سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.(مقاله انتخابی)
تعداد: 3 میانگین: 3.67
[تعداد بازدید : 29359]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


آنچه زنان ما در مورد به دنیا آوردن نوزاد هایشان نمی دانند.


 

ملیندا توهوس

چکیده:

همراه با تبدیل دانش پزشکی به یک کسب و کار تجاری پرسود، ساز و کار طبیعی تولد نوزادان نیز بیش از گذشته، با انواع مداخله ها و دستکاری های غیرضروری و خطرآفرین همراه شده است. پزشکان متخصص زنان و زایمان در تلاش برای نقش‌آفرینی بیشتر در زایمان های مادران، علاوه بر مخالفت شدید با زایمان های ایمن در خانه، زنان را به انجام عمل سزارین تشویق  می‌کنند، اما هیچ گامی در جهت سوق دادن مادران به سوی انجام زایمان طبیعی و تشریح عوارض جسمی و روحی عمل سزارین بر روی مادر و نوزاد برنمی‌دارند.

 

هم اینک سی درصد همه زایمان های صورت گرفته در ایالات متحده با روش سزارین انجام می‌شود که این عدد دو برابر نرخ پانزده  درصدی توصیه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سه برابر نرخ مورد قبول اعلام شده توسط پژوهشگران است. و سخنان اخیر دکتر بروک فلام متخصص زنان و زایمان نیز نشانگر این حقیقت است که او نیز دقیقاً نسبت به درست بودن و یا نادرست بودن ادعاهایش، اطمینان ندارد.


دکتر فلام و همکارانش در حالی بر لزوم وجود درصد مناسبی از عمل سزارین تاکید می‌کنند که مدیران وزارت بهداشت ایالات متحده نیز با مسیولان سازمان جهانی بهداشت در مورد محدود کردن درصد سزارین به کل زایمان های صورت گرفته، اتفاق ‌نظر دارند. وی می‌گوید: «تعدادی از همکاران من معتقدند که نرخ کنونی سزارین باید بیشتر شود... پزشکانی نیز وجود دارند که معتقدند باید همه زایمان ها از طریق سزارین انجام شود، چرا که زایمان های طبیعی (واژینال) به عملی از مد افتاده و کهنه تبدیل شده‌اند. عده‌ای از پزشکان زنان و زایمان، پنجاه درصد نوزادها را با این روش به دنیا می‌آورند، زیرا عمیقاً معتقدند که بهترین گزینه را برای بیمارانشان فراهم می‌آورند.»


اگرچه وی شخصاً زایمان طبیعی را عملی از مد افتاده نمی داند، اما به شدت با انجام زایمان در خانه مخالف است. (انجمن پزشکان متخصص زنان و زایمان آمریکا، اقدامات زیادی را برای محدود کردن زایمان های خارج از بیمارستان ها، انجام می‌دهد.) امروزه علی‌رغم اینکه اثبات شده،  احتمال بروز وضعیت اضطراری در زایمان ها بسیار اندک است، اما پزشکان معتقدند که برای ایمنی بیشتر، باید همه امکانات و نیروی انسانی لازم جهت احتمال روی دادن یک اتفاق پیش‌بینی نشده و اضطراری فراهم شود. (حتی در مورد زایمان های با ریسک پایین). اما توصیه های پزشکان و انجمن های آنان، همراه با افزایش نرخ سزارین در کشور ما، در تقابل با نظرات ماماها بوده و اختلاف نظرهای بسیاری را پدید آورده است.

 

پرستاران و ماماها تهدید به انجام راهپیمایی می‌کنند


در اواخر نوامبر 2006 میلادی، کالج پرستاران و ماماهای آمریکا، نامه ای را به سازمان نظام پزشکی ارسال و از اصرار آنان بر بستری شدن زنان باردار  در بیمارستان ها برای زایمان انتقاد کرد. در این نامه آمده است: «اصرار پزشکان بر بستری زنان حامله در بیمارستان ها (که در بسیاری از موارد منجر به سزارین می‌شود) در حالی انجام می‌شود که براساس اکثر تحقیقات علمی، نمی توان زایمان های خارج از بیمارستان را غیر ایمن خواند... به علاوه، ما از شواهد و دلایل مطرح شده در مورد معرفی بیمارستان ها به عنوان ایمن‌ترین و مناسب‌ترین مکان جهت کارکنان، زنان و نوزادان در تولد های کم ریسک، بی‌اطلاع هستیم.»


