سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 327
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
تاثیر دیدن پدربزرگ و مادربزرگ بر سلامت روان

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین


تاثیر دیدن پدربزرگ و مادربزرگ بر سلامت روان

یک روانپزشک معتقد است که ارتباطات اجتماعی سلامت روان فرد را بیمه می‌کند و 10 دقیقه دیدن پدربزرگ و مادربزرگ می‌تواند فرد را تا چند روز شارژ کند.

علی باغبانیان در گفت‌و گو با  فارس، با بیان اینکه یکی از نیازهای اساسی همه انسان‌ها ارتباطات اجتماعی است، اظهار داشت: بعد از نیازهای زیستی توجه به ارتباط با همنوع در سلامت روان فرد تأثیر بسزایی دارد. انسان موجودی احساسی است و ارتباطات اجتماعی نقش سازنده‌ای بر سلامت روان او دارد.
 
وی افزود: البته هر ارتباطی این حسن را ندارد و برخی ارتباطات مشکلاتی ایجاد می‌کند که بهتر است از آنها صرف نظر شود، منظور از ارتباط این است که فرد رابطه‌ای را ایجاد کند که برای او سازنده است.
 
این متخصص بهداشت روان ادامه داد: انسان از لحظه تولد وابستگی شدیدی به مادر دارد. در روانشناسی اصطلاحی به نام باندهای عاطفی وجود دارد که آن را می‌توان در ارتباطات اجتماعی به وضوح دید.
 
وی گفت: هر انسان مانند هشت‌پایی است که پاهایش به انسان‌های اطراف او متصل است، وقتی فرد به دنیا می‌آید تا حدود 3 سالگی تمام باندهای عاطفی را به مادر متصل می‌کند‌ بعد از آن تعدادی از این باندها جدا می‌شوند و به پدر و سایر اعضای خانواده متصل می‌شود. با افزایش سن باندها به دوستان، همکاران و همسر و فرزندان فرد وصل می‌شود.
 
وی افزود: دانشمندان معتقدند میزان وابستگی عاطفی همه انسان‌ها یکسان است و ممکن است وابستگی آنها به افراد مختلف موجب تفاوت آنها شود.
 
این روانپزشک با بیان اینکه افزایش ارتباطات انسانی موجب احساس خرسندی بیشتر می‌شود، گفت: انسان‌ها با ارتباطات اجتماعی نیازهای روانی خود را ارضا می‌کنند این ارتباط دو طرفه است و اگر علاقه دیگران به ما و بالعکس در مسیر صحیحی نیفتد با افراد دیگر جایگزین می‌شود مثلاً چنانچه دختر نتواند با پدر و مادر خود ارتباط برقرار کند ممکن است با فردی دیگر این رابطه عاطفی را برقرار کند که زندگی او را تحت‌الشعاع قرار دهد.
 
وی ادامه داد: انسانها دوست دارند جزو یک گروه باشند و این گروه می‌تواند شامل خود فرد و دیگری شود چون انسان نیاز دارد در هر لحظه‌ای عضو گروه باشد تا احساس تنهایی نکند در نتیجه ایزوله شدن به تدریج انسان را به سمت موجودی غیرعاطفی می‌کشاند.
 
باغبانیان افزود: اگر این روند ادامه یابد فرد مانند یک تکه سنگ می‌شود بنابراین عضویت در گروه یکی از نیازهای افراد است که عدم انجام آن می‌تواند عواقب بدی را همراه داشته باشد.
 
این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: روانشناسان معتقدند که هر چند تشکیل گروه جزو نیازهای انسان است اما تداوم آن بستگی به میزان تشویقی دارد که فرد از گروه می‌گیرد. اهمیت عضویت در گروه به قدری است که کاهش ارتباطات اجتماعی و تنهایی می‌تواند انسان را به انواع اختلالات روانی مبتلا کند.
 
وی افزود: اکثر بیماری‌های اعصاب و روان خفیف بر اثر فقدان ارتباطات بیرونی فرد می‌تواند اتفاق می‌افتد همچنین یک سوم بیماران کشور کسانی هستند که از بیماری‌های جسمی شاکی‌اند که منشاء اصلی آن روانی است و یکی از عوامل اختلالات روانی نیز ارتباطات اجتماعی ناکارآمد است بنابراین ایجاد گروه‌ها و عضویت در آنها در درمان بیماری‌های روان‌تنی مؤثر است.
 
باغبانیان گفت: پذیرش فرد در گروه زمانی اتفاق می‌افتد که نقاط مشابه زیادی وجود داشته باشد که یکی از این نقاط مشابه به لحاظ سنی و موضوعی است گاهی یک عامل تشابه آن قدر قوی است که افراد تفاوت‌ها را می‌پذیرد مثلاً در گروه‌های مذهبی و محافل دینی افراد با وجودی که از گروه‌های مختلف سنی هستند اما با مشارکت یکدیگر به پختن نذری و توزیع آن می‌پردازند.
 
این متخصص حوزه بهداشت روان ارتباطات اجتماعی به ویژه از نوع مذهبی را موجب بیمه شدن فرد به لحاظ سلامت روان دانست و اظهار داشت: همین که افراد احساس می‌کنند که کسی در کنار آنها است می‌تواند به سلامت روان آنها کمک کند حتی عدم وجود فرد و تنها احساس اینکه او در کنار ما است برای سلامت روان کافی است.
 
وی افزود: در فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی مناسبت‌های مختلفی وجود دارد که این مراسم‌ها جهت سلامت روان و افزایش ارتباطات اجتماعی است.
 
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی گمان می‌کنند که این ارتباطات را می‌توانند با پیامک و شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنند در حالی که تنها ارتباط چهره به چهره است که این نیاز روانی را برطرف می‌کند زیرا پیامک‌ها روح ندارند و معلوم نیست پس از رسیدن به دست مخاطب با همان عاطفه‌ای که مدنظر بوده است خوانده شود.
 
وی گفت: بهتر است افراد برای تقویت قوای روانی خود به دیدن اقوام و بزرگترها به ویژه پدربزرگ و مادربزرگ‌ها بروند، در واقع 10 دقیقه بودن در کنار پدربزرگ و مادربزرگ فرد را تا چند شارژ و تقویت می‌کند در حالی که او اگر ساعت‌ها پای اینترنت بنشیند خسته‌تر می‌شود.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12403بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15068بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35280بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46282بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17322بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23196بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63703بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536404بازدید]
زردی نوزادان[494063بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11500بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11606بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11289بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50957بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15253بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10991بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8461بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13062بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14417بازدید]