سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!(مقاله انتخابی)
تعداد: 4 میانگین: 3.75
[تعداد بازدید : 17955]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


زمان آن رسیده که برای این مهمان خطرناک ناخوانده فکری بکنیم!


 یکی از بی سر و صداترین مهمان های خانه های امروزی در سراسرجهان مودم های وای فای هستند. این دستگاه های کوچک، ارتباط اینترنتی را از خطوط مختلف دی اس ال، فیبرنوری یا وایمکس دریافت و تبدیل به امواج وای فای می کنند. امروزه لپ تاپ ها، گوشی های تلفن و حتی یخچال و تلویزیون شما می توانند با اتصال به وای فای راه خودشان را به اینترنت باز کنند و با قابلیت های خیره کننده شان شما را شگفت زده کنند.


 اما آیا هیچ وقت فکر کرده اید این مهمانان کوچک، چه خطراتی را برای شما ایجاد می کنند؟


 وقتی صحبت از امواج الکترومغناطیسی به میان میاید، بیشتر ذهن ها به سمت گوشی های موبایل منعطف می شوند. بی سیم های هوشمند کوچولویی که هر کدام یک فرستنده ده میلی واتی و یک گیرنده دیجیتالی دارند و با هزاران امکانات دیگر مخلوط شده اند تا شما را همیشه سرگرم نگه دارند.


 آیا وای فای خطرناک است؟ بله!


 به دلیل طول موج میکرونی آنها، امواج تولید شده توسط این فرستنده ها که در دامنه ۹۰۰ تا ۱۹۰۰ مگاهرتز منتشر می شوند، در علم مخابرات به امواج میکرویو شناخته می شوند. این امواج دقیقا همان فرکانس هایی هستند که شما در اجاق های میکروویو برای پختن غذا استفاده می کنید. با این تفاوت که در یک اجاق میکروویو شما یک فرستندهء هزار واتی دارید، اما در گوشی موبایل، یک فرستنده ده میلی واتی، یعنی صدهزار بار ضعیف تر.


 خوب. شاید این نسبت کمی آرام بخش باشد! اما باز هم نگران باشید: اجاق میکروویو تنها یک دقیقه کار می کند، اما گوشی شما ساعت های متمادی با بدن شما در تماس است!


 توجه داشته باشید که گوشی های موبایل، تنها فرستنده هایی نیستند که در این دامنه کار می کنند، بلکه تمام دستگاه هایی که از یک مکانسیم ارتباط رادیویی دیجیتال استفاده می کنند، با همین فرکانس کار می کنند: تلفن های بیسیم و فرستنده های وای فای. تلفن های خانگی بیسیم و دستگاه های وای فای نیز دقیقا همان دامنهء فرکانسی تلفن های موبایل را استفاده می کنند. با این تفاوت که آنها در چندین طول موج مختلف بطور همزمان اقدام به انتشار سیگنال می کنند.


 خطر این دستگاه ها وقتی زیاد می شود که هر دستگاه به تنهایی قادر باشد سیگنال را هم ارسال و هم دریافت کند. بنابراین، هر دستگاهی که ارتباط دوطرفهء ارسال و دریافت اطلاعات (دیتا – صوت – تصویر – کنترل – …) برقرار کند، یک منبع جدید آلودگی فرکانسی خواهد بود.


 خوب من برای مثال یک خانهء معمولی را مثال می زنم: شما، همسرتان و دو فرزندتان هر کدام یک لپ تاپ و یک گوشی هوشمند دارید، یک دستگاه دی اس ال، یک دستگاه تلفن بی سیم خانگی، یک کنترل همه کارهء سیستم سینمای خانگی و یک تلویزیون هوشمند. این یعنی: چهار لپ تاپ، چهار گوشی موبایل (که هم زمان چهار دستگاه وای فای نیز محسوب می شود) یک فرستندهء دی اس ال، دو فرستندهء دیجیتال (گوشی تلفن بیسیم و پایه اش هر کدام یک فرستندهء جداگانه محسوب می شوند) و دو دستگاه وای فای دیگر (کنترل سینمای خانگی و تلویزیون). در مجموع ما ۱۷ دستگاه فرستندهء میکروویو آزاد در خانه داریم که۲۴/۷ روشن هستند و در حال فرستادن سیگنال.


