پیرو صحبت های قبلی بنده توجه شمارو جلب میکنم به این خبر اگرچه هنوز سواد سیاسی و فرهنگی ندارم ولی میخواستم بگم که امثال من و شما به خوبی میدونیم هدف از تشویق و ترویج چنین طرح هایی از جانب دشمن چیست! و من الله توفیق ... طرح «سلامت خانواده» به نام ایران ثبت جهانی شد 🔹سازمان جهانی بهداشت، «برنامه سلامت خانواده» را ابتکار جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: بر اساس اعلام مسئول منطقه‌ اروپای سازمان بهداشت جهانی، این برنامه به نام ایران ثبت جهانی شد
محمدجواد

سلام بزرگوار .طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق. چه مدت لازمه عنبر نسارا را دود بدهیم و آیا مدت زمان مشخصی براش هست مثلا ده دقیقه هر روز کفایت میکنه ؟یا مدت زمان بیشتری باید باشه در مورد گل سرش را هم بفرمایید تا چند دقیقه باید استفاده بشه که نتیجه بده .و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه از راه طبیعی و کم خطر در ایام ماه مبارک پریود رو تعویق انداخت تا بتونیم روزه های ماه مبارک رو بگیریم؟
مشکات

سلان. دخترم ۷ ماهشه. داره دندون در میاره. اسهال شده. پاش خیلی سوخته. انواع پماد هارو زدم ولی انگار بدتر میشه. لطفا برای اسهال و سوختگی پاش راهنمایی بفرمایین. ممنونم
مهشید

درود وقت بخیر خداقوت، لطفا تقویم حجامت ۱۴۰۳ با کیفیت برای چاپ بفرستید، سپاس فراوان
محمد افشارچگین

سلام آقای دکتر، در مورد این سرماخوردگی جدید که ظاهرا تمومی نداره و تا می‌خواد بهبود پیدا کنه از اول شروع می‌شه، نظری دارید؟ صنعتی و سنتی هر کاری می‌کنیم بهبودی نیست. دستورات اون مقاله‌های سرماخوردگیتون رو هم حفظم.
محمد

سلام وقتتون بخیر.ایا تا به حال بیماری با داشتن سنگ صفرا ۱.۵ به بالا داشته آید که سنگش دفع شده باشد یا خورد شده باشد ؟با دستورات طب سمتی
مجتبی

سلام مجدد دکتر با توجه به پاسخ سوال قبلی که فرمودید بهتر است بعد از ماه مبارک رمضان حجامت انجام شود ، میخواستم بدونم خانمها در روزهای انتهایی عادت ماهیانه که خونریزی در حد لکه بینی است و روزه هم نیستند می توانند حجامت ماه آذار خود را انجام دهند؟ این سوال را برای خودم می پرسم چون به شخصه در این چندین سالی که حجامت انجام داده ام بجز بار اول اصلا دچار ضعف یا مشکل دیگری نشدم و حتی فصد هم که انجام داده ام دچار ضعف نشدم و به لحاظ بنیه خدا رو شکر خوبم حال به نظرتان در روزهای انتهایی عادت ماهیانه که خونریزی حتی از لکه بینی هم کمتر است و روزه هم نیستم می توانم حجامت انجام دهم ؟
فاطمه

سلام درمان پلیپ بینی پسرم بدون جراحی با چه گیاهی یا دمنوشی.. بنده خدا چند ساله درگیره و نمیتونه راحت بخابه.و برخی اوقات خونریزی از بینی هم داره.. دکتر گفته عمل ولی عمل دوست نداره... خودم هم از عمل کردن بدم میاد...
معصومه

سلام دکتر وقتتون بخیر با توجه به اینکه امسال کل ماه آذار در ماه رمضان قرار دارد و امام رضا ع سفارش به حجامت در این ماه کرده اند برای حجامت پیشگیری این ماه می‌شود شب اقدام به حجامت کرد ؟ یا باید بعد از ماه رمضان انجام داد ؟
فاطمه

سلام وقت بخیر با تشکر از متن مفید شما، برای رفع کولیک عرق پونه رو بهم معرفی کردن... ممنون میشم راهنماییم کنید
پناهی
سرطان شناسی
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 23246]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین ولعنه الله علی اعدایهم اجمعین


تجارت سرطان!


