سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 35641
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
فارس من| آمادگی 3 کمیسیون مجلس برای حل معضل «سگ‌‌گردانی»/ خطرات بهداشتی و روانی جولان سگ‌ها

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


فارس من| آمادگی 3 کمیسیون مجلس برای حل معضل «سگ‌‌گردانی»/ خطرات بهداشتی و روانی جولان سگ‌ها

 

 

 

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در هفته‌های اخیر موضوع «سگ‌گردانی در معابر و پارک‌ها» دوباره در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور جدی شده و دیدگاه‌های مختلفی هم درباره این موضوع مطرح می‌شود.

 

 


این مسئله وقتی بحث‌برانگیزتر و چالشی‌تر شد که خبر تصویب فوریت طرحی در شورای شهر تهران به گوش رسید که بر اساس آن، «سگ‌گردانی در محل بازی کودکان در پارک‌ها و بوستان‌ها ممنوع می‌شود»!

 

 

  به دنبال انتشار این خبر، این سوالات در فضای جامعه دست به دست چرخید که آیا اساسا محل بازی کودکان در پارک‌ها و بوستان‌ها محدود به یک یا دو نقطه است که کودکان را در آنجا محصور کنیم و در سایر نقاط پارک و بوستان شاهد جولان سگ‌ها باشیم؟!

 

 

 

 

علاوه بر آن، تکلیف عموم شهروندانی که به صورت خانوادگی و برای استفاده از طبیعت و هوای پاک بوستان‌ها به این اماکن مراجعه می‌کنند و لزوما از زمین بازی کودکان هم استفاده نمی‌کنند، چیست؟ همچنین این سوال مطرح است که آیا خطر جولان سگ‌های کوچک و بزرگ، محدود به پارک‌هاست و خطر حمله آنها یا آسیب‌های بهداشتی آنها در خیابان‌ها و معابر عمومی وجود ندارد؟

 

 

 


«حمله مرگبار یک سگ قلاده‌دار به یک دختربچه در لواسان» و ناتوانی صاحبش در کنترل حیوان، «حمله سگ خانگی به یک زن باردار در اصفهان و زایمان زودرس و پرخطر این خانم» و نیز «قتل یک جوان بیست و چند ساله توسط صاحب یک سگ در اصفهان که برای حفاظت از خواهرزاده‌اش به سمت سگ رها شده سنگ پرتاب کرده بود»، فقط نمونه‌هایی از خبرهای تکان‌دهنده دو سال اخیر در خصوص خطرات و معضلات ناشی از این رفتار ضداجتماعی بوده و این سوال را پیش آورده است که وظیفه مسئولان در قبال این مسئله چیست؟

 

 

 


مخاطبان خبرگزاری فارس نیز در روزهای اخیر با ثبت سوژه‌ای در سامانه «فارس من»، خواستار برخورد قاطع با پدیده سگ‌گردانی در خیابان‌ها و بوستان‌ها به عنوان محیط‌های عمومی شده‌اند.

 


خبرنگار فارس تلاش کرده است تا در گفت و گو با کمیسیون‌های بهداشت و درمان، اجتماعی و فرهنگی، ضمن تبیین آسیب‌های این موضوع، راه تدبیر و علاج این مسئله را جویا شود.

 

 

در تماس با اعضای هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سیدجلیل میرمحمدی نایب رئیس اول کمیسیون، از بحث و بررسی بر سر این موضوع در نشست فردا عصر این کمیسیون خبر داد.

 


عضو کمیسیون اجتماعی: رواج سگ‌گردانی، عادی نیست/ موضوع را پیگیری می‌کنیم.

 


اردشیر مطهری نماینده مردم گرمسار و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه سگ‌گردانی یک حرکت فرهنگی حساب شده است که از سوی عده‌ای در جامعه ما ترویج می‌شود، اظهار داشت: این نکته که مراقب حیوانات باشیم و به حقوق آنها احترام بگذاریم، در جای خودش درست است و بحث مجزایی دارد، اما اینکه یک فرهنگ رفتاری غربی را در جامعه خودمان که یک فرهنگ ملی و دینی ممتاز دارد، ترویج کنیم همخوانی ندارد و قابل قبول نیست.

 

 

 


وی افزود: در جوامع غربی به دلیل اینکه نهاد خانواده آسیب دیده است و افراد تنها می‌مانند، برای جبران تنهایی خود رو به نگهداری حیوانات مخصوصا سگ می‌‌آورند اما در کشور ما ساختار فرهنگی و اجتماعی جامعه فرق می‌کند؛ لذا رواج پدیده سگ‌گردانی به هیچ عنوان عادی نیست که عده‌ای آن را به عنوان یک تفریح لاکچری و عجیب و غریب دنبال می‌کنند.

 

 


وی با اشاره به آسیب‌ها و خطرات سگ‌گردانی در پارک‌ها و معابر عمومی گفت:‌ مهمترین آسیب این رفتار عجیب این است که آرامش شهروندان به هم می‌ریزد و دچار وحشت می‌شوند؛ اگر مسائلی برای صاحب سگ پیش می‌آید به خودش مربوط است، ولی فضای عمومی جامعه متعلق به همه مردم است و نمی‌توان با پدیده‌هایی مانند سگ‌گردانی آرامش جامعه را به هم ریخت.

