سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 36054
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
آیا درونگراها می توانند با برونگراها ازدواج کنند؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 


آیا درونگراها می توانند با برونگراها ازدواج کنند؟

 

 

 

 


 

یکی از اتفاقات جالبی که در مورد زوج‌ها می‌افتد، جذب شدن آدم‌های متضاد به یکدیگر است. یکی از مصادیق این تضاد جذب شدن افراد درونگرا و برونگرا به یکدیگر است. این ازدواج را باید اتحاد دو قطب مخالفِ هم نامید زیرا قرار است دو انسان از دو دنیای متفاوت با علائق و سلیقه‌های کاملاً متفاوت زیر یک سقف با یکدیگر زندگی کنند اما آیا چنین ازدواجی موفق خواهد بود؟

 

 

 

 

از نظر اکثر روانشناسان ازدواج یک فرد درونگرا با فرد برونگرا ممکن است اما یک شرط دارد و شرط آن آگاهی است. به این معنا که به عنوان یک فرد درونگرا یا برونگرا باید در مورد تیپ شخصیتی خود و همچنین تیپ شخصیتی طرف مقابمان شناخت پیدا کنیم. این مسئله باعث می‌شود تا  طرف مقابلمان را به خوبی درک کنیم.

 

 

 

تفاوت بین درونگرایی و برونگرایی چیست؟

تصور رایج از تفاوت بین این دو این است که یکی خجالتی و دیگری پرشور‌و‌حال است؛ این تصور اگرچه می‌تواند درست باشد اما یک قانون نیست. به عقیده کارل یونگ فیلسوف و روانپزشک سوئیسی، درجات مختلفی از درونگرایی و برونگرایی وجود دارد. بنابراین در اینجا مواردی که باید در مورد این دو تیپ شخصیتی بدانیم، آورده شده است:
 

بررسی وضعیت اجتماعی
 
 
کارل یونگ می‌گوید: « برونگراها از دنیای بیرون و درونگراها از زمان تنهایی انرژی می‌گیرند.» برونگراها دوست دارند بیشتر اوقات خود را در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها بگذرانند تا با افرا جدید آشنا شده و مکان‌های جدیدی را تجربه کنند. غریبه برای افراد برونگرا یک کلمه بیگانه است اما افراد درونگرا از تنهایی بیشتر لذت می‌برند و اغلب دوست دارند از کانون توجه دیگران دور باشند.
 
 
با وجود تفاوت اجتماعی این دو گروه این امکان وجود دارد که طرفین با یکدیگر توافق کنند تا در این مورد به تعادل برسند و در عین حال رابطه‌شان تقویت شود.

صحبت کردن

 
برونگراها معمولاً به راحتی می‌توانند مشکلات خود را با دیگران بیان کنند. آنها اغلب تمایل دارند احساسات، افکار و مسائل خود را بیان کنند.  از سوی دیگر، درونگراها اصولاً کم‌حرف و ساکت هستند و مسائل را در درون خود تجزیه و تحلیل می‌کنند.

 
از آنجایی که صحبت کردن در مورد مسائل و مدیریت اختلافات برای سلامت زندگی زناشویی ضروری است، در چنین مواردی لازم است تا فرد درونگرا از غار تنهایی خارج شده و از نظر عاطفی به همسرش نزدیک شود.
 

ریسک‌پذیری

برونگراها از خطر نمی‌ترسند. آنها ممکن است بیشتر از یک درونگرا درگیر رفتارهای پرخطر شوند. در واقع افراد برونگرا با ریسک‌پذیری دوپامین در مغزشان ترسح می‌شود و احساس خیلی خوبی پیدا می‌کنند اما درونگراها غالباً مزایا و معایب هر خطری را می‌سنجند. در این مورد، فرد درونگرا نمی‌تواند طرف مقابل خود را که شخصیتی برونگرا دارد، از ریسک کردن باز دارد اما  او می‌تواند تشویق‌کننده بوده و به دنبال فرصت‌هایی برای حمایت از ریسک‌پذیری سالم باشد.
درونگراها با برونگراها موفق خواهد بود؟

 

 

تفاوت‌های گفته شده ممکن است چیز بدی به نظر برسد اما به این نکته توجه داشته باشید که بر اساس نظرسنجی صورت گرفته از 365 زوج با تیپ شخصیتی متفاوت، همه آنها گزارش دادند که ازدواج‌های شاد و پایداری دارند. همچنین یک مطالعه نشان داد که تفاوت در تیپ‌های شخصیتی با مشکلات زناشویی ارتباطی ندارد و به‌طور‌خاص متضاد بودن در درونگرایی/ برونگرایی به هیچ وجه بر کیفیت ازدواج تأثیر منفی نمی‌گذارد اما برای موفقیت در  ازدواج‌های این چنینی لازم است به نکات زیر توجه کنید:
 

رشد کنید.

