سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 35029
تاریخ انتشار : ۲۱ دي ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
توصیه مهم برای سالمندان در ایام کرونا

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 


توصیه مهم برای سالمندان در ایام کرونا

 

 

 


تا حد ممکن در داخل آپارتمان یا حیاط خانه راه بروید

 

 

 

 

عضو هیأت علمی گروه آموزشی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و رئیس بیست و یکمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات، به همه گروه‌های سنی بخصوص سالمندان توصیه کرد: تا حدی که می‌توانند داخل آپارتمان یا حیاط خانه راه بروند، تا تحرک باعث تقویت عضلات، قلب و دستگاه تنفسی شود.

 

دکتر نورالدین کریمی، نسبت به آسیب‌های ستون فقرات در دوران پاندمی کووید ۱۹ هشدار داد، و گفت: در شرایط فعلی به دلیل شیوع کووید ۱۹ که اکثر هموطنان مجبور هستند مدت طولانی در منزل بمانند، و تمام فعالیت‌های فیزیکی شأن محدود شده و در فقر فعالیت فیزیکی و ورزشی بسر می‌برند، بخصوص افراد سالمند که کمتر از منزل خارج می‌شوند، مستعد آسیب‌های بیشتر از جمله پوکی استخوان و ضعف استخوان‌ها شده‌اند که ناشی از بی حرکتی است و بهتر است برای پیشگیری از این آسیب‌ها تا جایی که مقدور است، در منزل یا حیاط خانه یکسری فعالیت‌های فیزیکی انجام دهند.

 


وی همچنین با اشاره به اینکه شرایط انتقال ویروس، امکان ابتلاء به بیماری کرونا را در همه گروه‌های سنی، بالا برده است، تاکید کرد: ضروری است تا افراد ظرفیت‌های ریوی شأن را افزایش دهند و عضلات تنفسی و کمک تنفسی شأن را تقویت کنند تا اگر خدای ناکرده دچار این بیماری شدند، عوارض ریوی محدودتر و کمتری را تجربه کنند و به راحتی این بیماری را پشت سر گذارند.

 


پیشنهاد این متخصص فیزیوتراپی، برای تقویت عضلات تنفسی، انجام تمرین‌های هوازی مثل ایروبیک، پیاده روی تند و در جا دویدن است که بسیار مفید بوده و علاوه بر تقویت عضلات تنفسی، باعث بهبود عملکرد قلبی و ریوی می‌شود و اینگونه تمرین‌ها در مواجهه با بیماری کووید می‌تواند برای فرد مقاومت بیشتری را ایجاد کرده و عوارض بیماری را کمتر کند.

 


کریمی همچنین یادآور شد که به واسطه شیوع کووید ۱۹، سبک زندگی تغییر کرده و گروه‌های زیادی بویژه جوانان، درگیر تبلت و گوشی‌های هوشمند شدند که در طولانی مدت به خاطر استفاده زیاد و یک جا نشینی، آسیب جدی به ستون فقرات شیوع پیدا کرده و حتی به دلیل بیرون نرفتن و بهره نگرفتن از نور خورشید زمینه پوکی استخوان برایشان فراهم می‌شود.

 

وی به این افراد توصیه کرد که اگر قرار است، دو تا سه ساعت برای مطالعه و کار وقت بگذارند، بین فواصل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه وضعیتشان را تغییر دهند، بلند شوند و راه بروند. یک تا دو حرکت کششی انجام دهند تا فرصتی به بافت‌های دیسک مهره‌ای کمر و گردن داده شود و دچار آسیب نشوند.

 


دانشیار گروه آموزشی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: ورزش‌های پیشگیری و اصلاح وضعیت می‌تواند از این مشکلات پیشگیری کند، ضمن آنکه می‌توانند از فیزیوتراپیست ها، خدمات " از راه دور " دریافت کنند و مشاوره بگیرند. خوشبختانه با استفاده از سیستم‌های مجازی نیازی به مراجعه به مراکز نیست و مردم می‌توانند از راه دور، به صورت صوتی و تصویری، راهنمایی مناسب را دریافت کنند. ضمن آنکه همکاران کادر درمانی نیز می‌توانند به استفاده حداکثری و توسعه خدمات " پزشکی از راه دور " همت کنند.

 

 


کریمی به عنوان رئیس بیست و یکمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات نیز هدف از برگزاری این سمینار را معرفی آخرین رویکردهای علمی فیزیوتراپی مربوط به مشکلات ستون فقرات ذکر کرد و گفت: در هر دوره این سمینار از تخصص‌های مختلف برای درمان مشکلات ستون فقرات دعوت می‌شود تا آخرین یافته‌های علمی را در اختیار همکاران قرار دهند.

 


وی افزود: امسال با توجه به شیوع کرونا، این سمینار به صورت مجازی و در سه روز که امروز (پنجشنبه – ساعت ۱۳) سومین نشست از برگزاری این وبینار محسوب می‌شود، مباحثی همچون «یافته های آناتومی بالینی ستون فقرات، بیومکانیک، اختلالات عملکردی مفاصل و آسیب‌های بافت نرم و مشکلات مرتبط به آنها اعم از آرتروز، بیماری‌های رماتیسمی و پوکی استخوان» مطرح می‌شود.

 

 


دکتر کریمی همچنین اظهار داشت: مواردی که منجر به جراحی و آخرین رویکردهای درمان‌های جراحی برای اصلاح انحرافات ستون فقرات، مراقبت‌ها و فیزیوتراپی مربوط به زمان بعد از جراحی، روش‌های جراحی نوین و کمتر تهاجمی، رفع اختلالات عملکردی مفاصل در ناحیه گردن، سینه، کمر و لگن، درمان‌های دستی، سوزن خشک و آموزش نحوه پیشگیری از آسیب‌های مفاصل در بیماران می‌شود، طی دو روز (۴ و ۵ دی ماه) برای متخصصان و کارشناسان شرکت کننده ارائه شد.

 

 


بیست و یکمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات طی روزهای ۴، ۵ و ۱۱ دی ماه سال ۱۳۹۹ توسط گروه آموزشی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری انجمن علمی فیزیوتراپی ایران به صورت وبینار برگزار شده و برای شرکت کنندگان، ۹ امتیاز بازآموزی در نظر گرفته است.

منبع :

مهر



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12351بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15024بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35227بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46219بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17275بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23148بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63633بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536141بازدید]
زردی نوزادان[493932بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11455بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11585بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11265بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16124بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50901بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15227بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10975بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8441بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13026بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14381بازدید]

از میان مقالات

صنعت جدید توریسم و سرقت زیستى(مقاله انتخابی)
شلوار جین عقیم می کند !؟(مقاله انتخابی)
مَرهَم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
معماری و خانه‌سازی قرآنی در عصر حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه) (مقاله انتخابی)
قرار گرفتن در معرض انبوه اطلاعات مغز را تهی می کند(مقاله انتخابی)
خطر انحلال نرم طب اسلامی در مبانی طب کلاسیک و راهکار عبور از موانع تحمیل شده(مقاله انتخابی)
آزمون علمی حجامت
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
آشنایی با بادکش درمانی
چند نکته درباره طب مدرن و طب سنتی(مقاله انتخابی)
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی
ترش کردن
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
اسناد اقدامات ضدبشری بورلاگ و ردپای مامور راکفلر در کشاورزی ایران(مقاله انتخابی)