فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی
کد : 244
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
دفاتر سازمان ملل در کشور؛ خانه‌های تیمی تروریسم جمعیتی در ایران

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 


پشت پرده طرح‌های به ظاهر بین‌المللی چیست؟
دفاتر سازمان ملل در کشور؛ خانه‌های تیمی تروریسم جمعیتی در ایران

 

گروه اجتماعی – رجانیوز: جمعیت، همواره به عنوان یکی از مولفه های اصلی و مهم قدرت در کشورها شناخته میشود. بحران کاهش و پیری جمعیت ایران اسلامی، تهدیدی بود که رهبر معظم انقلاب در مرداد ماه سال 1389 با اشاره به خطرات این تهدید، تمامی دستگاه های اقتصادی، فرهنگی، بهداشتی و همچنین قوه مقننه را ملزم به رفع تمامی موانع از سر راه موضوع افزایش جمعیت کردند. 

 

 

به گزارش رجانیوز، باید دانست بحران پیری و کاهش جمعیتی که هم اکنون گریبان گیر جمهوری اسلامی است،  موضوعی نبوده که بر اثر ساز و کار طبیعی و ناخودآگاه اتفاق افتاده باشد، بلکه کاملا دارای عقبه و هدایت شده بوده که بررسی هرچه بیشتر عمق و جوانب آن به خوبی نشان دهنده دخالت اشکار غرب در این موضوع است. دخالتی که تحت پوشش آژانس های مختلف سازمان ملل نظیر صندوق جمعیت، یونیسف، دفتر بهداشت جهانی و... نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورهای اسلامی و کشورهایی که به اصلاح غرب جهان سوم محسوب میشوند صورت میگیرد. برای مشخص شدن نحوه تاثیر گذاری غرب و بازوهای اجرایی آن در ایران نخست باید وضعیت فعلی شرایط جمعیتی کشور شفاف شود که در ادامه آن می توان به خوبی میزان تاثیر گذاری غرب در کاهش جمعیت اتفاق افتاده در ایران را مشاهده کرد.


وضعیت جمعیت اکنون چگونه است؟


کاهش نرخ باروری در ایران از نیمه دوم دهه 60، آغاز شد، دولت از سال 1367 به بعد سیاست های آشکاری را در بحث تنظیم خانواده در پیش گرفت که این سیاست ها به خوبی توانست میزان نرخ باروری در ایران را به صورت چشم گیری کاهش دهد، با این حال، در سال 1368 قانونی از طرف دولت در خصوص جلوگیری از افزایش نرخ باروری تدوین و به مجلس فرستاده شد که در سال 1372 به تصویب رسید.  در این برنامه پیش بینی شده بود که ما از نرخ 6.4 فرزند در سال 1365 به 4 فرزند در سال 1390 برسیم! در حالی که آمار موجود در وزارت بهداشت نشان می دهد کشور در سال 1371 به این نقطه هدف رسیدیم، به عبارتی یک سال پیش از تصویب این قانون، کشور ما به آنچه نقطه هدف این قانون بود رسید و از سال 1372 تا کنون، یعنی سال 1393، به مدت بیست سال این قانون بدون نیاز به آن در حال اجراست.


خانه های تیمی تحت عنوان دفاتر سازمان ملل – دفتر صندوق جمعیت در ایران


حال پرسش مهمی مطرح میشود ، کشوری که در بحبوحه جنگ بوده و عملا مراکز بهداشتی و مقدار زیادی از بودجه آن صرف هزینه های جنگ و بعد از جنگ می شود، چگونه می تواند طرح تنظیم خانواده و کاهش جمعیت را که نیازمند بودجه کلانی است را در همه کشور به مرحله اجرا برساند و حتی این طرح به نحوی اجرا شود که پیش از تصویب قانون یاد شده دربالا با موفقیت هرچه تمام به نقطه هدف خود برسد! اینجاست که می توان کم کم پرده  از فعالیت یکی از آژانس های سازمان ملل با عنوان «صندوق بین المللی جمعیت در ایران» برداشت.


«صندوق بین المللی جمعیت» یکی از آژانس های سازمان ملل بوده که وظیفه آن به ظاهر کمک به کشورها در ارتقای امر بهداشت باروری و سلامت است. اما در اصل این آژانس ها به عنوان یکی از بازوهای اجرایی غرب و سازمان ملل در کشورهایی اسلامی نظیر ایران هستند که ماموریت اصلی آنان، جلوگیری از افزایش جمعیت و هدایت برنامه های فرهنگی و قانونی و اقتصادی این کشورها به سمت و سویی است که در نهایت منجر به «کاهش جمعیت» خواهد شد.


