سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 421
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳
خبرها و نظرها
Share Email
ورود «آزاد» کودهای شیمیایی تقلبی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

ورود «آزاد» کودهای شیمیایی تقلبی

 

هیچ نظارت و پایشی روی کودهای شیمیایی چه وارداتی و چه تولید داخل نیست.


روزنامه کسب‌وکار نوشت: در چند سال گذشته در عرصه کشاورزی دلالان در شاخه‌های مختلف مانند واردات میوه و غلات دست داشته‌اند اما مساله مهمی که به‌طور مستقیم بر محصولات کشاورزی داخلی تاثیر داشته، واردات غیرقانونی و تولید کودهای تقلبی در ایران بوده است. این مساله که با سلامت اقشار جامعه پیوند خورده، چنان حساسیت‌بر‌انگیز بود که حتی واکنش مسئولان عالی‌رتبه کشوری را به همراه داشته است. در سال‌های گذشته تحریم‌های موجود باعث شد نهاده‌های کشاورزی به کشور ندهند و کود و سم نامناسب موجب شد تا کشاورزان خسارت ببینند. از آنجایی که کودهای شیمیایی تقلبی پس از برداشت، در محصولات کشاورزی باقی می‌مانند و سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازند، باید مصرف اینگونه کودهای شیمیایی مضر کاهش داده شود و از کودهای زیستی و غیرقابل نفوذ برای باغات و زمین‌های زراعی استفاده شود.
این روزها هم به دلیل نظارت‌های ضعیف و بی‌توجهی متولیان، بازار فروش کودهای تقلبی در کشور داغ شده است و همه مسئولان با آگاهی به خطرات زیست‌محیطی مصرف این قبیل کودها در مزارع و باغ‌ها صرفا به هشدار بسنده می‌کنند. با آنکه مسئولان طی سال‌های اخیر برنامه‌هایی را برای مقابله با نهاده‌های تقلبی در بخش کشاورزی و حذف برخی کودهای مضر برای خاک و محیط زیست را در دستور کار خود قرار داده‌اند ولی کم اطلاعی بهره‌برداران بخش کشاورزی و افکار سنتی در کشاورزی روستاییان ایرانی فرصت مغتنمی برای سودجویی فروشندگان سم‌های تقلبی و وارداتی غیرمجاز فراهم کرده است.

 
کودهای تقلبی، تهدیدی برای سلامت

 
در همین رابطه رحمت‌ا... نوروزی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه استفاده از کود و سموم شیمیایی تقلبی و از رده خارج در کشاورزی موجبات افزایش سرطان معده را در کشور فراهم کرده است، به «کسب‌وکار» می‌گوید: میوه‌ها و سبزیجاتی که باید سلامتی انسان را تضمین کنند در سایه کود‌های تقلبی وارداتی سردمدار تزریق بیماری سرطان شده‌اند.

 
نداشتن متولی برای نهاده‌های کشاورزی

 
در چند ماه گذشته خبر کشف کودهای تقلبی از استان‌های مختلف کشور شنیده می‌شود. تنها در سه ماه اول امسال بیش از 15 تن کود شیمیایی در ساری کشف شده است. این روزها باز خبر‌ها حاکی از افزایش ورود کودهای کشاورزی تقلبی و بدون مجوز به کشور است. چنانچه محمد حسین محمدی، عضو انجمن صنفی تولید‌کنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی به «کسب‌وکار» می‌گوید: نهاده‌های کشاورزی در داخل کشور متولی خاصی ندارد و این یکی از بزرگ‌ترین معضلاتی است که بخش کشاورزی با آن روبه‌روست و همین موضوع باعث می‌شود که محصولات ناسالم در کشور تولید شود. این تولید‌کننده کود‌های ارگانیک در گفت‌وگو با «کسب‌وکار» با بیان این مطلب که متاسفانه در چند سال اخیر هیچ نظارت و پایشی روی کودهای شیمیایی چه وارداتی و چه تولید داخل نبوده، ادامه می‌دهد:
در دولت قبل متاسفانه بودجه‌های تحقیقاتی موسسه تحقیقات آب و خاک کشور قطع شد و به همین دلیل نظارت و پایشی را هم که به صورت مقطعی در این موسسه روی کودها انجام می‌شد، از بین رفت. این تولید‌کننده کودهای آلی و زیستی با تاکید بر این موضوع که عدم نظارت و پایش بر تولید و واردات کودها باعث شد که فضا برای عده‌ای سودجو فراهم شود که بتوانند هر نوع کودی را با هر نوع برندی که می‌خواستند وارد بازار کنند، ادامه می‌دهد: متاسفانه در حال حاضر شاهد عرضه کودهای بی‌کیفیت ایرانی در بسته بندی‌های تقلبی به نام کشورهای دیگر هستیم.

