سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 33461
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
فواید روزه‌داری از دیدگاه طب سنتی

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

فواید روزه‌داری از دیدگاه طب سنتی

 

 

 

 

یک پزشک طب سنتی ویژگی و فواید خاص روزه‌داری را بیان کرد و گفت: روزه‌داری عامل مهمی در پیشگیری از تمام بیماری‌ها از جمله سرطان است.

 

 

رحمت فتحعلی باغنی اظهار داشت: روزه دارای گذشته از مسائل روحی از منظر طب سنتی نیز پاک کننده قوی بدن از اخلاط و رسوباتی است که طی سال در عروق و آوندها و اعضای بدن در اثر مصرف غذاهای زیاد که به عنوان اخلاط غلیط رسوب کرده، خواهد بود.

 

وی افزود: بدن انسان در طول سال به ویژه در زمستان که غذای بیشتری مصرف می‌کند رسوبات و اخلاط را در آوندهای بدن تجمیع می‌کند که اگر پاکسازی نشود سبب گرفتگی عروق و کاهش خونرسانی دربافت های بدن و ایجاد بیماری‌هایی می‌شود.

 

این پزشک طب سنتی با بیان اینکه تجمیع اخلاط زمینه ساز بروز بیماری‌هایی چون فیبروم، کیست و سرطان می‌شود، بیان داشت: اخلاط بدن در فصل بهار شروع به ذوب شدن می‌کند و بر همین مبنا در این فصل توصیه به فصد خون و انجام حجامت می‌شود تا اخلاط، آلودگی‌ها و اضافات بدن خارج شود.

 

وی عنوان کرد: همچنین بخش دیگری از اخلاط در اثر ورزش از بین می‌رود چون ورزش حرارت گرم و خشک در بدن تولید می‌کند و در اثر این حرارت بخشی از باقیمانده اخلاط رسوب شده در بدن ذوب و دفع می‌شود.

 

باغنی با تاکید بر اینکه بخش‌های سخت‌تر اخلاط رسوب شده در بدن طی یک ماه روزه داری با رعایت آداب و اصول خاص آن ذوب می‌شود تصریح کرد: مزاج روزه گرم و خشک است و از درون حرارتی تولید می‌کند که سبب ذوب کردن اخلاط بدن از طریق خون، تعریق و ادرار می‌شود به همین دلیل شکایت بسیاری از روزه داران در این ماه دفع خلط از سینوس‌ها و بینی است.

 

وی با اشاره به اینکه یک ماه روزه داری به این شکل برکات بسیاری را به دنبال دارد خاطرنشان کرد: در طول روزه داری حداقل باید دو تا هفت کیلوگرم وزن کم شود اما اگر فردی در این مدت وزن اضافه کند روزه داری برای او نه تنها نفعی نداشته بلکه ضرر هم داشته است.

 

این پزشک طب سنتی با تاکید بر اینکه نباید در لحظه افطار آنچه در طول روز رؤیت شده خورده شود با برشمردن آفات افطار در مهمانی‌ها که انواع و اقسام خوراکی‌ها دیده می‌شود گفت: عده‌ای به محض بلند شدن بانگ الله اکبر می‌خواهند یکباره همه گرسنگی و عطش را رفع کنند که این کار سبب تپش قلب، حالت شوک و حتی خطر بروز سکته خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه در وعده افطاری باید از مصرف آب سرد پرهیز شود خاطرنشان کرد: افطاری باید با آب جوشیده ولرم، چای کمرنگ یا دم نوش یا شیر رقیق و خرما صرف شود همچنین نباید همه عطش و تشنگی یک روز در همان لحظه افطار برطرف شود.

 

باغنی با بیان اینکه باید میان خوردن نوشیدنی‌ها و میوه فاصله‌ای ۳۰ دقیقه‌ای لحاظ شود عنوان کرد: در صورت داشتن عطش فراوان می‌توان دقایقی پس از افطاری شربت خنک یا سالادی که چندان سرد نیست مصرف و پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غذا خورده شود.

 

وی گفت: در وعده سحری در فصل‌هایی که شب‌ها کوتاه است و شام به خوبی خورده شود می‌توان صبحانه ساده‌تری مثل کره و دم نوش و مایعات و چای و پنیر و گردو خورده شود و با توجه به اینکه اکثر مردم بعد از سحری می‌خوابند اما دیده می‌شود در شرایط فعلی عده‌ای زمان محدودی مانده به اذان صبح بر می‌خیزند و می‌خواهند همه چیز را هم بخورند و با خوردن انواع و اقسام غذاهای پختنی و سرخ کردنی و نوشیدنی می‌خوابند که همین سبب ایجاد نوعی مسمومیت غذایی می‌شود.

 

این پزشک طب سنتی افزود: در چنین افرادی نه تنها اخلاط و رسوبات قدیمی برداشته نمی‌شود بلکه به آن افزوده می‌شود در حالی که باید به بدن فرصت پاکسازی داده شود تا رسوبات را دفع کند.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین درباره روزه داری نوجوانان و جوانان و روزه اولی‌ها دلسوزی‌هایی دیده می‌شود در حالی که اگر روزه اولی‌ها از یکی دو سال قبل با روزه کله گنجشکی آماده شوند با رسیدن به سن تکلیف تجربه سختی نخواهند داشت.

 

باغنی گفت: یکی از مشکلاتی که والدین با آن موجه هستند رشد قدی نوجوانان است و به همین دلیل اکثراً دست به دامن هورمون‌های رشد با وجود عارضه‌هایی که برای بدن دارد، می‌شوند در حالی که اگر در سن تکلیف که روزه واجب است روزه داری انجام شود رشد قدی هم در این سنین رخ می‌دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه حرکت در مدار وحی سبب پیمودن مسیر تعالی و سلامت خواهد شد گفت: نباید دستورات خداوند و ائمه اطهار (علیهم السلام اجمعین) را فراموش کنیم و اگر بحثی به اسم علم در حوزه‌های مختلف مطرح شود در صورت داشتن تعارض با تعالیم دین ارجحیت با دین است تا دچار افراط و تفریط نشویم.

منبع :

مشرق به نقل از ؛  مهر



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12259بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29411بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35125بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23069بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535650بازدید]
زردی نوزادان[493640بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11530بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11205بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها (مقاله انتخابی)
توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
شفا، از جنسی دیگر؛ ۱۴ توصیه اخلاقی شیخ حسنعلی نخودکی(مقاله انتخابی)
کشتم شپش شپش کش شش پا را!!
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مادران مجرد قادر نیستند از پسران خود یک مرد بسازند (مقاله انتخابی)
به آب و رنگ و خال و خط...( نگاهی به عوارض لوازم آرایشی – بهداشتی و روشهای زیبایی متداول در جامعه امروزی)
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.