(چاپ)

کد خبر :  846  
تاریخ انتشار خبر : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ خبرها و نظرها
استفاده از هندزفری تهدیدی برای شنوایی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

استفاده از هندزفری تهدیدی برای شنوایی


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده طولانی مدت از هندزفری‌ها می‌تواند با فشار به حلزون شنوایی در دراز مدت سبب ناشنوایی شود.


علی کوهی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما افزود: خوشبختانه دستاوردهای درمان نارسایی های شنوایی در کشور نسبت به سال های گذشته، بیشتر شده است که از جمله این اقدامات می‌توان به کاشت حلزون شنوایی اشاره کرد.

 
وی گفت: سالانه هزار و500 کاشت حلزون شنوایی با موفقیت در کشور انجام می‌شود و این یکی از دستاوردهای بزرگ حوزه پزشکی برای کشور است.

 
کوهی با بیان اینکه جراحی های ایمپلنت گوش میانی برای افرادی که توانایی استفاده از سمعک ندارند از دیگر اقدامات در عرصه پزشکی است افزود: در سال های اخیر این جراحی ها به سادگی در حال انجام است و حتی برای کسانی که کاشت حلزون برای آن‌ها امکان پذیر نیست جراحی کاشت ساقه مغز که روشی جدید است، انجام می شود.

 
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیماری های التهابی و عفونت های گوش میانی پس از بیماری های تنفسی به خصوص در کودکان از عوامل شایع در بروز بیماری های گوش میانی است.
 
کوهی ادامه داد: بیماری های التهابی گوش میانی اگر به درستی درمان نشود می تواند سبب ناشنوایی شود و حتی به اعصاب مغزی نیز آسیب بزند.

 
وی با بیان اینکه در کودکان هم این عوارض وجود دارد افزود: مراجعه‌ مداوم به پزشک و پیشگیری از التهاب، این خطرات را در کودکان کاهش می دهد.

 
وی گفت: هر نوع مواجهه با آلودگی های صوتی اگر طولانی مدت باشد به گوش آسیب جدی می زند.