال او طوفانی از احساسات و هیجان ها را تجربه می کند که گاه به شدت با هم متناقض است. طبیعتاً در این شرایط ممکن است در مواقعی تصمیم گیری های او از سر منطق نباشد و نمی شود خطر کرد و در این شرایط به تصمیم شتابزده آنها برای ازدواج بعدی اعتماد کرد. طول دوره سوگواری بسته به عمق یک رابطه عاطفی و میزان پختگی افراد متفاوت است اما معمولاً برای طلاق این دوره دستکم دو سال در نظر گرفته می شود.

 

دوم - پرسش درباره جزئیات زندگی پیشین کسی که طلاق گرفته است یا ویژگی های همسرش یا گریز زدن به ضعف های زندگی مشترک قبلی، روابط عاطفی شما را سست می کند. همیشه یادتان باشه که آدم ها خاطره های بد را دقیق تر از خاطرات خوب به یاد می آورند و آنچه درباره زندگی مشترک قبلی آنها می گویید یا می پرسید ، گرچه شاید واکنش تندشان را در بر نداشته باشد اما روی قلب شان حک می شود. اگر نمی توانید خودتان را در این زمینه کنترل کنید بهتر است قید چنین ازدواجی را بزنید.

 

سوم – پیش از ازدواج، تحقیق کنید که علت جدایی طرف مقابل تان از همسر سابقش چه بوده است؟


چهارم – خانم هایی که قصد ازدواج با مردان مجرد شده پس از طلاق را دارند باید آگاه باشند که آیا خواستگارشان در حال پرداخت دینی مالی به همسر سابق هست یا نه . آن مهریه ای که همه وقت خواستگاری می گن کسی نمی گیره و نمیده، بر عکس تصور عموم، هم گرفتنی است و هم دادنی. پس امکان دارد خواستگارتان در حال پرداخت مهریه همسر سابقش باشد، در این صورت باید بررسی کنید که آیا او استطاعت مالی تشکیل یک زندگی مشترک جدید را دارد.
 

 

پنجم – اگر طرف مقابل تان از زندگی قبلی اش فرزندی دارد حتما باید مشخص کنید که نگهداری فرزند به عهده اوست یا همسر سابقش و در هر صورت روش های برخورد با او را یاد بگیرید. شیوه رفتار با کودکان طلاق مانند کودکان عادی نیست آنها بحرانی عظیم را پشت سر گذاشته اند و اغلب، حس می کنند جای یکی از والدین شان را گرفته اید که این وضع ممکن است به تنفر یا کینه شان از شما منجر شود. کودکان طلاق حقوقی هم دارند و همسر شما برای به جا آوردن این حقوق ناچار است با شریک زندگی پیشینش در ارتباط باشد.
 

 

 

حدادپور جهرمی