در ادامه این نامه، با اشاره به لزوم توجه به هشدارهای لازم برای زایمانی ایمن در همه موارد، خاطرنشان شده است که سلامت و ایمنی زنان باید در اولویت قرار گیرد.


استاسی بروکس یکی از سخنگوهای نظام پزشکی معتقد است که اصرار پزشکان بر انجام زایمان در بیمارستان، به معنای غیر ایمن بودن زایمان در خانه نیست، چرا که ما تنها خواهان کاهش مشکلات احتمالی هستیم. از سوی دیگر، سازمان نظام مامایی ایالات متحده، نتایج چند پژوهش را در پایگاه اینترنتی خود ارایه کرده که براساس آنها، زایمان های در خانه برنامه‌ریزی شده برای زنان که توسط ماماهای متخصص در آمریکای شمالی انجام شده، کاملاً ایمن بوده و نرخ مرگ و میر نوزادان در این روش، با نرخ مربوط به بیمارستان ها برابر است.


از سوی دیگر بسیاری از ماماها می‌گویند که وادار کردن روزافزون زنان به بستری شدن در بیمارستان ها و زایشگاه ها، در اغلب موارد به مداخلات مختلف غیرضروری و ناخوشایند می‌انجامد.


یکی از مثال های مطرح شده، به کاربرد تقریباً فراگیر دستگاه ضربان ‌سنج قلب جنین در مورد قریب به اتفاق زنان بستری شده در زایشگاه ها و بیمارستان ها مربوط می‌شود. خانم مردیث گوف یکی از ماماهای باتجربه دانشکده پرستاری ییل، مقاله‌ای را در مورد قابلیت اتکا به این دستگاه در مقایسه با روش های قدیمی نگاشته است. دستگاهی که اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرد، ابزاری الکترونیکی است که معمولاً به بخش خارجی شکم زن متصل می‌شود تا به صورت ادواری، ضربان قلب جنین کنترل شود.

 

خانم گوف می‌نویسد: «به صورت مطلق، هیچ دلیلی وجود ندارد که نشان دهد، استفاده از چنین روش‌هایی که از اواخر دهه شصت میلادی رایج شد، کاری صحیح است... هم اینک بر روی هشتاد و پنج درصد جنین ها، این آزمون توسط پزشکان زنان و زایمان انجام می‌شود، ولی هیچ سازمان حرفه‌ای حاضر به تایید فواید کاربرد این ابزار نیست.» در واقع او معتقد است که در این روش،‌ خطای دستگاه بسیار بالا بوده و در اکثر موارد، اعلام بی‌نظمی عملکرد قلب جنین، کاملاً اشتباه می‌باشد. لذا براساس نظر خانم گوف، بسیاری از سزارین ها هیچ توجیهی نداشته، ولی به دلیل اتکای زیاد ما به تکنولوژی، گویی امکان تغییر این شرایط وجود ندارد.


از سوی دیگر، یکی از مواردی که ماماها به شدت نسبت به آن انتقاد می‌کنند، کاهش شدید انجام زایمان های طبیعی مادران پس از عمل سزارین است. مثلاً پژوهشگران دانشگاه یوتا در سال 2006 میلادی دریافتند که از جامعه سی هزار  نفری مادران مورد مطالعه سزارین شده، درصد بالایی مجبور به خارج کردن رحم خود و تزریق خون پس از این عمل شده‌اند.


دکتر روبرت سیلور، مدیر بخش حاملگی های پرخطر در دانشگاه یوتا، در این پژوهش نقشی کلیدی داشته است. وی به این نکته اشاره می‌کند که تنها نه درصد کودکان مادرانی که در گذشته با سزارین صاحب فرزند شده‌اند، به روش طبیعی به دنیا می‌آیند. (این عدد در یک دهه قبل، سی درصد بوده است.) دکتر سیلور می‌گوید: «زایمان های طبیعی پس از عمل سزارین، کاملاً ایمن هستند و ریسک آن بسیار اندک است... اما به نظر من، مردم از این کار،‌ ترسانده شده‌اند.»