 اگر میانگین توان هر یک از این دستگاه ها (ده میلی وات) باشد (البته وای فای تشعشعی حدود ۱۲۰ میلی وات دارد). این یعنی حدود ۳۰۰ میلی وات! حال آن را ضرب در دقیقه های یک شبانه روز کنید تا به عدد ۴۳۲۰۰۰ میلی وات – دقیقه برسید! اگر فرض کنیم یک دستگاه اجاق میکروویو ۸۰۰ وات توان داشته باشد، مثل این است که ما هر دو روز یک بار، یک دقیقه در اجاق میکروویو قرار بگیریم!!! و البته نیمی از این تشعشع به تنهایی توسط دستگاه وای فای شما تامین می شود!


 خطر را جدی بگیرید!!!


 موضوع وقتی بغرنج تر می شود که بدانید همسایه های شما نیز با فاصلهء کمی در پشت دیوار مشغول تولید میزان مشابهی از انرژی هستند! کافی است روی کامپیوترتان فهرست جستجوگر شبکه های موجود را نگاه کنید تا ببینید در چه جهنمی از تشعشعات قرار دارید!


 توجه داشته باشید که همهء دستگاه های فرستندهء حتی اگر سیگنال آنها برای ارتباط مناسب نباشد مضر هستند!  چرا؟ بر اساس استانداردهای مخابراتی، توان دستگاه های فرستنده در شعاع ده متری آنها سنجیده می شود! نه در فاصله یک متری! بنابراین در شعاع ده متری شما هر دستگاهی، حتی یک فرستندهء بلوتوث نیز می تواند خطرآفرین باشد.


 چه اتفاقی می افتد؟


 سازمان های مختلف بهداشتی، سعی در اثبات خطرناک بودن دستگاه های فرستنده رادیویی کرده اند،


 اما واقعا چه خطری اثبات شده؟ تحقیقات دولتی در چین نشان داده است که منحنی رشد اوتیسم در کودکان دقیقا مشابه منحنی افزایش تعداد مصرف کنندگان موبایل و اینترنت بی سیم است.


 بیش از ده هزار تحقیق علمی اثبات کرده اند که تماس طولانی با امواج رادیویی عواقب خطرناکی بر زندگی انسان دارند. این عواقب عبارتند از:


 - تندخویی و پرخاشگری

 - بد خوابی و بی نظمی در ریتم خواب و بیداری (به هم خوردن ساعت بیولوژیک بدن)

 - کم اشتهایی یا پر اشتهایی غیر عادی

 - عارضه های جبران ناپذیر مغزی در نوزادان مانند: اوتیسم، عقب افتادگی و افزایش فشار آب درون مغزی (آنسفالی)

 - خستگی دائمی

 - کاهش میل جنسی یا ناتوانی در مردان

 - طولانی شدن دوره تخمک گذاری در زنان

 - تغییر در ساختار ژنتیک دی ان آی انسان که منجر به کندی رشد بدن یا ناهنجاری های نسل بعدی می شود


 امواج میکروویو حتی روی گیاهان و حیوانات نیز تاثیرات مشابه دارند. آزمایشات نشان داده رشد گیاهان در اطراف فرستنده های رادیویی متوقف می شود. درخت ها تمایلی به تولید گل و دانه ندارند و پرنده ها بجای لانه ساختن و تخم گذاری ترجیح می دهند فقط آواز بخوانند. خیلی طول نمی کشد که این موجودات نیز بخاطر ما انسان ها در معرض خطر انقراض قرار گیرند.


 چه کار کنیم؟


 این خود ما هستیم که باید جلوی خطرات را بگیریم، هیچ وقت انتظار نداشته باشید که شرکت هایی مثل نوکیا، اپل، سامسونگ و… پا روی منافعشان بگذارند و اعلام کنند که محصولات ما خطرناک است! آنها هرگز چنین نمی کنند.


 اگر دوستدار وسایل جدید و هوشمند هستید، هیچ اشکالی ندارد که هر چند تا از آنها را که می خواهید در خانه انبار کنید. اما رفتارهای خود را در خانه و خانواده به شکل زیر عوض کنید:


 ۱- وسایل فرستنده را روشن باقی نگذارید. همه دستگاه های شما، یک اپشن برای خاموش کردن ارتباط وای فای دارند. وقتی از آنها استفاده نمی کنید، آنها را خاموش کنید.


