سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 33747
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
قارچی که معجزه نمی‌کند +عکس

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

قارچی که معجزه نمی‌کند +عکس

 

 

 

 

مدتی است شاهد تبلیغات گسترده محصولات سلامت محور در شبکه‌های اجتماعی هستیم، یک روز ادعا می‌شود که درمان قطعی ریزش مو کشف شد و روز دیگر ادعا می‌کنند که با مصرف داروی خاص قدتان افزایش پیدا می‌کند.

 

 

   هرازگاهی در فضای مجازی با موج تبلیغات محصولات تغذیه‌ای و سلامت محور مواجه می‌شویم، یک روز شاهد تبلیغات داروهای رشد مو هستیم و روز دیگر شاهد تبلیغ داروهای افزایش قد؛ گاهی هم عده‌ای برای کسب درامد روی به تبلیغات عجیب و غریب محصولات گیاهی می‌آورند و عنوان می‌کنند که محصول ما عملکرد معجزه آسایی دارد.

 

نکته قابل تامل اینجاست که شبکه‌های اجتماعی به بستری برای تبلیغات گسترده این محصولات تبدیل شده و در مواقعی به قدری حجم این تبلیغات زیاد است که برایمان این سوال ایجاد می‌شود که آیا این محصولات غذایی واقعا تاثیری بر سلامت جسمانی ما دارد؟

 

در ادامه همین تبلیغات‌های عجیب و غریب چند وقتی است شاهد تبلیغ گسترده قارچ «گانودرما» در فضای مجازی و برخی سایت‌ها هستیم، تبلیغی که از این محصول گیاهی به عنوان «معجزه قرن» یاد می‌کند و به مخاطبان القا می‌کند که این گیاه خواص معجزه‌آسایی در زمینه پیشگیری از بروز بیماری‌ها و کاهش وزن دارد.

 

با جست‌وجویی در فضای مجازی مشاهده می‌کنیم که این محصول در قالب‌های قهوه و دمنوش با قیمت‌های زیاد به فروش می‌رسد و فروشندگان مدعی هستند که «قارچ گانودرما» خواصی مانند پاکسازی بدن ، سم زدایی، جوان‌سازی پوست و خواص ضد سرطانی را داراست.

 

 

برای بررسی بیشتر این ادعاها با تعدادی از کارشناسان به گفت‌وگو پرداختیم و نظرات آن‌ها را جویا شدیم.

 

 

«قارچ گانودرما» خوب یا بد؟

 

 

سپیده دولتی کارشناس دفتر بهبهود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در یکی دو سال اخیر صحبت  در خصوص قارچ گانودما و اثرات آن در جامعه زیاد شده است و مصرف این قارچ محبوبیت روز افزونی پیدا کرده است. این قارچ از چند هزار سال پیش در طب شرقی در چین و ژاپن برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می شود.

 

کارشناس دفتر بهبهود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: ژاپنی‌ها معتقدند که نوع  قرمز رنـگ ایـن قـارچ دارای خـواص درمانی است، اما چینی‌ها معتقدنـد کـه نوع سـیاه رنـگ دارای خواص درمانی به مراتب بیشتر از نوع قرمز رنگ است. منابع و کتب قدیم، این قارچ را برای درمان تنگی نفس، تقویت حافظه، افزایش قدرت بدنی، افزایش طول عمر، درمـان بیماری‌های کلیه و کبد، آرتریت (ورم مفاصل) ، آسم، زخم معده، دیابت مفید دانسـته‌اند.

 

وی  ادامه داد: تحقیقات زیادی در خصوص تاثیرات این نوع قارچ انجام شده است که این تحقیقات تاثیرات مختلفی همچون تقویت سیستم ایمنی، بهبود خستگی و افسردگی،سلامت قلب، کنترل قند خون،ضد سرطانی، پاپیلومانی انسانی و ضد باکتری را برای این نوع قارچ عنوان کرده‌اند. اما باید توجه داشت با مرور بر روی تحقیقات انجام شده، بیشتر مطالعات بر روی حیوانات و یا در مدل‌های کشت سلولی انجام شده است و مطالعات تجربی انسانی غالباً اندک بوده‌اند و نمی‌توان این تاثیرات برای انسان مدنظر قرار دهیم.

