سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 461
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
عسل‌ و زعفران تقلبی در بازار

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


عسل‌ و زعفران تقلبی در بازار

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو از رتبه بندی آبهای آشامیدنی و بطری شده و وجود عسل و زعفران تفلبی در بازار خبر داد و درباره صدور مجوز خمیر مرغ گفت: از نظر وزارت بهداشت استفاده از خمیر مرغ ممنوع است اما سازمان دامپزشکی بدون توجه به این ممنوعیت مجوز خمیر مرغ صادر می‌کند.


به گزارش فارس، حسین رستگار امروز در یک نشست خبری گفت: یکی از برنامه‌هایی که دنبال می‌شود رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف یکبار مصرف است چرا که این ظروف در مراسم عمومی، عزاداری و جشن‌ها مصرف بالایی دارد.

 
وی ادامه داد: بسیاری اوقات نوشیدنی‌های داغ مثل چای و مواد غذایی را در ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک می‌گذارند که مضر است و مواد مضر را به بدن وارد می‌کند.

 
رستگار گفت: باید ظروف یکبار مصرف با توجه به جنس و شرایط مصرف تفکیک شود و برای مواد داغ از ظروف کاغذی یا فوم استفاده شود و از ظروف شفاف برای نوشیدنی‌های سرد استفاده شود.
 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو ادامه داد: درجه حرارت موجود در آب‌جوش، چای، شیر داغ یا غذای داغ می‌تواند مواد آلاینده را در ظروف یکبار مصرف شیشه‌ای به غذا منتقل کند البته مصرف یک یا دو بار ضرری ندارد اما در طولانی‌مدت اثرات خطرناکی دارد و شرایط رژیم غذایی و استرس بر آن مؤثر است.

 
رستگار گفت: از طرفی ظروف شیشه‌‌ای نیز باید کاملاً شست‌وشو داده شود تا بیماری را منتقل نکنند البته همه نوع کالای غیرمجوز و قاچاق وجود دارد.

 
وی افزود: در لوازم یکبار مصرف نیز ظروف قاچاق دیده می‌شود که نشان استاندارد را ندارد در حالی که باید این ظروف نشان استاندارد و سازمان غذا و دارو را داشته باشند به همین دلیل برای نظارت بر مواد آلاینده برنامه‌ای را در طرح تحول نظام سلامت دنبال می‌کنیم تا آلاینده‌ها و مواد تقلبی بررسی شوند.

 
وی گفت: سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو وظیفه نظارتی دارند و موازی پیش می‌روند به همین دلیل باید استانداردها بازنگری شوند و در طرح کلانی که در دست بررسی داریم میزان آفت‌کش‌ها، سموم در باغات میوه‌های استفاده می‌شود را بررسی خواهیم کرد چرا که بسیاری از سموم جدید وارد بازار می‌شوند.

 
وی گفت: البته فرهنگ‌سازی بیش از 50 درصد می‌تواند بر میزان استفاده از ظروف یکبار مصرف مضر، مؤثر باشد چرا که مردم نمی دانند چه ظروفی مضر یا غیرمضر است.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو از ارائه پیشنهاد طرح شناسایی و کنترل آلاینده‌ها و تقلبات مواد غذایی به وزیر بهداشت خبر داد و گفت: تقلبات روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و بررسی آنها از جنبه آزمایشگاهی سخت‌تر شده است ما خیلی از استانداردها را داریم اما بسیاری از مواد مضر دستکاری می‌شوند و به همین تقلبات جدید رخ می‌دهد.

 
رستگار گفت: به عنوان مثال در چای و زعفران می‌بینید مواد تقلبی به آن اضافه می‌کنند یا در عسل شاهد وجود تقلباتی هستیم که باید بررسی شوند.

 
وی افزود: فلزات سنگین موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها قبلاً با دستگاه‌های معمولی قابل بررسی بودند اما اکنون شناسایی آنها بسیار سخت شده و هزینه دستگاه‌های جدید 5 هزار میلیارد تومان است البته تعدادی از این دستگاه‌ها در کشور موجود است اما نمی‌توانیم همه آزمایشگاه‌ها را به آن مجهز کنیم.
رستگار ادامه داد: تقلبات در هر زمانی متفاوت است در روغن پالم که وجود داشت به جای روغن حیوانی روغن گیاهی استفاده می‌کردند چون ارزان‌تر بود یا در عسل می‌بینیم به جای گل، قند جلوی کندوها می‌گذارند تا شیره قند تولید شود.

 
وی ادامه داد: وظیفه سازمان غذا و داروست که مواد غذایی را از نظر ایمنی سلامت و ارزش تغذیه‌ای بررسی کنند اما در مورد عسل نیز شاید ایمنی و سلامت را داشته باشد اما ارزش تغذیه‌ای ندارد.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو در مورد سوسیس و کالباس نیز گفت: در این مورد نیز بر روی ارزش غذایی آن بحث می‌شود چرا که مصرف سوسیس و کالباس ضرری ندارد به شرط آنکه تأییدیه سازمان غذا و دارو را داشته باشد و از کارخانجات معتبر تولید شده باشد نه اینکه از مغازه‌های زیرپله‌ای تولید شود در این صورت مصرف آن خطرناک خواهد بود.