نخستین فعالیت سازمان ملل در موضوع جمعیت در ایران، به پیش از انقلاب و به سال 1330 بر میگردد. هنگامی که ستاره فرمانفرمائیان با ایجاد مطب های خصوصی شروع به ترویج مباحث تنظیم خانواده کرد که بعد از این شروع، «صندوق بین المللی جمعیت» رسما فعالیت خود را در ایران با توزیع " قرص اسپرم کش و کاندوم " در بین مردم آغاز کرد.  بعد از آن بود که  با اعمال نفوذ «صندوق بین المللی جمعیت»، سیاست های کنترل جمعیتی در برنامه ‌های عمرانی چهارم و پنجم رژیم طاغوت گنجانده و اولین گام ها برای هموار ساختن بسترهای  قانونی به منظور کاهش جمعیت ایران توسط عمال غرب برداشته شد. نرخ رشد جمعیت در فاصله فعالیت های ستاره فرمانفرامائیان تا تصویب اولین گام قانونی برای عقیم سازی دائمی توبکتومی و وازکتومی در سال 1350، از  3.2 به 2.6 کاهش یافت.


اما مهم ترین قسمت فعالیت صندوق مربوط به بعد از انقلاب می شود. آنجا که نه تنها «صندوق بین المللی جمعیت» که سایر بازوان عملیاتی سازمان ملل از آژانس های مختلف این سازمان نظیر یونیسف، بانک جهانی، دفار خواربار جهانیFAO، سازمان بهداشت جهانی، گرفته تا ان جی یو ها و افراد و برخی نهاد های دارای ابعاد بین المللی، همگی به خط شده، تا هرکدام مطابق زمینه فعالیت خود در جلوگیری از نرخ رشد جمعیت شروع به فعالیت کنند. برای مثال بانک جهانی در در اعضای اعطای وام به کشورهایی نظیر ایران، آنان رامجبور به اجرای سیاست های کاهش جمعیتی در کشور می کند.


در این میان اما صندوق بین المللی جمعیت در سال 1372، یعنی سالی که قانون فعلی تنظیم خانواده به تصویب رسید تنها در یک نوبت 150 میلیون دلار به اجرای برنامه های تنظیم خانواده (بخوانید کاهش جمعیت) به ایران کمک مالی نمود.


کارگیری نهاد های دولتی توسط صندوق جمعیت


اما میزان و عمق تاثیرگذاری این صندوق در بحث جمعیت چیزی فراتر از کمک های مالی است. وظیفه اصلی این صندوق اثرگذاری بر ساختار قانونی نظام به منظور ایجاد زمینه برای ادامه هرچه بیشتر سیاست های کاهش جمعیتی است. از جمله اقدامات صندوق می توان به همکاری وسیع صندوق با برخی از نهادهای مهم کشور نظیر مجلس، مرکز آمار ایران، هلال احمر، وزارت بهداشت، کمیته امداد و بسیاری از NGOهای دیگر است.


صندوق جمعیت  با نزدیک شدن به این دستگاه ها و با توجه به ساختار دستگاه های مذکور که در برخی موارد ساختار قانونی و آئین نامه سازمان به آن ها اجازه همکاری با صندوق را میدهد، توانسته است بسیاری از اهداف خود را به مرحله عمل وارد برساند.


جاسوسی از مرکز آمار ایران و به دست آوردن اطلاعات محرمانه


صندوق بین المللی جمعیت نه تنها در حال سنگ اندازی در مسیر افزایش جمعیت است بلکه تحت پوشش همکاری با مرکز آمار ایران، مشغول جاسوسی از امار موجود در این مرکز نیز بوده و بسیاری از آمار و اطلاعات محرمانه کشور را که از طریق پرسشنامه های سرشماری نفوس و مسکن به دست آمده است در اختیار گرفته است. نکته حائز اهمیت دراینجا این است که این صندوق نه تنها آمار به دست آمده از پرسشنامه هارا در اختیار گرفته بلکه در طراحی سوالات پرسشنامه نیز دخالت داشته است.


به عبارتی صندوق جمعیت آن اطلاعاتی را از کشورمان جاسوسی و به دست آورده که دقیقا به آن نیاز داشته است.  در اختیار داشتن این آمار و اطلاعات به غرب کمک می کند تا برای هر شهر و هر روستا و هربخش مطابق جمعیت و امکانات و سایر موراد مختص دیگر به آن قسمت برنامه ریزی کنند.


سو استفاده از کمیته امداد


از جمله اقدامات دیگر صندوق برای مثال در یک نمونه می توان به امضای همکاری بین صندوق جمعیت و کمیته امداد امام خمینی (ره) اشاره کرد. کمیته امداد خمینی (ره) باتوجه به اینکه همچون شبکه ای در تمامی شهرها و روستاها پخش است و از طرفی دیگر دارای درآمد بسیار بالایی است، ظرفیت بسیار مناسبی را در اختیار این صندوق میگذارد تا سیاست های کاهش جمعیتی خود را از طریق کمیته امداد پیگیری کند. زیرا به وسیله کمیته امداد نه تنها به تمام شهرها و ده ها دسترسی دارند بلکه شرط دریافت خدمات از این کمیته را اجرای برنامه های تنظیم خانواده برای خانواده های نیازمند قرار می دهند. یکی از اقدامات مهم دیگر صندوق که موجب شد بسیاری از امار و اطلاعات محرمانه کشور به دست غرب بیفتد، به کار گرفتن مرکز آمار ایران بوده است.