 

سزارین یا زایمان طبیعی؛ کدام یک؟


آقای سیلور برای ما می‌گوید که هر دو گزینه موجود، عوارضی را به همراه دارند: زایمان های طبیعی به لگن زنان آسیب‌هایی وارد کرده و مشکلاتی را هم  در دفع ادرار و مدفوع پدید می‌آورد. افتادگی اندام ها پس از زایمان نیز یکی از دغدغه های زنان است. از سوی دیگر، عمل سزارین، ساز و کار طبیعی تولد فرزند را به عملی بیمارگونه تبدیل می‌کند که نیاز به طی کردن دوره نقاهت، ایجاد مشکل در شیر دادن مادر به نوزاد و بی‌میلی کودک در پذیرش شیر از پستان مادر، از مسایل به وجود آمده در این شیوه است.


پایولا کتی، مامایی که در بیست و هشت  سال اخیر، بیش از چهار هزار کودک را به دنیا آورده است، در گفت و گویی می‌گوید که مشوق های اقتصادی مورد نظر پزشکان متخصص زنان و زایمان، یکی از اصلی‌ترین دلایل رشد غول‌آسای نرخ سزارین است. این پزشکان با دخالت های غیر ضروری خود در زایمان های طبیعی، زنان را مجبور به پذیرش سزارین می‌کنند.

 

وی می‌افزاید: «در سال 1978 میلادی که من کارم را شروع کردم، در صورت بروز مشکلات غیر مترقبه در مراحل تولد کودک، با پزشکان متخصص تماس گرفته می‌شد تا در بیمارستان حضور پیدا کنند. اما هم اینک این پزشکان با تاسیس دفاتر و مطب های خود در کنار اتاق های زایمان، عملاً در همه زایمان های مادران، خواهان ایفای نقش هستند.» خانم دیبورا سیبلی کارشناس مامایی نیز معتقد است که در عمل سزارین، هراسی از شکایت قضایی وجود ندارد، زیرا تقریباً به ندرت از یک مرکز درمانی به دلیل انجام سزارین (های غیرضروری) شکایت می‌شود، اما اگر در یک زایمان طبیعی، مشکلی برای نوزاد به وجود آید، امکان پی گیری حقوقی به دلیل عدم انجام سزارین، کاملاً محتمل است.


خانم میریام پیرز نیز با ابراز نگرانی از این موضوع که هم اینک نود و دو درصد زایمان های زودرس توسط سزارین انجام می‌شود، یادآوری می‌کند که با رشد تعداد زنان شاغل و نگرانی از مشکلات آتی به وجود آمده در محل کار، اکثر زنان ترجیح می‌دهند که فرزند خود را با روش سزارین به دنیا آورند. گویی نمایش زایمان های طبیعی که با درد و مشکلات جسمی همراه است، بسیاری از زنان امروز را متقاعد کرده که برخلاف مادرانشان، گزینه سزارین را حتی پیش از تصمیم به بچه‌دار شدن، انتخاب کنند.

 

همچنین گفته می‌شود که در گذشته، تنها دو درصد مادران، شخصاً‌ خواهان سزارین بوده‌اند. به هر حال، با افزایش تلاش پزشکان متخصص زنان و زایمان در متقاعد کردن زنان به انجام سزارین، عملاً خواست قلبی مادران نادیده گرفته می‌شود. در سال های اخیر نیز رهبران نهضت اعطای حق انتخاب به زنان، خواهان توجه بیشتر جامعه به حقوق فطری مادران شده ا‌ند. خانم لامازی از فعالان این نهضت معتقد است که پزشکان متخصص، در طول دوره بارداری، تاثیر زیادی بر تصمیمات مادران بر جای می‌گذارند. این پزشکان توجه اندکی به درد، مخاطرات و لزوم طی شدن دوره نقاهت پس از عمل سزارین مبذول می‌دارند و تنها به سهولت، اطمینان و درد کمتر در مادران می‌اندیشند. و در شرایطی که پزشکان تنها به سهولت و راحتی می‌اندیشند و به شکایت های مادران سزارین کرده به ویژه وجود درد توجهی نمی کنند، تعجبی ندارد که زنان باید با این وضعیت خو بگیرند. لذا در مورد این زنان حامله، دیگر صحبت از حق انتخاب، چندان موضوعیتی ندارد.