 ۲- مدت استفاده از فرستنده ها را تا می توانید کوتاه کنید: اگر نیاز به اتصال دائمی به اینترنت دارید، بجای وای-فای از کابل برای اتصال لپ تاپ به مودم استفاده کنید.


 ۳- از کوتاه ترین برد دستگاه های فرستند استفاده کنید: سعی کنید فاصلهء فرستنده و گیرنده شما کمترین مقدار ممکن باشد. با افزایش فاصله، قدرت سیگنال کاهش می یابد و دستگاه ها با تشعشع بیشتر سعی در جبران آن می کنند.


 ۴- موبایل خود را جایی نزدیک پنجره و دور از محل استراحت خود قرار دهید. حتی می توانید به تماس گیرندگان خود اطلاع دهید که تلفن شما در ساعات پایانی روز خاموش است و بهتر است از تلفن خانگی یا پیام گیر صدای خودشان را به گوش شما برسانند


 ۵- به جای تلفن بی سیم، از تلفن معمولی استفاده کنید. تلفن بی سیم را فقط در موارد محدودی که گرفتار هستید استفاده کنید. در زمان تعمیر خودرو یا هنگام شستن ظرف ها.


6 - دانلود در طول شب! به چه قیمتی؟ سعی کنید دانلودهای خود را در زمان هایی که در خانه نیستید انجام دهید.


 ۷- این مطلب را برای همه دوستان خود ارسال کنید و برای همسایه ها نیز تعریف کنید. هم کلاسی ها و هم کارانتان را در جریان بگذارید و دست به دست هم برای خلاصی از جهنم فرکانسی که برای خودمان ایجاد کرده ایم، تلاش کنیم.



نظرات
  عزیز دل برادر یک مقاله هم درباره پارازیتهای ارسال شده توسط برادران عزیز هم بنویسید که میلیونها برابر خطرناکتر از امواج وای فای هستند ویا به نوعی توجیه کنید که انها خطری برای سلامتی ندارند!
ارسال کننده نظر : بابک      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ مهر ۱۳۹۳


  وای من شب خواب پریشون میبینم یا دچار بی خوابی میشم. بیشتری اوقات دچار گر گرفتی و سردر هایی در ناحیه ی پشت سر میشم. بی حوصلگی و ... دیگه بماند من 7 سال از این لوازم اینترنتی و موبایل استفاده میکنم وهمیشه و همه جا موبایلم همرامه پس این عوارض ناشی از استفاده ی بیش از حد موبایل و اینترنت و وای فاست ؟
ارسال کننده نظر : zeynab      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ مرداد ۱۳۹۳
  

سلام. حتما هست. روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. نیم ساعت قبل از خواب نصف استکان گلاب میل کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ مرداد ۱۳۹۳



  باسلام مدتی بود شبها قبل از خواب لپ تاپ را در حالت دراز کشیده روی شکمم میگذاشتم و احساس خیلی بدی زیر دیافراگم و معده داشتم تا حدی که متوجه شدم از لپ تاپ و اینترنت وای فای و امواج آن است(با فاصله از لپ تاپ این حالت رفع میشد)حالتی مثل سردل یا بدهضمی،در هر سایتی سرچ کردم نوشته بود علم فیزیک این را اثبات نکرده(ضرر)اما من هر بار ضرر آن را احساس میکردم. من کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی هستم و در خصوص تاثیر اشعه تا حدودی آشنا هستم .هر اشعه ای هر چه طول موج کوتاه تر و زمان قرار گرفتن در محدوده آن بیشتر باشد مخربتر است دوستان سعی کنند از کابل استفاده کنند یا حدالمقدور آنتن مودم را بکشند تا اشعه ضعیف تر شودو بقیه را دوستان مفصلا گفتن
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳


  با سلام و تشکر متاسفانه امروزه زندگی بدون این دستگاه ها غیر ممکن شده.
ارسال کننده نظر : علی      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۳


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1385بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2329بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2624بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2881بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2344بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4608بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4610بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4355بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4724بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4660بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4747بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5348بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6300بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7663بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6687بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7150بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7558بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8402بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8657بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9711بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
آزادی در کودکان زیر 7 سال
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)