 
رستگار در مورد خمیر مرغ نیز گفت: خمیر مرغ قبلاً مجوز داشته اما به تازگی در بررسی‌های انجام شده مشخص شد بعضی از خمیر مرغ‌های تولیدی طبق شرایط استاندارد تولید نمی‌شوند گاهی استخوان مرغ در آن له می‌شود که آلایندگی ایجاد می‌کند و گاهی بافت‌های غیرگوشت مثل غضروف در آن وجود دارد بنابراین خمیر مرغ از نظر ارزش غذایی و کیفیت اجازه تولید ندارد.

 
وی افزود: هر چند که سازمان دامپزشکی اعلام کرده که مجوز خمیر مرغ به همه می‌دهد اما از سوی سازمان غذا و دارو مجوز جدیدی داده نمی‌شود و مجوزهای قبلی هم باید اصلاح شوند.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو در رابطه با وضعیت نیترات موجود در آب نیز گفت: بررسی کیفیت آب به معاونت‌های بهداشتی به  سازمان غذا دارو برمی‌گردد که آب لوله‌کشی مسئولیتش با معاونت بهداشتی و آب بسته‌بندی شده و آب‌های معدنی بر عهده سازمان غذا و دارو قرار دارد.

 
وی ادامه داد: در مورد نیترات موجود در آب آشامیدنی ما نمی‌توانیم اظهارنظری کنیم اما در مورد آب‌های معدنی با بررسی‌هایی که از نمونه‌های موجود در بازار انجام دادیم مشخص شد که مشکلات تقلبی در آنها وجود ندارد.

 
وی افزود: آب معدنی یا از چشمه گرفته می‌شود که بدون تغییر بسته‌بندی می‌شود و املاح آن طبیعی است یا در قالب آب آشامیدنی از آب رودخانه و مکان‌های دیگر تهیه می‌شود و با تابش ازون در آن، آلایندگی آن را کم می‌کنند.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو ادامه داد: در هر دو مورد آب معدنی و آب آشامیدنی بررسی‌های لازم را انجام دادیم و سلامتی آنها تأیید شده است و معیارهای لازم را داشته‌اند.

 
وی گفت: به بیش از صد برند مجوز تولید آب معدنی داده‌ایم البته برخی از آنها مجوز دارند اما تولید نشده‌اند و از سطح بازار فقط 20 تا 30 برند پرمصرف را بررسی کرده‌ایم با این حال تقلب در آب معدنی هم وجود دارد اما در نمونه‌های ما بسیار کم بوده است.

 
وی همچنین از رتبه‌بندی آب آشامیدنی و معدنی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: هم اکنون میزان نیترات موجود در کشور 50 PPM است به همین دلیل به دنبال بازنگری برای استانداردهای نیترات هستیم.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو همچنین نسبت به نگهداری مواد غذایی در جلوی مغازه‌ها هشدار داد و گفت: گاهی می‌بینیم برخی مواد غذایی مانند آب معدنی جلوی در مغازه گذاشته می‌شود که آفتاب شدیدی به آن می‌تابد و به دلیل اینکه ظروفشان پلاستیکی است آلایندگی تولید می‌کنند.
 
رستگار ادامه داد: همچنین پفک و چیپس در جلوی مغازه‌ها نگهداری می‌شود که در معرض نور مستقیم آفتاب قرار می‌گیرد و روغن موجود در آن تجزیه شده و به مواد مضر تبدیل می‌شود یا گاهی به هنگام بارش باران در فصل پاییز و زمستان خوراکی‌هایی که جلوی مغازه‌ها نگهداری می‌شوند رطوبت جذب کرده و باعث رشد مواد میکروبی و قارچی می‌شوند.

 
رستگار گفت: بررسی کیفیت مواد غذایی با سازمان غذا و دارو است اما نظارت بر عملکرد مغازه‌ها با اداره صنوف و سلامت بهداشت محیط کار است البته ما پس از بررسی نتایج، آن را به سازمان‌های مرتبط اعلام می‌کنیم.

 
وی ادامه داد: همچنین تأکید می‌شود که ظروف آب معدنی را نباید در فریزر نگهداری کرد چرا که با یخ زدن آب معدنی باعث می‌شود پلیمر که یک ماده مضر و خطرناک است روی سطح آب بیاید.

 
وی گفت: بنابراین با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که تولید آفتاب و گرمای بسیار در بیرون از مغازه‌ها باعث ایجاد مواد مضر در خوراکی‌ها می‌شود.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12405بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15070بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35283بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46284بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17323بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63707بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536413بازدید]
زردی نوزادان[494070بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11501بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11291بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16147بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50962بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15254بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8464بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13063بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]

از میان مقالات

سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
حجامت شناخت؛ مقاله نخست؛ سیر تاریخی
استفاده از علف کش ها و آفت کش ها در سراسر دنیا باید ممنوع گردد (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (1)
پلاستیک ها برای همیشه (مقاله انتخابی)
افسانه پیشرفت(مقاله انتخابی)
چگونه یک مصرف کننده مسوولیت پذیر گوشت باشیم؟(مقاله انتخابی)
مگر كوكاكولا و پپسي چه مشكلي دارند؟(مقاله انتخابی)
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله دوّم؛ مزاج شناسی انسانی، مفاهیم پایه
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
هراس از خوردن غذا (مقاله انتخابی)
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
ناباروری؛ شاهنامه ای با پایانی خوش؟!
بهداشت جنسی کودک
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