 


«پاتریک رایتگان»


سرطان؛ آخر و عاقبت همه ما؟!


امروزه باید به سرطان به مثابه پدیده‌ای فراتر از یک بیماری صرف نگاه کرد. ده‌ها سال است که پزشکان، جراحان، پژوهشگران و … به بررسی و تحقیق در این باره پرداخته‌اند و این در حالی است که نه تنها از دامنه گسترش آن کاسته نشده که شاهد ابتلای بیش از پیش مردم، به ویژه در کشورهای توسعه یافته، به این بیماری می‌باشیم؛ اما جدای از این پدیده، سرطان هم اکنون به تجارتی بس سودآور مبدل شده، تا آنجا که زمینه فعالیت کارتل‌های بسیاری در بخش‌های دارویی، جراحی، تحقیقاتی و … را فراهم آورده است. هم اکنون در بریتانیا، حدود یک سوم بیماران این کشور را افراد مبتلا به سرطان تشکیل می‌دهند. دو نفر از هر پنج نفر در این کشور، یا از این بیماری رنج می‌برند و یا بدان مبتلا خواهند شد. در صورتی که این آمار رسمی را بپذیریم، یعنی ابتلای ۳۰ درصدی در سال ۱۹۸۰ (۴۰ درصد در حال حاضر و ۵۰ درصد در سال ۲۰۱۰)، در سال ۲۰۸۰، این رقم به ۱۰۰ درصد خواهد رسید!

 

بهبودی؟


بررسی‌های به عمل آمده در طی پنج سال، بیانگر آن است که میزان بهبودی سرطان‌های مختلف بدین قرار است: سرطان معده: ۵ درصد؛ سرطان شش، برونش و نای: ۵ درصد؛ سرطان سینه: ۵۰ درصد؛ سرطان مری: ۵ درصد؛ سرطان روده بزرگ: ۲۲ درصد؛ سرطان لوزالمعده: ۴ درصد؛ سرطان کبد: ۲ درصد. در سال‌های اخیر هم هیچ گونه افزایش قابل توجهی در میزان بهبودی بیماران مبتلا به سرطان‌ مشاهده نشده است.


تجارتی پرسود


اما از بعدی دیگر، تجارت سرطان پس از رقیب بزرگترش یعنی صنعت پتروشیمی، در رتبه دوم قرار دارد. در طی بیست سال یعنی از سال ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۰، تنها در آمریکا، چنین تجارتی حدود یک تریلیون دلار (هزار میلیارد دلار) را به خود اختصاص داده است. در صورتی که چنین سهمی را برای بریتانیا نیز قایل شویم، این رقم در این کشور، سالانه چیزی بین ۳ تا ۶ میلیارد پوند می‌باشد. توجه به این آمار و ارقام، خود دلیلی برای درک این مساله است که چرا همواره کارتل‌های فعال در بخش‌های دارویی، جراحی، پرتو درمانی و تشریح جانوران، در رفتاری بی‌رحمانه، هر گونه تلاش در راستای پرداختن به رژیم‌ها و شیوه‌های درمانی منطقی را نوعی بلای تهدیدکننده برای بشر معرفی می‌کنند.


سرطانزاها


سرطان، محصول عوامل متعددی است که عملاً این عوامل خواسته یا ناخواسته، مورد غفلت بخش‌های درمانی و بهداشتی حرفه پزشکی قرار گرفته اند. رژیم های غذایی تجویزی پزشکان، واکسیناسیون، آنتی‌بیوتیک‌ها، استروییدها، رادیوگرافی و عکس‌برداری‌های متداول، آفت‌کش‌ها، علف‌کش‌ها، حلال‌ها، رنگ‌ها، مواد شوینده و نیز مواد شیمیایی همچون فلوراید در آب‌های آشامیدنی، رادیودرمانی، آلودگی‌های ناشی از انرژی‌های برق و هسته‌ای و … همه و همه از عوامل اصلی ابتلا به سرطان محسوب می‌شوند.


