سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 35839
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
لزوم تشکیل "کمیته حقیقت‌یاب" برای بررسی چرایی مخالفت با به‌کارگیری طب سنتی در بدنه وزارت بهداشت

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

 

لزوم تشکیل "کمیته حقیقت‌یاب" برای بررسی چرایی مخالفت با به‌کارگیری طب سنتی در بدنه وزارت بهداشت

 

 

 

 

 

 


دکتر "رضا منتظر" در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم با اشاره به عدم تحقق وعده‌های وزیر بهداشت مبنی بر احیای طب سنتی و استمرار ممانعت از به‌کارگیری توانمندی‌های درمانی طب سنتی در  جریان شیوع کرونا در کشورمان اظهار کرد: ما برای رسیدن به پاسخ، نیاز به تشکیل یک "کمیته حقیقت‌یاب" داریم.

 

 


وی ادامه داد: باید ببینیم چرا اصلاً طب سنتی را در صحنه درمان نداریم در حالی که یک سال و اندی است که کرونا 5 بار اوج داشته و کل کشور را فرا گرفته است اما در عرصه عمل علی‌رغم وعده‌های وزیر بهداشت هیچ کمکی از طب سنتی در سیستم بیمارستانی و بخش رسمی نظام سلامت کشور مگر به‌شکل جزیره‌ای، محدود، غیرمؤثر و غیرکارشناسی گرفته نمی‌شود.

 

 


دکتر منتظر تصریح کرد: اکنون ما در معرض تغییر دولت هستیم و اگر  علت‌یابی نکنیم در دولت جدید هم باید منتظر تکرار این اتفاقات باشیم و باز هم وزیری با همان تفکرات و البته رویکرد معاونت‌های قبلی روی کار بیاید!

 


این پژوهشگر و نویسنده حوزه طب ایرانی ـ اسلامی ادامه داد: اگر همان شرایط قبلی به‌جای تغییر ریل‌گذاری در سیاست‌های بهداشتی تکرار شود، خواهیم دید که افراد عوض می‌شوند و نهایتاً افرادی می‌آیند که مؤمن‌تر باشند اما تفکراتشان همان تفکرات دیکته‌شده از سازمان بهداشت جهانی باشد و همان پروتکل‌هایی اجرا شود که آنها می‌گویند!

 

 


وی تأکید کرد: با این روند همین رویکرد حداقلی به طب سنتی دنبال می‌شود لذا هیچ اتفاقی نمی‌افتد و باید دید چرا در این دولت و توسط این وزیر این کار عملیاتی نشد با اینکه وعده‌هایش را داده بود یعنی حقیقت باید آشکار و عنوان شود.

 


این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: یا باید بنا را بر این گذاشت که شخص آقای وزیر اعتقاد قلبی به طب سنتی ندارد و وعده‌هایش، صحبت‌های فرمایشی بوده و با توجه به شنیده‌هایش درباره دستور مقام معظم رهبری برای احیای طب سنتی و سیاست‌های ابلاغی ایشان در این رابطه، گفته است که طب سنتی مهم است و ابلاغیه کتبی هم نوشتند اما در عمل کاری انجام نشد چرا که پایین‌تر از وزیر هم معاونت‌هایی هستند که ممکن است آنها طب سنتی را قبول نداشته باشند.

 

 

 


وی تأکید کرد: علی‌رغم ابلاغیه‌ای که وزیر می‌زند، شاهدیم که در هیچ معاونتی از وزارت بهداشت کاری برای ترویج و توسعه طب ایرانی ـ اسلامی انجام نمی‌شود لذا یا باید بنا را بر این بگذاریم که خود وزیر با این کار موافق نبوده است یا زیرمجموعه وی به‌عنوان معاونت‌های عملیاتی به این امر قائل نبوده‌اند و کاری انجام ندادند.

 

 


دکتر منتظر همچنین تأکید کرد: برای اصلاح این روند، کل ساختار وزارت بهداشت در دولت جدید باید تغییر کند و ریل‌گذاری‌ها عوض شود و باید پاسخ داده شود؛ چرا این اتفاق یعنی احیای طب سنتی روی نداده است؟ این‌طور می‌توان امیدوار بود که موانع برداشته می‌شود وگرنه اتفاقی نخواهد افتاد!