 

 

 

 

 

 

* گول تبلیغات عوام فریبانه را نخورید *


 

دولتی  با بیان اینکه در حال حاضر محصولات مختلفی از این نوع قارچ مثل قهوه  یا مکمل در بازار موجود است تاکید کرد:  در حال حاضر در خصوص تاثیر این قارچ برای کاهش وزن تبلیغات زیادی انجام می‌شود و حتی در برخی از مکمل‌ها و دمنوش های تولید داخل  به عنوان  یک ماده موثر در کاهش وزن استفاده شده است.

 

کارشناس دفتر بهبهود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مطالعات تاثیر این  قارچ در کاهش وزن عمدتا بر روی موش‌ها انجام شده است و نمی توان آن را کاملا ایمن و اثربخش برای انسان دانست و بنابراین برای کاهش وزن یا هر نوع مشکلی باید به فرد متخصص در آن حوزه مراجعه کرد و گول تبلیغات عوام فریبانه که در خصوص تاثیر برخی از مواد غذایی یا گیاهان انجام می‌شود را نخورد.

 

 

 

* چندی پیش تبلیغ «کامبوجا» حالا تبلیغ «گانودرما»

 

 

مجید حاجی‌فرجی متخصص تغذیه در خصوص اما و اگرهای مصرف این قارچ گفت: هر ماده غذایی که ادعا می‌شود دارای خواص ضدسرطانی است در ابتدا باید تحت تحقیقات بالینی و آزمایشگاهی قرار گیرد.

 

وی افزود: به نظر می‌رسد برخی از مواد غذایی پرفیبر یا پر کلروفیل که معمولا گیاهی هستند به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان فراوان می‌توانند پیشگیری یا بهبود شرایط درمان از بروز از بیماری‌ها کمک کنند، اما این ادعا که با مصرف یک ماده گیاهی فردی به بیماری مبتلا نخواهد شد یا درمان می‌شود قابل قبول نیست.

 

حاجی‌فرجی ادامه داد: این اثرات مثبت این مواد گیاهی روی حیوانات ثابت شوند و عوارضی نداشته باشند می‌توان از آن‌ها به عنوان کمک کننده به روند درمان استفاده کرد.


 

 

وی تاکید کرد: مصرف این نوع گیاهان در طب سنتی آسیای شرقی رواج دارد و افراد آن جوامع عقیده دارند که مصرف آن‌ها می‌تواند کمک کننده برای درمان برخی بیماری‌ها باشد. از همین رو هرازچند گاهی برخی با تبلیغ گسترده این گیاهان دارویی اقدام به فروش این محصولات می‌کنند کما اینکه طی سال‌های قبل برخی روی به تبلیغ «قارچ کامبوجا» آوردند و مدعی شده بودند این قارچ نیز خواص معجزه‌آسایی دارد.

 

به نظر می‌رسد عده‌ای از فروشندگان این دست از کالاها هرازچندگاهی با تبلیغ گسترده در فضای مجازی تلاش خود را برای اقناع مخاطبان به کار می‌گیرند تا بتوانند از طریق فروش این محصولات درآمدهای هنگفتی را کسب کنند، به گفته کارشناسان بهترین روش برای خلاصی از چاقی و درمان بیماری‌ها مشورت با پزشک متخصص و اصلاح سبک زندگی است، و نمی‌توان با اعتماد به این مدل تبلیغات یک شبه معجزه کرد و لاغر شد.

منبع :

مشرق به نقل از؛ فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12255بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29408بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35122بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46094بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17210بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63511بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535644بازدید]
زردی نوزادان[493637بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11204بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50761بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

خانواده مستحکم و جمعیت جوان؛ دیگ‌هایی که برای غرب نجوشید
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
روش های عملی در درمان سرماخوردگی
روان‌شناسي شخصيت سالم از منظر قرآن(مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
معده شناسی
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟!
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها (مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
وقتی آنلاین هستیم خودمان باشیم (مقاله انتخابی)
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.