سلام ،دو ماهه باردار هستم بویاییم زیاد شده یکم بوها رو بیش از حد متوجه میشم مثلا بوی سرویس بهداشتی یا بعضی غذاها یا بوی لباس و... و بعد از اون حالم بد میشه یکم حالت تهوع پیدا میکنم لطفا بفرمایید از نظر طب سنتی به چه علت هست؟ و راهکار چی هست؟
مریم

ببخشید من بینایم ضعیف هست نمره چشمم بالاست چه توصیه ای دارین .ممنون
معصومه

سلام.ممنون از مطالب آموزنده شما.یک سوال من فشار خون دارم البته با قرص همیشه تنظیم هست میتونم این رزیم و بگیرم...همچنین درد مفاصل هم دارم
خانم رنجبران

باسلام و احترام بنده دوماهه باردار هستم یک هفته ای هست که غذا میخورم مقدار کم حتی،احساس سنگینی شدید میکنم معده ام انگار سریع پر میشه و کلا بعد از غذا احساس خیلی سنگینی و یه حالت دلپیچه و تهوع خفیف دارم و معذرت میخوام اجابت مزاجم هم بد شده یعنی سفت نیست اتفاقا نرم هست اما کامل تخلیه نمیشه چندبار و تکه تکه درصورتی که قبل از بارداری من مشکلی نداشتم از این لحاظ و هرروز اجابت مزاج داشتم بارداری قبلیم بسیار گرسنه میشدم و بسیار غذا میخوردم اصلا همچین مشکلی نداشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فاطمه

برای دفع خلطهایی ک پشت حلقم هست چیکار کنم مدفوعم کامل دفع نمیشه راه حل بدین لطفا
خانوم

سلام و عرض ادب آقایی ۴۶ ساله هستم. دیسک کمر در مهره ۴ و۵ و همچنین تنگی کانال نخاع دارم . آیا در طب سنتی راهکاری برای تسکین درد وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید( الان بیشترین ناحیه درد در کمر هست) ممنونم.
حسین

سلام خسته نباشید مرسی از زحمات بی کران شما من کیست مویی دارم هر کاری میکنم سر باز نمیکنه دو ماه هست این اسفرزه و روغن سیاه میزارم سر باز نمیکنه خرما و خورد شده کاسه چینی میزارم سر باز نمیکنه ترو خدا یه روشی بگین خیلی اذیتم درد نمیکنه فقط نگران هستم بدتر نشه میخواستم عمل کنم همه میگن باز برگشت داره لطفا راهنمایی کنید مرسی
امین

آیا آب پیاز برای دختر با کره مضر است ؟
mahsa

سلام آقای دکتر سن بارداری را از اولین روز آخرین پریود حساب کنیم یا از زمانی که میدانیم نزدیکی بوده بین سونوگرافی های معمول کدام یک را شما پیشنهاد میدهید انجام دهیم
محمدی

سلام ببخشید خوردن گوشت بلدرچین پر ایام بارداری مشکلی نداره؟ باتشکر
مریم
کد : 461
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
عسل‌ و زعفران تقلبی در بازار

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


عسل‌ و زعفران تقلبی در بازار

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو از رتبه بندی آبهای آشامیدنی و بطری شده و وجود عسل و زعفران تفلبی در بازار خبر داد و درباره صدور مجوز خمیر مرغ گفت: از نظر وزارت بهداشت استفاده از خمیر مرغ ممنوع است اما سازمان دامپزشکی بدون توجه به این ممنوعیت مجوز خمیر مرغ صادر می‌کند.


به گزارش فارس، حسین رستگار امروز در یک نشست خبری گفت: یکی از برنامه‌هایی که دنبال می‌شود رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف یکبار مصرف است چرا که این ظروف در مراسم عمومی، عزاداری و جشن‌ها مصرف بالایی دارد.

 
وی ادامه داد: بسیاری اوقات نوشیدنی‌های داغ مثل چای و مواد غذایی را در ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک می‌گذارند که مضر است و مواد مضر را به بدن وارد می‌کند.

 
رستگار گفت: باید ظروف یکبار مصرف با توجه به جنس و شرایط مصرف تفکیک شود و برای مواد داغ از ظروف کاغذی یا فوم استفاده شود و از ظروف شفاف برای نوشیدنی‌های سرد استفاده شود.
 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو ادامه داد: درجه حرارت موجود در آب‌جوش، چای، شیر داغ یا غذای داغ می‌تواند مواد آلاینده را در ظروف یکبار مصرف شیشه‌ای به غذا منتقل کند البته مصرف یک یا دو بار ضرری ندارد اما در طولانی‌مدت اثرات خطرناکی دارد و شرایط رژیم غذایی و استرس بر آن مؤثر است.