حیوانات زبان بسته هم؟


اما این بیماری صرفاً به انسان‌ها خلاصه نشده است و حیوانات خانگی و در راس آن سگ‌ها را نیز به خود مبتلا ساخته است. از میان جمعیت هفت میلیونی سگ‌های خانگی در انگلستان، سالانه چیزی بالغ بر یک میلیون سگ از سرطان و یا در نتیجه معالجه این بیماری از بین می‌روند و این رقم، پنجاه برابر میزان ابتلای انسان‌ها به این بیماری است که این میزان شدید ابتلا نیز چیزی جز نتیجه برنامه‌های واکسیناسیون تایید شده توسط دامپزشکان، استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های حیوانی، اسپری‌های ضدکک، آفت‌کش‌ها و نیز غذاهای گوشتی کنسرو شده مخصوص این حیوان نیست.


امروزه سرطان به شدت در حال نابود ساختن انسان‌ها، سگ‌ها، گربه‌ها و … است. در مورد حیوانات اهلی پرورش یافته در دامپروری‌ها هم وضع به همین منوال است و نشانه‌های ظهور این بیماری مشهود است؛ و تنها تفاوت آن با حیوانات خانگی، کشتار پیش از موعد آنها برای تامین غذای انسان‌هاست که بروز و گسترش آشکار آن را نامحسوس ساخته است.


سرطان و تغذیه


اما سرطان، بیش از هر چیز، یک مشکل ناشی از تغذیه است؛ رژیم غذایی مهلک بریتانیایی‌ها یعنی استفاده مفرط از گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ، کربوهیدرات‌ها، نمک طعام و ترکیبات شیمیایی مختلف به همراه حجم زیادی میوه و نان سفید که همه و همه این غذاها و میوه‌ها، مملو از آفت‌کش‌ها و سموم مختلف هم می‌باشند؛ نسخه‌هایی برای ابتلای به سرطان هستند.


طبابت سرطانزا!


در سال ۱۹۹۹، شاهد هفتصد میلیون تجویز دارو توسط پزشکان بریتانیایی بودیم که این تجویزها شامل انبوهی از واکسن ها‌، آنتی‌بیوتیک‌ها، استروییدها، داروهای مسکن، داروهای ضدالتهاب و… بوده که همه و همه به مثابه هجومی عظیم علیه سیستم دفاعی بدن آدمی محسوب می‌شوند.


در جوامعی همچون بریتانیا، میزان استفاده از واکسیناسیون به ۹۸ درصد رسیده است. این واکسن‌ها که عمدتاً حاوی ویروس‌ها و پروتیین‌های مشتق شده از حیوانات مختلف، متانول، جیوه، آلومینیوم، اسیدکربنیک و … می‌باشند؛ با تزریق، مستقیماً وارد خون شده؛ سپس به سلول‌ها و اندام اصلی بدن وارد می شوند و این در حالی است که سیستم دفاعی بدن، توان مقابله با آنها را ندارد.


هنگامی که مواد بیگانه‌ای از حیواناتی همانند سگ، میمون، گوساله، جوجه و … از طریق این واکسن ها وارد جریان خون بدن انسان می‌شود؛ این مواد احتمالاً ساختار ژنتیکی را با تغییراتی همراه می‌سازند و حتی به تکثیر و جهش در بدن می‌پردازند که در چنین شرایطی، سیستم دفاعی بدن نمی‌تواند بین سلول‌های خودی و غیرخودی تمایزی قایل شود.


سرطان با طعم آب خوردن!


استفاده از فلوراید در آب که برای نخستین بار به دست دولت‌های آلمان نازی و اتحاد جماهیر شوروی رواج یافت؛ هم اکنون در سراسر دنیا به یک شیوه رایج تبدیل شده است. این ماده علاوه بر آن که ماده‌ای آرام‌بخش محسوب می‌شود؛ بسیار سمی، نابودکننده آنزیم‌ها و مقاوم در برابر سیستم‌ ایمنی بدن می‌باشد. با مقایسه دو شهر بیرمنگام و منچستر در طی سال‌های ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۷ که در اولی از این ماده در آب آشامیدنی استفاده می‌شد و در دومی هیچ گونه استفاده‌ای از آن به عمل نیامد؛ مشخص شد که همه ساله، مرگ هزار نفر از مردم بیرمنگام، در نتیجه‌ی استفاده از همین فلوراید موجود در آب آشامیدنی بوده است.


