سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 35339
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
حداقل در فرزندآوری "غرب‌گرا" باشید!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 


حداقل در فرزندآوری "غرب‌گرا" باشید!

 

 

 


به گزارش جهان نيوز دکتر حسین روازاده؛ دبیرکل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران و پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی در اشاره به تاثیر "رسانه‌ ملی" و "سلبریتی‌ها" در کاهش جمعیت کشورمان در یادداشتی نوشت:
 
 

کاهش جمعیت در ایران به موضوع چالشی و پیشابحرانی تبدیل شده و با کمال تاسف باید گفت، برای نخستین بار در طول تاریخ نرخ رشد جمعیت به ۰.۷۳ درصد رسیده است؛ در همین مقدمه بگذارید میخ آخر را بکوبم، فرهنگ غربی تا جایی که توانسته خود را در بین مردم و به ویژه مقلدان غرب جا کرده است اما زمانیکه می‌گوییم چرا رونالدو، بکهام، آنجیلا جولی و آنتونی کوئین معروف و ده‌ها سلبریتی غربی دارای خانواده پرجمعیت هستند، همه از این فرهنگ رویگردان می‌شوند!

 

روی سخن با سلبریتی‌ها و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است که متاسفانه خود به ترویج کننده کاهش جمعیت تبدیل شده‌اند؛‌ فقط به یکی از بخش‌های برنامه پخش شده در صدا و سیما توجه کنید: مهمان برنامه "دورهمی" بازیگر مرد ۳۵ ساله در پاسخ به سؤال مهران مدیری که می‌پرسد:


"چرا ازدواج نمی‌کنی؟" اندکی مکث می‌کند و با پوزخندی می‌گوید: "فکر کن یکی بیاد و دیگه نره!" تماشاگران هم به مانند عروسک‌های کوکی برای این پاسخ دست می‌زنند؛ تبلیغی کاملاً سمی برعلیه فرزندآوری در صدا و سیمای وطنی نشان از بی‌توجهی کامل به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای افزایش موالید دارد، اما چنین برنامه‌هایی یک یا دو بار تکرار نشده بلکه بارها با دعوت از سلبریتی‌های غیرمسئول، ازدواج و فرزندآوری منکوب شده و ابایی از پخش آنها نیز کسی ندارد!
 

 

تصاویر سلبریتی‌های غربی با بیش از پنج فرزند در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای تشویق خانواده‌ها اروپایی و آمریکایی به فرزندآوری به راحتی می‌چرخد اما در رسانه‌های ما و شبکه‌های اجتماعی که ایرانیان فعالند، سلبریتی‌ها را با سگ و گربه خانگی به نمایش می‌گذارند؛ کاش در اینجا ما غربگرا بودیم!

 

این سؤال ممکن است مطرح شود که سلبریتی‌های غربی به خاطر مکنت مالی فرزند بیشتری اختیار می‌کنند اما در میان مردم این کشورها چنین خبری نیست! پاسخ تنها یک پژوهش ساده است تا ببینید خانواده‌های چندده نفری در میان آمریکایی‌ها به چه میزان است. متاسفانه کمترین نرخ باروری به ایران تعلق گرفته و سایر کشورهای جهان وضعیت بهتر از ما دارند! 

 

تا کی باید شاهد ضدتبلیغ علیه فرزندآوری در کشور باشیم؛ چرا جای خانواده هاشمی با چند فرزند در کتب درسی دانش آموزان ابتدایی، شاهد خانواده‌های تک‌فرزندی در کتاب‌های داستان کودکان خردسال هستیم یا جای نقاشی‌های زیبا با هسته خانواده پرجمعیت را نقاشی حیوانات گرفته است؛ حیوان دوستی و آشنایی کودکان با انواع و اقسام آن جای خود اما مهم‌تر از آن آینده ایران نیست!

 

در شرایطی که کشورهای غربی عروسک‌های باربی باردار و انمیشین‌های متعددی از جمله «پسر رئیس» برای تشویق خانواده‌ها به موالید بیشتر تولید می‌کنند، فرهنگ‌سازی را برای کودکان نیز ترتیب داده‌اند اما در این سو، شبه‌روشنفکران و سلبریتی‌های غیرمتعهد، ازدواج را تقبیح می‌کنند و نگهداری سگ و گربه را کم دردسرتر از فرزند داشتن تبلیغ می‌کنند. 
 
 
 

اخیراً در کشورهای غربی برای ترغیب زوج‌ها به فرزندآوری، از مدل‌های معروف و برنامه‌های مدلینگ لباس و استیج استفاده می‌کنند؛ غرب هوشمندانه برای جوامع و کشورهای خود خطر را احساس کرده و از دو دهه اخیر فرهنگ‌سازی برای افزایش جمعیت را با استفاده از رسانه و ارائه بسته‌های تشویقی واقعی آغاز کرده است. 
 
