(چاپ)

کد خبر :  77961  
تاریخ انتشار خبر : ۰۳ دي ۱۴۰۳ خبرها و نظرها
تجرد رییس‌جمهور، افتخار ندارد و روا نیست تبلیغ شود!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

تجرد رئیس‌جمهور، افتخار ندارد و روا نیست تبلیغ شود!

 


 

 

 

 

حتی امام علی (علیه‌السلام) بعداز شهادت حضرت فاطمه (سلام‌الله علیها) ازدواج کردند.


 

اصلاً همگی بنشینند دور هم آه بکشند، بغض کنند و ابری و خیس شوند، ولی حتی اسوه‌ مردانگی و نماد وفاداری، امام علی -که آقای پزشکیان، به تأسی از ایشان تظاهر می‌کند- بعداز شهادت حضرت فاطمه، با حضرت ام‌البنین ازدواج کردند که یکی از فرزندانشان، حضرت ابوالفضل العباس بودند.

 


 

تکثیر الگوی «وفادارم، پس مجرد می‌مانم»، بر اساس قاعده‌ «لا رهبانیّة فی الاسلام»، ابداً قابل دفاع و توصیه نبوده و اکیداً، ناپسند و مردود به شمار می‌رود.

 


 

اینکه آقای پزشکیان در حریم زندگی خصوصی و احوال شخصیه‌اش، تصمیم گرفته بعداز فوت جان‌سوز همسر مرحومه‌اش دیگر ازدواج نکند، به خودش مربوط است اما به‌عنوان نماد جمهوریت ایران اسلامی، ایشان و اطرافیانش اجازه ندارند مدام این انتخاب در زندگی خصوصی وی را، به‌مثابه یک روش ستودنی و یک شبه‌الگوی زیست ایرانی‌اسلامی به جامعه و مردم حقنه کنند.

 

 


 

وفاداری، در تجرد بعد فقدان همسر تعریف نمی‌شود وگرنه معاذالله، زبان متوهمان، تحریف‌گران و بدعت‌گذاران، لال، مطابق چنین توهمی، ائمه و معصومین (علیهم‌السلام) بعضاً از امثال پزشکیان، آیا یعنی وفاداری کم‌تری داشته‌اند؟!

 

 

 

رئیس‌جمهور نیاز است بداند که رفتار و سبک زندگی‌اش، ناخواسته، میان نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها تشدید، تغلیظ و تکثیر خواهد شد و رئیس‌جمهوری که شدیداً از کم‌توانی مدیریتی و نامسلط‌بودن بر حکمرانی ملی رنج می‌برد، با پنهان‌شدن پشت رفتارهایی جوزده (سنتیمنتالیستی) بی‌ربط و اطوارهای حسی و عاطفی (رمنتیک) کم‌اهمیت هم‌چون «ازدواج‌نکردن بعد فوت همسر»، نه‌تنها موجب وهن دین شده و اقدامش علیه منظومه‌ اندیشه‌ای-ارزشی-هنجاری جمهوری اسلامی است، بلکه گویا بعضی مقامات دولت، مقدس‌سازی از چنین تصمیم سرکوب‌گرایانه و ضد فطری -که همانا، «امر به منکر و نهی از معروف» است- را تحسین‌برانگیز دانسته و اصلاً مذموم نمی‌دانند، آن هم در رویدادی تحت عنوان «اجلاس خانواده، آینده و پیوندهای پایدار» که توسط «معاونت امور زنان و خانواده‌ ریاست‌جمهوری» برگزار می‌شود!

 

 

 

 


✍️ احسان رستگار