 
اگرچه تفاوت‌ها ممکن است زمینه افزایش اختلافات و درگیری‌ها را فراهم کند اما یک زوج درونگرا و برونگرا می‌توانند مکمل یکدیگر بوده و زمینه رشد همدیگر را به وجود آورند. بنابراین این شما هستید که انتخاب می‌کنید تفاوت‌ها را چگونه ببینید: عاملی برای افزایش تنش یا مسیری برای رشد و پیشرفت؟!

 
زوج‌هایی که در این بُعد متفاوت هستند می‌توانند چیزهای زیادی از یکدیگر بیاموزند. درونگراها می‌توانند هدفشان گسترش دنیای اجتماعی و کسب تجربیات جدید از دنیای بیرون باشد، در حالی که برون‌گراها می‌توانند خود را در حال ساختن دنیای درونی غنی‌تری بیابند.
 
 

از نقاط قوت یکدیگر استفاده کنید.

 
 اگر یکی از شما در موقعیت‌های اجتماعی خاص بهتر است و دیگری متفکرتر است و در تصمیم‌گیری‌ها با دقت بیشتری عمل می‌کند، بر روی آن نقاط قوت تمرکز کرده و از آنها استفاده کنید.
 
تفاوت‌ها را بپذیرید.

 
به‌هیچ‌عنوان سعی نکنید تیپ شخصیتی طرف مقابلتان را شبیه خودتان کنید زیرا همین مسئله می‌تواند منجر به اختلافات شود. غالباً آدم‌های درونگرا بسته به شرایطی که در آن قرار می‌گیرند می‌توانند به آدم‌های برونگرایی تبدیل شوند، بگویند، بخندندو معاشرت کنند اما از آنجایی‌که این افراد ذاتاً درونگرا هستند، صرفاً بنا به شرایط تغییر وضعیت می‌دهند.
 
 

تفریحات دو گانه پیدا کنید.

 
یکی از مشکلاتی که ممکن است در ازدواج درونگرا و برونگر منجر به بحث شود، تفاوت در تفریحات است اما با انتخاب تفریحات دو جانبه و همچنین تفریحاتی که مورد علاقه هر دو باشد، می‌توانید این تفاوت را مدیریت کنید. به‌عنوان‌مثال رفتن به کنار دریا را در نظر بیاورید. فرد برونگرا می‌تواند با فرزندانش مشغول آب بازی و والیبال ساحلی شود در‌حالی‌که همسر درونگرا می‌تواند در کنار خانواده باشد و کتاب بخواند. حتی گاهی لازم است یکی از طرفین، برخلاف میل باطنی خود به علاقه همسرش احترام بگذارد تا احساس بهتری بین آنها شکل بگیرید.
 

باهم حرف بزنید.

 
این را به خاطر داشته باشید که اختلاف بین تمام زوج‌ها حتی زوج‌هایی که تیپ شخصیتی یکسانی هم دارند، وجود دارد اما زوج‌هایی موفق هستند که روی موارد اختلافشان کار کنند و سعی کنند به نقطه اشتراک برسند. 

بهترین راه برای شناخت و درک همدیگر حرف زدن است.

  این نکته را به خصوص درونگرا ها باید مدنظر داشته باشند که تا زمانی‌که افکارشان را به زبان نیاورند، نمی‌توانند طرف مقابلشان را از خواسته‌ها یا چیزهایی که دوست ندارند باخبر کنند. این افراد حتی اگر میانه خوبی با حرف زدن ندارند باید فکر و احساساتشان را روی کاغذ بیان کنند. همچنین افراد برونگرا هم باید به خاطر داشته باشند که مبادا با پرحرفی فرصت صحبت کردن از طرف مقابلشان را بگیرند و انرژی و انگیزه فرد درونگرا را از دست بدهند. در چنین رابطه‌ای هر دو طرف باید حواسشان به هم باشد.

منبع :

تبیان



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12259بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29410بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35125بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23068بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535647بازدید]
زردی نوزادان[493637بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11529بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11205بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

اهداف و روش‌شناسي آیات پزشکی(مقاله انتخابی)
دلایل لزوم احیای طب سنتی ایران(مقاله انتخابی)
خاکروبه های شفابخش(1)؛ پوست انار
دنیای زیبای دینداران
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
مگر كوكاكولا و پپسي چه مشكلي دارند؟(مقاله انتخابی)
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟(مقاله انتخابی)
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)
کمی سخت تر از آب خوردن! (مروری بر آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)
شلوار جین عقیم می کند !؟(مقاله انتخابی)
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)
خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
جُلّاب؛ درمانگر خوش طعم و خوش رنگ
تدابیر فصل بهار