اشعه ایکس


همچنین استفاده معمول و بی‌دغدغه از اشعه ایکس(رادیوگرافی) در شناخت بیماری‌های مختلف که امروزه به راهکاری عادی در حرفه پزشکی تبدیل شده، خود از تهدیدکننده‌های اصلی سلامت بشر و از عوامل جدی ابتلا به سرطان است. دکتر «جان گفتمن» در آغاز دهه هشتاد متذکر شد که مرگ سالانه دوازده هزار آمریکایی، نتیجه سرطان‌هایی است که محصول استفاده از اشعه ایکس بوده است. همچنین وی در گزارشی اعلام نمود که سه چهارم سرطان‌های سینه، نتیجه استفاده از اشعه ایکس است و این جدای از آن حجم عظیمی از افرادی است که از پرتودرمانی استفاده می‌کنند. وی در ادامه این گزارش، به این مساله اشاره می‌کند که: «من بر این باورم، آن چه را که اساتید ما از آن به عنوان میزان کاملاً بی‌خطر استفاده از اشعه ایکس در معاینه لوزه‌ها، غدد لنفاوی و غده تیموس نام می‌بردند؛ بعد از گذشت سالیانی، به انبوهی از تومورهای تیروییدی تبدیل شد».


درمان هایی برای زودتر مردن!


اما پزشکی جدید در برخورد با این بیماری چه راهکاری را اتخاذ نموده است؟


قدیمی‌ترین شیوه در برخورد با این بیماری، عمل جراحی بوده و هست. عقیده بر این بوده که برداشت غده سرطانی به درمان بیماران می‌انجامد و این در حالی است که در چنین رویکردی، به این حقیقت که «سرطان، بیماری است که نه یک قسمت از بدن که همه بدن را شامل می‌شود و غدّه سرطانی درواقع تنها بخشی از سرطان کلّی است» بی‌توجهی شده است. تجربه به خوبی مشخص ساخته که برداشتن غده سرطانی به کمک عمل جراحی، به مثابه اعمال مجازات مرگ برای بیمار می‌باشد.


و اما شیمی درمانی نیز مستلزم استفاده از داروهای بسیار سمی شیمیایی است که بیمار را پیش از نابودی سرطان، از پای درمی‌آورد. این گونه داروها که برای مقابله با رشد سریع سلول‌های سرطانی و غیرسرطانی طراحی شده‌اند؛ همه‌ی بدن را متاثر از خود می‌سازند که ریزش مو، حالت‌های تهوع شدید، استفراغ، اسهال، گرفتگی عضلات، ناتوانی جنسی، عقیم شدن، خستگی و درد مفرط، نابودی سیستم ایمنی و بالاخره گسترش سرطان و مرگ از پیامدهای آن است. بر طبق آمار و ارقام ارایه شده توسط مقامات بهداشتی، تنها حدود دو درصد از کسانی که از شیمی‌درمانی استفاده می‌کنند؛ بعد از پنج سال استفاده از این شیوه، «زنده» هستند و «زنده» در چنین ادبیاتی، یعنی آن که فقط از لحاظ بالینی «مرده» نیستند؛ امّا از یک زندگی فعّال و با نشاط بی بهره اند.


پس از کشف رادیوم، از این ماده در بخش‌های مختلف پزشکی استفاده شد و ویژگی‌های آن سبب شد که برخی پزشکان، دیوانه‌وار به استفاده از این ماده در درمان سرطان اقدام نمایند. اگرچه این شیوه بعضاً با کوچک شدن غده‌های سرطانی همراه شد؛ اما شاهد افزایش هزار درصدی بهای این شیوه درمانی و خلق یک صنعت چندین میلیارد دلاری شدیم؛ صنعتی که سرسوزنی مبنای علمی ندارد.


اما آمار بازماندگان استفاده از شیوه‌های مختلف درمانی سرطان که پس از استفاده از این شیوه‌ها تنها تا مدتی به حیات خود ادامه داده‌اند؛ بدین قرار است:


عمل جراحی: ۲۲ درصد

پرتودرمانی: ۱۲ درصد

ترکیبی از عمل جراحی و پرتو درمانی: ۶ درصد

شیمی‌درمانی: ۶/۱ درصد

شیمی‌درمانی و شیوه‌های دیگر: ۵/۲ درصد


به رغم چنین حقایقی، نه تنها هیچ یک از این شیوه‌ها در عرصه صنعت سرطان متوقف نشده بلکه روز به روز بر حجم آنها افزوده شده است.


