سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 34492
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
اجرای موفق پروژه ۳۰ساله "شرمنده‌سازی و تحقیر اجتماعی خانواده‌های پرجمعیت" در ایران

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 


اجرای موفق پروژه ۳۰ساله "شرمنده‌سازی و تحقیر اجتماعی خانواده‌های پرجمعیت" در ایران 

 

 


اجرای موفق پروژه 30 ساله "شرمنده‌سازی و تحقیر اجتماعی خانواده‌های پرجمعیت" در ایران

 

 

بهزاد خلیلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه فرزندآوری در ایران شرایط مطلوبی ندارد، اظهار کرد: این امر باعث می‌شود در آینده‌ای نه‌چندان دور، درباره جمعیت کشور از لحاظ کیفی و کمّی دچار مشکلات بسیار بغرنجی از جمله سالخوردگی جمعیت شویم.

 


وی ادامه داد: دلیل این مسئله اقداماتی است که از دهه‌های گذشته، مبنی بر کنترل باروری در کشور شروع شده است و پیامدهای نامطلوب ناشی از انجام این اقدامات، آن‌طور که باید هنوز در جامعه بروز پیدا نکرده است، از این رو ممکن است عموم مردم بگویند که "ما از نظر جمعیّتی در شرایط بدی قرار نداریم!"

 


این پژوهشگر حوزه جمعیت تصریح کرد: نرخ فرزندآوری کل در کشور از اوایل دهه 80 به زیر نرخ جایگزینی نزول کرده است! این مسئله آسیب‌زا است؛ یکی از پارامترها و سنجه‌های اصلی وضعیت جمعیت یک کشور، نرخ فرزندآوری است که این شاخص در ایران کاملاً بی‌سر‌و‌صدا کاهش پیدا کرده و کماکان روند آن کاهشی است.

 


این پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده خاطرنشان کرد: جمعیت مطلوب یکی از پارامترهای منافع ملی است و به‌روی موضوعات مختلف، اثرات پررنگی دارد؛ صنعت، تولید، فرهنگ و... از این جمله‌اند؛ براساس این نگاه، کشور تا 30 سال آینده در خیلی از موضوعات و زمینه‌ها با مشکلات جدی روبه‌رو خواهد شد.

 


وی افزود: یک نوع نگاهی وجود دارد که مدعی است کاهش فرزندآوری و افزایش سالخوردگی جمعیت مثل یک جریان است که همه کشورهای جهان دچار آن شده‌اند! از این رو کشور ما نیز در این رابطه از بقیه کشورهای جهان مستثنی نیست؛ وجود تیترهایی مثل "سالخوردگی جمعیت عیب نیست" در برخی از رسانه‌های داخلی و خارجی ناشی از همین دیدگاه است؛ این نگاه در پی عادی‌سازی و کاهش نگرانی‌های واقع‌بینانه، دلسوزانه و علمی در حوزه جمعیت است حتی اگر چنین ادعای غلطی، درست باشد با مراجعه به آمار و پیش‌بینی‌های سازمان ملل متحد می‌توان دریافت که وضعیت ایران در موضوع جمعیت به‌مراتب از بسیاری از کشورهای دنیا بدتر خواهد بود.

 

 


خلیلی تصریح کرد: از آنجا که روند نرخ باروری در ایران به‌صورت غیرعادی کاهشی بوده است، در نتیجه مشکلی هم که در آینده گریبان‌گیر کشور می‌شود به همین میزان غیرعادی است! حقیقت تلخ آن است که ما به‌صورت غیرعادی سالمند خواهیم شد؛ افزایش جمعیت سالمند در کشور، منجر به افزایش دهشتناک هزینه و مصرف منابع می‌شود؛ به‌عبارت دیگر هر چقدر جامعه‌ای سالمندتر باشد، فشار اقتصادی به‌روی مردم آن کشور بیشتر خواهد بود؛ طبق پیش‌بینی سازمان ملل متحد، در سال 1430، بیش از  21 میلیون نفر از جمعیت 93 میلیونی ایران را افراد سالمند (+65) تشکیل می‌دهند؛ این یعنی 23 درصد از جمعیت کشور! معلوم است که با این روند افزایشی غیرعادی جمعیت سالمندان، نظام سلامت و صندوق‌های بازنشستگی کشور در هم می‌شکند.

 

 

 


وی اضافه کرد: برخی معتقدند افزایش جمعیت باید با توسعه اقتصادی متناسب باشد؛ این حرف غلط نیست اما اینکه بگوییم راه افزایش جمعیت از توسعه اقتصادی می‌گذرد، قطعاً غلط است! زیرا تجربه عینی نیز، اشتباه بودن این تصور را اثبات کرده است؛ به این صورت که اتفاقاً اقشار مرفه جامعه، فرزندآوری کمتری دارند و این نشان می‌دهد که ذهنیت مردم نسبت به فرزندآوری تغییر پیدا کرده است؛ در دهه 70 عوامل مختلفی دست در دست هم دادند تا این ذهنیت را تغییر دهند، که موفق هم شدند! به این ترتیب که علاوه بر محروم کردن قانونی مردم از حقوق طبیعی خود مثل تعلق پوشش بیمه و..تبلیغات ضمنی و گسترده‌ای در راستای شرمنده‌سازی و تحقیر اجتماعی خانواده‌های پرجمعیت در دستور کار قرار گرفت.

 

 

 


این پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده متذکر شد: سرآمد این تبلیغات هم شعار "فرزند کمتر زندگی بهتر" بود، در واقع این تحقیر اجتماعی از عوامل اصلی کاهش نرخ فرزندآوری در کشور شد، در نتیجه برای حل مسائل جمعیتی به این حوزه باید دقت نظر داشت.

منبع :

تسنیم نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12327بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35204بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46183بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17261بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63604بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536019بازدید]
زردی نوزادان[493843بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11429بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11566بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11251بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16116بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50871بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17721بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15208بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10963بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8430بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13015بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
زونا
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
ورزش از دیدگاه طبّ سنّتی و اسلامی
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت از منظر قرآن کریم(مقاله انتخابی)
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه
آرامش دیداری (1)
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 1 ناگفته‌هایی از پروژه امریکایی «تحدید نسل ایرانیان»؛ «طرح عقیم‌سازی میلیونی ایرانی ها» و معرفی ایران به عنوان الگوی برتر شیوه غیرانسانی تحدید نسل
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
ثبت انحصاری حیات(مقاله انتخابی)
بررسی و تحلیل سند 2030 یونسکو (مقاله انتخابی)