(چاپ)

کد خبر :  23315  
تاریخ انتشار خبر : ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ یادداشت ها
معجزه رضایت مادر و پدر

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

معجزه رضایت مادر و پدر

 

 

 

شیخ عباس قمی روایتی در «منازل الآخرة» نقل می کند که نتیجه گیری آن مهم است:
 

 

یکی از اصحاب پیامبر(ص) در حال احتضار بود. پیامبر(ص) بالای سر او تلقین شهادتین می کردند و آن فرد موفق به گفتن نمی شد. دیدند خانمی در حال گریه و زاری است، از او پرسیدند شما مادرش هستید؟ زن گفت بله.

 ایشان پرسیدند آیا از او راضی هستید؟ زن گفت نه.

 پیامبر(ص) از زن خواستند که او را ببخشد. زن به خاطر رضایت پیامبر(ص) فرزندش را بخشید و بعد از آن فرد موفق به شهادتین می شود تا زمانی که جان می دهد.

نکته ای که شیخ عباس می گوید این است که ما صاحب نفس تر از پیامبر(ص) که نداریم.

وقتی مادر فرد از او راضی نیست حتی پیغمبر خدا هم نمی تواند وقت تلقین دادن، از او شهادتین بگیرند.

اگر پدر مادرتان از دستتان ناراضی هستند، بسیاری از مواهب عالم را شیفت دیلیت کرده اید. این رابطه را درست کنید، خدا طول عمر و رزق و فرزند و ... می دهد، آن هم به صورت غیرمتعارف. چه مرده باشند والدین چه زنده باشند.

  

 
 
#

🇸 🇭 🇮 🇦 🇹 🇪 🇧  🇨 🇴 🇲

۱۵:۳۳

بازارسال شده ازحجت الاسلام قاسمیان

:small_red_triangle:پسر خانم فلانی

:memo: برخی اوقات بعضی حرف های رایج در سطح جامعه آن قدر تکرار می شوند که وقتی از زاویه ای نو به آن ها نگاه شود، افراد به سختی آن ها را قبول می کنند. برای مثال، وقتی قصد دارند فرزندی را تشویق کنند، می گویند: فرزند «آقای» فلانی کار خوبی انجام داده است! اگر اینجا خانم ها ناراحت بشوند حق با آن هاست!
:high_brightness: مادرانی که تمام روز را با فرزندشان بوده اند و ذره ذره معارف و کارهای نیک را با حسن خلق به فرزندشان آموزش داده اند، در این موارد نقش پر رنگ تری از پدر خانواده داشته اند. حالا اگر پدر خانواده نقش اجتماعی پررنگ تر و حضور بیشتری در جامعه داشته باشد که این نقش مادر پررنگ تر نیز می شود.

:small_orange_diamond: تلاش بیشتر در امر تربیت فرزندان برای خانمی است که شغل همسرش مواردی مانند استاد دانشگاه، رییس یک شرکت یا مسئول یک اداره است. اینجاست که این زن باید خود را همسر شخصِ آقای فلانی بداند نه همسر آقای دکتر یا آقای رییس. اگر این زن خود را در این جایگاه ببیند می تواند فرزندان مناسبی برای حضور در جامعه تربیت کند که این فرزندان خود را وابسته به شغل و مدارک پدرشان نمی بینند.
:small_blue_diamond:

فرزندان باید عادی زندگی کردن را یاد بگیرند و در این فضا رشد کنند. این، تأثیر نوع تفکر زن در خانواده را نشان می دهد که چگونه مسیر زندگی و تربیت فرزندان و خانواده را جهت می دهد.
این تلاش ها برای ارائه شناخت صحیح از جایگاه انسانی فرزندان با توجه به توانمندی ها و استعدادهای الهی آن ها، ریشه در بینش های یک زن دارد که می تواند خانواده را متعالی کند یا تا قعر انحطاط ظاهر گرایی و دنیا دوستی پیش ببرد. چرا که خانم ها با روحیاتی که در خودشان سراغ دارند، اگر زمینه زیبایی دوستی و برتری طلبی شان از روی الگوی درستی مدیریت نشود، می تواند آن ها را از مسیر حقیقی زندگی دینی دور کند.

:large_orange_diamond: جایگاه متعالی مادران و نقش تاثیرگذار و پررنگ تر آنان در تربیت صحیح فرزندان را باید بازخوانی کنیم و به جامعه بشناسانیم. زمانی که جایگاه مادر در جامعه شناخته و به آن ارج نهاده شد، می توان حاصل را در تربیت فرزندان به وضوح دید.
.
:newspaper: این مطلب، یکی از مجموعه مطالب حوزه سبک زندگی است که در سال ۹۴ در قالب « #یادداشت_یک » در ضمیمه «همشهری دو» به چاپ رسید. مطالب این مجموعه برداشتی از جلسات #تفسیر #سوره_نساء می‌باشد.
:white_check_mark: @qasemian_ir