نکته آخر


بی شک، سرطان شیوه‌ای مقبول برای خودکشی آنهایی است که امید به زندگی را از دست داده‌اند و این حالت، یعنی ناامیدی بیمار، خود، مهم‌ترین عامل گسترش بیماری در فرد مبتلاست، اما رسوایی بزرگ چنین تراژدی غمناکی آنجاست که حتی زمانی که بیمار مبتلا به سرطان، امید زیادی برای بقا و مقابله با چنین عارضه‌ای دارد؛ در اثر درمان‌های مهلک و بی‌فایده سرطان، به دست پزشکان، از پای درمی‌آید.

منبع :

نشریه سیاحت غرب؛ آبان 1383 ؛ شماره 16



نظرات
  اقدامات معمول درمان سرطان شیمی درمانی هست. در مورد شیمی درمانی عرض کنم مرگ از سرطان بهتر از درمان با شیمی درمانی هست... چطور میشه از شما وقت گرفت؟
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۹ فروردين ۱۴۰۱
  

سلام. تجربه بنده در زمینه درمان سرطان زیاد نیست. در بین اطبای طبّ سنتی دکتر رضایی زاده در این زمینه شاخص هستند.


درمانگاه ویژه سرطان؛ بیمارستان امام خمینی تهران، انستیتو کانسر، ساختمان صدف، دکتر حسین رضایی زاده 


نوبت دهی حضوری، از ساعت ۸ صبح و تلفن 61192808


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۰ فروردين ۱۴۰۱



  سلام آقای دکتر. من چندین ساله که به‌ طب سنتی ایمان آوردم. اما وقتی شما در اینترنت سرچ میکنی تا در مورد افرادی که بیماری های جدی مثل سرطان و امثال اون داشتند و درمان شدند، اطلاعاتی بدست بیاری، متاسفانه منبع موثقی پیدا نمیکنی. من بارها طب سنتی رو به ستان و افرادی که واقعا به چنین طبی احتیاج دارند معرفی کردم. منبع ما امروز اینترنت هست. و اونها نمیتونن دلیل کافی برای موثر بودن طب سنتی در اینترنت پیدا کنن. این مسئله باید جدی مورد بررسی قرار بگیره.
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۵ فروردين ۱۴۰۱


  با سلام- برای درمان سرطان ریه میخوام وقت بگیرم. چطور باید وقت حضوری از شما بگیرم؟ من ساکن ایران نیستم و برای درمان به شیوه ی طب سنتی و اسلامی میخوام بیام ایران. لطفا اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید. اگر تماس آنلاین (واتساپ) دارین، تماس برقرار کردن راحت تر هست برای من. (من چندین ساله وبسایت شما رو دنبال میکنم. ممنون از صبر و حوصله ی شما در پاسخگویی به تمام سوالات)
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۴ فروردين ۱۴۰۱
  

سلام. سرطان بیماری نیست که به این نحو درمانش کنیم. توصیه بنده این است که اقدامات معمول درمان سرطان را پیگیری کنید و از تجربه همکاران در کنار آنها استفاده کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ فروردين ۱۴۰۱



  سلام وقت بخیر پدر من توده های کوچیک توی ریه دارن چی مصرف کنن؟
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ مهر ۱۴۰۰
  

سلام. با این یک جمله که نمی توان چنین مشکلی را حل کرد. بهتر است حضورا به یکی از همکاران مجرب مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ آبان ۱۴۰۰



  سلام پدرم تومور مثانه داره 7ماه میشه اینقدر حرف این خیر اندیش روازاده دست ندر کارهای طب اسلام وسنتی گوش دادم وگذاشتم روی درمانهای اسلامی وسنتی تا اینکه تمام تو بدنش پخش شد والان از ریه خون بالا میاره از ادرار یکسره خونریزی داره وخونش بند نمیاد وهیکلش شده یک بیستم سابق خدا برای کسانیکه میگن شیمی درمانی خوب نیست نسازه اگه پدرم رو از اول شیمی درمانی میکردیم الان خوب شده بو د وقتی میگین جوانه گندم بخورید ایا فکر پیر مردها وکسانیکه بدشان از جوانه میاد کردین پدرم وقتی جوانه بهش میدادم بالا میاورد میگفت خوشم نمیاد پدرم از دستم رفت با این مزخرفات طب سنتی وقتی از کسانیکه درمانگر هستند سوال راجب مریضی دار ی نمیگن پس همان بهتر به منابع خارجی پناه ببریم چون نه دوغ میگن ونه میگن صلاحیت هرکسی حق داره در مورد بیماریش بپرسه وجواب درست بشنوه خدا به دادمون برسه با تشکر
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۲۵ آبان ۱۳۹۶
  