 
 

برای نمونه مجله پرطرفدار و بین‌المللی "ووگ" که از مجلات اصلی حوزه مد در دنیا محسوب می شود، عکس روی جلد خود را بارها به مدل‌ها یا سلبریتی‌های معروف باردار اختصاص داده است؛ "ووگ" بیشتر در حوزه مد، فشن و جنبه‌های تشریفاتی زندگی و سبک زندگی خوانندگان، بازیگران و مدل‌ها متمایل است؛ حال این را با مجلات داخلی ایران مقایسه کنید و حتی تصویر نخست روزنامه‌های کشور، تا به حال چند نمونه از تصویر خانواده‌های پرجمعیت یا بازیگران و سلبریتی‌های معروف باردار در صفحه نخست دیده‌اید؟

 

تا دلتان بخواهد از این نوع فرهنگ‌سازی‌های البته متناسب با جوامع غربی از سوی دولت‌ها و رسانه‌های این کشورها در حال برنامه‌ریزی و انجام است؛ یکی از طرح‌های موفقی که از آن برای تشویق به فرزندآوری در غرب بعد از اینکه مراحل قانونی طی شد!! در سطح گسترده از آگهی‌های تجاری بجای یک فرزند از سه فرزند در آن آگهی استفاده می‌شود، در حالیکه در آگهی‌های ما در ایران از یک یا دو فرزند بهره گرفته می‌شود.

 

اگر خاطرتان باشد، شیر دادن مادر به نوزاد در دوره‌ای بنا به دلایل واهی، بسیار به قولی از مد افتاده بود و شیرخشک جایگزین می‌شد، که با دادن هشدار درباره خطرات محروم کردن نوزاد از شیر حیاتی مادر، تا حدودی این فرهنگ‌سازی اشتباه برطرف شد ولی در آن سو تصاویر شیردادن مادران از جمله بازیگران و مدل های معروف بر روی جلد مجلات غربی می‌نشست!

در سال‌های اخیر در روسیه مراسمی تحت عنوان «والدین پرافتخار» برگزار می‌شود که در آن نشان ملی والدین پرافتخار از سوی رئیس جمهور روسیه یعنی "ولادمیر پوتین" به منتخبان آن داده می‌شود؛ نشان ملی از اهمیت اجتماعی و سیاسی بالایی در این کشور برخوردار است و در این مراسم به خانواده‌های پرجمعیت این نشان داده می‌شود! تا به امروز کدام یک از مسئولان ایرانی به تقلید از چنین مدل‌های تبلیغاتی پرداخته است؟ به غیر از برخی از طرح‌های تحت عنوان طرح تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری که تقریباً تا به امروز هیچ بازخورد مثبتی از آن دریافت نشده، چه کاری کرده‌اند؟ 

 
 

برای کاهش نرخ باروروی و فرزندآوری در میان خانواده‌های ایرانی دلایل مختلفی می‌توان در نظر گرفت؛ متاسفانه تاکنون بیشتر حول  بحث اقتصادی برای توجیه این چالش بزرگ ملی مانور داده شده است، این جای خود ولی فرهنگ‌سازی برای افزایش جمعیت کجاست؟

روزگاری همین که از در خانه بیرون می‌آمدید، شعار نحس «فرزند کمتر، زندگی بهتر» بر در و دیوار شهرها نقش بسته بود؛ روی محصولات غذایی و خوراکی، در کتاب‌های درسی، در تبلیغات صدا و سیما، در سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی و ... به روش‌های مختلفی  سیاست کاهش جمعیت تبلیغ می‌شد ولی حالا که بعد از چند دهه فهمیدیم که چه خیانت و جنایتی علیه کشورمان انجام داده‌ایم، همه انگشت به دهان مانده‌اند که چه کنند؟

چرا از یک دهه که رهبر عزیزمان، خواهان افزایش جمعیت شده‌اند، کار تبلیغی و فرهنگ‌سازی جدی در این مسیر صورت نگرفته است؟ چرا شاهد برنامه‌ها، سریال‌ها و فیلم‌هایی در همین صدا و سیمای ملی هستیم که به ضد تبلیغ برای فرزندآوری تبدیل شده‌اند؟ به چه دلیل خانواده‌های بدون فرزند یا تک فرزند در سریال‌های به نمایش گذاشته می‌شوند؟ 



همانگونه که گفته شد کاهش نرخ باروری دلایل مختلفی دارد که در یادداشت‌های دیگر به آن خواهم پرداخت، ولی اولویت امروزمان، فرهنگ‌سازی با روش‌های درست برای ترغیب خانواده‌ها به فرزندآوری است؛ متاسفانه فرزندآوری در میان خانواده‌ها با توان اقتصادی بالا نیز کاهش چمشگیر داشته که این خود یکی از علت‌هایی است که نشان از اهمیت اقتصاد در درجه چندم برای افزایش موالید دارد؛ به هر حال مسئولان و دست‌اندرکاران رسانه‌ها و تولیدکنندگان برنامه‌های صدا و سیما بیایند آنچه تحت عنوان سیاست‌های کلی افزایش جمعیت ابلاغ شده را به درستی اجرا کنند و در افزایش موالید تقلیدکننده خانواده های پرجمعیت غربی باشند!

منبع :

جهان امروز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12325بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35203بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46180بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17259بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23134بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63602بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536004بازدید]
زردی نوزادان[493840بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11427بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11565بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11250بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16115بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50868بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17717بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15206بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10960بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8429بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13014بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

توصیه های حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) درباره فرزند دار شدن و خصوصیات پنجگانه
بزرگی خوش خیم پروستات
رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
شلوار جین عقیم می کند !؟(مقاله انتخابی)
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
سالنامه حجامت سال 1391 هجری شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
شوره سر؛ راه را اشتباه نرویم!
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی
کودکان را از شر اسباب بازیهای سمی نجات دهید(مقاله انتخابی)
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
سیاست فرزند آوری: الگوی نژادپرستی اسرائیل (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)