 
رستگار گفت: از طرفی ظروف شیشه‌‌ای نیز باید کاملاً شست‌وشو داده شود تا بیماری را منتقل نکنند البته همه نوع کالای غیرمجوز و قاچاق وجود دارد.

 
وی افزود: در لوازم یکبار مصرف نیز ظروف قاچاق دیده می‌شود که نشان استاندارد را ندارد در حالی که باید این ظروف نشان استاندارد و سازمان غذا و دارو را داشته باشند به همین دلیل برای نظارت بر مواد آلاینده برنامه‌ای را در طرح تحول نظام سلامت دنبال می‌کنیم تا آلاینده‌ها و مواد تقلبی بررسی شوند.

 
وی گفت: سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو وظیفه نظارتی دارند و موازی پیش می‌روند به همین دلیل باید استانداردها بازنگری شوند و در طرح کلانی که در دست بررسی داریم میزان آفت‌کش‌ها، سموم در باغات میوه‌های استفاده می‌شود را بررسی خواهیم کرد چرا که بسیاری از سموم جدید وارد بازار می‌شوند.

 
وی گفت: البته فرهنگ‌سازی بیش از 50 درصد می‌تواند بر میزان استفاده از ظروف یکبار مصرف مضر، مؤثر باشد چرا که مردم نمی دانند چه ظروفی مضر یا غیرمضر است.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو از ارائه پیشنهاد طرح شناسایی و کنترل آلاینده‌ها و تقلبات مواد غذایی به وزیر بهداشت خبر داد و گفت: تقلبات روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و بررسی آنها از جنبه آزمایشگاهی سخت‌تر شده است ما خیلی از استانداردها را داریم اما بسیاری از مواد مضر دستکاری می‌شوند و به همین تقلبات جدید رخ می‌دهد.

 
رستگار گفت: به عنوان مثال در چای و زعفران می‌بینید مواد تقلبی به آن اضافه می‌کنند یا در عسل شاهد وجود تقلباتی هستیم که باید بررسی شوند.

 
وی افزود: فلزات سنگین موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها قبلاً با دستگاه‌های معمولی قابل بررسی بودند اما اکنون شناسایی آنها بسیار سخت شده و هزینه دستگاه‌های جدید 5 هزار میلیارد تومان است البته تعدادی از این دستگاه‌ها در کشور موجود است اما نمی‌توانیم همه آزمایشگاه‌ها را به آن مجهز کنیم.
رستگار ادامه داد: تقلبات در هر زمانی متفاوت است در روغن پالم که وجود داشت به جای روغن حیوانی روغن گیاهی استفاده می‌کردند چون ارزان‌تر بود یا در عسل می‌بینیم به جای گل، قند جلوی کندوها می‌گذارند تا شیره قند تولید شود.

 
وی ادامه داد: وظیفه سازمان غذا و داروست که مواد غذایی را از نظر ایمنی سلامت و ارزش تغذیه‌ای بررسی کنند اما در مورد عسل نیز شاید ایمنی و سلامت را داشته باشد اما ارزش تغذیه‌ای ندارد.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو در مورد سوسیس و کالباس نیز گفت: در این مورد نیز بر روی ارزش غذایی آن بحث می‌شود چرا که مصرف سوسیس و کالباس ضرری ندارد به شرط آنکه تأییدیه سازمان غذا و دارو را داشته باشد و از کارخانجات معتبر تولید شده باشد نه اینکه از مغازه‌های زیرپله‌ای تولید شود در این صورت مصرف آن خطرناک خواهد بود.

 
رستگار در مورد خمیر مرغ نیز گفت: خمیر مرغ قبلاً مجوز داشته اما به تازگی در بررسی‌های انجام شده مشخص شد بعضی از خمیر مرغ‌های تولیدی طبق شرایط استاندارد تولید نمی‌شوند گاهی استخوان مرغ در آن له می‌شود که آلایندگی ایجاد می‌کند و گاهی بافت‌های غیرگوشت مثل غضروف در آن وجود دارد بنابراین خمیر مرغ از نظر ارزش غذایی و کیفیت اجازه تولید ندارد.

 
وی افزود: هر چند که سازمان دامپزشکی اعلام کرده که مجوز خمیر مرغ به همه می‌دهد اما از سوی سازمان غذا و دارو مجوز جدیدی داده نمی‌شود و مجوزهای قبلی هم باید اصلاح شوند.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو در رابطه با وضعیت نیترات موجود در آب نیز گفت: بررسی کیفیت آب به معاونت‌های بهداشتی به  سازمان غذا دارو برمی‌گردد که آب لوله‌کشی مسئولیتش با معاونت بهداشتی و آب بسته‌بندی شده و آب‌های معدنی بر عهده سازمان غذا و دارو قرار دارد.

