سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 34856
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
رفتار انتخاباتی بزرگ‌ترین ضربه به مبارزه با کروناست

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

رفتار انتخاباتی بزرگ‌ترین ضربه به مبارزه با کروناست

دوگانه طب سنتی یا طب متداول درست نیست

کرونا موضوع اول کشور نیست

آمار واقعی بالاتر است

گروه سیاسی جهان نيوز: دکتر کامران باقری لنکرانی، وزیر بهداشت دولت نهم معتقد است که کرونا موضوع اول کشور قرار نگرفته و این اپیدمی هر روز که از آن غفلت می‌شود، سرکش‌تر می‌شود و عوارض بیشتری را ایجاد می‌کند. لذا این بیماری باید موضوع اول کشور شود و همه اقداماتی که در کشور انجام می‌شود به‌نوعی باید متوجه این بیماری باشد. وی همچنین احتمال موفقیت طرح فعلی محدودیت ها را زیر پنجاه درصد می داند.


به گزارش جهان نيوز، بخش های مهم گفتگوی فرهیختگان با دکتر باقری لنکرانی را در ادامه خواهید خواند:
 

مقابله با پاندمی نیازمند نگاه سیستماتیک است

 
درحال‌حاضر همه کشورها با همه‌گیری جهانی مواجه هستند، اما در کشور ما ابعاد این مساله وسیع بوده است، ازاین‌رو و با توجه به آمارهای رسمی به نظر می‌رسد ما متناسب با ابعاد این همه‌گیری اقدامات لازم را نداشتیم و این عدم تناسب باعث شده خسارت‌های جدی به کشور وارد شود.
 

مهم‌ترین نکته در مقابله با پاندمی‌ها و بیماری‌های عفونی در این حجم، داشتن یک نوع نگاه سیستماتیک است که بخش مهمی از آن در وزارت بهداشت شکل نمی‌گیرد، بلکه در سایر ارگان‌ها شکل می‌گیرد و احتیاج به مدیریت کلان دارد.
 

ابتدای همه‌گیری تاکید همه کسانی که با این همه‌گیری‌ها آشنایی داشتند، این بود که مقابله با شیوع این ویروس احتیاج به فرماندهی در حد رئیس قوه مجریه دارد و کاری نیست که وزارت بهداشت به‌تنهایی از پس آن بربیاید، چراکه این بیماری با همه اتفاقات یک قرن گذشته متفاوت بود.

قوای مختلف کرونا را جدی نگرفتند

 
رفتارهای قوای مختلف کشور نشان نمی‌داد با معضل و موضوع مهمی روبه‌رو هستیم، بلکه این را در کنار سایر مسائل عادی کشور دیدند. لذا می‌بینید نتیجه این وقایع، این اتفاقات تلخی است که در یک ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار مرگ به‌دلیل این عفونت داشتیم.
 

آمار واقعی کرونا بالاتر از آمار رسمی است
 
این آمار رسمی کشور است، آمار رسمی مبتنی‌بر تست مثبت PCR است، ما می‌دانیم تست مثبت PCR فقط در بهترین شرایط در ۵۰درصد مراجعه‌کنندگان اتفاق می‌افتد، علاوه‌بر اینکه عده‌ای اصلا مراجعه نمی‌کنند و عده‌ای هم مراجعه می‌کنند ولی تست PCR آنها منفی است و این باعث می‌شود آمار واقعی مرگ ناشی از کووید-۱۹ فراتر از این PCR مثبت‌ها باشد. بنابراین باید یک تلاش جمعی با درنظر گرفتن نگاه سیستمی به این موضوع صورت گیرد.


بیماری کرونا موضوع اول کشور قرار نگرفته است

ایراد این است که بیماری کرونا موضوع اول کشور قرار نگرفته است. این اپیدمی هر روز که از آن غفلت می‌شود، سرکش‌تر می‌شود و عوارض بیشتری را ایجاد می‌کند. لذا این بیماری باید موضوع اول کشور شود و همه اقداماتی که در کشور انجام می‌شود به‌نوعی باید متوجه این بیماری باشد.


رفتار انتخاباتی بزرگ‌ترین ضربه به مبارزه با کروناست

متاسف هستیم که با توجه به اینکه در آستانه انتخابات و التهاب سیاسی ناشی از آن هستیم و با توجه به اینکه انتخابات آمریکا هم برای برخی به‌عنوان یک نقطه تاثیرگذار در انتخابات کشورمان تلقی شده، به‌جای اینکه کووید-۱۹ بحث محوری همه اقدامات باشد، شاهد هستیم موضوعات دیگری محور اقدام و پیگیری است و این بزرگ‌ترین ضربه را وارد می‌کند.


وقتی می‌بینیم پای‌بندی کم می‌شود فقط نمی‌توانیم به مردم گلایه کنیم که چرا پایبند نیستید و باید ریشه آن را دریابیم و ببینیم چرا این اتفاق رخ داده و چه چیزی سبب شده که رفتارها تغییر پیدا کند.


ما صحبت از فاصله‎‌گذاری اجتماعی کرده‌ایم ولی به‌نحوی برنامه‌ریزی می‌کنیم که شاهد قله در استفاده از وسایل‌نقلیه عمومی هستیم و در برخی ساعات، تراکم در مترو و اتوبوس‌های تهران وحشتناک بوده است.


چرا نتوانسته‌ایم کارها را طوری مدیریت کنیم که چنین اتفاقی نیفتد. منظور این است که این اپیدمی نیاز به نگاه سیستماتیک دارد.


احتمال موفقیت طرح محدودیت فعلی زیر ۵۰درصد است

قرنطینه فعلی هم ناظر به الزاماتی که مردم تردد کمتری داشته باشند، لحاظ نشده و فقط صحبت این است که مردم از خانه بیرون نیایند چون آنها را جریمه می‌کنیم، لذا احتمال موفقیت آن حدود ۵۰-۴۰ درصد پیش‌بینی می‌شود و باید این مجموعه امور به‌صورت جامع دیده شود.


پیک استفاده از وسایل‌نقلیه عمومی سبب انتقال کرونا می‌شود

نمی‌توانیم به مردم بگوییم از خانه بیرون نیایید، چراکه بالاخره احتیاج به درآمد دارند و برخی روزمزد بوده یا کار اداری دارند، بنابراین این باعث قله خواهندگی در استفاده از وسایل‌نقلیه عمومی می‌شود و بیماری را منتقل می‌کند.


دوگانه طب سنتی یا طب متداول درست نیست/  طب سنتی گنجینه‌ ایده‌پردازی است

بخش مهمی از مردم جهان، نه کشور ما، به طب سنتی و طب مکمل و سایر روش‌هایی که در این طب متداول نیست، علاقه‌مند هستند و دنبال آن می‌روند. آمارهای آمریکا نشان می‌دهد بیش از ۸۰درصد مبتلایان سرطان‌ها سراغ طب مکمل هم رفته‌اند.


این در کشور ما هم کم‌وبیش وجود دارد، اتفاقا آمار استفاده از طب مکمل در بین سرطانی‌های ما کمتر از آمریکایی‌ها بوده است.


کارهایی در کشور ما شروع شده و کارآزمایی‌های بالینی درمورد برخی داروهای طب سنتی و برخی داروهای طب متداول نیز انجام شده است.

باید براساس کارآزمایی‌ها قضاوت کرده و پیش برویم. به نظر من، این دوگانه‌ای که صحبت می‌شود که باید طب سنتی یا طب متداول باشد، دوگانه درستی نیست.


طب سنتی می‌تواند مکمل طب متداول باشد، به شرطی که به‌درستی استفاده شود.


بنده فکر می‌کنم ظرفیت طب سنتی را به‌عنوان گنجینه‌ای که می‌تواند به ما ایده‌پردازی بدهد و کمک کند تا انتخاب‌های بهتری را مدنظر داشته باشیم، خوب است.


هر معجون طب سنتی هم قابل اعتماد نیست

این هم پذیرفته نیست که ما هر چیزی که هر فردی به‌عنوان معجون طب سنتی گفت، بپذیریم. 


مثلا اسم معجونی را به نام مقدسی عنوان می‌کنند اما محتوای آن را اعلام نمی‌کنند و این قابل‌اعتماد نیست که بخواهیم چیزی که محتوای آن را نمی‌دانیم به بیماران تجویز کنیم، چراکه ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.


مثلا می‌دانیم عسل برای خیلی از بیماری‌ها مفید است اما همین عسل در کسی که بیماری دیابت دارد، می‌تواند مضر باشد و او را وارد کمای دیابتی کند، ازاین‌رو هر حرفی می‌زنیم باید شفاف و روشن باشد تا بتوان روی آن قضاوت کرد و به نتیجه رسید.

منبع :

جهان نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12254بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35118بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535638بازدید]
زردی نوزادان[493635بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11202بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50759بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17671بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

شبیه سازى و گسست نظام اخلاقى(مقاله انتخابی)
به بهانه‌ِی سلامتی؛ به بهای مرگ (مقاله انتخابی)
طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
چهل حدیث شریف درباره طول عمر(مقاله انتخابی)
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)
سوکرالوز؛ سمّی شیرین (مقاله انتخابی)
تاثیر مدرنیته و نوسازی بر افزایش سن ازدواج دختران ایرانی(مقاله انتخابی)
واکسن؛ ابزار کنترلِ جمعیت در دستان بیل گیتس(مقاله انتخابی)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 3 بررسی رویکردهای «خطرآفرین» فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی»؛ آیا پزشکان می توانند «هدایت‌گر» جامعه از بعد معنوی باشند؟
دشمنان علم(مقاله انتخابی)
به آب و رنگ و خال و خط...( نگاهی به عوارض لوازم آرایشی – بهداشتی و روشهای زیبایی متداول در جامعه امروزی)
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
خاکشی
نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
سنگ کلیه؛ یک خاطره دردناک!
از پروتکل سران صهیون تا آنفولانزای خوکی(مقاله انتخابی)
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
سالنامه حجامت 1393 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)