 

 


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در سال‌های اخیر نمونه‌هایی مانند حمله سگ به یک کودک در لواسان یا حمله سگ به زن باردار در اصفهان اتفاق افتاد که آسیب‌های جبران‌ناپذیری برای آنها به جا گذاشته است؛ این آسیب‌ها را چه کسی باید جبران کند؟

 

 

 

علاوه بر آن، پارس کردن مداوم سگ در محیط‌های آپارتمانی و شهری یک نوع استرس دائمی برای اهالی ایجاد می‌کند و آرامش آنها را سلب می‌کند؛ همچنین، معضلات بهداشتی نیز با نگهداری سگ در محیط‌های آپارتمانی و در معابر عمومی و در پارک‌ها برای مردم ایجاد می‌شود که سلامتی آنها را تهدید می‌کند.

 

 


قوانین سخت‌گیرانه در آمریکا در خصوص سگ‌گردانی

 


مطهری با بیان اینکه در سال 93 طرحی در مجلس برای مقابله با پدیده سگ‌گردانی در دستور کار قرار گرفته اما به نتیجه نرسیده است تأکید کرد: ما در کمیسیون اجتماعی این موضوع را پیگیری می‌کنیم و آمادگی داریم در ارتباط با کمیسیون‌های تخصصی دیگر، یک قانون جامع و کامل در خصوص نحوه نگهداری از حیوانات در محیط‌های عمومی تصویب کنیم؛‌ البته از دستگاه‌هایی مانند پلیس و مراجع قضایی هم درخواست می‌کنیم خلأهای قانونی موجود و نظرات کارشناسی‌شان را به ما منعکس کنند تا طرح جامعی تهیه و در دستور کار قرار گیرد.

 

 


این نماینده مجلس یادآور شد: در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله در آمریکا قوانین سختگیرانه‌ای برای موضوع سگ‌گردانی و ضوابط آن در نظر گرفته‌اند، حالا اینکه عده‌ای در کشور ما مدعی روشنفکری باشند، اما بدون ضابطه اقدام به سگ‌گردانی کنند و آرامش شهروندان را سلب کنند قابل قبول نخواهد بود.

 


سخنگوی کمیسیون فرهنگی: آماده همکاری با کمیسیون‌‌های بهداشت و اجتماعی برای چاره‌اندیشی درباره سگ‌گردانی هستیم.

 


حجت‌الاسلام مجید نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی فارس، در خصوص معضل سگ‌گردانی در معابر عمومی و پارک‌ها و بوستان‌ها و اعتراض شهروندان به این رفتار، اظهار داشت: این موضوع در کنار سایر مسائل و معضلات باید در اندازه خودش مورد بررسی قرار بگیرد و به صورت واقعی و به دور از کوچک‌نمایی یا بزرگنمایی، با آن مواجه شویم.

 

 


وی افزود: در ارتباط با این مسئله باید متناسب با فرهنگ بومی و اصالت‌های جامعه ایرانی و اسلامی تدبیر شده و همه ابعاد آن به طور دقیق در نظر گرفته شده و به دور از هیجان‌های اجتماعی و احساسات مخرب تصمیم‌گیری شود. 

 


سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه معضل سگ‌گردانی یک مسئله تک‌بعدی نیست و باید به همه ابعاد آن توجه شود، گفت: هرچند در لایه‌هایی از اجتماع مانند نگهبانی از اماکن یا گله‌داری، نگهداری سگ ایرادی ندارد و البته همان نیز باید در چارچوب ضوابط مشخص و بدون آسیب رساندن به دیگران انجام شود، اما سگ‌گردانی بی‌ضابطه در معابر و پارکها و بوستان‌ها آسیب‌هایی همچون نقض حقوق شهروندان به ویژه کودکان و آسیب رساندن به آنها و نیز خطرات بهداشتی و محیطی دارد؛

 

 

 مخصوصا در محیط‌هایی مانند برخی پارک‌ها و بوستان‌ها عملا این مکان‌ها تبدیل به محل جولان و جمع شدن سگها و دیگران حیوانات خانگی می‌شود و این سؤال وجود دارد که آیا این اجتماع حیوانات در داخل یک پارک یا بوستان و بقایای غذا و فضولات آنها عامل نشر بیماری نمی‌شود؟!

 

 

 


نصیرایی با تأکید بر اینکه باید برای حل این معضل از تجربه‌های مفید دنیا بهره بگیریم و به زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه خودمان نیز توجه کنیم تصریح کرد: نمایندگان مجلس در هر موضوعی که خلأ قانونی وجود داشته باشد آمادگی ورود دارند،‌ در این مسئله هم ما در کمیسیون فرهنگی این مساله را ابتدائا مورد بررسی قرار می‌دهیم و در ادامه آمادگی داریم با همکاری‌های مشترک با کمیسیون اجتماعی و بهداشت درمان طرح جامعی در خصوص سگ‌گردانی آماده کنیم.

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
  کسانی که ادای «آریا بودن»شون زمین و زمان رو دو شقه می کنه، به نمونه های بارزِ «نجس پروری» تبدیل شدند. نجاستی که تا پیش از این در زندگی شون موج میزد و حالا خودشون با دستای خودشون دارن آن را علنی می کنن و پرچمی آشکار با خودشان به این طرف و آن طرف می روند با این مضمون: «به من نزدیک نشوید»
ارسال کننده نظر : شهریار      تاریخ ارسال نظر : ۲ مرداد ۱۴۰۰


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12255بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35119بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23067بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535639بازدید]
زردی نوزادان[493636بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11203بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50760بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15144بازدید]

از میان مقالات

چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
نگاهی به ابعاد گوناگون فروش بیماری توسط شرکت های داروسازی (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
معده شناسی
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
کیست پیلونیدال(سینوس پیلونیدال-کیست مویی)
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
نابودی خانواده (مقاله انتخابی)
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
استفاده از دارو به مثابه سلاح جنگی(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
مگر كوكاكولا و پپسي چه مشكلي دارند؟(مقاله انتخابی)
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)