 
وی ادامه داد: در مورد نیترات موجود در آب آشامیدنی ما نمی‌توانیم اظهارنظری کنیم اما در مورد آب‌های معدنی با بررسی‌هایی که از نمونه‌های موجود در بازار انجام دادیم مشخص شد که مشکلات تقلبی در آنها وجود ندارد.

 
وی افزود: آب معدنی یا از چشمه گرفته می‌شود که بدون تغییر بسته‌بندی می‌شود و املاح آن طبیعی است یا در قالب آب آشامیدنی از آب رودخانه و مکان‌های دیگر تهیه می‌شود و با تابش ازون در آن، آلایندگی آن را کم می‌کنند.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو ادامه داد: در هر دو مورد آب معدنی و آب آشامیدنی بررسی‌های لازم را انجام دادیم و سلامتی آنها تأیید شده است و معیارهای لازم را داشته‌اند.

 
وی گفت: به بیش از صد برند مجوز تولید آب معدنی داده‌ایم البته برخی از آنها مجوز دارند اما تولید نشده‌اند و از سطح بازار فقط 20 تا 30 برند پرمصرف را بررسی کرده‌ایم با این حال تقلب در آب معدنی هم وجود دارد اما در نمونه‌های ما بسیار کم بوده است.

 
وی همچنین از رتبه‌بندی آب آشامیدنی و معدنی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: هم اکنون میزان نیترات موجود در کشور 50 PPM است به همین دلیل به دنبال بازنگری برای استانداردهای نیترات هستیم.

 
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو همچنین نسبت به نگهداری مواد غذایی در جلوی مغازه‌ها هشدار داد و گفت: گاهی می‌بینیم برخی مواد غذایی مانند آب معدنی جلوی در مغازه گذاشته می‌شود که آفتاب شدیدی به آن می‌تابد و به دلیل اینکه ظروفشان پلاستیکی است آلایندگی تولید می‌کنند.
 
رستگار ادامه داد: همچنین پفک و چیپس در جلوی مغازه‌ها نگهداری می‌شود که در معرض نور مستقیم آفتاب قرار می‌گیرد و روغن موجود در آن تجزیه شده و به مواد مضر تبدیل می‌شود یا گاهی به هنگام بارش باران در فصل پاییز و زمستان خوراکی‌هایی که جلوی مغازه‌ها نگهداری می‌شوند رطوبت جذب کرده و باعث رشد مواد میکروبی و قارچی می‌شوند.

 
رستگار گفت: بررسی کیفیت مواد غذایی با سازمان غذا و دارو است اما نظارت بر عملکرد مغازه‌ها با اداره صنوف و سلامت بهداشت محیط کار است البته ما پس از بررسی نتایج، آن را به سازمان‌های مرتبط اعلام می‌کنیم.

 
وی ادامه داد: همچنین تأکید می‌شود که ظروف آب معدنی را نباید در فریزر نگهداری کرد چرا که با یخ زدن آب معدنی باعث می‌شود پلیمر که یک ماده مضر و خطرناک است روی سطح آب بیاید.

 
وی گفت: بنابراین با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که تولید آفتاب و گرمای بسیار در بیرون از مغازه‌ها باعث ایجاد مواد مضر در خوراکی‌ها می‌شود.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12449بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15092بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35320بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46336بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17351بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23227بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63838بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536635بازدید]
زردی نوزادان[494184بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11540بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11631بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11314بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16171بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51029بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17803بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15289بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11016بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8485بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13084بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14445بازدید]

از میان مقالات

عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
دنیای زیبای دینداران
لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
ناگفته های هدایای صنایع داروسازی به پزشکان (مقاله انتخابی)
اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
میثاق شرکت های داروسازی در سال جدید میلادی (مقاله انتخابی)
موخوره
چربی خون
کبد چرب
طب اسلامی، ابزاری برای ساختن تمدن اسلامی(مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)
شگفتی‌ها و اعجازهای پزشکی در قرآن(مقاله انتخابی)
بحرانی به‌نام جمعیت‌شناسان؛ کسانی که آهنگ رشد جمعيت «صفر» را به نظام پیشنهاد می‌دهند + تصاویر (مقاله انتخابی)
بحران غرب پزشک زده(مقاله انتخابی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده