سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی
کد : 1122
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
عفونت‌هایی فردی که سر از کشور دیگری در می‌آورد

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

 

عفونت‌هایی فردی که سر از کشور دیگری در می‌آورد 

 

 

 

 

 

گویا گفت: به‌سمتی در حرکت هستیم که اگر مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها منطقی نشود و نظارت و مراقبت صحیحی صورت نپذیرد و از عفونت‌های داخل مراکز درمانی پیشگیری نشود، در آینده با عفونت‌هایی روبه‌رو خواهیم شد که قابل درمان نبوده و یا درمان آنها بسیار مشکل خواهد بود.

 

 

 

 

 

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی گویا ــ رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نخستین روز از اجلاس دوروزه مشورتی مقاومت میکروبی که با بیان اینکه مقاومت میکروبی یک تهدید جهانی است، اظهار داشت: شواهد حاکی از آن است که ایران نیز از مخاطرات مربوط به مقاومت میکروارگانیسم‌ها مصون نیست و روند افزایشی مقاومت میکروبی به نگرانی و چالش عمده در سیستم سلامت کشور تبدیل شده است.

 

 

 

 

 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تأکید بر موقعیت حساس کشور ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران با جمعیت بالغ بر 75 میلیون و 149 هزار و 669 نفر و با نرخ شهرنشینی 73 درصد، در جنوب غربی آسیا و در منطقه خاورمیانه قرار دارد که یک‌میلیون و 648 هزار و 195 کیلومترمربع، وسعت دارد. ایران از شمال با جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان، از شرق با افغانستان و پاکستان و از غرب با ترکیه و عراق همسایه است و همچنین از شمال به دریای مازندران و از جنوب به خلیج فارس و دریای عمان محدود می‌شود.

 

 

 

 

 

گویا ادامه داد: براساس تقسیمات شش‌گانه سازمان بهداشت جهانی، ایران در منطقه مدیترانه شرقی قرار دارد و مطابق با گزارشات WHO، شواهد فراوانی درخصوص ظهور مقاومت میکروبی در گستره جغرافیایی وسیعی از کشورهای این منطقه وجود دارد، چرا که از هر سو با کشوری همسایه است که درگیر مشکلات داخلی یا خارجی هستند. اما هنوز در این مناطق برآورد دقیقی از حجم مشکلات و بار اقتصادی ناشی از مقاومت میکروبی وجود ندارد.

 

 

 

 

 

وی عنوان کرد: سازمان بهداشت جهانی در یک مطالعه، از کشورهای جهان درخواست کرد تا اطلاعات مربوط به 7 گروه از باکتری را که عمده نگرانی‌های بین المللی محسوب می‌شود گزارش کنند. این باکتری‌ها شامل؛ اشرشیاکلی (مقاوم در برابر سفالوسپورین نسل سوم و فلوروکینولون)، کلبسیلا پنومونیه (مقاوم در برابر سفالوسپورین نسل سوم و کرباپنم‌ها)، استافیلوکوکوس اورئوس (مقاوم در برابر متی‌سیلین)، استرپتوکوک پنومونیه (غیرحساس یا مقاوم در برابر پنی‌سیلین) ، سالمونلا غیرتیفی (مقاوم در برابر فلوروکینولون)، گونه‌های شیگلا (مقاوم در برابر فلوروکینولون) و نایسریا گنوره (مقاوم در برابر سفالوسپورین نسل سوم)، بوده است.

 

 

 

 

 

گویا گفت: براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، ایران میان کشورهایی طبقه‌بندی‌شده که تعداد مقاومت چند دارویی در آنها بیش از 5 مورد از این باکتری‌ها مشاهده شده است.

 

 

 

 

 

وی با اشاره بر اینکه اتخاذ تصمیمات و اجرای برنامه‌های مدون در جهت کاهش مقاومت میکروبی در هر کشوری ضروری است، تصریح کرد: براساس گزارش سال 2014 سازمان بهداشت جهانی در رابطه با نظام مراقبت جهانی مقاومت ضدمیکروبی، این‌گونه مقاومت‌های میکروبی دیگر یک پیش‌بینی برای آینده نیست و هم‌اکنون در سراسر جهان درحال رخداد است و تهدیدی جدی برای عفونت‌های شایع در جوامع و بیمارستان‌ها است.