 

 


این محقق طب سنتی ابراز کرد: اراده عملی برای تحقق و به‌کارگیری طب سنتی در نظام سلامت کشور وجود ندارد در غیر این صورت، 6 میلیارد تومان بودجه برای دفتر طب ایرانی در حد لطیفه است یعنی زیر یک‌صدم درصد بودجه وزارت بهداشت و درمان باید برای طب سنتی لحاظ شده است؟! بعد می‌خواهیم از طب سنتی حمایت هم بشود؟

 

 


وی دلیل این امر را این‌گونه عنوان کرد: ما رویکرد عملیاتی به طب سنتی نداشتیم و هیچ اراده‌ای نبوده است که ما بخواهیم حتی برای درمان کرونا یک استفاده حداقلی از طب سنتی کشورمان داشته باشیم.

 


منتظر به برخی عوارض و تلفات  واکسن های وارداتی کرونا اشاره و تصریح کرد: این موضوع را از منابع موثق و اثبات‌شده نشنیدم اما در مراجعات افرادی داریم که از عوارض آن شکایت  دارند یا حتی تلفاتی را ذکر می‌کنند که میان اقوام داشته‌اند.

 

 


وی تأکید کرد: باید آمار از سوی مسئولان مراکز تزریق واکسن به‌شکلی شفاف ارائه شود.


دکتر منتظر با بیان اینکه نیاز است کل واکسن‌هایی که وارد می‌شود، شناسنامه‌دار باشند، گفت: باید مشخص باشد هر فردی چه واکسنی دریافت کرده تا بتوان کار آماری قابل اعتمادی روی آن انجام داد و آن را درجه‌بندی کرد تا حتی افراد در مرحله تزریق بتوانند نوع واکسن خود را انتخاب کنند.

 


وی با تذکر اینکه واکسن تنها راهکار نیست، اضافه کرد: ما اکنون به بیماران خود توصیه می‌کنیم که اگر قرار است واکسن بزنند صبر کنند واکسن ایرانی را تزریق کنند نه واکسن‌های وارداتی که مشکوک هستند.

 


دکتر منتظر گفت: مردم باید حق انتخاب داشته باشند نه اینکه در فراخوان مردم ثبت‌نام کنند و عنوان شود فلان روز برای تزریق واکسن مراجعه کنند و حتی ندانند چه واکسنی قرار است به آنها زده شود بلکه باید نوع واکسن اعلام شود و هرکسی بتواند انتخاب کند کدام را تزریق کند.

 


وی به راهکارهای طب سنتی به‌منظور پیشگیری و عدم ابتلای به کرونا اشاره کرد و افزود: بنده و همکارانم از همان ابتدای شروع بیماری اعلام کردیم که بهترین کار، تقویت سیستم ایمنی است و راهکار آن را هم ارائه دادیم که در فضای مجازی هم پخش شد و برخی نشریات و رسانه‌ها و شبکه ملی هم آن را پخش کردند.

 

 


دکتر منتظر تأکید کرد: اگر سیستم ایمنی تقویت شود اساساً افراد ممکن است نیازی به تزریق واکسن هم نداشته باشند چنانچه افرادی که سبک زندگی سالم و تدابیر پیشگیرانه طب  سنتی را به‌کار می‌برند نیازی به عجله برای تزریق واکسن ندارند اما اگر فردی این نکات را رعایت نمی‌کند و ساعت خواب و بیداری‌اش به‌هم ریخته است و استرس و تغذیه بد و اضافه‌وزن دارد، سیستم ایمنی‌اش هم تضعیف شده است و در معرض ابتلا قرار می‌گیرد و حتی اگر واکسن هم بزند اتفاق خاصی نمی‌افتد و باز مبتلا خواهد شد.

منبع :

تسنیم نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12253بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14947بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29407بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20390بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19632بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35118بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46093بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17209بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23066بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63510بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25191بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535638بازدید]
زردی نوزادان[493633بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11357بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11527بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11202بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50759بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17671بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15143بازدید]

از میان مقالات

پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
مراقبت های پس از زایمان(1)
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 3 بررسی رویکردهای «خطرآفرین» فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی»؛ آیا پزشکان می توانند «هدایت‌گر» جامعه از بعد معنوی باشند؟
پاکسازی 15 روزه (دستور مسهل عام)
صنعت سقط جنین درخدمت تجارت لوازم آرایشی و محصولات خوراکی(مقاله انتخابی)
پشت پرده امپراطوری کوکا کولا(مقاله انتخابی)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
تدابیر دوران بارداری(4)(آداب معنوی بارداری)
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
جنبش غذاهای سریع(مقاله انتخابی)
بنیان گزار ورزش جدید(مقاله انتخابی)
ترش کردن
واکاوی دیدگاه شریعت درباره فرزندآوری و مدیریت جمعیت(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله نخست؛ مفاهیم بنیادین مزاج شناسی
زردی نوزادان
آب درمانی صبحگاهی
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!