ایران، مرکز جهانی وازکتومی


از دیگر اقدامات صندوق جمعیت و سایر عمالان غربی در ایران، تبدیل ایران به قطب جراحی های عقیم سازی است. آنجا که مرکز بهداشتی ای  در ارومیه بعد از چندسال فعالیت توسط صندوق جمعیت به عنوان مرکز بین المللی وازکتومی معرفی می شود و علاوه بر انجام عمل عقیم سازی دائمی (وازکتومی) این مرکز به عنوان محلی برای آموزش مربیان خارجی نیز در نظر گرفته شد .


اعطای جوایز بین المللی به ایران در راستای اجرای برنامه های تنظیم خانواده! یکی دیگر از نیرنگ های غرب به منظور تشویق و حمایت ایران به انجام برنامه های کاهش جمعیتی بوده است


موارد یاد شده در بالا تنها بخشی از فعالیت های صندوق بین المللی جمعیت در ایران بوده است که همچنان نیز ادامه دارد. لازم است مجددا یادآوری شود این تنها بخشی از فعالیت های یکی از آژانس های سازمان ملل در ایران بود. گوشه از اقدامات آژانس های دیگر سازمان ملل در ایران به شرح زیر است :


یونیسف: کمک 1.8 میلیون دلاری به ایران به منظور اجرای برنامه های کاهش جمعیتی تحت عنوان تنظیم خانواده

یونسکو : 150 میلیون دلار کمک مالی یونسکو و سازمان ملل در خصوص امر کنترل جمعیت در روستاهای ایران

بانک جهانی : اختصاص 141400000 دلار در سال 72 به منظور اجراي طرح بهداشت و جمعيت در سال 1372

سازمان  بهداشت جهانی: اختصاص مبلغ 31000 دلار اعتبار به برنامه هاي بهداشت مادران، كودكان و تنظيم خانواده در سال 72

تخصيص اعتبار حدود 92500 دلار در سال 74

تخصيصي مبلغي بالغ بر 62400 دلار در سال 76

تخصيصي مبلغي بالغ بر92500 دلار در سال 78


 تمامی موارد بالا، تنها بخشی از اقدامات غرب در کشور به منظور مقابله همه جانبه با رشد و توسعه ایران است که در اینجا قسمت هایی از این مقابله در زمینه جمعیت بازگو شد. غرب و بازوان عملیاتی اش در کشورهای دیگر، با ایجاد زیر ساخت هایی محکم و نفوذ در سازمان ها و ساختار قانونی دولت ها، آن ها را مجبور به اجرای برنامه های خود به ویژه برنامه های کاهش جمعیتی کرده که در صورت عدم پذیرش وهمکاری کشورها با آژانس های مذکور، به شدت تحت فشار و تحدید مبنی بر قطع حمایت مالی و مادی قرار میگیرند.

 

 

*آمار ذکر شده در بالا، با استناد به ارقام درج شده در سایت های این آژانس ها و همچنین به استناد به گزارش 15 ساله وزارت بهداشت منتشر گردیده است

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12381بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15052بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35255بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46254بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17303بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23177بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63671بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536288بازدید]
زردی نوزادان[494008بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11478بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11599بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11276بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16134بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50923بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17749بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15242بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10985بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8449بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13051بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14400بازدید]

از میان مقالات

آزمون تشخیص سیتی اسکن تهدیدی برای سلامتی (مقاله انتخابی)
مستند «جنگ عليه سلامتي»؛ سازمان غذا و داروی آمریکا چگونه مردمش را زجرکش می کند؟+ فیلم
چگونه سودآوری شرکت های داروسازی بر پژوهش های پزشکی تأثیر می گذارد؟ (مقاله انتخابی)
منزل مردانگی!( مروری بر وظایف مردان در منزل، در قبال همسرانشان،بر پایه روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام)
دلایل لزوم احیای طب سنتی ایران(مقاله انتخابی)
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)
زالو؛ جرّاح کوچک
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
خستگی دائم بدنی
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
آب گوشت‏، هنوز هم غذای لذیذی است! (معرّفی 15 نوع آبگوشت سنّتی)
خطر انحلال نرم طب اسلامی در مبانی طب کلاسیک و راهکار عبور از موانع تحمیل شده(مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)
کودکان را از شر اسباب بازیهای سمی نجات دهید(مقاله انتخابی)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
"روی تاریک آمریکا": طرح‌ "عقیم‌سازی" مردان و زنان در کشورهای درحال توسعه