نتایج پژوهشی که از سوی موسسه غیر انتفاعی «صدای مادران» بر روی هزار و پانصد و هفتاد و سه مادر صورت گرفته، نشان می‌دهد که اکثر آنان از فقدان توجه کافی به نیازها و خواسته‌هایشان در مراکز درمانی ناراضی بوده‌اند. استفاده از سوندهای ادراری و سایر دستگاه های داخل رحم و یا عمل سزارین، اثرات جانبی وخیمی بر روی مادران بر جای می‌گذارد که اکثر آنان از وجود چنین آثاری بی‌اطلاع بوده‌اند. این موضوع در مورد بریدن رحم نیز صادق است.


با وجودی که تعدادی اندک از چهار میلیون  زایمان صورت گرفته در هر سال در ایالات متحده، با شرایطی غیرعادی رو به‌ رو می‌شود، آیا نباید این تجربه مثبت مادران و خانواده‌هایشان را مورد توجه قرار داد؟ در رسانه ها، کتاب ها و فیلم‌های سینمایی، با نشان دادن زایمان به عنوان عملی که باید در چهارچوب مراقبت های پزشکی و درمانی انجام گیرد، تقریباً هیچ توجهی به لزوم ارایه اطلاعات لازم به مادران جهت انجام زایمان طبیعی نمی شود.


از سوی دیگر، مادران خواهان زایمان های طبیعی نیز دقیقاً از ماهیت چنین عملی آگاه نیستند. مثلاً استفاده گسترده از روش ها و داروهای ویژه جلو انداختن زمان زایمان که با هدف برنامه ‌ریزی داخلی بیمارستان ها و بهبود بهره‌وری این مراکز صورت می‌گیرد، می‌تواند به تولد کودکان ناقص‌الخلقه و یا معلول بیانجامد. حتی همان‌طور که یکی از ماماهای با سابقه می‌گوید، کار اصلی یک ماما، نه برهم زدن مراحل تولد و دیکته کردن مجموعه‌ای از دستورات به مادر، که در اصل همراهی و همدلی با وی و تشویق او به خاطر انتخابش و کمک به مادران برای کنترل این تجربه به یادماندنی و ارزشمندشان است.


امروزه ایالات متحده یکی از معدود کشورهای صنعتی‌ای است که نرخ مرگ و میر مادران در آن، روندی صعودی دارد. به علاوه، نرخ سزارین مادران آمریکایی، دو تا سه برابر سایر کشورهای پیشرفته است. براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، رتبه کنونی ایالات متحده در بخش مرگ نوزادان و مادران در سطح دنیا، به ترتیب، بیست و نه و چهل و یک و بدتر از وضعیت دولت های کوبا و اسلوونی است.

 

دلیل وجود این نرخ بالا چیست؟


من و بسیاری دیگر، پاسخ این سوال را در افزایش مداخله های پزشکی و درمانی فعال در این حوزه می‌دانیم. پزشکان زنان و زایمان با وجودی که از تخصص های لازم جهت مدیریت زایمان های دشوار برخوردار هستند، اما به ندرت با تجربه یک زایمان طبیعی به ویژه در خارج از مراکز درمانی آشنا هستند.


انجمن های صنفی پزشکان زنان و زایمان، در حالی معتقدند که همه زایمان ها باید در بیمارستان ها انجام شود که هیچ دلیل و پژوهشی که نشان دهد این نوع زایمان در مقایسه با زایمان در خانه ایمن‌تر است، وجود ندارد.


هم اینک اقدامات پزشکی به گونه‌ای زنجیره‌ای طراحی شده‌اند که در کنار داروهای تسریع ‌کننده زایمان، استفاده از داروهای بیهوشی تزریق شده به نخاع و یا ایجاد آسیب در رحم و لزوم ترمیم آن، باید انجام شود. همچنین در حالی که نرخ سزارین در میان مادرانی که زایمان طبیعی در خانه را برگزیده‌اند، تنها یک درصد است، این عدد در بیمارستان ها بسیار بیشتر می‌باشد.


خانم دویلی یکی از متخصصان مامایی می‌گوید: «در یک زایمان طبیعی، بدن در زمان مناسب «اکسوتوکین» را جهت تسهیل خروج جنین از رحم ترشح می‌کند. مغز نیز به صورت سیستماتیک پس از آغاز درد، ماده «اندروفین» را روانه خون مادر می‌کند؛ اما با تزریق داروهای تسریع‌ کننده زایمان، این فرآیند طبیعی مختل می‌شود و نیاز به مداخلات پزشکی افزایش می‌یابد. تجربه سال های اخیر من در بیمارستان های مختلف نشان می‌دهد که این اتفاقات، بارها و بارها روی داده است.» کارشناسان سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نیز اخیراً اعلام کرده‌اند که استفاده از «پیتوسین» به دلیل امکان ابتلای نوزاد به معلولیت های جسمی و یا عقب‌ماندگی ذهنی، باید متوقف شود.