سلام. 1- بنده پاسخگوی اعمال خودم هستم. 2- ظاهرا اطلاعی از میزان مرگ و میر، هزینه ها و عوارض درمان های سرطان در طب جدید ندارید و یا فکر می کنید که همه سرطان ها در طب جدید درمان می شوند. 3- بنده به شخصه هیچ وقت ادعا نمی کنم که همه سرطان ها قابل درمانند اما به پشتوانه سال ها تجربه خود و همکارانم به ضرس قاطع خدمت شما عرض می کنم که درمان سرطان به شیوه طب سنتی و اسلامی، کم هزینه تر، موثرتر و کم عارضه تر از طب جدید است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ آبان ۱۳۹۶



  سلام .... ممنون میشیم قبل از انتشار هر مطلب درمورد صحت آن اطلاعاتی رو بدست بیاورید سرطان تجارت نیست و هیچ نسخه و کتاب پزشکی تجارتی بودن سرطان را تایید نمی کند.
ارسال کننده نظر : ....      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ مهر ۱۳۹۶
  

سلام. جالب این که برای ادعای خودتان هیچ دلیلی نیاورده اید و حتی حاضر نشده اید اسم خودتان را بنویسید ولی این مساله بدیهی که دنیا متوجه آن شده است را انکار می کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ مهر ۱۳۹۶



  با سلام همسرم حدود 20 ماه پيش مبتلا به سرطان تخمدان گرديد و جراحي و 6 مرحله شيمي درماني نموده اند. 3 ماهي است كه تومور ماركر ca125 افزايش( حدود 130) يافته است. پزشك آنكولوژ قرص تاموكسيفن 20 ( روزي 2 عدد)تجويز نموده است. لطفا" بفرماييد چه كنيم تا عود نكند. ممنونم
ارسال کننده نظر : حميد      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ تير ۱۳۹۶
  

سلام. موارد تخصصی نیاز به ویزیت حضوری همکاران دارد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۳ تير ۱۳۹۶



  سلام امیدوارم به زودی رژیمهای درمان سرطانها و حقیقت ماجرا در این باره رو قرار بدید پیروز باشید
ارسال کننده نظر : m      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ آذر ۱۳۹۵


  با سلام به دوستان، تو یه جایی مطالعه کردم که یه متخصص طب گیاهی به یه بیمار سرطانی(سرطان ریه) این نسخه را دادن که کاملا شفا پیدا کرده و برای تمام سرطانها قابل استفاده‌ست: چغندر قند-هویچ-سیب از هر کدام یک عدد همرا با پوست تو آبیموه‌گیری ریخته و آبگیری کنید و صبح به صورت ناشتا بنوشید و تا حدود یک ساعت بعدش هم صبحانه میل نکنید البته برای تاثیر گذاری بیشتر توصیه شده علاوه بر وعده صبح، قبل از ساعت 5بعد از ظهر با معده خالی هم از این معجون میل کنید و تا سه ماه ادامه دهید، ان شاء الله شفا پیدا می‌کنید؛ ضمنا برای تقویت سیستم ایمنی بدن و بینایی هم خیلی مفیده.
ارسال کننده نظر : اکبر      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ شهريور ۱۳۹۴


  ان شاء الله مبحث سرطان شناسی از دیدگاه طبّ اسلامی و سنّتی را به تدریج در این بخش پایگاه می آوریم و به ویژه به شما مژده می دهم که به یاری حضرت حقّ؛ جلّ و علا، با کامل شدن نتایج اوّلیه طرح «رژیم درمانی سرطان»، این روش کاملا موثّر درمان سرطان را که برگرفته از آموزه های طبّ اسلامی است؛ برای استفاده عموم در همین بخش پایگاه قرار خواهیم داد.
ارسال کننده نظر : انتظار      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴


 
1234
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟ (مقاله انتخابی)
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
دنیای زیبای دینداران
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
وقتی آنلاین هستیم خودمان باشیم (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کاربران موبایل دقت کنید!
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
مسواک وحیانی
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)