 
عدم پرداخت یارانه به کودهای آلی و زیست محیطی

 
محمدی در ادامه صحبت‌های خود با تاکید بر این موضوع که وزارت جهاد کشاورزی باید حداقل بر نهاده‌های اصلی کشاورزی نظارت و پایش کافی را داشته باشد، ادامه می‌دهد: در سال 78 عده‌ای از تولید‌کنندگان کودهای آلی تصمیم گرفتند تا برای نظارت و پایش بر نهاده‌های کشاورزی به‌ویژه کود، انجمن تولیدکنندگان فرآورده‌های آلی زیست محیطی تاسیس کنند که متاسفانه وزارتخانه هیچ حمایتی در بحث پایش از انجمن نکرد. وی با اشاره به این موضوع که در حال حاضر مافیای توزیع کود کشور مانع از اجرای بند۳ ماده۱۴۳قانون برنامه و اختصاص یارانه ۳۵ درصدی به کودهای آلی و زیستی می‌شود، می‌گوید: این در حالیست که یارانه کودهای شیمیایی به راحتی پرداخت می‌شود.

 
به گفته این تولید‌کننده در دولت قبل انجمن تلاش کرد تا سهم یارانه خود را بگیرد اما به جایی نرسید و در دولت فعلی هم هنوز به درخواست اعضا جوابی داده نشده است. محمدی با اشاره به این موضوع که ما حتی از معاونت بهبود تولیدات گیاهی وزارت کشاورزی درخواست کردیم که بخشی از فرآورده‌های شیمیایی که بی‌رویه مصرف می‌شود را از چرخه بازار حذف کند، ادامه می‌دهد: این معاونت در جواب درخواست ما کودهای شیمیایی را خط قرمز این وزارتخانه دانست و درباره آن هیچ اظهارنظری نکرد و حتی یارانه را هم به ما ندادند. محمدی معتقد است که این کودهای تقلبی را افراد سودجو و بعضا افراد غیرکارشناس و با هدف سودجویی همچنان وارد کشور می‌کنند بدون آنکه این موضوع را در نظر بگیرند که کودهای کشاورزی تقلبی و بدون مجوز قانونی، در بسیاری از موارد به مزارع و محصولات کشاورزی آسیب جدی وارد کرده و می‌کند.

 
وی در ادامه صحبت‌های خود با بیان این مطلب که چند روز پیش با حضور مسئولان آب و خاک کشور تفاهم‌نامه‌ای بین این موسسه و انجمن صنفی تولید‌کنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی امضا شد، ادامه می‌دهد: ما از موسسه آب و خاک درخواست کردیم تا به ما یک برچسب تطبیق محتوا بدهند که با همکاری اعضای انجمن بتوانیم از ورود کودهای تقلبی به بازار جلوگیری کنیم.

 
وی اظهار امیدواری می‌کند وزارتخانه ‌سازوکاری را در نظر بگیرد که پایش و نظارت روی بخش خصوصی کامل‌تر شود چرا که برچسب تطبیق محتوا برای بخش دولتی کاربرد دارد و بخش خصوصی همچنان بدون پایش باقی مانده است.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12361بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15031بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35237بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46227بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17282بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23157بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63640بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536180بازدید]
زردی نوزادان[493946بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11461بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11589بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50907بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17737بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15235بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10979بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8445بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14389بازدید]

از میان مقالات

مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
تفلون برای همیشه (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1392 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بهداشت جنسی کودک
من به شبکه متصل ام، پس هستم(مقاله انتخابی)
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
نترس و فرزندت را تحسین کن
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
توصیه های آیت الله بهجت درباره غذا خوردن
زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
نگاهی به ابعاد گوناگون فروش بیماری توسط شرکت های داروسازی (مقاله انتخابی)