 

تجارت زایمان


با توجه به انجام چهار میلیون زایمان در هر سال، ما با یک کسب و کار تجاری سی و سه میلیارد دلاری رو به‌ رو هستیم. البته شایان ذکر است که شرکت های بیمه‌ای ما برای خدمات زایمان در خانه هیچ تسهیلاتی قایل نمی شوند. همچنین در سیستم کنونی بیمه‌ای ایالات متحده، مادران تحت پوشش بیمه های خصوصی، با احتمال بیشتری باید به سزارین تن دهند و البته فرانشیز  زیادتری هم پرداخت کنند. چرا که با حضور بیشتر متخصصان زنان و زایمان، زایمان به یک عمل جراحی پیچیده و نیازمند سایر تخصص های مرتبط تبدیل شده است. (البته هم اینک زایمان در خانه در هفت ایالت ممنوع بوده و در یازده ایالت نیز انجام زایمان باید تنها در بیمارستان و نه زایشگاه های خصوصی و همراه با نظارت پزشک صورت گیرد.) هر چند ماماها بارها بر این نکته تاکید کرده‌اند که با وجود همه مداخلات پزشکی و دارویی، در مخاطرات و پیچیدگی فرآیند زایمان، هیچ بهبودی روی نداده است.


منبع: www.Alternet.org

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 66



نظرات
  سلام و خداقوت ای کاش اطبای طب سنتی مراکز زنان و زایمان تاسیس میکردن و روال بارداری و زایمان راحت تر میشد
ارسال کننده نظر : شریف      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ مهر ۱۴۰۲
  

سلام. بسیاری از مطب های فعلی با سیاست های خصمانه وزارت بهداشت در حال تعطیل شدن هستند. تاسیس درمانگاه و بیمارستان و ... فعلا یک آرزوست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۲ مهر ۱۴۰۲



  سلام من روز پنجم از هفته چهل و یک هستم دوهفته اس دهانه رحمم یک سانت بازه و درد زایمان ندارم دکتر دو روز وقت داده اگه درد نگرفتم با آمپول فشار و تحریک زایمان کنم آیا روشی هست که طبیعی دهانه رحمم باز شه؟دم کرده تخم شوید و آب هندوانه زیاد خوردم و پیاده روی هم میکنم
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
  

سلام. دمنوش رازیانه، شربت زعفران.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ مهر ۱۳۹۸



  با سلام و تشکر فراوان از شما چند سالی است فیبرومی 8c*9c دارم در هنگام پریود خونریزی زیادی دارملطفا راهنمایی کنید برای درمان چکار کنم. ضمنا افتادگی مثانه هم خیلی اذیتم می کند .
ارسال کننده نظر : داودی      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ تير ۱۳۹۳
  

سلام، پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید. شبی یک استکان عرق رازیانه به جز ایام عادت و بارداری تا چند ماه بخورید. هر شب پایین شکم را با روغن زیتون خام به خوبی ماساژ داده سپس بادکش کنید. البته مراجعه حضوری به همکاران اولویت دارد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ تير ۱۳۹۳



  با عرض سلام .من 3 سال پيش زايمان سزارين داشتم . الان ماهه 7 بارداري هستم . دفعه قبل به دليل اينكه جنين تا اخر داخل شكم بود و پايين نيومد سزارين شدم . با وجود اينكه خيلي پياده روي ميكردم و لگنم كاملا باز شده بود . الان وقتي بچم زياد تكان ميخوره احساس درد در قسمت بخيه ها دارم . ايا ميتوانم طبيعي زايمان كنم كه بخيه هام پاره نشن ? و چه كار كنم مثه دفعه قبل بچم بالا نمونه و پايين بياد? ببخششيد طولاني شد
ارسال کننده نظر : خانم      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ خرداد ۱۳۹۳
  