 

 

 

 

 

گویا اضافه کرد: بدون اقدام فوری و هماهنگ، جهان به دوران پیش از آنتی‌بیوتیک‌ها برمی‌گردد، یعنی دورانی که در آن عفونت‌های رایج و جراحت‌های جزئی یک بار دیگر کشنده خواهد شد و لذا سازمان بهداشت جهانی در سال 2015 یک سند را با عنوان طرح اقدام جهانی برای مقاومت میکروبی منتشر کرد.

 

 

 

 

 

وی گفت: یکی از برنامه‌هایی که در راستای کنترل مقاومت میکروبی در کشور، در نظر داشتیم، برگزاری نشست مشورتی بین ایران و کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان و مسئولان سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی، مسئولان سازمان بهداشت جهانی در ستاد مرکزی در ژنو و نمایندگان سازمان بهداشت جهانی دام است.

 

 

 

 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: برنامه مقابله با بروز مقاومت نسبت به داروهای ضدمیکروبی در کشور که از چهارسال پیش روی آن کارهای کارشناسی صورت گرفته نیز در این نشست مطرح می‌شود.

 

 

 

 

 

وی افزود: در این برنامه نشان داده می‌شود که چه فعالیت‌هایی در کشور صورت گرفته و چه روش‌هایی در جهت محدود کردن مصرف آنتی‌بیوتیک تعیین شده است و علاوه بر این، اقدامات اساسی در جهت کنترل و کاهش مقاومت نسبت به داروهای ضدمیکروبی نیز در مراکز بهداشتی و درمانی به‌خصوص در بیمارستان‌ها نیز تصریح شده است.

 

 

 

 

 

مصرف بدون تجویز پزشک آنتی‌بیوتیک‌ها خطرات زیادی برای دارد

 

 

 

 

 

گویا هدف سوم از برگزاری نشست را افزایش سطح آگاهی عموم مردم و متخصصان و پزشکان برشمرد و گفت: مردم و پزشکان باید نسبت به خطرات ناشی از مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها، آگاه شوند و بدانند که مصرف بدون تجویز پزشک آنتی‌بیوتیک‌ها خطرات زیادی دارد.

 

 

 

 

 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: به‌سمتی در حرکت هستیم که اگر مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها منطقی نشود و نظارت و مراقبت صحیحی صورت نپذیرد و از عفونت‌های داخل مراکز درمانی پیشگیری نشود، در آینده‌ای نزدیک، با عفونت‌هایی روبه‌رو خواهیم شد که قابل درمان نبوده و یا درمان آنها بسیار مشکل خواهد بود و در صورت درمان نیز هزینه‌های زیادی برای نظام سلامت تحمیل می‌کند.

 

 

 

 

 

وی با بیان اینکه بروز مقاومت‌های میکروبی خطر مرگ در پی دارد، گفت: مقاومت‌های میکروبی برای فرد، جامعه و جهان خطر دارد، چراکه به‌سرعت از مرزها عبور کرده و به کشورهای دیگر وارد می‌شود، مثلاً عفونت‌هایی وجود داشته که از یک فرد آغاز شده و در مدت زمان کوتاهی سر از کشور دیگری درآورده است.

 

 

 

 

وی در پایان راه‌های کنترل و کاهش بروز و گسترش مقاومت میکروبی در حیوانات و دام را یکی دیگر از اهداف برگزاری نشست مشورتی مقاومت میکروبی معرفی کرد.

 

 

 

 

 

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12401بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15067بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35276بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46281بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17318بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23194بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63702بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536396بازدید]
زردی نوزادان[494061بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11499بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11605بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11288بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16146بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50954بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17761بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15253بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10990بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8459بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13060بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14415بازدید]

از میان مقالات

لوازم خانگی، جاسوسان مدرن امریکایی(مقاله انتخابی)
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
سیره فاطمی، درمانی برای فروپاشی خانواده(مقاله انتخابی)
کمی سخت تر از آب خوردن! (آداب و شرایط مطلوب آب خوردن- گفتار نخست)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
آموزش روش عملی انجام بادکش
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
شفا، از جنسی دیگر؛ ۱۴ توصیه اخلاقی شیخ حسنعلی نخودکی
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
منع حجامت برای رونق بیمارستان ها!
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تزریق رعب و وحشت برای هیچ؟! ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوکی(مقاله انتخابی)
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)