سلام، پیاده روی ملایم در طول بارداری و پرهیز از پرخوری و بی حرکتی، حمام های طولانی در ماه آخر، ماساژ پایین شکم و کمر و بالای رانها با روغن زیتون یا کنجد در ماه آخر، مصرف جوشانده گل گاوزبان یا تخم شوید یا زیره سبز، در دو هفته آخر، مصرف عرق رازیانه یا بومادران یا شربت زعفران در هفته آخر برایتان مفید است اما در مورد نوع زایمان باید متخصص مربوطه تصمیم بگیرد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳



  سلام من 22 سالمه قصد بارداری دارم دکتر گفته به خاطر تنگی لگن و گودی کمر ناشی از کمبود شدید ویتامین دی نمیتونم زایمان طبیعی داشته باشم .ایا واقعیت داره .لطفا راهنمایی کنید.
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳
  

سلام. اظهار نظر در این مورد به عهده متخصص زنان است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳



  از مطالب ارزشمند شما کمال استفاده را بردم
ارسال کننده نظر : sana      تاریخ ارسال نظر : ۵ خرداد ۱۳۹۳


  سلام خسته نباشيد آيا بعد از يك سزارين امكان زايمان طبيعي به فاصله 4 سال وجود داره؟
ارسال کننده نظر : عباسي      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام. معمولا بله.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳



  با سلام. من پسر18 ماهه ای دارم که شیر میخوره . اصلا دوست نداره به هیچ روشی غذا بخوره .موقعی که شیر میخوره قسمت بالای سرم خیلی درد میگیره .وانگار که چیزی از توی سرم جدا میشه.خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین که چکار کنم که غذا بخوره و برای درمان سردردم چکار باید بکنم.با تشکر.
ارسال کننده نظر : یوسفی      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام، پوست تخم مرغ های مصرفی را دور نریزید؛ آنها را شسته، خشک و آسیاب نموده روزی دو بار هر بار نصف قاشق چایخوری از این پودر را با کمی عسل روی زبان خود ریخته ببلعید.در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل حل کرده کمی آب لیموترش تازه، اضافه و میل کنید.(روزی دو بار) پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید.روزی ده عدد مغزبادام درختی خام و یک قاشق مرباخوری کنجد سفید خام را با حوصله جویده میل کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۳



  با سلام ودرود برااستاد گرامی خواهر من سی اله دارای یک فرزند دختر بچه اول هیچ مشکلی نداشته ولی الان دوسری است که میذار باردار میشه در ماهای اول سقط میشود بدون هیچ علتی دکترها میگن هیچ مشکلی نداری لطفا راهنمایی بکنید منو با تشکر
ارسال کننده نظر : طوبی      تاریخ ارسال نظر : ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام، نیاز به ویزیت حضوری هست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳



  با سلام و ادب. 32 سالمه. دو سزارین اورژانسی با خونریزی شدید و یکدفعه از جفت ،یکی در هفته 32 و یکی در هفته 33بارداری داشتم. تمام سونوهام نرمال بودند بدون کوچکترین مشکلی. در طی بارداری در هردو فرزندم از ابتدا درد کمر و زیر دل را همیشه داشتم که پزشک فرمودند مهم نیست .عفونت اداری داشتم که دارو هم برای این مورد مصرف میکردم. پزشک هم دلیل خاصی برای این زایمان های زودرس پیدانکرد.حتی آزمایش لوپوس هم دادم که خوشبختانه منفی بود. چون فرزندان نارسم بعد از بدنیا آمدن مشکل زیادی در تنفس و بلع و زردی شدید و .....داشتند الان برای اقدام در مورد فرزند بعدی ترس زیادی دارم که دوباره همین مساله تکرار شود . سوال من این است که در طب سنتی راهی هست که از زایمان زودرس پیشگیری کرد یا حداقل علت را کشف کرد. بسیار سپاسگذارم
ارسال کننده نظر : اصغرزاده      تاریخ ارسال نظر : ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام. این موارد معمولا درمان پذیرند اما نیاز به ویزیت حضوری همکاران هست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳



 
12345
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1482بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2453بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2726بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[3048بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2443بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4698بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4688بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4424بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4804بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4732بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4808بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5420بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6393بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[7753بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[6795بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [7233بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[7675بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[8486بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[8742بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9810بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
نترس و فرزندت را تحسین کن
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)